2009 Nisan Anneleri buraya

evet benimkide yapıo ööle hatta bi kere altıma kaçırdım onun yüzünden benim kuzumun kolu bacağı kafası şuan nerde bilmiyorum 10 gün sonra görğnce öğrencem ama çok ilginç karnımın sol tarafı resmen boş çocuk sağda yaşıo o yüzden sağ tarafım acıyo artık ordan devamlı bişeyler çıkıyo kollar bacaklar popo kafa

benim oğlan da sağ karnımın sağ köşesinde toplanmış sanki,,
dünden beri o tarfta bir şişlik ,, hareketlenme .......

bu arada perşembe günü doktora gittiğimde -- kafası yukardaydı... aşağıya dönüşe geçmemiş daha...
doktora sorduğumda daha erken çk değişir yeri dedi...

o bende de çok oluyor özlem resmen bacaklarım ayrılıyor sanki. doktora sordum normal, kaslar doğuma hazırlanıyor dedi

yok cnm benden ala tasarımcımı olur
ikeadan aldık biz
değişik bir oda yapmaya çalışıcam cıvıl cıvıl
kendim süslücem

çokta ucuza aladık 1.100falan tuttu

hepinize teşekkür ederim kızlar bitirince koyucam resmini inşallah

doktor değiştirmemeye karar verdim
hiç düşünemicem para pul konularını
...

Son düzenleme:
bursasau canım güle güle kullanın hayırlı olsun.biz de ikeadan aldık.beyaz bi takım.ama ben bu sene odasını hazırlamıcam.o yüzden tam olarak duvar süsleri lambası halısını perdesini almadım.seneye inşallah onları tamamlıcam.

:lepi:
benimde çatım acıyo özlemcim.özellikle yatarken sağdan sola dönerken.dün senin anlattığın gibi ilk defa çıtırdama sesleri duydum.
ya evet işte bide o halde korkuyo insan
aman yarabbi korkuyorum cidden çatırdama sesi mi geldiiiiiiiiiii
çıtlama gibi yahu,belini çıtlatırsın felan onun gibi
o bende de çok oluyor özlem resmen bacaklarım ayrılıyor sanki. doktora sordum normal, kaslar doğuma hazırlanıyor dedi
ya ne biliim bende her dönüşümde ağrı sızlama olunca uyu uyuyabilirsen,belkide çatımız büyüyor dimi aman şu konudaki cahiliyet beni deli ediyor,ben başlarda ağda yapmama vermiştim ama bu kadar uzun sürmez hem yapsamda ağrıyor yapmasamda allahtan geçen hafta yaptım bir sefer daha yaparım tamam olur

ben de medical park bahçelievlerde karar kıldım doğım için.ama bi kaç hafta daha kendi doktoruma devam edecem 34. haftadan sonra hastaneye geçecem inşallah.bebişim süpriz yapmazsa tabi.

aaa belkide aynısından aldık megul seninkide hayırlı olsun cnm

kıslar ben çıkıyorum yavaştan evden girerim,öpüldünüz şimdilik ya ne kadar hamur varsa yedim ha,hepsi oturdu mideme gidiimde bi çorba felan yapayım bari

evet biliyorum....
bende düşünmüştüm ikeadan öle bişeyler yapmayı bence çok iyi yapmışşın.
orda zaten 2 bebek karyolası var ikiside düz sade ve beyaz.ama sanırım renklileride oluyo.sadece 2 si arasında 50 tl fiyat farkı var.
bide alt açma dolabı var kii beyaz ben bayıldım ona fiyatta uygun.
ben bide beyaz şifonyer düşünmüştüm bu takıma uygun.
güzel bence

güle güle kullansın...

bursada ikea varmıydı be!!
İKEA EVİNİZİN HERŞEYİ:)))
YANLIZ BİLİYOMUSUNUZ İKEANIN HİKAYESİNİ.
İKEA YURTDIŞINDA ÖĞRENCİ EVLERİNDE YAŞAYAN ÖĞRENCİLER VE BEKAR EVLERİ İÇİN TASARLANMIŞ MOBİLYALAR SATMAK İÇİN KURULMUŞ.
O YÜZDEN FARK ETTİYSENİZ MOBİLYALAR ÇOK KALİTELİ DEĞİL.
BİDE KÜÇÜK MEKANLARI İNANILMAZ GÜZEL CANLI DÖŞÜYOR.
İKEA NIN SAHİBİ HALİYLE ÇOK ZENGİN VEDE ÇOK PİNTİ BİRİYMİŞ.
KULLANDIĞI MÜSVEDDE KAĞITLARI ATMAZ TEKRAR TEKRAR KULLANIRMIŞ.

benim hiç çalışasım yok....
geçen hafta evdeydim ne kadar rahattı,, gerçi evdede sıkılmıştım ama....

bazen diyorum.. 32 hafta da izine mi çıksam...
ama yok daha sonradan bebeğimle 1 ay geçirmek daha güzel....
nasıl dayanacam bilmiyorum valla............

bursasu -- bebeğin mobilyası hayırlı olsun....

geçmisi okumadım henüz ama ,, yazılanlardan anladığm birşeyler almışsın...

iyi günlerde kullanmak nasip etsin .

Para pulu boşvermişiz bursasu cum:))
kocan düşünsün boşver.
Madem oda devam et diyor.
Senin içine sincekse bölesi eğer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…