2009 Nisan Anneleri buraya

doktor bilirde tabi, bu kadar telaşa verdiyse seni, en mantıklısı hastaneye yatırmak. sende evinde ne olacak endişesiyle bulunmaz kendini emin ellerde hissedersin.

çok geçmiş olsun

aynen canım benım evımı benden başkaı bilemez temızleyemez gibi gelıyo banda...
hııı 37,38de dogururuız bizler baksana martta başlar...

oy canım dikkat et allah saglıkla dogurmayı nasip etsin
GÖRDÜNÜZMÜ DAHA BEBEK ALIŞVERİŞİ CANTASINI HAIRLAMAYANLAR allah bilir tabide bi yattıkmı başkalrı yapıyo işleri o yüzdenişleri başkaları yapıoo

elinizi cabuk tutun..
kızlar ya benim son birkaç gündür garip mide bulantılarım var sizinde var mı?
aynen canım bendede var.. bulantı istıfra uzun zamandan sonraaa

bide yanma var bogazımda ekşime gibi

kız cok yaşa emi ne güldüm ama bende süper loto oynuyordum. ehehehehehehe

annemle konuşuyoruz hergün bana şuda özlem gelsin haber ver dedi,buda aradı merak etmiş gelince haberim olsun dedi felan diyor,anne dedim ben gelince evden çıkmamam sende azıcık yalan sölersin gelmedi diye,kimse gelmesin dedim valla kimseyi çekecek halim yok kendimi zor çekiyorum diyecem olmayacak vallahi bazen afakanlar basıyor,ateş basıyor yangın var diye menopozlu teyzeler gibi bağırmak istiyorum dedim,haklısında olmaz dedi,merak ediyorlarmışmışta beni çok seviyorlarmışmışta,yalan olmasın şimdi severler az palyaçoluk yapmadım herkese valla ne zaman toplansa bu mahalleden teyzeler felan şaklabanlık yapacam diye paralardım kendimi onlarda gülecez diye paralarlardı,bak şimdi nostalji yaptım,ben biliyorum herkes aslında nasıl oldum onu merak ediyor,etsinler valla gören çok güzelleştin diyor bende daha önce çirkindim galiba diyorum alınıyorum zannediyorlar,alakası yok ne alınayım mal ortada,herzaman gözdeydik allahıma bin şükür yine egom kabardı,kabul etmem gerekiyorki çok kilo aldım inşallah kuzucuğumada yararlı bişeyler gitmiştir bu ara,o sağlıklı olsunda nasıl olsa gider kilolar,gider dimi gider gider

kızlar ya benim son birkaç gündür garip mide bulantılarım var sizinde var mı?

benimde oluyo güzelim ama sabah okudum normalmiş haftalar ilerledikçe olurmuş.
yanlız artık fazla yememk lazımmış.
bazen çünkü ben çok kaçırıyorum.yediklerim ağzıma geliyo sankikafamçokkarıştı

kilolar inşallah gider özlemcim....

ben bu aralar anneme cok kızıyorum benımle hiç ilgilenmiyor....

herkes hasta ben degılım herkes yorgun ben degılım kimsede sormuyor ne yapıo ne ediyon diye....

tamam allah var yukarda hamileligim başında para verdi bana ben dedi ugraşamam(yaş65)
al bu parayı ne istıyorsan al bebege dedi....
ama ilgi beklıyorum ben................
bende kendi evimden başka bir yerde rahat edemıyorum.........ya yatmak istıyorum devamlı

sorma bende çok yiyorum bazen özellikle dün kocişle evdeydik kendimi kaybettim sanırım çok yiyince oluo

günaydın hepinize,

umarım hepiniz güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir..biz dün gece 11 de acilde aldık soluğu..neden olduğunu anlamadım bir ağrı vardı göbek deliğinin iki parmak kadar üzerinde..böyle karnım yırtılıyomuş gibi bi ağrı, inanılmaz canım yandı, bi saate yakın bir sürede geçmeyince hastaneye gittik.nst ye bağladı ebe..sanırım düzensiz sancılar başlamış dedi ama bu sancılar nomalde canını yakmaz dedi. nöbetçi dr. hiç alakadar bile olmadı valla.ebe nst ye bağladı tansiyonumu ateşimi ölçtü, dr.a telefon etti sonra.dr. tabi tel.den ne yapabilirki! en kısa zamanda kendi dr.una gitsin demiş.bunun bir sebebi de hareketli bebek yada anne olabilirmiş.. benim sıpam bugünlerde coştu, uyumuyor uyutmuyor..bencede onun bu kadar aktif oluşu olabilir, neyse oynasın aman oynamadığı zaman daha kötü oluyo! bu arada tansiyonum yükselmiş dün biraz ki benim baştan beri 8-6 ydı..neyse kızlar çok uzattım kusura bakmayın, artık yavaş yavaş sancılara alışmaya başlamamız gerekiyo sanırım.

demetcim dikkat et kendine senin yapacağın en güzel şey dinlenmek madem riskli dinlen sen bol bol,bırak hazırlasınlar,allah razı olsun ellerine sağlık,nasıl olsa hazırlayanlar yabancı değildir,sende bebişle çıkarsın alışverişe şeker,ne olacak onun zevkide ayrı olur,valla ben evde kalmıyosam pascal şaşkolozu yüzünden kalmıyorum yoksa iş güç az nerdeyse yok evde kalsam olur ama bana rahat vermiyorki velet,5dk akıllı olsa 6.dk azıyor sırf onun için hergün gidip geldim şu son aylarda evimde kalsaydım olmazmıydı,olsun ne yapalım nasıl olsa gidince özleyecem onuda burda bırakacam diye kendimi kötü hissediyorum ama götüremem yani azıcık bende dinleniim dimi

hepinize merhabalar arkadaşlar.

DEMET canım dularımız seninle inşallah mart 15 ine kadar dayanırsın.zaten o zaman 36 haftan bitmiş oluyor di mi?

POSEİDON ETOPRAK GEÇMİŞ OLSUN.POSEİDON GRİP DİNLENMEDEN GEÇMEZ Kİ NE İŞİN VAR SENİN İŞYERİNDE GİT EVİNE YAT DİNLEN CANIM YA. BÜYÜK YAZMIŞIM PARDON.

benim de cumartesi randevum var nasıl heyecanlıyım bir bilseniz.inşallah herşey yolundadır.ben de bu hafta sonu herşeyimi hazır edecem .yıkama ve ütüleme operasyonu nasıl gözümde büyüyor.

bu arada ÇİÇEK canım bulantılar ara ara bende de oluyor.az yesem de oluyor hatta.son aylarda normalmiş zaten.

ay arkadaşım annesinden ilgide beklermiş,şımartılmakta istermiş,söle ilgilensin dicem ama kadıncağızda genç değilmişki şeker,hoş benimkide 58 olmuş bu arada bende hesapladım,gençe değillerki anacım ben yinede annecim sen bol dinlen nöbetleşe uyuruz diyorum,iyiki varlar yahu,bu arada ben 2 haftadır oynuyorum valla şans oyunları felan tavsiye ederim yani özellikle süperloto yine devretti bu hafta 14 trilyonu bulur yani,bari bir kişiyi değilde bir çok kişiyi sevindirsin,etoprakcım(böle rumuz yazarak çok komik oluyor biliyorum ama isim yazmamaya özen gösteriyorum affedin beni)sancı olayına alışmak lazım 1 haftadır benimde var ama gaz sancısı gibi olunca göbek deliğinin etrafında önemsemedim daha önce okumuştum burda ve başka arkadaşlarında aynı problem olmuştu doğuma hazırlıyomuş kendini diye onun için bende stres yapmadım,ama dinlemek gerekiyor tabiki bu tip sancılı durumlarda bebek hareketleri önemliymiş dimi,ben öyle biliyorum ama iyi yapmışın gitmekle bak tansiyonunu öğrenmiş oldun demekki dikkat etmen lazım şeker

benım ayaklarımdaki agrı daha devam edıyor bazen ayaga kaktımmı tutulup kalıyorum yarın doktoruma sorucam....

arkadaşlar az önce sağ göğsümden sıvı geldi daha önce de gelmişti ama bu sefer farkettim çok hoş ya.yavaş yavaş doğuma hazırlanıyoruz her anlamda.

evet loto devretti bizde hep oynuyoruzz şans topu sayısal,süper loto.....

evet sancılar başladı benımde gaz sancımda cogaldı..

posedion maşallah bebişine tatlım baya büyümüş
sanada çok geçmiş olsun

evet bende seyrettim aynen dediğin gibi adam öksürse millet kahkaha atıyor :)kaydirigubbakcemile3
gülmeye ne kadar çok ihtiyacı var insanların

Evet ya ben de çok güldüm.Dediğin gibi fıkra kopardı beni.Kociş uyuyakalmış benim kahkalarımla uyandıdelikafadulden
Bu arada kızlar oğlumun odası geldi.Şimdi kuruyorlar.Ben de heyecan yaptım:))

oo benanber hadi iyisin ne güzel
görmek isteriz odasını
güle güle kullanın hayırlı olsun
yaaa hastalıktan dişlrim bile ağrıyo yani!!
burnumun içi yanıyo.
koku reseptörlerim çalışmıyo!!

valla aynı benim soğuk algınlığım gibi geçiriyosun sende
benimde dişlerim bile ağrır
kafamçokkarıştı

ayy cnm çok geçmiş olsun yaa
inşallah bi problem olmadan gelir bebişin
kendine çok dikkat et

urla ve oslem siz şarapmı içtiniz
heee kan yapar hesabı.....kaydirigubbakcemile3a.s

bende dün açtımm mezdekeyi dayanamadım oynadım durdum ben oynarken eşim zıp zıp zıpladı napıyosun diye çocuğu başı döndü bbşey olcak diye diye bi hal oldu
valla oynamayı çok severim
oğlumda inşallah annesi gibi oynamayı sever neşeli bir çocuk olur
:Saruboceq:

kızlar dün gece kalbim çok sıkıştı yaa
nefes alamadım 1 ssaat falan sürdü bu durum sanki kalbime biri oturmuş gibiydi
Allaha şükür geçti benim gibi olan varmı neden olur acaba

hepinize çok çok mutlu günler kızlar

seviyorum hepinizi...:1hug:

bizimde randevumuz yarın sabah 10 da
bakalım tosunum nasıllarmış.................

ben yarın yokum buralarda......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…