2009 Nisan Anneleri buraya

[deniz ıslak mendiller için yorum yapmadın bakmadınmı daha
kipanın sitesine gi yukarda promosyonlar var oraya tıkla cıkıoo zaten....

[deniz ıslak mendiller için yorum yapmadın bakmadınmı daha
kipanın sitesine gi yukarda promosyonlar var oraya tıkla cıkıoo zaten....

yok tatlım ben bizzat gidip bakmaktan bahsettim.
Kipanın ıslak mendilini biliyorum.bizim işyerinden arkadaş çok kullanıyordu bebeğine.iyi diyordu.
Unı yide sizlerden duydum.
Du bi siteden bakayımm

megulcum işine karışılmaz tabi yaşananlar vardır bilemeyiz ama

aynı şeyi senin eşin senın annen için yapma hoş olmaz dimi hani demişsin ya caktırmadan gönderdii eşinde ne kadar üzülmüştür annesini gönderdi diye....

evet anlıyorum amileyiz kimseyle ugraşamıyoruz artık hep yatmak istıyouzzz

ama send egelince dersin anne kendi evin gibi yap ye iş ben lavaboya bile zor kalkıyorum
kusura bakma dersin
ama eşine hiç bi zaman ailesini istemedigini belli etme gün olur devran döner.......

beni sakın yanlış anlama senın için yazdıklarım....ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN.............

:lepi: katılıyorum

2 ay nasıl rahat edebiliyolar anlamıyorum. çok ilginç bende arkadaşlara katılıyorum allah yardımcın olsun..

urla bursasu canım haklısınz eşim için çok zor bi durum ama çok öncesinde yaşanılan şeyler olunca benim de tahammülüm kalmadı. şu anda da kendimden çok bebeğimin durumunu düşünüyorum.ama elimden geldiğince dayancam.ama 2 haftadan sonrası çok zor.zaten evim çok küçük sığmıyoruz bile.

betül canım yazdığın şeylerin bi kısmını ben de aldım.fiyat iyi gibi.zaten üç aşağı beş yukarı aynı masraf tutuyo.

ya kızlar hani kaynanalara bu kadar kızıyoruz ya, bakalım bizim için gelinlerimiz ne düşünecek ben sırf bu yüzden bile kızım olmasını isterdim! ilerde gelinlerimizde bizi istemeyecekler,onlarda bize kızcaklar!!

kızlar ben belimi dinlendircem.hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim.dua edin emi dayanabilmem için:çok üzgünüm:.kendinize iyi bakın.:a015:

kaynanamı!!benden olsa olsa iyi bri arkadaş olur ne kaynanası..
Valla hiç işim olmaz gelinle uğraşmakla
zaten bizim oğlanların zamanına kadar evlilik diye bir kurum kalırsa:))

canım yaa ama mesela benim babanem 4 ay önce vefat etti onu en çok annem severdi ve o da annemi babamdan çok severdi kucağına oturturdu valla çok şirindi ikiside ve hiç problem yaşamamışlar 30 yıllık annemlerin evliliğinde. ayrıca benim kaynanasıyla çok iyi geçinenen hatta görmek için can atan arkadaşlarım da var. bu tamamen tarafların niyetlerine bağlı bi durum ben nefret ediorum o ayrı çok garip bi kadın. oğullarını kıskanan kadınlarla problem oluo ne yazıkki

kızlar - s_ebru bursaya gidecekti,, 1 hafta yoktu....

peki eda_edanur nerde -- mart sapığı ... ben bugün hiç görmedim...
bilgisi olan varmı...

april16 - yarın (salı) günü evi taşınacaktı....

canım fiyatlar iyi ama ben internetten hiç almadım

s_ebru bu gun yazdı bursadaymış varmış
bende cıkıyorum yarın oglumla buluşmamız var....

yarın yokuz carsamba görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…