şimdi istediğiniz bi cins un alıyosunuz ben tam buğday unu alıyodum bide şu yaş mayalar yokmu onlardan alıyosunuz bi kilo una yarım paket galiba üstünde yazıyo tam hatırlayamadım şimdi ben 2 kilo undan yapıyodum hep bir kase kadarınıda mayalandıktan sonra ekmağe rahat şekil vermek için ayırıyodum
şimdi unu kaba alıyosun ortasını havuz yapıyosun 1 mayayı 1 tatlı kaşığı şekerle 1 bardak ılıksütün içine koyuyosunbardağı havuza koyuyosun o kendi kendine kabarıp şisiyor sonra bardağı boşaltıyosun ve ılık su ve biraz mahlep , tuz ekleyerek cıvık bi hamur yapıyosun 1 -1.5 saat mayalandırıp istediğin gibi şekil veriyosun 1soğuk fırına atıp 160 derecede pişiriyosun
mayalanma dışında 10 dk alıyo ne gerek var makinaya
tamam işte süper hihoyyyt
Badem 252
Fındık 234
Süt+Kakao 228
Sütlü puding (yarım kase) 146
Dondurma (yarım kase) 118
Meyveli yoğurt 184
Kuru incir (100gr) 126
Kuru kayısı 129
+---------------------
1417 mg yapıyo ki zaten beni yarım kase dondurma kesmez bi 118 daha gelirseeeeeeeeee 1535 mg yapar ki bu da benim günlük ihtiyacımı karşılıyo hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 ben bunları hergün sorun çıkarmadan yerim cokacimcoook
revirden sevk almaya gitmiştim..ya ne bileyim şirvan bölüm sekreterine sordum gerek yok dedi..sen doğur biz burdan gerekenleri hallederiz dedi..ama şimdi personelle görüştüm son üç haftaya kadar çalışabilir raporu al sen nolur nolmaz dediler..ülen kimse bişey bilmiyo ne biçim iş anlamadım gitti!!!
kalsiyum konusu açılmış..ben başta mümkün olduğu kadar çok laktaz süt tüketmeye çalışıyodum ama o bile gaz yapınca son 1 aydır bıraktım, kalsiyum+magnezyum hapı kullanıyorum, arada da maden suyu içiyorum o kadar..
şirvancım bilgiler için saol canım..doğumda çok faydalı oluyo dedi hemşire ama ben uğraşamam heralde bu egzersiz işiyle..hergün yürüyüş yapıyorum işte, neyime yetmiyo di mi :))) ya zaten çatımıdır her neyse adı orası çok ağrıyo!! sanki bacaklarımı iki tarafa ayırıp aerobikçiler gibi oturmuşum gibiördek gibi paytak paytak yürüyorum..eşim sağa sola sallanırken devrilecen bu cüsseyle diye korkuyorum deyip dalga geçiyo senağlama
Badem 252
Fındık 234
Süt+Kakao 228
Meyveli yoğurt 184
Kuru incir (100gr) 126
Kuru kayısı 129
+---------------------
1417 mg yapıyo ki zaten beni yarım kase dondurma kesmez bi 118 daha gelirseeeeeeeeee 1535 mg yapar ki bu da benim günlük ihtiyacımı karşılıyo hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 ben bunları hergün sorun çıkarmadan yerim cokacimcoook
süper ya en güzellerini seçmişsin valla :roflol: Bu liste çok ii oldu ama ben buna göre 1500 ü geçiyorum benim kız dişleriyle birlikte çıkabilir yani naniknanik
siz ne listesinden bahsediyorsunuz....
Ben yokken bişeyler kaçırdım herhalde ..........
teşekkürler hayatım.....
Evde olduğum bir gün deneyeceğim..
2 kilo un çok geldi bana ..... Daha az aypıp deneme yapıcam
revirden sevk almaya gitmiştim..ya ne bileyim şirvan bölüm sekreterine sordum gerek yok dedi..sen doğur biz burdan gerekenleri hallederiz dedi..ama şimdi personelle görüştüm son üç haftaya kadar çalışabilir raporu al sen nolur nolmaz dediler..ülen kimse bişey bilmiyo ne biçim iş anlamadım gitti!!!
Kalsiyum konusu açılmış..ben başta mümkün olduğu kadar çok laktaz süt tüketmeye çalışıyodum ama o bile gaz yapınca son 1 aydır bıraktım, kalsiyum+magnezyum hapı kullanıyorum, arada da maden suyu içiyorum o kadar..
şirvancım bilgiler için saol canım..doğumda çok faydalı oluyo dedi hemşire ama ben uğraşamam heralde bu egzersiz işiyle..hergün yürüyüş yapıyorum işte, neyime yetmiyo di mi :))) ya zaten çatımıdır her neyse adı orası çok ağrıyo!! Sanki bacaklarımı iki tarafa ayırıp aerobikçiler gibi oturmuşum gibiördek gibi paytak paytak yürüyorum..eşim sağa sola sallanırken devrilecen bu cüsseyle diye korkuyorum deyip dalga geçiyo senağlama
rumelili kalsiyum içeren yiyecekleri yazmış ya ondan..
ehehehehesüper ya en güzellerini seçmişsin valla :roflol: Bu liste çok ii oldu ama ben buna göre 1500 ü geçiyorum benim kız dişleriyle birlikte çıkabilir yani naniknanik
ben yazmıştım....TEMBEL HANIMLAR ;
2009 Nisan Anneleri bizde doğum sırası listelerimizi yapalım
TOPİĞİNİ GÜNCELLEMENİZİ RİCA EDERİM..............
akşam oluyoo karnımız acıkıoo susun bakim.... aaaaaaaaaeveeeet akşama doğru acıkanlar belli oldu..şenay da ekmek tarifi vermeye başlamış..bu iş tamamdır..ilahi yiyin ekmekleri sıcak sıcakta sitenin en şişko hamişi olmaktan kurtulayım :jeyyar: hatta kuru kuruya olmazzzz nutella falan sürün şöle bolca ohhh yada çiçek gibi tereyağlı di mi ama!! hıh ondan sonra aranızda en zayıf ben kalayım :))) aloooo şimdi ekmek olayına girişirsek bizi kim durduracak, doğuramayız valla yağlardan..bunlar löp löp et,pıt pıt yağ olur insana..bu tarifleri doğumdan sonra bulabileceğiniz bi yere saklayın :))) şimdi iştahlar max. düzeyde açık zaten..
Badem 252
Fındık 234
Süt+Kakao 228
Meyveli yoğurt 184
Kuru incir (100gr) 126
Kuru kayısı 129
+---------------------
ben o listedikleirin hiç birini günlük tüketmiyorum. her gün aynı şeyi yemekten sıkılırm hem ben. sütüde pek düzenli içmiyom. yoğurtta pek yemiyom. vay benim halime. kafamçokkarıştı
eveeeet akşama doğru acıkanlar belli oldu..şenay da ekmek tarifi vermeye başlamış..bu iş tamamdır..ilahi yiyin ekmekleri sıcak sıcakta sitenin en şişko hamişi olmaktan kurtulayım :jeyyar: hatta kuru kuruya olmazzzz nutella falan sürün şöle bolca ohhh yada çiçek gibi tereyağlı di mi ama!! hıh ondan sonra aranızda en zayıf ben kalayım :))) aloooo şimdi ekmek olayına girişirsek bizi kim durduracak, doğuramayız valla yağlardan..bunlar löp löp et,pıt pıt yağ olur insana..bu tarifleri doğumdan sonra bulabileceğiniz bi yere saklayın :))) şimdi iştahlar max. düzeyde açık zaten..
RUMELİLİ senin ticker nasıl ya .......... anlamadım ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?