Bişey sorucam bazı anneler bebişlerin boylarını söylüyor benim dr.ölçemiyoruz diyor bizde mi bi anormallik var acaba ?
bilmiş şey zamane çocuğu hihoyyytşemşamer benim kız çaktırmadan kıskkançlık yapmaya başladı gibi geliyo bana. senin oğlanda durum nasıl.
mesela geçen sıcaksu torbası alacaktım birtanesi mavi desenli erkek bebeklere göre diğeri pembe pompon falan süs yapmışlar. babası elini uzattı tam maviyi alacak benim kız aldı pembeyi zaten benimde yoktu bunu alalımda lazım olursa ben kardeşime veririm diyo cadı. bide hala sanki iyilik yapıyo numaracııııııı.
şeker testleri bitmedi mi cnm? genemi yapılacakkkkkkkbizimki ilk defa geçen gittiğimde ben sormadan kilosunu söyledi. sanırım artık hep söyler. eee 7. aya girdik, allah korusun erken merken olur. bi ay sonra gel, sonra 15 günde bir dedi. ama ben bi ay beklemeyecem allah izin verrise. şubat 23 te giderim. yada burdakine giderim. gitmek mesele değilde her gittiğimde kan alıyolar. eşimde kanını bitirecekler diye kızıyo.
bide kızlar ben geçen çarşamba gittim şeker ölçümü yapıldı , sonuç çıkmışmıdır. arasammı.
bizimki ilk defa geçen gittiğimde ben sormadan kilosunu söyledi. sanırım artık hep söyler. eee 7. aya girdik, allah korusun erken merken olur. bi ay sonra gel, sonra 15 günde bir dedi. ama ben bi ay beklemeyecem allah izin verrise. şubat 23 te giderim. yada burdakine giderim. gitmek mesele değilde her gittiğimde kan alıyolar. eşimde kanını bitirecekler diye kızıyo.
bide kızlar ben geçen çarşamba gittim şeker ölçümü yapıldı , sonuç çıkmışmıdır. arasammı.
bilmiş şey zamane çocuğu hihoyyyt
OHHOO O ANLATTIĞIN DURUM BENDE 2 HAFTADIR VAR.SENİN geç bile başlamış şanslısın. oturmakta zorlanıyorum.Kızlar 2 günden beri sağ göğsümün altında sanki kaburga kemiklerim batıyor gibi acı çekiyorum nefes almakta zorlanıyorum.
Dik oturuyorum sırtıma zaten sürekli yastık koyuyorum.
çoktan çıkmıştır ben aynı gün içinde aldım sonucu kız hiç merak etmedin mi. ben çatladıydım iyi beklemişin. kaydirigubbakcemile3bizimki ilk defa geçen gittiğimde ben sormadan kilosunu söyledi. sanırım artık hep söyler. eee 7. aya girdik, allah korusun erken merken olur. bi ay sonra gel, sonra 15 günde bir dedi. ama ben bi ay beklemeyecem allah izin verrise. şubat 23 te giderim. yada burdakine giderim. gitmek mesele değilde her gittiğimde kan alıyolar. eşimde kanını bitirecekler diye kızıyo.
şemşamer benim kız çaktırmadan kıskkançlık yapmaya başladı gibi geliyo bana. senin oğlanda durum nasıl.
mesela geçen sıcaksu torbası alacaktım birtanesi mavi desenli erkek bebeklere göre diğeri pembe pompon falan süs yapmışlar. babası elini uzattı tam maviyi alacak benim kız aldı pembeyi zaten benimde yoktu bunu alalımda lazım olursa ben kardeşime veririm diyo cadı. bide hala sanki iyilik yapıyo numaracııııııı.
bir tanıdıgım hep söyler annanelik farklıdır diye............alll bir tane daha ,,,benim anem neler yaptı,, 2 .torunu olduğu haldee...
onun ilk oğlunun çoçuğu olacak.. yani ilk torun... ,,, ama hiç bir şey almadı...
onlara göre geyet normalmiş,,, ikide bir etrafındakiler çoçuk doğursuğu için .. normal geliyor onlara...
kızlar ben cok hızlı kılo almaya basladım canımı sıkıyor bu
ayrıca daha hazırlıklarımı biteremedim ama fazla vaktimde kalmadı ne yapacam bennnnnnn
burada kalma fikride beni ayrıca delirtiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?