2009 Nisan Anneleri buraya

şemşamer benim kız çaktırmadan kıskkançlık yapmaya başladı gibi geliyo bana. senin oğlanda durum nasıl.
mesela geçen sıcaksu torbası alacaktım birtanesi mavi desenli erkek bebeklere göre diğeri pembe pompon falan süs yapmışlar. babası elini uzattı tam maviyi alacak benim kız aldı pembeyi zaten benimde yoktu bunu alalımda lazım olursa ben kardeşime veririm diyo cadı. bide hala sanki iyilik yapıyo numaracııııııı.

bizimki ilk defa geçen gittiğimde ben sormadan kilosunu söyledi. sanırım artık hep söyler. eee 7. aya girdik, allah korusun erken merken olur. bi ay sonra gel, sonra 15 günde bir dedi. ama ben bi ay beklemeyecem allah izin verrise. şubat 23 te giderim. yada burdakine giderim. gitmek mesele değilde her gittiğimde kan alıyolar. eşimde kanını bitirecekler diye kızıyo.

bide kızlar ben geçen çarşamba gittim şeker ölçümü yapıldı , sonuç çıkmışmıdır. arasammı.

bilmiş şey zamane çocuğu hihoyyyt

şeker testleri bitmedi mi cnm? genemi yapılacakkkkkkk

çıkmıştır,, canım ,, benim aynı gün sonuçları verdiler..

Kızlar 2 günden beri sağ göğsümün altında sanki kaburga kemiklerim batıyor gibi acı çekiyorum nefes almakta zorlanıyorum.
Dik oturuyorum sırtıma zaten sürekli yastık koyuyorum.
OHHOO O ANLATTIĞIN DURUM BENDE 2 HAFTADIR VAR.SENİN geç bile başlamış şanslısın. oturmakta zorlanıyorum.

çoktan çıkmıştır ben aynı gün içinde aldım sonucu kız hiç merak etmedin mi. ben çatladıydım iyi beklemişin. kaydirigubbakcemile3

şeker ve uyanık şey. benim oğlumda yok henüz, hatta geçen birisi dedi kıskanır felan diye, anne sen benim hiç bi çocuğu kıskandığımıgördünmü, berini (arkadaşımın kızı) hiç kısaknıyom mu mesela ben diyor.
ama oyuncakları gördümmü dayanamıyo , kendi alacak ama kılıf uyduruyo alalım anne kızımız oynar felan diye . :roflol: (sankim anlamıyom:1rolleyes:)

şirvan halılar disney desenli olunca mı fiyatları yükseliyo acaba. pek fikrim yok aslında fiyatlarla ilgili.

benim bebek çok hareketli artık. Akşamları uzanır uzanmaz başlıyor tak tak vurmaya dönemeye. Korkutuyor bazen beni bu kadar hareket. Herhalde kilosu arttığı için daha çok hissediyorum. Sonuçta eskiden de hareket ediyormuşdur ama bu kadar hissetmiyordum. Artık sandalyede bilgisayar başında oturmak da zor oluyor. Klavyeye doğru eğilemiyorum hiç hep geriye doğru oturuyorum. Zaten devamlı bir kıpırtı var içimde rahatsız oluyor.

bir tanıdıgım hep söyler annanelik farklıdır diye............

BİZİM BABANEDE ÖYLE ama c.tesi eltimin kızının d.günü vardı 2 yaşında ona agbisine ve benim bebekimede almış kimseyi ayırt etmemiş yani....

AMA ANNANELİK FARKLIDIR DİYE HEP SÖYLERLERRR...
OYÜZDEN babanlere kızmayın hepsi öyle bence...

slm kızlar doktora gittim bu gün,

bebişim gayet iyi allah şükür 2110 gr olmuş baya büyümüş yani iyice heyecanlandım ama biraz iri bi bebek olacak sanırım doktor nasıl doğuracan diyo,biraz tırstım açıkçası..........................

bende toplamda 12 kilo aldım doktor kızdı 2 kilosu bebek dedim biraz dikkat etmem gerekiyo snırım daha 8 hafta var yani...............

kızlar ben cok hızlı kılo almaya basladım canımı sıkıyor bu
ayrıca daha hazırlıklarımı biteremedim ama fazla vaktimde kalmadı ne yapacam bennnnnnn
burada kalma fikride beni ayrıca delirtiyo

Bende ctesi gidicem kesin banada kızacak :-(

bir soru daha drum bana balık hapı vermişti almadım gerçi aranızda kullanan var mı? alsam mı acaba ?

kızlar ben cok hızlı kılo almaya basladım canımı sıkıyor bu
ayrıca daha hazırlıklarımı biteremedim ama fazla vaktimde kalmadı ne yapacam bennnnnnn
burada kalma fikride beni ayrıca delirtiyo

canım bizde bu kilo probleminden yakınıyoruz artık istem dışı kilo alıyoruz az yesek de alıyoruz ne yazıkki bu arada hazırlık işini çok kafana takma yavaş yavaş bitio zaten hiçbirimiz tam olarak hazırlığı bitirmiş değiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…