- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
Slm kızlar
bugün doktorumda randevum vardı ama dün ben rahatsızlanınca doktoruma gittik
bütün gün hastanede geçirdim sürekli nst ye bağlandım kontrol altında tutuldum
doktorum her an hazırlıklı ol dedi bana yinemart 15 kadar dayansan demet diyor bana
evdeyim dinleniyorum ufacık bir arıda hemen gel dedi bana
allah yardımcımız olsun
Slm kızlar
doktorum her an hazırlıklı ol dedi bana yinemart 15 kadar dayansan demet diyor bana
allah yardımcımız olsun
evet bozulmuş düzeltcem canımurla senin takvimmi bozulmuş?
evet ya urla haftasonu düğün iyi geçmiş sevindim valla.
göbek atmakta iyi gelmiştir bebeğine.
fırlama olcak bizimkiler ya!!
oyyyyyyyy geçmiş olsun anlaşıldı.... bizim bebeklerde nisanı beklemicek.....Slm kızlar
allah yardımcımız olsun
urla hafta sonunun güzel geçmesine sevindim. medarı iftiharımız.
benim hafta sonum berbattı, iki gün boyunca sürekli ağladım. oğlum bile sıkıldı. anne genemi ağlıyorsun diye. offfffffffffffffsenağlama
bencede güzelim.
martın sonunda alır herhalde doktor konuşmadık ama nisanı beklemez.
sağlıkla olsunda
zaten son haftalar herhalde yeter artık çıksın moduna geççem gibi geliyo!!
selam kızlar....umarım mutlu,güzel bir hafta olur hepimiz için.....bu haftayıda çalışınca geriye 2 haftam kalıyor yuppi.....zaman su gibi aksın istiyorum......demet mart 15 e çok kalmadı dayanır senin kuzucuğunda endişe etme...
Aferin kız urla bizim yerimizede eğlenseydin ya şeker,ahh bende bir dökecem kurtlarımı inşallah doğumdan sonra,ben içtim bir kadeh şarap valla özlemişimde,sabaha kadar dans inşallah bebiş ve kocişlekızlar herkese günaydın;
unarım herkes iyidir,,, biz haftasonu devamlı yattık,, kocişte hasta.......
bu sabah ta kızlar başım dönüyor,,, tansiyonum düşmüş olabilirmi acaba?
şirvancım bol dinlenmen lazım yahu,kendini topla iyice,tansiyonunu ölçtürsene yakında eczane yada sağlık ocağı felan varsa akıllım,en azından ne yapacağına karar verirsin ayaklarının altına yastık felan alırsın evdemisin iştemi dicem olmayacak,dikkat et kendine
kızlar cumartesi günüm cok güzel gecçti.....................
aşkımın arkadşının dügünü vardı saat 22,30 kadar ordaydık takıdan sonra
aşkım ben-agbisi-yengesi....
cıktık dügünden corbacıya gıttık
eglenmeye gıttık saat 02.00 kadar eglendik ben nasıl oynuyom kociş diyor dogurcan yavaş ol.....
ama biz koptuk tabi
cok güzel hamileydim o gece ya....
sıyah elbisemi gıydım saclar fönlü.... makyajjjjj
bu arada 4-5 yudum kırmızı şarap içtim...
kociş çiçek almış ama canlı degıl.......
beyaz cok güzel.... kıyamam ya cok bişi istemem zaten düşünmüş ya o yeter
geçmiş olsun canımcım sende dinlensen aslında bak ne kadar kaldı zaten şunun şurasında kaç hafta kaldı doğuma,ohhh sefamız olsun yapabilmek için şimdiden bünyeyi sağlamlaştırmak lazım,benim koltuğum sırtı yüksek ve salanabilen olanlardan 2 hareketle yatırıyorum sırtımada yastık alıyorum ohh rahatım çok şükür,ben bitek yatakta rahat değilim o kadarayyy bizim odanın hepsi hasta..
haftasonu iyi geçmemeiş anlaşılan.
37. haftaya kadar çalışabilirr raporunu söledim hastaneye bugün başhekim imzalayıp yollayacak.
dayanabilirim acaba ya!!
inşallah dayanacağım allahın izniyle.
ya oturduğum yerde bile rahat edemiyorum kızlar.durmadan koltuk ve pozisyon değiştiriyorum.
zor günler yakındır artık..
güle güle kullanmak nasip etsin inşallah rabbim,mutlu mesut uyusun,gülücükler dağıtsın,odasını dağıtsın inşallah,anneside toplasın demi arkadaşımEvet ya ben de çok güldüm.Dediğin gibi fıkra kopardı beni.Kociş uyuyakalmış benim kahkalarımla uyandıdelikafadulden
Bu arada kızlar oğlumun odası geldi.Şimdi kuruyorlar.Ben de heyecan yaptım:))
günaydın şenaycım hoşgeldinizzzzzgünaydın şekerlerrrr biz geldik
ona ne şüphe zatende inşallah biraz geç fırlarlar :içelim:evet ya urla haftasonu düğün iyi geçmiş sevindim valla.
göbek atmakta iyi gelmiştir bebeğine.
fırlama olcak bizimkiler ya!!
bende bu hafta sonu gidcem. rica edcem, iki günü görmeyi versinde bana çalışamaz raporu versin. sıkıldım iyice. günler geçmek bilmiyor. bu haftayı nasıl geçircem bilmiyom:çok üzgünüm:
cok haklsıısn canım bazen benımde canıma tak diyor ama calışıcamçalışanlar için çok güç hakikaten.....bende 37 kadar uzattım ama duramam o kadar 36 haftaya kadar yeter diyorum.....evdede tonla iş olunca hangi birine yetişicem....haftasonlarıda eşler evde olunca birde misafir gelir sen gidersin hiç bir iş olmuyor haftasonu....evde vakit geçiremeden doğuracağız her birimiz.....oysaki hamileliğinde tadının çıkması gerekmez mi....:asigim:
evet bizde üçümüz dans ettik oynadık ............Aferin kız urla bizim yerimizede eğlenseydin ya şeker,ahh bende bir dökecem kurtlarımı inşallah doğumdan sonra,ben içtim bir kadeh şarap valla özlemişimde,sabaha kadar dans inşallah bebiş ve kocişle
geçmiş olsun canımcım sende dinlensen aslında bak ne kadar kaldı zaten şunun şurasında kaç hafta kaldı doğuma,ohhh sefamız olsun yapabilmek için şimdiden bünyeyi sağlamlaştırmak lazım,benim koltuğum sırtı yüksek ve salanabilen olanlardan 2 hareketle yatırıyorum sırtımada yastık alıyorum ohh rahatım çok şükür,ben bitek yatakta rahat değilim o kadar
güle güle kullanmak nasip etsin inşallah rabbim,mutlu mesut uyusun,gülücükler dağıtsın,odasını dağıtsın inşallah,anneside toplasın demi arkadaşım
günaydın şenaycım hoşgeldinizzzzz
ona ne şüphe zatende inşallah biraz geç fırlarlar :içelim:
Aferin kız urla bizim yerimizede eğlenseydin ya şeker,ahh bende bir dökecem kurtlarımı inşallah doğumdan sonra,ben içtim bir kadeh şarap valla özlemişimde,sabaha kadar dans inşallah bebiş ve kocişle
geçmiş olsun canımcım sende dinlensen aslında bak ne kadar kaldı zaten şunun şurasında kaç hafta kaldı doğuma,ohhh sefamız olsun yapabilmek için şimdiden bünyeyi sağlamlaştırmak lazım,benim koltuğum sırtı yüksek ve salanabilen olanlardan 2 hareketle yatırıyorum sırtımada yastık alıyorum ohh rahatım çok şükür,ben bitek yatakta rahat değilim o kadar
güle güle kullanmak nasip etsin inşallah rabbim,mutlu mesut uyusun,gülücükler dağıtsın,odasını dağıtsın inşallah,anneside toplasın demi arkadaşım
günaydın şenaycım hoşgeldinizzzzz
ona ne şüphe zatende inşallah biraz geç fırlarlar :içelim:
cok haklsıısn canım bazen benımde canıma tak diyor ama calışıcam
bende evimde oturmadım hamileleigim boyunca allah saglık versinde...........
yani şöyle hamileleigin tadını cıkaramadım
sabahın köründe kalk işe gel eve git akşam yemek yap
sabahları kalkmak ölüm......
evde olanlar ne şanşlı ...........
bide nazlı hamile degılım
evet bizde üçümüz dans ettik oynadık ............
çalışanlar için çok güç hakikaten.....bende 37 kadar uzattım ama duramam o kadar 36 haftaya kadar yeter diyorum.....evdede tonla iş olunca hangi birine yetişicem....haftasonlarıda eşler evde olunca birde misafir gelir sen gidersin hiç bir iş olmuyor haftasonu....evde vakit geçiremeden doğuracağız her birimiz.....oysaki hamileliğinde tadının çıkması gerekmez mi....:asigim:
Kızlar ben 32 haftalık hamileyim
martta duruma göre seni hastaneye yatırabiliriz dedi şu anda kilosu 1.800
hızlıca hazırlıklar başladı bizde çantamı hazırlamaya başladım herşeyi aldık ben çıkamıyorum gerçi alışverişe kızımın bütün eşyalarını ben seçemiyorum olsun ne yapalım sağlıklı olsunda ama doktorum ve hastanem çok iyi çok güzel ilgileniyorlar benimle bana hep destek oluyorlar
evet ya şöle hamileliğin tadını çıkaramadık.
haftasonları hep koşturmayla geçiyo.hiç dinlenemiyorum.dahada yoruluyorum.
zaten 2 hafta bir kontrol aydına git gel.
yok çarşı pazar yok temizlik..
şöölee evde yayılamadım.
ama 37 den sonra bir ay var inşallah yayılırım evde..
gerçi annemlere gideceğim şimdi ordada gelen giden..hiç eksik olmaz annemde misafir.
haftasonu bile nasıl hastayım yatıyorum.gene misafir geldi ama kalkmadım açıkçası gözümü açacak halim yoktu
ya ben günaydın,tünaydın demeden dalmışım yahu herkese iyi haftalar olsun arkadaşlarım inşallah,çok güzel haberler alalım,işlerimiz açılsın,kriz bitsin,loto,süper loto yada on numara yada ne biliim buna benzer şans oyunlarından yada milli piyango yetişiyomu evet yetişiyor 19 unda,yani bir şekilde bişeyler bahane olsunda feraha kavuşalım,malum hiçbirşey tesadüf değil olmaz olmaz demeyelim,olmaz olmazmış,ay ne güsel olurrrr demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?