Kızlar ben 32 haftalık hamileyim
martta duruma göre seni hastaneye yatırabiliriz dedi şu anda kilosu 1.800
hızlıca hazırlıklar başladı bizde çantamı hazırlamaya başladım herşeyi aldık ben çıkamıyorum gerçi alışverişe kızımın bütün eşyalarını ben seçemiyorum olsun ne yapalım sağlıklı olsunda ama doktorum ve hastanem çok iyi çok güzel ilgileniyorlar benimle bana hep destek oluyorlar
çiçek canım erken doğum riskim var sürekli bende ağrı var sancılarım var
aynen canım benım evımı benden başkaı bilemez temızleyemez gibi gelıyo banda...aynen urla alışmışım kendi işimi kendim yapmaya....inan şu kadın tutma fikri beni o kadar kasıyor ki...sanki kimse evimin işini benden daha iyi bilemez ve yapamaz gibi geliyor....sıralı iş yapmaktan hoşlanıyorum ben....önce camlar,sonra kapılar gibi değilde,oda oda bitsin iş....odanın tülüyle birlikte aksesuarları temizlensin,nevresimleri değişsin.....öylede kadının bana 3-4 gün gelmesi lazım.....bakalım bu haftasonu değilde önümüzdeki haftasonu destekle birlikte yapıcam temizliğimi inşallah
hııı 37,38de dogururuız bizler baksana martta başlar...evet ya şöle hamileliğin tadını çıkaramadık.
haftasonları hep koşturmayla geçiyo.hiç dinlenemiyorum.dahada yoruluyorum.
zaten 2 hafta bir kontrol aydına git gel.
yok çarşı pazar yok temizlik..
şöölee evde yayılamadım.
ama 37 den sonra bir ay var inşallah yayılırım evde..
gerçi annemlere gideceğim şimdi ordada gelen giden..hiç eksik olmaz annemde misafir.
haftasonu bile nasıl hastayım yatıyorum.gene misafir geldi ama kalkmadım açıkçası gözümü açacak halim yoktu
oy canım dikkat et allah saglıkla dogurmayı nasip etsinKızlar ben 32 haftalık hamileyim
martta duruma göre seni hastaneye yatırabiliriz dedi şu anda kilosu 1.800
hızlıca hazırlıklar başladı bizde çantamı hazırlamaya başladım herşeyi aldık ben çıkamıyorum gerçi alışverişe kızımın bütün eşyalarını ben seçemiyorum olsun ne yapalım sağlıklı olsunda ama doktorum ve hastanem çok iyi çok güzel ilgileniyorlar benimle bana hep destek oluyorlar
aynen canım bendede var.. bulantı istıfra uzun zamandan sonraaakızlar ya benim son birkaç gündür garip mide bulantılarım var sizinde var mı?
ya ben günaydın,tünaydın demeden dalmışım yahu herkese iyi haftalar olsun arkadaşlarım inşallah,çok güzel haberler alalım,işlerimiz açılsın,kriz bitsin,loto,süper loto yada on numara yada ne biliim buna benzer şans oyunlarından yada milli piyango yetişiyomu evet yetişiyor 19 unda,yani bir şekilde bişeyler bahane olsunda feraha kavuşalım,malum hiçbirşey tesadüf değil olmaz olmaz demeyelim,olmaz olmazmış,ay ne güsel olurrrr demi
kızlar ya benim son birkaç gündür garip mide bulantılarım var sizinde var mı?
kilolar inşallah gider özlemcim....annemle konuşuyoruz hergün bana şuda özlem gelsin haber ver dedi,buda aradı merak etmiş gelince haberim olsun dedi felan diyor,anne dedim ben gelince evden çıkmamam sende azıcık yalan sölersin gelmedi diye,kimse gelmesin dedim valla kimseyi çekecek halim yok kendimi zor çekiyorum diyecem olmayacak vallahi bazen afakanlar basıyor,ateş basıyor yangın var diye menopozlu teyzeler gibi bağırmak istiyorum dedim,haklısında olmaz dedi,merak ediyorlarmışmışta beni çok seviyorlarmışmışta,yalan olmasın şimdi severler az palyaçoluk yapmadım herkese valla ne zaman toplansa bu mahalleden teyzeler felan şaklabanlık yapacam diye paralardım kendimi onlarda gülecez diye paralarlardı,bak şimdi nostalji yaptım,ben biliyorum herkes aslında nasıl oldum onu merak ediyor,etsinler valla gören çok güzelleştin diyor bende daha önce çirkindim galiba diyorum alınıyorum zannediyorlar,alakası yok ne alınayım mal ortada,herzaman gözdeydik allahıma bin şükür yine egom kabardı,kabul etmem gerekiyorki çok kilo aldım inşallah kuzucuğumada yararlı bişeyler gitmiştir bu ara,o sağlıklı olsunda nasıl olsa gider kilolar,gider dimi gider gider
benimde oluyo güzelim ama sabah okudum normalmiş haftalar ilerledikçe olurmuş.
yanlız artık fazla yememk lazımmış.
bazen çünkü ben çok kaçırıyorum.yediklerim ağzıma geliyo sankikafamçokkarıştı
ay arkadaşım annesinden ilgide beklermiş,şımartılmakta istermiş,söle ilgilensin dicem ama kadıncağızda genç değilmişki şeker,hoş benimkide 58 olmuş bu arada bende hesapladım,gençe değillerki anacım ben yinede annecim sen bol dinlen nöbetleşe uyuruz diyorum,iyiki varlar yahu,bu arada ben 2 haftadır oynuyorum valla şans oyunları felan tavsiye ederim yani özellikle süperloto yine devretti bu hafta 14 trilyonu bulur yani,bari bir kişiyi değilde bir çok kişiyi sevindirsin,etoprakcım(böle rumuz yazarak çok komik oluyor biliyorum ama isim yazmamaya özen gösteriyorum affedin beni)sancı olayına alışmak lazım 1 haftadır benimde var ama gaz sancısı gibi olunca göbek deliğinin etrafında önemsemedim daha önce okumuştum burda ve başka arkadaşlarında aynı problem olmuştu doğuma hazırlıyomuş kendini diye onun için bende stres yapmadım,ama dinlemek gerekiyor tabiki bu tip sancılı durumlarda bebek hareketleri önemliymiş dimi,ben öyle biliyorum ama iyi yapmışın gitmekle bak tansiyonunu öğrenmiş oldun demekki dikkat etmen lazım şeker
posedion maşallah bebişine tatlım baya büyümüşgünaydın arkadaşlar!
geçmişi okumadan birgünaydın diyeyim ve benden haberler vereyim dedim.
malum cumartesi kontrolüm vardı bebeğim 2 kg olmuş.tahliller iyi.problem yok.
ancak ben felaket hasta oldum ağır gribal enfeksiyon geçiriyorum ve haftasonu kafamı kaldıramadım.
doktora sordum ama hiçbir ilaç vermedi.vitamin al dinlen bol bol meyve ye dedi.
ama arkadaşlar hamilelikte insan dahamı ağır geçiriyor hastalığı bilmiyorum.
şimdi bile çok iyi olduğum sölenemez.
işyerindeyim herkezde gene bir pazartesi sendromu suratlar 5 karış!!
geçmişi okuyayım bari biraz.
cem yılmaz akşam bitirdi gene olayı ya!!çok dehşet bu adam cem yılmaz.
yanlız bizim insanımızda aşmış olayı adam öksürse gülüyolar..
nasreddin hoca ingilizce fıkrası çok güzeldi ama yaa!!!
come on hoca:))
Evet ya ben de çok güldüm.Dediğin gibi fıkra kopardı beni.Kociş uyuyakalmış benim kahkalarımla uyandıdelikafadulden
Bu arada kızlar oğlumun odası geldi.Şimdi kuruyorlar.Ben de heyecan yaptım:))
yaaa hastalıktan dişlrim bile ağrıyo yani!!
burnumun içi yanıyo.
koku reseptörlerim çalışmıyo!!
Slm kızlar
bugün doktorumda randevum vardı ama dün ben rahatsızlanınca doktoruma gittik
bütün gün hastanede geçirdim sürekli nst ye bağlandım kontrol altında tutuldum
doktorum her an hazırlıklı ol dedi bana yinemart 15 kadar dayansan demet diyor bana
evdeyim dinleniyorum ufacık bir arıda hemen gel dedi bana
allah yardımcımız olsun
benim de cumartesi randevum var nasıl heyecanlıyım bir bilseniz.inşallah herşey yolundadır.ben de bu hafta sonu herşeyimi hazır edecem .yıkama ve ütüleme operasyonu nasıl gözümde büyüyor.
bu arada ÇİÇEK canım bulantılar ara ara bende de oluyor.az yesem de oluyor hatta.son aylarda normalmiş zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?