2009 Nisan Anneleri buraya

ya size utanarakta olsa sölemem lazım gelen bişey var arkadaşlar benim resmen çatım ağrıyor yahu yani neden ağrıyor sizce büyüyormu yani nerenin ağrıdığını tam söyleyemiyorum ama anlıyosunuzdur diye düşünmekteyim bikini üçgeni desem birde anlaşılırmıyım acaba,ay çok utandım böle yazınca ama ne yapayım dönemiyorum bile yatakta hem çıtlıyor hem ağrıyor hayret bir olay yani,hııı birde ben bu hafta yola çıkmadan önce dr a boşuna para vermiim diye ana çocuk sağlığına gidecem hem ücretsiz hemde 1 boyutluda olsa ultrasona girebiliyosun tansiyon felan ölçtürebiliyorsun geçen hafta sonu gidip öğrendim iş çıkışı,muayene ücretinden felan konuşmuştuk ya,nasıl olsa gidince bir dr.a daha gidecem,size yakın varsa sizde düşünün derim

aynen ya bende ipinucu kaçtı zaten nerdeyse 1 ekmek yedim bu sabah kahvaltıd

e toprak kaç gündür oksun merak ettim s eni
cnm ya çok geçmiş olsun
şikayetler başlıyor desenize:1no2:

kııs urla bende 32+1 aynımı ne,hoş yarın kontrolün var hadi hayırlı haberlerle gel inşallah sende,bursasucum benim yatakta oluyor yada uzanmışken illaki teklerim ama benim zaten taşikardim var normalde onunda etkisi vardır korkma sende heyecan daha fazla sıkıştıyor,kuzucuklar büyüyor haliyle organlarımızı sıkıştırıp ritmimizi bozuyor şekerim merak etme bişey olmaz,oturur vaziyete gelip burnundan nefes alıp ağzından vermeye çalışacaksın birde mümkünse tansiyon ölçümü işe yarıyor,artık bi tansiyon aleti şart tabiki

geçmiş olsun.
zaten normal bi doktora yda acile gidincedirek keni doktruna gitsin diyorlar.
benim işyerindeki arkadaşımda bayıldı geçengün acile götürdüler hiçbişey yapmamışlar.kendi doktoruna git bişey yapamayız demişler

e toprak nerelerdesin sen kaç gündür ya merak etmiştim seni
geçmiş olsun tatlım bebişler büyüdükçe sikayetler artıyo desenize

benim bebişte 2 gümndür bi durgunluk var yaa pek hareket yok

senın dogum tarıhın 12 nisanmı...

oslem benim bi hamiş ark.var oda bende 1ay önce doğum yapcak
aynı dediğin şikayet ondada vardı
oturduğu yerden kalkarken orasını ağrı saplanırdı kemiğine

yok cnm daha uyku setini serme hem kirlenir son zamanlarda serersin

bizde aldık kızlar bebiş odası bizimki çok değişik olacak herşeyi bitirince resimlerini koymayı düşünüyorum

aman dikkat et göbeğine falan atlar o şaşkoloz anlamaz.
kilitle sende balkona kalsın orda afacan.

benimde çatım acıyo özlemcim.özellikle yatarken sağdan sola dönerken.dün senin anlattığın gibi ilk defa çıtırdama sesleri duydum.

bursasu hayırlı olsun bebeğinin odası.
değişik derken??
nasıl yani..
özel tasarımcıylamı çalıştınız yoksa:))

yok cnm daha uyku setini serme hem kirlenir son zamanlarda serersin

bizde aldık kızlar bebiş odası bizimki çok değişik olacak herşeyi bitirince resimlerini koymayı düşünüyorum

Aaaaa aldınız demek.Çok sevindim inan.Alamıyoruz diye üzülüyordun ya.Hayırlı olsun talım.Oğlun iyi günlerde kullansın inşallah.Merak ettim değişik odanızı:)Çok geciktirmeden ekle fotoğrafları sen de.

benim bebişkoda hasta olduğumdamı nedir.haftasonu çok oynamadı.normalde akşamları geceleri hiç durmazdı.
bu arada benimkinin başı hala yukardaymış dönmeye niyeti yok benim fıstıklı kurabiyenin!!!
ha bire mesaneye tepikler atıyo

döner daha kısmetse......(tabi normal istiyorsan) benimkide dönmemiştir inşallah...çünkü son 6 haftadır başaşağı pozisyonu.....mart annelerinde normal doğum pozisyonundan 34.haftada makat gelişe dönmüşte.....kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…