bursasu aldıkların ahyırlı olsun. bende çok gitmek istiyom şu ikea ya. emininm bi çok şeyi sırtlanıp çıkarım ama teklif dahi edemem şu sıra. :dilcikar:
bebek şekerlerinin üstüne ne yazmayı düşünüyorsunz...
ismi soy ismi ve doğum tarihi mi olur acaba başka ne yazılabilir.
fikir?...
e toprak nerelerdesin sen kaç gündür ya merak etmiştim seni
geçmiş olsun tatlım bebişler büyüdükçe sikayetler artıyo desenize
benim bebişte 2 gümndür bi durgunluk var yaa pek hareket yok
arkadaşlar canım çok sıkkın.eşimin ailesi gelecekmiş kalmak için.ben onlarla çok anlaşamıyorum.bi kere kayınvalidem gelmişti.hatırlıyorsanız ben çok kaşınıyordum.meğerse sıkıntıdan kurdeşen döküyormuşum.3 hafta gece gündüz kaşındım.o gidince kaşıntı da yavaş yavaş geçti.(
şimdi nolcak Allah korusun ben erken doğururum.
bebek şekerlerinin üstüne ne yazmayı düşünüyorsunz...
ismi soy ismi ve doğum tarihi mi olur acaba başka ne yazılabilir.
fikir?...
KIZLAR MERHABA,
Bugün işyerinde songünüm olduğu için işleri toparlamaya çalışıyorum. Sohbete katılamadım. Umarım herkes iyidir. Yarından sonra evden yazıcam artık. Biraz geçmişi okuyup çıkarım. Kendinize iyi bakın.
Öpüldünüzzzzz.
ya sorma bursasucum, cuma bidaha ev işi yapmıcam diye söz verdim sitede, öğleden sonra eşim aradı, yurtdışıdan izne gelen bi arkadaşı aramış akşam bize gelecek dedi..kıvrana kıvrana kalkıp hazırlık yaptım yinede.geç haber verdiği için koşuşturup durdum. sonrada gelmediler,üstelik gelemeyeceklerini haber bile vermediler.tabi bende kımıldayacak hal kalmamıştı zaten uyuyup kalmışım oturduğum yerde. c.tesi günü de alışverişe gittik, akşama kadar da öyle haşat oldum..dünde zaten sancım vardı, hiç yerimden kalkamadım..kociş araba almak istiyo, bana tutturuyo beraber gidip bakalım seninde beğendiğin olsun diye..tamam çok hoş bi düşünce ama dün ebe dedi işte çok hareketli olmak sana göre değil artık diye..zaten bunu duyunca baktım ben yapmayayım diye sürekli ev toplamaya başladı :)
ah bursasu sen hareket etmiyo diye dert yanıyosun, ben durmadığı için uykusuz kalıyorum..ya bi bebek ana karnında hiç mi uyumaz yaaa!! zaten bizimki uyurkende hareket ediyomuş :))))
üzme kendini canım.. işine gelen şeyleri duy, işine gelmeyeni duymazlıktan gel..başka türlü başa çıkamzsın.hele iş yapayım dersen,kendini yorarsan tecrübeyle sabit bebek insanın canına okuyo haberin olsun..çektiğinle kalıyosun!!
haydi hayırlısı bakalımisim - soyisim - doğum ayı ve yılı---
ben bu şekilde yazacağım çünkü ne t doğum tarihim belli değil,,
BARAN MÜSLÜM - NİSAN 2009
ama doğumdan sonra hazırlarsam günüde yazabilirim.
BARAN MÜSLÜM - 25 NİSAN 2009
bu arada benim oğlumun ismi ,, büyük bir ihtimalle BARAN olacak....
KIZLAR MERHABA,
Bugün işyerinde songünüm olduğu için işleri toparlamaya çalışıyorum. Sohbete katılamadım. Umarım herkes iyidir. Yarından sonra evden yazıcam artık. Biraz geçmişi okuyup çıkarım. Kendinize iyi bakın.
Öpüldünüzzzzz.
canım arkadaşlarım çok sağolun.ama beni şimdiden önümdeki günlerin. sıkıntısı sardı.bursasu gezmeye geliyorlar canım.önce büyük oğullarına gidecekler sonra buraya.bi istanbul turu beni sinir etme günleri etkinliği derken 2 veya 3 hafta kelır giderler.eşim çok kalmazlar diyor ama geçen sefer de biz bi hafatlığına diyorduk kayınvalidem 2 aylığına diye gelmişti.sonra evde sorun çıkınca eşim çaktırmadan gönderdi sağolsun.
canım arkadaşlarım çok sağolun.ama beni şimdiden önümdeki günlerin. Sıkıntısı sardı.bursasu gezmeye geliyorlar canım.önce büyük oğullarına gidecekler sonra buraya.bi istanbul turu beni sinir etme günleri etkinliği derken 2 veya 3 hafta kelır giderler.eşim çok kalmazlar diyor ama geçen sefer de biz bi hafatlığına diyorduk kayınvalidem 2 aylığına diye gelmişti.sonra evde sorun çıkınca eşim çaktırmadan gönderdi sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?