2009 Nisan Anneleri buraya

cnm yaa ama oralarıda artık çok kalabalıklaştı doldu
mesela ben beşeveler tarafındayım burda 450-500 den başlar
eviene göre de değişir
mesela annemlerin oturduğu semt teleferik çok güzel mahalle ordada 300den başlıyor
ben istanbulu bilmiyorum ama bursadan vazgeçemem burayı çok seviyorum:asigim:

urla o acıkma olayını sorma hiç ben heran açım ya açım yani,ne olacak bilmem su felan kesmiyor anca elma,ya ben şu şubat annelerini okuyunca moral buldum valla,normal doğumla ne güzel doğurmuşlar güle oynaya çıkan var,plates topuda kolaylaştıryomuş ohhh ne güzel ya,darısı bizim başımıza,demekki ne yapılacak hastane gezilirken normal düşünülüyosa sorulacak burda varmış ama belki orda yapılmıyodur ama enazından haberleri vardır dimi,yoksa alır götürürm ay dimi

ya ben bugün itibariyle ayva olayına sonmu versim kim demişti bide tüylü yapar felan mazallah ben tüy nedir bilmedim hiç bide sarışınlık var serde,çocuğum sonra çok tüylü çıkarda pişman olmiim bilgisi olan varsa sölesin

kızlar markettlerde satılan dardenel ton balıkları varya saglıklımıdır hamilelikte

bir gebelik sitesinde balık konserve yazılmış yenileilir diye
acaba öylemi yesem balıgı....

kızlar markettlerde satılan dardenel ton balıkları varya saglıklımıdır hamilelikte

bir gebelik sitesinde balık konserve yazılmış yenileilir diye
acaba öylemi yesem balıgı....

sağlıklı canım zaten ton balığını taze bulman çok çok zor o yüzden gönül rahatlığıyla yiyebilirsin.ciddi güzel bi besin bebişler için.bende tadını sevmiyorum salataya makarnaya felan karıştırıyorum..

teşekkürler sinehasssss

YA ŞU TEŞEKKÜR BUTONLARI NEDEN YOK DAHA YÖNETİCİLERRR

Bİ CEVAP VERİN BARİ ...........

ben cıkıyorum herkese iyi akşamlar.................yarın görüşmek üzereee

ya birde mart anneleri ne hızlı davranmışlar 36 da 37 de ya çok erken ama lütfen biz doğurmayalım o kadar erken yahu bak şimdi canım sıkıldı ha,allahtanki bebekler normal kiloları boyları düşük değil,

reca ederim canım.
yoksa bizde böyle cevap yazarız ne yapalım.bi çarpı işareti getirdiler belki yakında butonun kendiside gelirkaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar canım kendine ve bebişine iyi bak..

ebnim eşim de 19 mart doğumlu. 37. haftada olursa bebiş ona denk gelebilir. Zaten benle aynı gün olsun deyip duruyor. Yok yok beklesinler daha ne işleri var öle erkenden gelmesinler. Ne güzel işte karnımızda rahat rahat duruyorlar.:CüvCüv:

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. sinahscım denediler. ama olmadı işte. rabbim herşeyin hayırlısını versin. rumelili senin anne babanında mekanları cennet olsun.

selin yasemin ismi hoş. senin isminin anlamı nedir canım. yani selinin eşim bir ara istiyodu. hala bulamadık ya. isimsiz doğacak bu gidişle.

oslem1907 kullanıcısından alıntı
ya birde mart anneleri ne hızlı davranmışlar 36 da 37 de ya çok erken ama lütfen biz doğurmayalım o kadar erken yahu bak şimdi canım sıkıldı ha,allahtanki bebekler normal kiloları boyları düşük değil,

öslemcim 36 hafta erken sayılmıyomuş . bizim doktor öyle demişti. kilosuda normalse bi problem yaşanmıyomuş yani.

türk dil kurumunda yazana göre selin ;

1. Övün.
2. Gür akan su.
3. Orta Asya’da yetişen, bodur, sürekli yeşil kalan bir bitki.

ben de kızımın adını MERİÇ diye düsündüm:)kaydirigubbakcemile2 isimi ile bebeğimi çok uygun hissettim örtüştü gibi CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…