2009 Nisan Anneleri buraya

teşekkürler hayatım.....

Evde olduğum bir gün deneyeceğim..
2 kilo un çok geldi bana ..... Daha az aypıp deneme yapıcam

süper ya en güzellerini seçmişsin valla :roflol: Bu liste çok ii oldu ama ben buna göre 1500 ü geçiyorum benim kız dişleriyle birlikte çıkabilir yani naniknanik

TEMBEL HANIMLAR ;

2009 Nisan Anneleri bizde doğum sırası listelerimizi yapalım

TOPİĞİNİ GÜNCELLEMENİZİ RİCA EDERİM..............

senin daha zamanın geçmediği için şanslısın etoprak....şayet 32.haftada çalışabilir raporu almazsan devlet senin 32.haftada izne ayrılcağını düşünüyor....yani sen 5 hafta çalışsanda 32 den sonra boşuna oluyor...doğum sonrası 8 hafta hakkın kaldı diyorlar....sen ihmal etme raporunu al gitsin....

bu hesaplamaya bayıldım doğrusu......dondurma bize yasak olduğu için nefsimizi başka yerlerde körletiyoruz....ne yapalım bunada şükür...:1rolleyes:

ben o listedikleirin hiç birini günlük tüketmiyorum. her gün aynı şeyi yemekten sıkılırm hem ben. sütüde pek düzenli içmiyom. yoğurtta pek yemiyom. vay benim halime. kafamçokkarıştı

eveeeet akşama doğru acıkanlar belli oldu..şenay da ekmek tarifi vermeye başlamış..bu iş tamamdır..ilahi yiyin ekmekleri sıcak sıcakta sitenin en şişko hamişi olmaktan kurtulayım :jeyyar: hatta kuru kuruya olmazzzz nutella falan sürün şöle bolca ohhh yada çiçek gibi tereyağlı di mi ama!! hıh ondan sonra aranızda en zayıf ben kalayım :))) aloooo şimdi ekmek olayına girişirsek bizi kim durduracak, doğuramayız valla yağlardan..bunlar löp löp et,pıt pıt yağ olur insana..bu tarifleri doğumdan sonra bulabileceğiniz bi yere saklayın :))) şimdi iştahlar max. düzeyde açık zaten..

canım sen bu c.tesi gitme en iyisi doktora ,,,,,
32 .hafta olmasına bişeycik kalmamış , o zaman gidersin..
Hemde test sonuçların çıkar o zamana kadar...

rumelili kalsiyum içeren yiyecekleri yazmış ya ondan..

ay evet gördüm ben bir sayfa atlamışım...
şimdi geri dönünce gördüm. ....

Son düzenleme:
süper ya en güzellerini seçmişsin valla :roflol: Bu liste çok ii oldu ama ben buna göre 1500 ü geçiyorum benim kız dişleriyle birlikte çıkabilir yani naniknanik
ehehehehe
TEMBEL HANIMLAR ;

2009 Nisan Anneleri bizde doğum sırası listelerimizi yapalım

TOPİĞİNİ GÜNCELLEMENİZİ RİCA EDERİM..............
ben yazmıştım....

akşam oluyoo karnımız acıkıoo susun bakim.... aaaaaaaaa

bu hesap süper yaa......

lülülülülülülülülülülülü

ben o listedikleirin hiç birini günlük tüketmiyorum. her gün aynı şeyi yemekten sıkılırm hem ben. sütüde pek düzenli içmiyom. yoğurtta pek yemiyom. vay benim halime. kafamçokkarıştı

dişlerin çürüyecek canım benim.....bebek aldığını alıyor olan bize oluyor....kaydirigubbakcemile3

urla, ayem2007, dinozzo, etoprak, geda, poseidon80+, RUMELİLİ, Ruveydax, sev_rey, şen_ay, ŞİRVAN+

canım ben zaten kopyalayıp mailime attım...
evdeyken yyapıcam derken doğumdan sonra yapacağım...

siz bana geldiğinizde özellikle bunu yapacam.... sana gıcıklık yanında bir kavanoz nutella :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…