benimde oluyo güzelim ama sabah okudum normalmiş haftalar ilerledikçe olurmuş.
yanlız artık fazla yememk lazımmış.
bazen çünkü ben çok kaçırıyorum.yediklerim ağzıma geliyo sankikafamçokkarıştı
günaydın hepinize,
umarım hepiniz güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir..biz dün gece 11 de acilde aldık soluğu..neden olduğunu anlamadım bir ağrı vardı göbek deliğinin iki parmak kadar üzerinde..böyle karnım yırtılıyomuş gibi bi ağrı, inanılmaz canım yandı, bi saate yakın bir sürede geçmeyince hastaneye gittik.nst ye bağladı ebe..sanırım düzensiz sancılar başlamış dedi ama bu sancılar nomalde canını yakmaz dedi. nöbetçi dr. hiç alakadar bile olmadı valla.ebe nst ye bağladı tansiyonumu ateşimi ölçtü, dr.a telefon etti sonra.dr. tabi tel.den ne yapabilirki! en kısa zamanda kendi dr.una gitsin demiş.bunun bir sebebi de hareketli bebek yada anne olabilirmiş.. benim sıpam bugünlerde coştu, uyumuyor uyutmuyor..bencede onun bu kadar aktif oluşu olabilir, neyse oynasın aman oynamadığı zaman daha kötü oluyo! bu arada tansiyonum yükselmiş dün biraz ki benim baştan beri 8-6 ydı..neyse kızlar çok uzattım kusura bakmayın, artık yavaş yavaş sancılara alışmaya başlamamız gerekiyo sanırım.
günaydın hepinize,
umarım hepiniz güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir..biz dün gece 11 de acilde aldık soluğu..neden olduğunu anlamadım bir ağrı vardı göbek deliğinin iki parmak kadar üzerinde..böyle karnım yırtılıyomuş gibi bi ağrı, inanılmaz canım yandı, bi saate yakın bir sürede geçmeyince hastaneye gittik.nst ye bağladı ebe..sanırım düzensiz sancılar başlamış dedi ama bu sancılar nomalde canını yakmaz dedi. nöbetçi dr. hiç alakadar bile olmadı valla.ebe nst ye bağladı tansiyonumu ateşimi ölçtü, dr.a telefon etti sonra.dr. tabi tel.den ne yapabilirki! en kısa zamanda kendi dr.una gitsin demiş.bunun bir sebebi de hareketli bebek yada anne olabilirmiş.. benim sıpam bugünlerde coştu, uyumuyor uyutmuyor..bencede onun bu kadar aktif oluşu olabilir, neyse oynasın aman oynamadığı zaman daha kötü oluyo! bu arada tansiyonum yükselmiş dün biraz ki benim baştan beri 8-6 ydı..neyse kızlar çok uzattım kusura bakmayın, artık yavaş yavaş sancılara alışmaya başlamamız gerekiyo sanırım.
güle güle kullanmak nasip etsin inşallah rabbim,mutlu mesut uyusun,gülücükler dağıtsın,odasını dağıtsın inşallah,anneside toplasın demi arkadaşım
oo benanber hadi iyisin ne güzel
görmek isteriz odasını
güle güle kullanın hayırlı olsun:
Kızlar çok teşekkürler.Hala bitmedi kurulum.Heyecanla bekliyorum.Fotoğraflarını çeker koyarım tabi de o kadar pis kokuyor ki uyku setini falan seremem şimdi
kııs urla bende 32+1 aynımı ne,hoş yarın kontrolün var hadi hayırlı haberlerle gel inşallah sende,bursasucum benim yatakta oluyor yada uzanmışken illaki teklerim ama benim zaten taşikardim var normalde onunda etkisi vardır korkma sende heyecan daha fazla sıkıştıyor,kuzucuklar büyüyor haliyle organlarımızı sıkıştırıp ritmimizi bozuyor şekerim merak etme bişey olmaz,oturur vaziyete gelip burnundan nefes alıp ağzından vermeye çalışacaksın birde mümkünse tansiyon ölçümü işe yarıyor,artık bi tansiyon aleti şart tabiki
demetcim dikkat et kendine senin yapacağın en güzel şey dinlenmek madem riskli dinlen sen bol bol,bırak hazırlasınlar,allah razı olsun ellerine sağlık,nasıl olsa hazırlayanlar yabancı değildir,sende bebişle çıkarsın alışverişe şeker,ne olacak onun zevkide ayrı olur,valla ben evde kalmıyosam pascal şaşkolozu yüzünden kalmıyorum yoksa iş güç az nerdeyse yok evde kalsam olur ama bana rahat vermiyorki velet,5dk akıllı olsa 6.dk azıyor sırf onun için hergün gidip geldim şu son aylarda evimde kalsaydım olmazmıydı,olsun ne yapalım nasıl olsa gidince özleyecem onuda burda bırakacam diye kendimi kötü hissediyorum ama götüremem yani azıcık bende dinleniim dimi
benım ayaklarımdaki agrı daha devam edıyor bazen ayaga kaktımmı tutulup kalıyorum yarın doktoruma sorucam....
benimde çatım acıyo özlemcim.özellikle yatarken sağdan sola dönerken.dün senin anlattığın gibi ilk defa çıtırdama sesleri duydum.
yok cnm daha uyku setini serme hem kirlenir son zamanlarda serersin
bizde aldık kızlar bebiş odası bizimki çok değişik olacak herşeyi bitirince resimlerini koymayı düşünüyorum
benim bebişkoda hasta olduğumdamı nedir.haftasonu çok oynamadı.normalde akşamları geceleri hiç durmazdı.
bu arada benimkinin başı hala yukardaymış dönmeye niyeti yok benim fıstıklı kurabiyenin!!!
ha bire mesaneye tepikler atıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?