2009 Nisan Anneleri buraya

, ay dur arayım bari.

maşallah bebeğine kilosu çok iyi.bern de cmtesi
gitcem inş 2 kiloyu bulmuştur.bebvek hareketlerin nasıl bu arada:CüvCüv:

Kızlar merhaba;
Geçmişi okudum herkes iyi..

Canım 3 gecedir öksürük beni uyutmadı
E tabi bebekte hareketliydi..
Dün gece rahat uyudum ama
Hastalığı atıyorum üzerimden çok şükür..
Sana da çok geçmiş olsun

hepinize günaydın kızlar. hepinizi çok özledim.a.s., tatil bitti iş başı yaptık bakalım. hayırlısı. herekeze güzel, sağlıklı, mutlu huzur dolu bir gün diliyorum.
Hoşgeldin canım..
Herşey yolundadır inşallah:))

Valla bursasu benim kayınvalidemde öyle..
Hiç birşey almadılar daha..
Geçen hafta battaniye başladı onu örüyo..
Annem de bisürü kıyafetler almış..
Hazırlık sıfır bende..
Ne çantam ne kıyafetleri bebeğin ne de beşiği...

Canım şekerlerini hayırlısıyla dağıtmayı nasip etsin Allah..
İlk doğuracaklar arasında sen varsın sanırım..
İnşallah gününde gelir bebişlerimiz...

Maşallah canım oğluna..
2 kiloyu geçmiş..
Benim bebiş ne kadar oldu ki bende haftaya gideceğim kontrole...

şirvan halılar disney desenli olunca mı fiyatları yükseliyo acaba. pek fikrim yok aslında fiyatlarla ilgili.

büyük ihtimalle o yüzden...
çoçuk halısı diye de şişiriyorlar bence....

ananeler - annede ,
babaneler değilmi,,

maşallah canım .. kocaman olmuş bebeşin ,,
bende perşembe günü gideceğim.
bakalım bizim kreta ne kadar oldu.
21 ocakta :1023 gr.dı.

kızlar bebişlerine ciciler alanlara hayırlı olsun iyi günlerde giydirin inşallah... bende bugün doğumönü iznime ayrıldım artık evimdeyim, öğretmenliğin en çok bu yönünü seviyorum tatili bol maşallah... özelde çalışan arkadaşlara allah kolaylıklar versin... benim kız gece beni çok korkuttu, uyurken bi anda kasığıma bıçak saplanır gibi bir ağrı girdi ve bir saatte geçmedi, sabah uyandım karnımda kasılma var, bebekte hareket etmiyor.zaten doktora gidecektim doğum önü iznimi almaya, gitmişkende bi görüneyim dedim, demez mi nst ye bağlayalım diye... ödüm koptu, eşimde işteydi.. yalancımı gerçek sancımı anlarız dedi doktorum... nstye bağladı hemşire, neyse korkulacak bişey çıkmadı, bunlar rahmin doğuma hazırlanmasıymış... benim zaten çok yüksek çıkmadı... ama kendini yorma artık öyle siz kadınlar son ana kadar temizlikti fialn derken kendinizi harap edersiniz dedi... dikkat et dedi... neyse kuzumda iyiydi de içim rahatlayarak geldim... aman kendinize dikkat edin kızlar, boşverin temizliği filan.. valla ben 3 haftadır hep eşime yaptırıyorum benim yaptığım bi tek yemek.. siz de öyle yapın... herşey bebişlerimiz için...

merhbalar arkadaşlar.

öncelikle ŞİRVAN geçmiş olsun.aldıkların hayırlı olsun.ben de hemen hemen seninle aynı şeyleri aldım.sadece uyku seti ve alt değiştirme dolabım için sünger aldım.

TUĞÇE ŞENAY iyi olmanıza çok sevindim.

rumelili canım şkerin normalmiş tebrşik edrim.benim de diyete aynen devam etmem gerekiyor.doktorum biraz düşük buldu ben ekmeği yazılandan az yiyordum şimdi söylediği kadar yemeğe başladım. aç 76 tok 108 lerde artık.sanırım böyle daha güzel oldu. inşallah böyle devam ederiz sorunsuzca.

başka başak aklımda neler kaldı.haa tüm öğretmen arkadaşlarıma güzel bir dönem diliyorum.biliyorsunsu 2. dönem çabuk geçer.zaten bi kaç hafataya doğum izniniz başlıyor.

sanırım bu kadar.

urla, april16, benanber, betül19, bursasu+, cicekcicek, dozkan+, Esennn, etoprak, eysan, geda, glnm_kvrck, megul, oslem1907, poseidon80, selinay2002, sev_rey, s_ebru, ŞİRVAN+

21kullancı 19 kayıtlı kullanıcı 2 misafir

OYMAŞALLAH.......................

cicek örmeyi biliyor ama amaaaaaaaaan uğraşamam diyor
benim kaynanam kendini pek beğenmiş yaa deli ediyor beni
benimde bi eksiğim kalmadıki ne alacak bende eşime diyorumki bi yardım dokunmasını sitiyosa
kredi kartına yardım etsin ihihihiihih nede olsa bütün aldıklarım bebişinkaydirigubbakcemile3
benim eşim 8de kalkıyor işe gidiyor bana hapı içirip öle gidiyor
aayy bide terlediysem atletimi değiştiryor kendimi bebekler gibi hissediyorum :asigim:

bursaya merkeze geliyorum kükürtlü de oturuyor annemler. İkimize de uygun bir zaman olursa görüşebiliriz merkezde bir yerlerde. Sen gemlikte mi oturuyordun ben mi yanlış hatırlıyorum.:uhm:
cnm ben beşevler tarafında oturuyorum

saol cnm rüyamı bir sen sordun zati ama ister sorun ister sormayın anlatacamm
rüyamı zorla :roflol::tomato:

aynen şirvan benim anneminde 2.torunu ilk torun abimdendi kız
benimkide 2. ne kadar çok harcandı zavallı annem
o kadar şey aldı
kaynanama gösterdim annem adlı bunları diye
insan bi teşekkür eder
iyi olmuş der
dimi bizimkisi
amaan ne grek var bu kadar şeye ne acele ettiniz bilmem neeklava:

glnm_kvrck ...
çok saol canım.. sanada yeniden geçmiş olsun ,
doktora mail attım..
günde 3 kez parol tb. alabileceğimi söyledi...
sizce alsam mı acaba....

bebek öksürükten ektilenirmi diye de yazmıştım..
ona cevap vermemiş..

maşallah bebeğine kilosu çok iyi.bern de cmtesi
gitcem inş 2 kiloyu bulmuştur.bebvek hareketlerin nasıl bu arada:CüvCüv:

sağolun kızlar darısı başınıza inşallah sizinde sağlıklı haberlerinizi bekliyorum................

betülcüm ben hareketleri genelde akşam hissediyorum canım sanırım yeri biraz daraldı artık ondan..........

bide gece kazara hafif karnımın üzerine dönersem hemen rahatsız olup tekmeliyo beyefendi...................

EVET YALANCI DOGUM SANCILARI 7.AYDAN İTİBAREN OLURMUŞ BENİMDE GECE soldan saga döncem dönemiyorum kasılmış bacagım dönsem sanki bir yerım kırılcak iraz urdum sonra gecti...
caım haklısın ama annalelik başkaymış diyorlar yaşlı bi teyze

benimde annemin 3.torunu 2 side agbımın bakalım annaenelik te nasıl olcak

oy maşallah selinay.....................kız ne bu 31.haftada 2,100 gr oy maşallah...........................

selam kızlar,

bu uykusuzluk cidden başa bela olmaya başladı..c.tesi sabah 5 te uyandım, eşim de sesime kalktı sen yatmazsan bende uyumam deyip oturdu benimle beraber!gün aydınlanana kadar tv falan seyrettik,sonra 7 gibi hadi yürüyelim biraz dedi eşim..9 a kadar yürüdük, hafifte yağmur vardı..çok iyi geldi doğrusu..dönüştede simit falan aldık evemize gelip bi güzel kahvaltımızı yaptık..sonrada bi uyku bastırdıki sormayın:))) yatıp bi güzel uyuduk :))) bu ne perhiz bu ne lahana turşusu di mi! pazarda evden dışarı adım atamadık, hava çok kötüydü..boş boş oturdum valla hiç bi iş yapmadım..yani işin özü çok boş bi haftasonu geçirdim ilk kez ((

kaynanalardan falan bahsetmişsiniz kızlar ama en azından sizinkiler (yarım ağızla bile olsa) alalım yapalım falan diyolar.. benim kayınvalidem vefat etmiş,kayınpederimin 2. eşide daha bizden para yemeyi planlıyodu..şimdi konuşmuyoruz bile!! babalar cidden evlat düşünemiyolar..ne varsa annelerde var valla..kadın ne derse adam onu yapıyor, çocuklarını gözü görmüyor bile, bazen merak edip arıyo eşm babasını ona bile kızıyo kadın..yani bence ne olursa olsun öz annenin yeri farklı, bi ucunda eşiniz var diye size kıyamazlar,iftira edip hakaret edemezler! bu açıdan bakın birde!

ilaç konusunda ben dr. ilk kan şuruplarını verdiğinden beri hiç aksatmadan her sabah içiyorum.. çünkü anemi benim ailemde kalıtsal, ve nelere yol açabileceğini çok iyi biliyorum.. dr. gerek yok diyene kadar da aynı düzende kullanmaya devam edeceğim.tavsiyem elevit melevit aksatabilirsiniz ama kan ilaçlarınızı ihmal etmeyin..bunun dışında kalsiyum alıyorum..zaten diş ağrılarım başlamıştı, kalsiyum kullanmaya başlayınca azaldı diş sorunlarım.. ha birde mide yanmaları için renue içiyorum ara sıra, birde asidopan gaz gidericim var ama onuda gerektikçe içiyorum..

kızlar bende bebek şekeri için badem şekeri almaya karar verdim.modada bi pastane var, kilosu 35 tl ama bişeyler yaparız dedi...sizce fiyatı nasıl??

bu arada şirvan aldıkların hayırlı olsun canım veee geçmiş olsun..kendine dikkat et emi!! şenay ve tuğçeden yoklama var, çok şükür iyilermiş..

atladıklarım için kusura bakmayın kızlar!!

Bende ctesi gidicem kesin banada kızacak :-(

bir soru daha drum bana balık hapı vermişti almadım gerçi aranızda kullanan var mı? alsam mı acaba ?
cnm ben balık yağını kullanıyorum bence çok öenmli bu hap 2- 3 günde 1 içiyorum ama fazla gelmesin diye
bebeklerimizin beyin gelişimleri için önemli bir hap
oy oyoy maşallah selinay ya neyle besleniyosun sen
çok ii ya

valla urlacım benim annem ilk önce babaanne oldu abim yurtdışında oturuyor yenge hanım bizle konuşmadığı halde annem burdan oraya neler neler gönderdi
yaa bir bilseniz
insanın içinde olsun
hala bile gönderiyor ama böle insanlara da düzgün gelin düşmüyor

geçmiş olsun canım,, ama bişey çıkmadığına sevindim..
artık böyle telaşlar bizim çok etkiyecek..

canım teşeşkkür ederim..
bu arada tarihin bozulmuş ...

kız bizim kaynanalar aynı... sanki benimkini anlatıyosun...
sadece kendini beğenmişliği yok.. . sadece gerekli gereksiz çok konuşur...
mahallde olanları bile bana anlatıyor,, tanımam etmem.. napim ben onları dimi ama..
bende hee hee der keçerim.

ben muhasebeyi aradım 32.HAFTAMA YAKLAŞIYORUM YA

ben AMCAMIN YANINDA CALIŞIYORUM

dediki 32.haftada calışamaz raporu al getir ama sen calış dedi...

bende dedimki bu parayı ssk mı ödücek yoksa amcammı?
amcam ödücekse istemem cünkü ona yük olmak istemıyorum.........

dediki dogum öncesi izninden (yani calışmaz raporu aldıgım günleri) hem ssk hem amcan dedi ben dedim amcamdan almak istemıyorum peki ozaman dedi
dogumdan sonraki paramıda ssk vericekmiş diye anladım umarım yanlış olmamıştır

BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUN

bide dogumdan 6 hafta sonra ssk'dan alınıyormuş bu para

sağol urlacım darısı başına canım bu arada bendede akıntı var kokusuz ve renksizse sorun yok canım zaten...................

şirvancım öksürürken bebğe bi zarar vermezsin canım düşünsene ilk zamanlar miğde bulantılarımızı içimiz dışımıza çıkıyodu nerdeyse.................

ben hiç ilaç kullanma tarftarı değilim gebelikte ama çok gerekli olduğu zaman belki 1 tane parol olabilir.................

glnm sağol canım herşey yolunda. anladığım kadarıyla send de sorun yok.

selinay maşşalah bebğine. güzel beslemişsin

hep babanelerden şikayet etmişsinizde bizim buralarda da babaneler düşer çabaya. anneanneler pek yanaşmazlar. varsa yoksa erkek evlat .:dilcikar sinir oluyom), gerçi bizim babaannen kendine hayrı yok., gölge etmesin tek isteğim bu. (allahım sen affet:Saruboceq:)

urla benim akıntıda çok beee. çamaşır iki satte mahvoluyo.

kız bursasu abur cubur çok yiyom çocuk obez olacak bende doktor kızdı, bu günden itibaren dikkat ediyim diyom ama nerde..........................

sağol şemşamercim ,aman kayınvalideler düşmesinler boşverin iyice strese sokuyolar insanı ...............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…