2009 Nisan Anneleri buraya

hayır olsun cnm inş.rüyandaki gibi rahat bir doğum yaparsın tabi bizdeeeehihoyyyt

ŞİRVAN, bursasu+, dozkan, Esennn, etoprak, eysan, galatea79, glnm_kvrck+, megul, oslem1907, RUMELİLİ, selinay2002+, sev_rey, sinehas, s_ebru, urla+

kızlar hepiniz burdasınız da niye kimse bişeyler yazmıyor,,
yazanlarda hep aynı kişiler...
ben bile bu hasta halimle durmadan yazıyorum...

bir 10 dak. ara vereceğim. mevye yiyim gelim....

şemşamercim allah ablana sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah,kalbini bozmadan istesin yeter,olacak olduktan sonra zaten allahın izniyle olur,bak ben 11 senede dünyaya gelmişim 9 tane kayıpları var bizimkilerinde ama benden sonra 2 kardeşim daha olmuş,rabbim isteyene hayırlı evlat nasip eylesin inşallah

of sus kız aglatıcaksın beni
işte demek istedigim bu.......................

KENDİ KIZINA YAPTI SANA YOK DEMİ cünkü senın bebegının babannesi yapmıyorlar anam aynı görümcem dogurdu mayısta herseyi qlındı battanıyesine kadar
bana bişey yok istememdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

cok güzel rüyan hayır olsun.............

bende anlamadım......... yarın arayım artık kadın bıkmasın benden
acaba şimdi calışmaz raporu alcam calışcam ya dahamı cok para verıyorlar anlamadım bende yarın bi sorayım tekrar

canım hayır olsun diyelim ,de iyi olsun..
rüyan çok güzelmiş,, şimdi içimden o hemşireyi dövmek geldi. bu güzel rüyayı böldüğü için..

şemsamer inşallah ALLAH ablana hayırlısıyla sağlıklı bie bebek nasip eder bu duygulardan mahrum etmez inşallah cnm:Saruboceq:

rumelili cnm annen ve babanın mekanları cennet olsun

UrlaCım şöyle yapmak istiyor muhasebecin sanırım o hftdan sonra sana işyerinden maaş vermeyecekler sen ssk dan alacaksın çalışamaz raporu aldınmı artık çalışmıyorsun izinli sayıyor seni ssk ve ücretin işlemeye başlıyor.

bursasu çok şanslısın ben asla o kadar uzun rüya görmem yada görüyorumda hatırlamıyorum heheh..................

ebru yasemin ismi güzel canım hemde çok zeki oluyolar diye bilirim...................

bursa su bursa nasıl memur kenti olarak acaba kiralar gecim sosyal olarak yani yazı kısı nasıl belki olsa olsa bursa olur dedi esim
taine gelelim mi ne dersin

Bende ctesi gidicem kesin banada kızacak :-(

bir soru daha drum bana balık hapı vermişti almadım gerçi aranızda kullanan var mı? alsam mı acaba ?

ben kullanıyorum bebeğin beyin gelişimi için önemli bence.fazla balıkla aram yok arada bir somon yiyiyorum.hergün balık yağı hapı içiyorum tavsiye ederim bi sakıncası yok.

canımcım bendede aynı problem oldu benide nst ye bağladılar ama yalancı sancıymış Allah tan.alışveriş yordu benid 6 saat sürmüş anlamadım yorulduğumu tabi.ertesi gün tansiyon 15-8 olunca doğuruyom diye götürdüler.tabi bende doğarsa yaşayamaz diye ağla ağla öldürdüm kendimi..
Allah ım hayırlı doğumlar nasip etsin :Saruboceq:

Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin.tüp bebek denedilermi peki canım.
benim bi tanıdığım umudu kesmişti 17 yıl sonra bebişi oldu tedavide olmuyolardı,sonra 2 sene geçmeden bi tane daha geldi.stres yapıyosa oda çok etkiler.
dualarım isteyen herkese nasip etsin Rabbim :Saruboceq::Saruboceq:

bursasu rüyan çok güzel inşallah olduğu gibi gerçek olur rahat bir doğum yaparsın.

bursasu çok şanslısın ben asla o kadar uzun rüya görmem yada görüyorumda hatırlamıyorum heheh..................

ebru yasemin ismi güzel canım hemde çok zeki oluyolar diye bilirim...................

benim ismim de selin aslında benim ismime de uyuyor bakalım şimdilik yasemin olsun diyorum adına yine değiştirmem umarım.

bursa su bursa nasıl memur kenti olarak acaba kiralar gecim sosyal olarak yani yazı kısı nasıl belki olsa olsa bursa olur dedi esim
taine gelelim mi ne dersin

ben de bir bursalı olarak yorum yapabilirim herhalde. Bursa da yaşam bence pahalı nerdeyse İstanbul ile fark yok, kiralar bile yakın. Ama bursanın ilçeleri daha uygun oluyor oralar da memur olarak yaşam da ufak yerler olduğu için güzel ve rahat olur.

hepinize teşekkür ederim kızlar...
eysan bursa tam bir memur kenti
her bütçeye göre ev var semtine göre değişiyor mesele görükle var hasanağa var orda fiyatlar 350den başlıyor ve bursa çok güzel bir yer

şemşamer dualarımız ablanla canım. inşallah en kısa zamanda bebeğini alır kucağına.Allah isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah.

şirvancım biraz yamuk oldu sanırım ama ana tema belli oluyodur.
senin gönderdiğin linkte 1971 numaralı bordüre denk geliyor.
yapılışı kolay kendinden yapışkanlı daha önce söylemiştim 5m si 17.90 tl.
senin ve rumelilinin aldıklarınında fotosunu bekliyoruz..

ay ben bursayı yerdim sen övmüşsün kendimden utandım
ama dediğin yerler zaten şehrin dışında sayılabilecek yerler bu nedenle benim dediklerimde bir ölçüde doğru sayılır. Merkezde kiralar pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…