2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar bu sağlık problemleri hepimizde artmaya başladı az kaldı diyip katlancaz artık:)

sorma valla dün gece 4 saat kıvrandım kaburgama ne kastı varsa artık,sağ sol yapıp durdum çıksın oradan diye..
bide başımda değişik bi sorun daha var,benim üst kattaki teyze hastalanmış neredeyse 1 ayı geçti ama sürekli gece gündüz ağlıyo,aslında ağlamıyo inliyo desem daha doğru olur,bağırıp çağırıp,inliyo..1-2 gün değil kızlar her gün...24 saat...
artık uyku falan hak getire insan duyunca dayanamıyoda yeter acısı dinsin artık diyosun ama artık illallah dedim.çekene zor sana ne oluyo dediğinizi duyar gibiyim ama çevreyede zormuş valla dinlemek.
artık çıkıp yukarı ben götürüp yatırcam hastaneye,niye bu kadını hastaneye yatırmıyolar yaa..
kızı geliyo sabahları bakmaya bağırıp küfür ediyo,Allah yardımcıları olsun.
bizimde:çok üzgünüm:

evet normal insan değiliz zaten düşünsenize
karnımızda yavrumuzu taşıyoruz.vücutta tanımlanamayan bir cisim var:))
normalde insan vücudu vücuda yabancı herşeyi rededermiş.
ama bilim adamları doğum konusunda cenini nasıl rededmediğini bir türlü çözememeiş.
sonuçta farklı bir dna dizlimi dokular farklı.
YÜCE ALLAHIN MÜCİZESİ!!

ayyy yazık Allah kimseye çektirmesin çok zor hastalıklarla boğuşmak. tabii sen de stres oluosundur o kadıncağız ağlayıp inledikçe tüh ya üzüldüm vallahi.

allah şifa versin!ben küçükken bizim mahalledede yaşlı bir dede vardı öle inleyen yazık çok üzülürdük.mldü sonra ama aylarca çok bağırdı.
kızıyla falan konuşsanız olmazmı acaba.hastaneye götürsünler?

neyse kızlar ben kaçıım simdilik:a015:
çok tatlı yedim sanırımcokacimcoook
şimdi acısını çekiyorum,midem bulandı.
biraz uzanıyım.öpüldünüz şekerler....:a015:

yaa benim bugün menü kötüydü zaten yiyemedim doğru düzgün hastalıktan tad alamıyorum ki!
akşam iş çıkışı migrosa gideceğiz.peynir şampuan falan bitmiş.bebek bezlerini fiyatını bir kontrol edeyim bakalım.

kızlar tam ben toparladım iyiyim derken ;
eşim çok kötü hasta olmuş... hafta sonu devamlı evdeydi, yattı, kalktı,,
benim şişko kocam yemek bile yemiyor,, canı istemiyormuş..... (gerçi bahaneyle bir kaç kilo verir)

bugünde işten çıkmış gelmiş , evde yatıyormuş... ne yapsam acaba? doktorada gitmiyor,,,
her gün ıhlamur,,, meyve suyu ,, veriyyorum..... dün akşam çorba yaptım , içmedi bile....

tekrar bana geçmesinden korkuyorum... gerçi aynı yatakta yatmıyoruz ama,,,, aynı evin içinde aynı havayı soluyoruz....

geçen gün kayın valideme diyordum. oğlun hastalanmış gelip baksana diye,,,
ben hastayken annem gelip bakmıştı,,, şimdi o gelsin oğluna baksın dimi ama...

çiçek siz inci tuncel den almıştınız mobilyayı.
siz almadan önce internet sayfasına göz atmıştım.
orda denizci yeşil bi takım var onun fiyatını sordunuz mu hiç?
4000 ytl peşinmi aldınız?

ayyy yazık Allah kimseye çektirmesin çok zor hastalıklarla boğuşmak. tabii sen de stres oluosundur o kadıncağız ağlayıp inledikçe tüh ya üzüldüm vallahi.

valla sorma uyumak ne kelime evin her noktasına ses geliyo artık yeter diyesim geliyo ama hastalık işte belkide bilinçli değil..
yinede yaklaşık 40 gündür felan böle olunca artık evden soğudum gece duymamak için bişeyler açıp seyrediyorum uykuya dalana kadar sonra aniden gene çığlık atmaya başlıyo nasıl yataktan fırlıyorum korkudan anlatamam,tamda zaten rüyaların kabusların bol olduğu döneme girdik dün gece uçuk çıkmış artık nasıl korktuysam..

canım şikayet eder gibi konuşmak istemedim şimdiye kadar sonuçta onlarda çekiyor,istemezler tabi böyle olsun ama bilemezsin işin iç yüzünü.kulaklık takıcam artık yatarken. i pod sabaha kadar dayanır nasıl olsa bari klasik müzik dinleyeyim bebeğede faydası olur belki

allah iyiliğini vermesin senin!!
demedimi oda ben niye aldım seni oğluma tabiki bakcaksın köle:)))
yazık kıs bi meyve suyu getirivercen adamceğiza
bu ara salgın var galiba.

geçmiş olsun canım aynı sorun bizdede var ama bana geçmedi Allah a şükür
biraz dinlensin kocişin iyileşir Allah ın izniyle.kaynanan gelip kendine baktırmasında oğluna sen bakarsın..kaydirigubbakcemile2

allah iyiliğini vermesin senin!!
Demedimi oda ben niye aldım seni oğluma tabiki bakcaksın köle:)))
yazık kıs bi meyve suyu getirivercen adamceğiza
bu ara salgın var galiba.

demedi deseydi, o da bişey uydururdum ben.....

Ben kocama hizmet ediyorum zaten...
Burda amaç - ben hastayken sen beni hiç aramadın,,,annem gelip baktı,,,
şimdi oğlun hasta gel sen bak demek istedim....
Tabiiii anlayana.....

Ben böyle çok laf kondururum.....
Deli olduğumu biliyorlar :)))))

evet canım 5200 den 4000 e indiler peşine bu arada sormadık ama eğer istersen senin için arayıp yarın sorabilirim tanıyorum çünkü artık

oh iyi yapmışsın ağzına sağlık benim içimin yağları erio bööle şeyler duyunca :)

yazık ya
inşallah biz o durumlara düşmeyiz
haksılzık işte
sen karnında taşı onun için herşeyden fedakarlık et
ve daha bir sürü şey
sonrada gördüğün muameleye baksenağlama

evet canım 5200 den 4000 e indiler peşine bu arada sormadık ama eğer istersen senin için arayıp yarın sorabilirim tanıyorum çünkü artık

yok tatlım yaa!!
kimbilir kaç milyorr dicekler.sadece başka modelleri nekadar diye merak ettim incinin
5000 4000 çok fazla rakamlar.
ben beğendim burda sadece fiyatları karşılaştırayım dedim.
zaten burda inci tuncel yok.
yanlız senin aldığın modeller arasında en sadesi ve güzeli diğerleri okafdar iyi gözkmüyor

ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum gripli gripli:))
şaka tabi hastalık bulaşmasın şimdi sizlerede.
düne göre biraz daha iyiyim ama.
mesai bitti yarın görüşürüz.
fazla yemeyin nefes alamıyoruz sonra.
evet bilgisyarı son şarkıyla kapatıryoruz..
sezen aksu
sigaramın dumanına sarsam saklasam seni!!!!!!!!
benden hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…