2009 Nisan Anneleri buraya

canım bizde eşimle arada aynı şekilde sabaahın köründe uyanırız pazarları hafta içi uyanmayız alarma pazar erkenden kalkar kahvaltı yapar tekrar uyku çöker uyuruzehehehhee

haklısın canım içinde olmalı insanın

şirvan valla benimkide öyle yaa
bir konudan bir konuya atlar
bide milletin içinde ne diyor bişeyler beğenmişte 900 milyonmuş onu alacakmış öyle karışık anlatıyorki ne olduğunu da analyamadım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama gel gelelim daha bişey göremedik hava atmayıda biliyor yani

KIZLAR.............

beim akıntım biraz cok sanki sizde varmı?

benim geçen hafta çoktu,, bu gün normal,, zaten içtiğim bütün suları burnumdan çıkartıyorum..
sabah geldiğimde çöp kovam bomboştu,, şimdi nerdeyse dolmak üzere peçete var..
burnum acıyor artık silmekten..
bir insan bu kadar hapsırırmı canım ...........
içim dışıma çıkacak nerdeyse...
iş yerinde de biri kallkıp sen eve git demiyorlar....
böyle olursa yarın işe gelmem...

teşekkür ederim güzelim.. .
oohhh ne güzel eşinde seninle beraber kalkmış,,,,
benimkini hayatta o saat te kaldıramam... pazar günü hiç ellemedim..
2,5 kendisi kalktı, normalde 12 gibi kaldırıyordum hep..

kalktığımda tarhana çorbası yapmıştım,, onu içiyordum. oo saat 2,5 mu oldu diyo bana
fazla karnını doyurmada yemeğe çıkalım diyo , aklı sıra gönlümü yapacak....

[

evet yaaa

sagol cnm

UrlaCım 32.hftda izne ayrılacaksan çalışamaz raporu yok devam edicem dersen çalışabilir 37.hftya kadar raporu alacaksın 37.hftdan sonrada iznine çıkınca amcandan para almayacaksın paranı ssk dan alacaksın yani amcanın cebinden para çıkmayacak ssk primlerin yattığı için doğumdan önce 120 günlük bütün parayı sskdan sonra alacaksın.Bildiğim kadarıyla doğumdan 56 gün sonrasında ssk dan paranı alabiliyorsun.
Yalnız 32.hftda çalışabilir raporu aldktan sonra 37.hftda izne ayrılma raporunda eğer devam edeceksen bu çalıştığın kısmın izin süresinin doğum sonrasına aktarılmıştır ibaresine dikkat et....uzun yazdım inş.anlatabilmişimdir...

aman boşver bursasu;
kenidleri iyi olsun,, bizden de uzak olsunlar,, benim evime karışmasın ..
ben onlardan bişey beklemiyorum... ....

sadece niye benimkiler yapıyorda , onlar yapmıyor diye içleniyorum o kadar..
gerçi yapsa konuşmaya hakkı olur ,, şimdi hiç değilse konuşamazda ,,
zaten bir konuşsun ,, ağzının payını veririm evelallah..

aradım doktoru, hiç bi sorun çıkmamış çok şükür. kan hapıma dikkat etmem gerekiyo tek.

bu arada kızlar sizden özel bi ricam var. benim ablamın bebeği olmuyo. 20 yıllık evli. bi kere düşük yaptı defalarca denediler ama olmadı. onlarda bıktıkları için artık uğraşmıyolar. dua her derdin ilacıdır. hele tanımadığın insanlara yaptığın içten dualar. o yüzden sizden ablam için dua istiyorum arkadaşlar. Allahım bu güzel duyguyu onada nasip etsin. kalbi yumuşasın. eniştem babalık duygusunu yaşasın. inşallah:Saruboceq:

canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ;
çalıştığın kısmın izin süresinin doğum sonrasına aktarılmıştır
bak rapora böyle yazılıyormuş diye bilmiyorudm. iyi oldu öğrendiğim.
bende ay sonunda alacağım raporu ....

amanın koyunvalideler konusu açılmış aldırmayın kızlar yahu......herkesta aynı sorun tabi....anneanne olmanın farkıda bence annelerinizin bebeğin dışında kendi evladınıda önemsiyor oluşu....babaanneler bir bıcırık sevcez düşüncesi ile ama kendi annelerimiz yavrum kendi küçük nasıl bakacak şefkatiyle olaya bakıyorlar.....ne yazıkki benim kızımın anneanneside dedeside yok( ben annemi babamı kaybettim çünkü.....benimde kayınvalidem güç bela bu hafta yaptı alışveriş ama zaten pek bişey bırakmadık ona....ama 2 ay önce doğum yapan kendi kızına 4.ayda başlayıp geceliğine kadar almıştı.... gözle görünce daha bir koyuyor ama evladımın başında babası ile ben olayım yeter.....

canım tabii ederiz ne demek ,
ilkini ben başlatım..
tüm çoçuğu olmayanlara hayırlı evlatlar nasip et yüce rabbim.
onlarda bu güzel duyguları tatsınlar...

sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim. İnşallah Allah ablana ve eniştene de bu dünyanın en güzel duygusunu nasip eder. :ecrin_bebek:

onu ekletmezsen 32.hftdan sonra çalışmamış kabul ediliyormuş hastanede dikkat et cnm

inşallah olur bebişleri canım hayırlısı olsun annemin bi arkadaşının 30 sene sonra oldu 15 yaşında evlenmiş 45 yaşında anne oldu............................

canım annen baban için allah rahmet eylesin.

en iyisi kapatalım bu konuyu .. olan var olmayan var dimi ama..
hep kendimizi düşünüyoruz...

ay kızlar yaa rüyamı anlatacam çok etkisinde kaldım
hayır olsun deyin hee:)

doğumum çok yaklaşmış
tam göğüslerimin aşağısında derimin altında bir yuvarlak baş ama elime geliyor bende okşuyorum seviyorum cnm oğlum diye derken derim kayboldu bebeğimin başı gözktü yüzünü gördüm okka bir burnu vardı kumral bir bebekti çok tatlıydı bana bakıyordu

sonra kendimi hastane odasında sedyede yatarken gördüm
kollarımda bir bebek ufacık o benim oğlummuş
ona bakıp ağlamaya başladımsenağlama
çok duygulandım
etrafımdakilere soruyorum ben ne zaman doğum yaptım diye arkadaşımda diyorki senin doğumun çok kolay oldu
sonra bebeğimi emzirmeye çalıştım onu göğsüme yaklaştırdım onun o ğöğsümü aranması tutmaya çalışması Allah ım ne güzel bi duyguydu yaaasenağlama

bir iki çekti ğöğsümü nasıl süt boşalıyor anlatamam kızlar
çocuğumun ağzından taşmaya başladın boğulcak sandım hemen kaldırıdm falan
yaa öyle güzeldiki kızlar anne olmak ne güzelmiş yaa
rüyası bile beni çok etkiledi çoook:asigim:

uzun oldu kusura bakmayın

canım tabii ederiz ne demek ,
ilkini ben başlatım..
tüm çoçuğu olmayanlara hayırlı evlatlar nasip et yüce rabbim.
onlarda bu güzel duyguları tatsınlar...

amin.....ederiz tabi şemşamer etmezmiyiz......
bu arada urlacım senin izinli olduğun sürede amcanın cebinden hiçbir para çıkmayacak sen rahat ol....sen devletten paranı alacaksın....ama muhasebe neden sana çalışamaz raporu al sonra çalış dedi anlamadım...sen çalışabilir raporunu alırsın muhasebeye verirsin sonrasında aktarılmış olan günlerini gösteren raporu verirsin muhasebeye

çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına...
ablan için de inş.en kısa sürede müjdeli haberler alırlar, allah kimseyi evlatsız evlatlarıda anne babasız bırakmasın....

cnım 32.haftada izne ayrılıyormuşum gibi rapor alıcam ama çalışıcam..........

biz 3.kardeşiz 2 oglan bir ben.....

ortanca agbımınde 9 senedir olmuyor canım

dualarım herkesle her zaman derim her isteyene tatdır bu duyguyu

benim kayınvalidem sağolsun çok iyi. tabi kendi annem kadar olamaz ama yine de hiç boş durmuyor hep birşeyler örüyor alıyor sağolsun. İlk loğusalık pijamamı o aldı hediye olarak. Allah razı olsun. İnşallah hep böyle güzel anlaşırız. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…