hayır olsun cnm inş.rüyandaki gibi rahat bir doğum yaparsın tabi bizdeeeehihoyyytay kızlar yaa rüyamı anlatacam çok etkisinde kaldım
hayır olsun deyin hee:)
doğumum çok yaklaşmış
tam göğüslerimin aşağısında derimin altında bir yuvarlak baş ama elime geliyor bende okşuyorum seviyorum cnm oğlum diye derken derim kayboldu bebeğimin başı gözktü yüzünü gördüm okka bir burnu vardı kumral bir bebekti çok tatlıydı bana bakıyordu
sonra kendimi hastane odasında sedyede yatarken gördüm
kollarımda bir bebek ufacık o benim oğlummuş
ona bakıp ağlamaya başladımsenağlama
çok duygulandım
etrafımdakilere soruyorum ben ne zaman doğum yaptım diye arkadaşımda diyorki senin doğumun çok kolay oldu
sonra bebeğimi emzirmeye çalıştım onu göğsüme yaklaştırdım onun o ğöğsümü aranması tutmaya çalışması Allah ım ne güzel bi duyguydu yaaasenağlama
bir iki çekti ğöğsümü nasıl süt boşalıyor anlatamam kızlar
çocuğumun ağzından taşmaya başladın boğulcak sandım hemen kaldırıdm falan
yaa öyle güzeldiki kızlar anne olmak ne güzelmiş yaa
rüyası bile beni çok etkiledi çoook:asigim:
uzun oldu kusura bakmayın
of sus kız aglatıcaksın beniamanın koyunvalideler konusu açılmış aldırmayın kızlar yahu......herkesta aynı sorun tabi....anneanne olmanın farkıda bence annelerinizin bebeğin dışında kendi evladınıda önemsiyor oluşu....babaanneler bir bıcırık sevcez düşüncesi ile ama kendi annelerimiz yavrum kendi küçük nasıl bakacak şefkatiyle olaya bakıyorlar.....ne yazıkki benim kızımın anneanneside dedeside yok( ben annemi babamı kaybettim çünkü.....benimde kayınvalidem güç bela bu hafta yaptı alışveriş ama zaten pek bişey bırakmadık ona....ama 2 ay önce doğum yapan kendi kızına 4.ayda başlayıp geceliğine kadar almıştı.... gözle görünce daha bir koyuyor ama evladımın başında babası ile ben olayım yeter.....
cok güzel rüyan hayır olsun.............ay kızlar yaa rüyamı anlatacam çok etkisinde kaldım
doğumum çok yaklaşmış
tam göğüslerimin aşağısında derimin altında bir yuvarlak baş ama elime geliyor bende okşuyorum seviyorum cnm oğlum diye derken derim kayboldu bebeğimin başı gözktü yüzünü gördüm okka bir burnu vardı kumral bir bebekti çok tatlıydı bana bakıyordu
çok duygulandım
etrafımdakilere soruyorum ben ne zaman doğum yaptım diye arkadaşımda diyorki senin doğumun çok kolay oldu
sonra bebeğimi emzirmeye çalıştım onu göğsüme yaklaştırdım onun o ğöğsümü aranması tutmaya çalışması Allah ım ne güzel bi duyguydu yaaasenağlama
bende anlamadım......... yarın arayım artık kadın bıkmasın bendenamin.....ederiz tabi şemşamer etmezmiyiz......
bu arada urlacım senin izinli olduğun sürede amcanın cebinden hiçbir para çıkmayacak sen rahat ol....sen devletten paranı alacaksın....ama muhasebe neden sana çalışamaz raporu al sonra çalış dedi anlamadım...sen çalışabilir raporunu alırsın muhasebeye verirsin sonrasında aktarılmış olan günlerini gösteren raporu verirsin muhasebeye
ay kızlar yaa rüyamı anlatacam çok etkisinde kaldım
doğumum çok yaklaşmış
çok duygulandım
aradım doktoru, hiç bi sorun çıkmamış çok şükür. kan hapıma dikkat etmem gerekiyo tek.
bu arada kızlar sizden özel bi ricam var. benim ablamın bebeği olmuyo. 20 yıllık evli. bi kere düşük yaptı defalarca denediler ama olmadı. onlarda bıktıkları için artık uğraşmıyolar. dua her derdin ilacıdır. hele tanımadığın insanlara yaptığın içten dualar. o yüzden sizden ablam için dua istiyorum arkadaşlar. Allahım bu güzel duyguyu onada nasip etsin. kalbi yumuşasın. eniştem babalık duygusunu yaşasın. inşallah:Saruboceq:
amanın koyunvalideler konusu açılmış aldırmayın kızlar yahu......herkesta aynı sorun tabi....anneanne olmanın farkıda bence annelerinizin bebeğin dışında kendi evladınıda önemsiyor oluşu....babaanneler bir bıcırık sevcez düşüncesi ile ama kendi annelerimiz yavrum kendi küçük nasıl bakacak şefkatiyle olaya bakıyorlar.....ne yazıkki benim kızımın anneanneside dedeside yok( ben annemi babamı kaybettim çünkü.....benimde kayınvalidem güç bela bu hafta yaptı alışveriş ama zaten pek bişey bırakmadık ona....ama 2 ay önce doğum yapan kendi kızına 4.ayda başlayıp geceliğine kadar almıştı.... gözle görünce daha bir koyuyor ama evladımın başında babası ile ben olayım yeter.....
UrlaCım şöyle yapmak istiyor muhasebecin sanırım o hftdan sonra sana işyerinden maaş vermeyecekler sen ssk dan alacaksın çalışamaz raporu aldınmı artık çalışmıyorsun izinli sayıyor seni ssk ve ücretin işlemeye başlıyor.of sus kız aglatıcaksın beni
işte demek istedigim bu.......................
KENDİ KIZINA YAPTI SANA YOK DEMİ cünkü senın bebegının babannesi yapmıyorlar anam aynı görümcem dogurdu mayısta herseyi qlındı battanıyesine kadar
bana bişey yok istememdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cok güzel rüyan hayır olsun.............
bende anlamadım......... yarın arayım artık kadın bıkmasın benden
acaba şimdi calışmaz raporu alcam calışcam ya dahamı cok para verıyorlar anlamadım bende yarın bi sorayım tekrar
Bende ctesi gidicem kesin banada kızacak :-(
bir soru daha drum bana balık hapı vermişti almadım gerçi aranızda kullanan var mı? alsam mı acaba ?
kızlar bebişlerine ciciler alanlara hayırlı olsun iyi günlerde giydirin inşallah... bende bugün doğumönü iznime ayrıldım artık evimdeyim, öğretmenliğin en çok bu yönünü seviyorum tatili bol maşallah... özelde çalışan arkadaşlara allah kolaylıklar versin... benim kız gece beni çok korkuttu, uyurken bi anda kasığıma bıçak saplanır gibi bir ağrı girdi ve bir saatte geçmedi, sabah uyandım karnımda kasılma var, bebekte hareket etmiyor.zaten doktora gidecektim doğum önü iznimi almaya, gitmişkende bi görüneyim dedim, demez mi nst ye bağlayalım diye... ödüm koptu, eşimde işteydi.. yalancımı gerçek sancımı anlarız dedi doktorum... nstye bağladı hemşire, neyse korkulacak bişey çıkmadı, bunlar rahmin doğuma hazırlanmasıymış... benim zaten çok yüksek çıkmadı... ama kendini yorma artık öyle siz kadınlar son ana kadar temizlikti fialn derken kendinizi harap edersiniz dedi... dikkat et dedi... neyse kuzumda iyiydi de içim rahatlayarak geldim... aman kendinize dikkat edin kızlar, boşverin temizliği filan.. valla ben 3 haftadır hep eşime yaptırıyorum benim yaptığım bi tek yemek.. siz de öyle yapın... herşey bebişlerimiz için...
aradım doktoru, hiç bi sorun çıkmamış çok şükür. kan hapıma dikkat etmem gerekiyo tek.
bu arada kızlar sizden özel bi ricam var. benim ablamın bebeği olmuyo. 20 yıllık evli. bi kere düşük yaptı defalarca denediler ama olmadı. onlarda bıktıkları için artık uğraşmıyolar. dua her derdin ilacıdır. hele tanımadığın insanlara yaptığın içten dualar. o yüzden sizden ablam için dua istiyorum arkadaşlar. Allahım bu güzel duyguyu onada nasip etsin. kalbi yumuşasın. eniştem babalık duygusunu yaşasın. inşallah:Saruboceq:
bursasu çok şanslısın ben asla o kadar uzun rüya görmem yada görüyorumda hatırlamıyorum heheh..................
ebru yasemin ismi güzel canım hemde çok zeki oluyolar diye bilirim...................
bursa su bursa nasıl memur kenti olarak acaba kiralar gecim sosyal olarak yani yazı kısı nasıl belki olsa olsa bursa olur dedi esim
taine gelelim mi ne dersin
bursasu rüyan çok güzel inşallah olduğu gibi gerçek olur rahat bir doğum yaparsın.
hepinize teşekkür ederim kızlar...
eysan bursa tam bir memur kenti
her bütçeye göre ev var semtine göre değişiyor mesele görükle var hasanağa var orda fiyatlar 350den başlıyor ve bursa çok güzel bir yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?