- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
aman yarabbi korkuyorum cidden çatırdama sesi mi geldiiiiiiiiiii
benim bebişkoda hasta olduğumdamı nedir.haftasonu çok oynamadı.normalde akşamları geceleri hiç durmazdı.
bu arada benimkinin başı hala yukardaymış dönmeye niyeti yok benim fıstıklı kurabiyenin!!!
ha bire mesaneye tepikler atıyo
evet kemiklerin çıtırdar ya bazen öle hafif çıtırtı.
amannnn kalbim sıkışıyodu yatarken nefes almakta zorlanıyordum şimdi bide bu çıktı.her hafta ayrı bir hikaye yani.
evet benimkide yapıo ööle hatta bi kere altıma kaçırdım onun yüzündenbenim kuzumun kolu bacağı kafası şuan nerde bilmiyorum 10 gün sonra görğnce öğrencem ama çok ilginç karnımın sol tarafı resmen boş çocuk sağda yaşıo o yüzden sağ tarafım acıyo artık ordan devamlı bişeyler çıkıyo kollar bacaklar popo kafa
ya size utanarakta olsa sölemem lazım gelen bişey var arkadaşlar benim resmen çatım ağrıyor yahu yani neden ağrıyor sizce büyüyormu yani nerenin ağrıdığını tam söyleyemiyorum ama anlıyosunuzdur diye düşünmekteyim bikini üçgeni desem birde anlaşılırmıyım acaba,ay çok utandım böle yazınca ama ne yapayım dönemiyorum bile yatakta hem çıtlıyor hem ağrıyor hayret bir olay yani,hııı birde ben bu hafta yola çıkmadan önce dr a boşuna para vermiim diye ana çocuk sağlığına gidecem hem ücretsiz hemde 1 boyutluda olsa ultrasona girebiliyosun tansiyon felan ölçtürebiliyorsun geçen hafta sonu gidip öğrendim iş çıkışı,muayene ücretinden felan konuşmuştuk ya,nasıl olsa gidince bir dr.a daha gidecem,size yakın varsa sizde düşünün derim
ama senin iyice az kaldı 35. haftaya girmişsin maşallah yaaaaaaaaaaaaaaa darısı benim kuzumun da başına teyzesiiiiii
ya evet işte bide o halde korkuyo insanbenimde çatım acıyo özlemcim.özellikle yatarken sağdan sola dönerken.dün senin anlattığın gibi ilk defa çıtırdama sesleri duydum.
çıtlama gibi yahu,belini çıtlatırsın felan onun gibiaman yarabbi korkuyorum cidden çatırdama sesi mi geldiiiiiiiiiii
ya ne biliim bende her dönüşümde ağrı sızlama olunca uyu uyuyabilirsen,belkide çatımız büyüyor dimi aman şu konudaki cahiliyet beni deli ediyor,ben başlarda ağda yapmama vermiştim ama bu kadar uzun sürmez hem yapsamda ağrıyor yapmasamda allahtan geçen hafta yaptım bir sefer daha yaparım tamam oluro bende de çok oluyor özlem resmen bacaklarım ayrılıyor sanki. doktora sordum normal, kaslar doğuma hazırlanıyor dedi
bursasau canım güle güle kullanın hayırlı olsun.biz de ikeadan aldık.beyaz bi takım.ama ben bu sene odasını hazırlamıcam.o yüzden tam olarak duvar süsleri lambası halısını perdesini almadım.seneye inşallah onları tamamlıcam.
sanırım takviminde hata var poseidonun çünkü 34.haftayı bitiriyor bugün ve muhtemel doğum tarihi olarak 30 mart olması lazım
yok cnm benden ala tasarımcımı olur
ikeadan aldık biz
değişik bir oda yapmaya çalışıcam cıvıl cıvıl
kendim süslücem
çokta ucuza aladık 1.100falan tuttu
hepinize teşekkür ederim kızlar bitirince koyucam resmini inşallah
doktor değiştirmemeye karar verdim
hiç düşünemicem para pul konularını
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?