OHHOO O ANLATTIĞIN DURUM BENDE 2 HAFTADIR VAR.SENİN geç bile başlamış şanslısın. oturmakta zorlanıyorum.
çoktan çıkmıştır ben aynı gün içinde aldım sonucu kız hiç merak etmedin mi. ben çatladıydım iyi beklemişin. kaydirigubbakcemile3
slm kızlar doktora gittim bu gün,
bebişim gayet iyi allah şükür 2110 gr olmuş baya büyümüş yani iyice heyecanlandım ama biraz iri bi bebek olacak sanırım doktor nasıl doğuracan diyo,biraz tırstım açıkçası..........................
bende toplamda 12 kilo aldım doktor kızdı 2 kilosu bebek dedim biraz dikkat etmem gerekiyo snırım daha 8 hafta var yani...............
Canım 3 gecedir öksürük beni uyutmadıkızlar herkese günaydın;
ben bişey sormak istiyorum,,,,
şimdi ben öksürüyorum, hapsırıyorum yaa...
burnumda durmuyor,,,
bu bebeğe zararlımıdır.... dün gece bayağa hareketliydi,,,
acaba oda mı husursuz, anası hasta oldu diye.....
Hoşgeldin canım..hepinize günaydın kızlar. hepinizi çok özledim.a.s., tatil bitti iş başı yaptık bakalım. hayırlısı. herekeze güzel, sağlıklı, mutlu huzur dolu bir gün diliyorum.
Valla bursasu benim kayınvalidemde öyle..kızlar kayınvalidem aradı
bebeğin eşyalarını yıkaadınmı diye sordu
yıkaamadım daha dedim havalar güzel olunca gelcekmiş yıkamaya ,öyle dedi
havalar güzel olunca çarşıyada çıkçaktık ama kaynanama karanlık havada afakanlar basıyordakaydirigubbakcemile3hiç bi iş yapamıyor kaydirigubbakcemile3
yaa zaten çarşıdan alıncak bişey kalmadı gibi gecelikler alıncak benim ihtiyaçlarım var sadece
annem neler aldı kayınvalidem daha bebeğe 1 iğne almadı ya ne rahat kadın heeklava:
Canım şekerlerini hayırlısıyla dağıtmayı nasip etsin Allah..evet onlardan şirvan en fazla onları beğendi babamız bizde onlardan aldık...ben 5 paket aldım toplamda 60 oldu ama sanırım mevlütte dağıtmıcam...hastanede ve eve gelenlere dağıtıcam...mevlüt çok kalabalık olurmuş kayınvalide öyle dedi....herhalde orduyu çağıracak banakaydirigubbakcemile3
bebişim gayet iyi allah şükür 2110 gr olmuş baya büyümüş yani iyice heyecanlandım ama biraz iri bi bebek olacak sanırım doktor nasıl doğuracan diyo,biraz tırstım açıkçası..........................
bende toplamda 12 kilo aldım doktor kızdı 2 kilosu bebek dedim biraz dikkat etmem gerekiyo snırım daha 8 hafta var yani...............
şirvan halılar disney desenli olunca mı fiyatları yükseliyo acaba. pek fikrim yok aslında fiyatlarla ilgili.
bir tanıdıgım hep söyler annanelik farklıdır diye............
BİZİM BABANEDE ÖYLE ama c.tesi eltimin kızının d.günü vardı 2 yaşında ona agbisine ve benim bebekimede almış kimseyi ayırt etmemiş yani....
AMA ANNANELİK FARKLIDIR DİYE HEP SÖYLERLERRR...
OYÜZDEN babanlere kızmayın hepsi öyle bence...
cicek örmeyi biliyor ama amaaaaaaaaan uğraşamam diyoryarın bizim oda gelio çok heyeanlıyım valla bizde son 2 ay öyle odasına girip girip bakıcaz sanırım
canım gerek yok bence doğum çantası götürmene. doktoruna bi sor istersen ben yola gidicem falan die
yaa bi de 34-35-36. haftalarda karate yapacaklar heralde:)
lülülülülülüpis kaynana sen onu bana gönder ben icabına bakarım biliosun tecrübeli oldum bu konularda artıkbizimkide bi battaniye örmüş sadece başka ne yaptı bilmiorum daha yeni barıştık görmedim zaten çocuğun eksiği kalmadı.
benim eşim 8de kalkıyor işe gidiyor bana hapı içirip öle gidiyorkan değerim 2 kere önceleri yapılmıştı ve normal çokmıştuı.şimdi artık son 7 hafta içeyim diyordum ama unuttum demeyi.neyse gene gidecem özeline zaten.
aslında eşim çok anlayışlı oluyo ama bu kez benn tatile girdim diye kıskandı hihihihihi
burcasu iyi kurnazca.bir de uyanınca hemen kahvaltı yapmıyor musun sen?
cnm ben beşevler tarafında oturuyorumbursaya merkeze geliyorum kükürtlü de oturuyor annemler. İkimize de uygun bir zaman olursa görüşebiliriz merkezde bir yerlerde. Sen gemlikte mi oturuyordun ben mi yanlış hatırlıyorum.:uhm:
amin canım. çocuk büyütmk gerçektn zor. hele bilinçli bi anneysen ve bilinçli bir evlat yetiştirmek istiyosan. ama gördüğüm kadarıyla nisan annlerinin hepside çok becerikli maşallah. hepinizin çok güzel çocuklar yetiştireceğinize eminim. eş desteği çok önemli. onlarda da sorun yoksa hiç endişelenmeyin derim.
aynen canım. herşeyi unuttum yahu. kafamçokkarıştı, bide bizde denge sorunu olacak. aman oğlum (senin kızın) alınmasın, aman psikolojisi bozulmasın onun telaşına düşcez bide. hayırlısı
bursasu gördüğün rüya hayır olsun. bende çok sık görmeye başladım bebiği.
alll bir tane daha ,,,benim anem neler yaptı,, 2 .torunu olduğu haldee...
onun ilk oğlunun çoçuğu olacak.. yani ilk torun... ,,, ama hiç bir şey almadı...
onlara göre geyet normalmiş,,, ikide bir etrafındakiler çoçuk doğursuğu için .. normal geliyor onlara...
maşallah bebeğine kilosu çok iyi.bern de cmtesi
gitcem inş 2 kiloyu bulmuştur.bebvek hareketlerin nasıl bu arada:CüvCüv:
Kızlar merhaba;
Geçmişi okudum herkes iyi..
Canım 3 gecedir öksürük beni uyutmadı
E tabi bebekte hareketliydi..
Dün gece rahat uyudum ama
Hastalığı atıyorum üzerimden çok şükür..
Sana da çok geçmiş olsun
Hoşgeldin canım..
Herşey yolundadır inşallah:))
Valla bursasu benim kayınvalidemde öyle..
Hiç birşey almadılar daha..
Geçen hafta battaniye başladı onu örüyo..
Annem de bisürü kıyafetler almış..
Hazırlık sıfır bende..
Ne çantam ne kıyafetleri bebeğin ne de beşiği...
Canım şekerlerini hayırlısıyla dağıtmayı nasip etsin Allah..
İlk doğuracaklar arasında sen varsın sanırım..
İnşallah gününde gelir bebişlerimiz...
Maşallah canım oğluna..
2 kiloyu geçmiş..
Benim bebiş ne kadar oldu ki bende haftaya gideceğim kontrole...
büyük ihtimalle o yüzden...
çoçuk halısı diye de şişiriyorlar bence....
ananeler - annede ,
babaneler değilmi,,
maşallah canım .. kocaman olmuş bebeşin ,,
bende perşembe günü gideceğim.
bakalım bizim kreta ne kadar oldu.
21 ocakta :1023 gr.dı.
EVET YALANCI DOGUM SANCILARI 7.AYDAN İTİBAREN OLURMUŞ BENİMDE GECE soldan saga döncem dönemiyorum kasılmış bacagım dönsem sanki bir yerım kırılcak iraz urdum sonra gecti...kızlar bebişlerine ciciler alanlara hayırlı olsun iyi günlerde giydirin inşallah... bende bugün doğumönü iznime ayrıldım artık evimdeyim, öğretmenliğin en çok bu yönünü seviyorum tatili bol maşallah... özelde çalışan arkadaşlara allah kolaylıklar versin... benim kız gece beni çok korkuttu, uyurken bi anda kasığıma bıçak saplanır gibi bir ağrı girdi ve bir saatte geçmedi, sabah uyandım karnımda kasılma var, bebekte hareket etmiyor.zaten doktora gidecektim doğum önü iznimi almaya, gitmişkende bi görüneyim dedim, demez mi nst ye bağlayalım diye... ödüm koptu, eşimde işteydi.. yalancımı gerçek sancımı anlarız dedi doktorum... nstye bağladı hemşire, neyse korkulacak bişey çıkmadı, bunlar rahmin doğuma hazırlanmasıymış... benim zaten çok yüksek çıkmadı... ama kendini yorma artık öyle siz kadınlar son ana kadar temizlikti fialn derken kendinizi harap edersiniz dedi... dikkat et dedi... neyse kuzumda iyiydi de içim rahatlayarak geldim... aman kendinize dikkat edin kızlar, boşverin temizliği filan.. valla ben 3 haftadır hep eşime yaptırıyorum benim yaptığım bi tek yemek.. siz de öyle yapın... herşey bebişlerimiz için...
caım haklısın ama annalelik başkaymış diyorlar yaşlı bi teyzebüyük ihtimalle o yüzden...
çoçuk halısı diye de şişiriyorlar bence....
ananeler - annede ,
babaneler değilmi,,
maşallah canım .. kocaman olmuş bebeşin ,,
bende perşembe günü gideceğim.
bakalım bizim kreta ne kadar oldu.
21 ocakta :1023 gr.dı.
oy maşallah selinay.....................kız ne bu 31.haftada 2,100 gr oy maşallah...........................slm kızlar doktora gittim bu gün,
cnm ben balık yağını kullanıyorum bence çok öenmli bu hap 2- 3 günde 1 içiyorum ama fazla gelmesin diyeBende ctesi gidicem kesin banada kızacak :-(
bir soru daha drum bana balık hapı vermişti almadım gerçi aranızda kullanan var mı? alsam mı acaba ?
oy oyoy maşallah selinay ya neyle besleniyosun senslm kızlar doktora gittim bu gün,
bir tanıdıgım hep söyler annanelik farklıdır diye............
BİZİM BABANEDE ÖYLE ama c.tesi eltimin kızının d.günü vardı 2 yaşında ona agbisine ve benim bebekimede almış kimseyi ayırt etmemiş yani....
AMA ANNANELİK FARKLIDIR DİYE HEP SÖYLERLERRR...
OYÜZDEN babanlere kızmayın hepsi öyle bence...
kızlar bebişlerine ciciler alanlara hayırlı olsun iyi günlerde giydirin inşallah... bende bugün doğumönü iznime ayrıldım artık evimdeyim, öğretmenliğin en çok bu yönünü seviyorum tatili bol maşallah... özelde çalışan arkadaşlara allah kolaylıklar versin... benim kız gece beni çok korkuttu, uyurken bi anda kasığıma bıçak saplanır gibi bir ağrı girdi ve bir saatte geçmedi, sabah uyandım karnımda kasılma var, bebekte hareket etmiyor.zaten doktora gidecektim doğum önü iznimi almaya, gitmişkende bi görüneyim dedim, demez mi nst ye bağlayalım diye... ödüm koptu, eşimde işteydi.. yalancımı gerçek sancımı anlarız dedi doktorum... nstye bağladı hemşire, neyse korkulacak bişey çıkmadı, bunlar rahmin doğuma hazırlanmasıymış... benim zaten çok yüksek çıkmadı... ama kendini yorma artık öyle siz kadınlar son ana kadar temizlikti fialn derken kendinizi harap edersiniz dedi... dikkat et dedi... neyse kuzumda iyiydi de içim rahatlayarak geldim... aman kendinize dikkat edin kızlar, boşverin temizliği filan.. valla ben 3 haftadır hep eşime yaptırıyorum benim yaptığım bi tek yemek.. siz de öyle yapın... herşey bebişlerimiz için...
merhbalar arkadaşlar.
öncelikle ŞİRVAN geçmiş olsun.aldıkların hayırlı olsun.ben de hemen hemen seninle aynı şeyleri aldım.sadece uyku seti ve alt değiştirme dolabım için sünger aldım.
TUĞÇE ŞENAY iyi olmanıza çok sevindim.
rumelili canım şkerin normalmiş tebrşik edrim.benim de diyete aynen devam etmem gerekiyor.doktorum biraz düşük buldu ben ekmeği yazılandan az yiyordum şimdi söylediği kadar yemeğe başladım. aç 76 tok 108 lerde artık.sanırım böyle daha güzel oldu. inşallah böyle devam ederiz sorunsuzca.
başka başak aklımda neler kaldı.haa tüm öğretmen arkadaşlarıma güzel bir dönem diliyorum.biliyorsunsu 2. dönem çabuk geçer.zaten bi kaç hafataya doğum izniniz başlıyor.
sanırım bu kadar.
cicek örmeyi biliyor ama amaaaaaaaaan uğraşamam diyor
benim kaynanam kendini pek beğenmiş yaa deli ediyor beni
benimde bi eksiğim kalmadıki ne alacak bende eşime diyorumki bi yardım dokunmasını sitiyosa
kredi kartına yardım etsin ihihihiihih nede olsa bütün aldıklarım bebişinkaydirigubbakcemile3
benim eşim 8de kalkıyor işe gidiyor bana hapı içirip öle gidiyor
aayy bide terlediysem atletimi değiştiryor kendimi bebekler gibi hissediyorum :asigim:
cnm ben beşevler tarafında oturuyorum
saol cnm rüyamı bir sen sordun zati ama ister sorun ister sormayın anlatacamm
rüyamı zorla :roflol::tomato:
aynen şirvan benim anneminde 2.torunu ilk torun abimdendi kız
benimkide 2. ne kadar çok harcandı zavallı annem
o kadar şey aldı
kaynanama gösterdim annem adlı bunları diye
insan bi teşekkür eder
iyi olmuş der
dimi bizimkisi
amaan ne grek var bu kadar şeye ne acele ettiniz bilmem neeklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?