2009 Nisan Anneleri buraya

Kızlar oğlumu görmeye gidiyorum.Bir de doğum önü iznimi alacağım.Bakalım oğlum ne alemde?Umarım dönmüştür artık.Bana dönmedi gibi geliyor ama göreceğiz.

güle güle benanaber inş. güzel haberlerle dönersin. doğum ön iznini alan arkadaşlara , doktor çatı muayenesi yapıyormu yoksa hemen yazıyor mu .

anaaaa ben gelene kadar gitmiş herkesler yahu,ohhh sefanız olsun sağlıkla gidip gelin inşallah görün tosunları,darısı bana olsun inşallah bende öpüyorum hepinizi ve yemekteyize geçiim yatarak izliim barüüüüüüüüüüüüü

Kızlar merhaba
Nasılsınız?

Bugün bizim kontrolümüz vardı
Herşey yolunca çok şükür.
Haftasına göre gelişimide iyi dedi doktor
1,600 olmuş oğluşum
Maşallah
32. haftada rapor alacağım bende..
Öpüyorum sizi
Sağlıcakla kalın güzel anneler:)))

slm kızlar sbahtan beri siteye girmeye uğraşıyorum ancak becerdim bendede sırt ağrıları başladı allah yardımcımız olsun ben bi geçmişe bakıyım sandalyede oturabilirsem tabiiiiiiiii........................

canım ben sabah belimin ağrısından yataktan kalkamadım eşim yarım saat falan ovdu belimi ancak kalkabildim

bende yardımla kalkıyorum yataktan.ee kolay değil kızlar zaman hızla akıp geçti..
benim şimdi bide grip eklendi iyice nefes alamıyorum artık

canım sana katılıyorum ne işi var doğuracak kadının evinde onların.eşinin annesi sonuçta diyenlerin kaynanası iyi sanırım.ama kötü oldumu 2 ay ne demek 2 gün bile tahammül edemiyosun valla.ben kötü gelin olma tarafını seçtim kötükedihüso
baktım böle kendime zarar veriyorum,ben rahatsızım zaten dr kalkma dedi deyip size bakamam dedim.benim kaynanam bakım istiyor kendi evi felan gibi davranmaz (bende davrandırtmam zaten heheh)
yani katılıyorum canım sen ve bebişin üzüleceğine bu hassas dönemde kocan kaynanan üzülsün çokta tınnn de geç....

karnım çok gerildi dün hapşırırken okadar çok acıdıki
garip garip hareketler sergiliyorum hapşırırken.sani karnım yırtılcak gibi geliyo.
allahtan kangurular gibi değiliz yavruyu sürekli cepte taşı:))

güle güle benanaber inş. güzel haberlerle dönersin. doğum ön iznini alan arkadaşlara , doktor çatı muayenesi yapıyormu yoksa hemen yazıyor mu .

evet güzel bir soru olmuş,,,,
bende merak ediyorum... ay sonunda 32 hafta oluyorum.

alttan muayene ediliyorsa, ,lk önce ağdacıya gitmem gerekecek......
artık göbekten görmüyorum , son durumu ....

ben son kontrolde doktora bir dahaki gelişte .. rapor alacağım dedim..
gelirken vizite kağıdı da getir dedi...
sizlerinde bilgisi olsun....

gerçi rapor alan arkadaşlar var,,bize bu konuda yardımcı olurlar........

bende katılıyorum canım benimkide sanki oğlu evlenip ev kurmamış bizim hiç eksiğimiz gediğimiz yokmuş gibi hala bütün kardeşlerine ve ona oğlu baksın istiyor..
biz zaten krizde sarsıldık bide onlarla uğraşamam doğrusu.elimizde bişey kalmadı onlar yüzünden,hadi anası neyse diyosun kardeşleride bekliyo benim salak kocam baksın onlara diye.şimdiye kadar bekarken alıştırmıl onları şimdide aynını istiyolar yapmayınca ben yaptırmıyorum sanıp benim üstüme geliyolar..
benim öküz kocam benden gizli saklı gene yaparda Allah tan kriz var yapamıyo,böylece biraz umutları kırılıyo onlarında hahhaa

ya bu kaynana gelin meseleleri karşındaki kişiye göre değişiyor sanırım.
bazılarının çok iyi çıkıyor kaynanası bazılarının kötü.
aslında özünde dışardan herkes iyi görsede ille bi geline nemrutlukları oluyor.
benimkilerle bağları çoktan kopardım benim öle bi sorunum yok.
zaten şimdi annem var evde hiç gelemiyolar.
istemiyorumda zaten.
ne maddi ne manevi yanımda olmadılar hiçbirzaman.

Allah nazarlardan korusun bebişini.

ben cumartesi günü aldım özel hastaneden.
alttan muayene falan yapmadı doktor.sadece söledim 37. haftaya kadar çalışabilir raporu istiyorum diye.tamam dedi yazdılar. yanlız o gün başhekim yokmuş bugün imzalatcaktılar.ablamda alıp yollucaktı.
okadar alttan muayene falan yok.
vizite zaten özel hastaneye her gidişimde istiyorlar benden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…