slm kızlar sbahtan beri siteye girmeye uğraşıyorum ancak becerdim bendede sırt ağrıları başladı allah yardımcımız olsun ben bi geçmişe bakıyım sandalyede oturabilirsem tabiiiiiiiii........................
urla bursasu canım haklısınz eşim için çok zor bi durum ama çok öncesinde yaşanılan şeyler olunca benim de tahammülüm kalmadı. şu anda da kendimden çok bebeğimin durumunu düşünüyorum.ama elimden geldiğince dayancam.ama 2 haftadan sonrası çok zor.zaten evim çok küçük sığmıyoruz bile.
Kızlar oğlumu görmeye gidiyorum.Bir de doğum önü iznimi alacağım.Bakalım oğlum ne alemde?Umarım dönmüştür artık.Bana dönmedi gibi geliyor ama göreceğiz.
güle güle benanaber inş. güzel haberlerle dönersin. doğum ön iznini alan arkadaşlara , doktor çatı muayenesi yapıyormu yoksa hemen yazıyor mu .
canım yaa ama mesela benim babanem 4 ay önce vefat etti onu en çok annem severdi ve o da annemi babamdan çok severdi kucağına oturturdu valla çok şirindi ikiside ve hiç problem yaşamamışlar 30 yıllık annemlerin evliliğinde. ayrıca benim kaynanasıyla çok iyi geçinenen hatta görmek için can atan arkadaşlarım da var. bu tamamen tarafların niyetlerine bağlı bi durum ben nefret ediorum o ayrı çok garip bi kadın. oğullarını kıskanan kadınlarla problem oluo ne yazıkki
Kızlar merhaba
Nasılsınız?
Bugün bizim kontrolümüz vardı
Herşey yolunca çok şükür.
Haftasına göre gelişimide iyi dedi doktor
1,600 olmuş oğluşum
Maşallah
32. haftada rapor alacağım bende..
Öpüyorum sizi
Sağlıcakla kalın güzel anneler:)))
evet güzel bir soru olmuş,,,,
bende merak ediyorum... ay sonunda 32 hafta oluyorum.
alttan muayene ediliyorsa, ,lk önce ağdacıya gitmem gerekecek......
artık göbekten görmüyorum , son durumu ....
ben son kontrolde doktora bir dahaki gelişte .. rapor alacağım dedim..
gelirken vizite kağıdı da getir dedi...
sizlerinde bilgisi olsun....
gerçi rapor alan arkadaşlar var,,bize bu konuda yardımcı olurlar........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?