canlarım şimdilik kaçıyom... uykum var sanki.. gece mide yanmasından uyuyamadım... hoş hala devam ediyo ilaca rağmen....
aslında sordum ama gerilerde kaldı. benim ilaca rağmen mide yanmam çok iki gündür... bebeğin dönmesiyle ilgisi varmıdır....
umarım çabucak geçer urlacım.. merak ettim şimdi seni..
inşllah önemli bişey değildir canım aksi bi durumda bizi bilginedrimyi unutma, merak ederiz yoksa
günaydın arkadaşlar.
URLA canım dinlen biraz geçmezse doktorunu ara.ama dün benim de vardı ağrım kasıklarımda.gaz sancısı gibiydi.belki seninki de öyledir.veya bebek dönüyodur.bu haftalarda dönüyorlarmış artık.
SİNEHAS inşallah güzel haberlerle gelirsin.
RUVEYDA bebişine maşallah.artık 2 kiloya doğru yol alıyoruz hepimiz.
ben de minik kelebeğimi cuartesi görecem.çoooooooook heyecanlıyım.
sagol şekercim
[urla dr haber ver bence hiç olmazsa rahatlarsın habersiz bırakma bizi
günaydın herkese
Günaydın kızlar.
İnsan evde olunca daha çok iş uyduruyo kendine erken kalktım ama
anca fırsat buldum merhaba demeye.
Çiçek bende artık ille sola yatıcam diye uğraşmıyorum. iki tarafada yatıyorum
zaten uyuyacak pozisyonu zor buluyorum.
ahihoyyyt ayy biri lazım bana hizmet etsin. normal akşam yemeğini anca hazırlıyorum
öyle allengirli misafir ağarlama zamanımız geçti söyle kocişe 1 sene ertelesin heheheh
çok geçmiş olsun canım. git dinlen birazda sıcak tut kendini. haber ver mutlaka çatlarız burda.senağlama
seni çok iyi anlıyorum canım. eğer işe dönmek zorundaysan iznini olabildiğince doğum
sonrasına aktarmaya çalışman çok doğru.Haftasonu belki dinlenince kendine gelirsin.:CüvCüv:
Günaydın kızlar
Ben annemdeyim.Burdan da bir arkadaşıma gideceğim.Bebek görmeye hem de.Bakalım belki biraz alıştırma da yaparım bebeciğin üstünde.Alt değiştirme falandelikafadulden
Canım iyi haberlerle dönmeni bekliyoruz.
Urlacım geçmiş olsun.Çok şiddetliyse ve yatınca da geçmiyorsa doktorunu ara mutlaka canım.
urlacım geçen gece aynı sorun yüzünden biz soluğu acilde aldık canım..önemli bişi deilmiş..rahim yavaş yavaş kasılıyomuş, bide mide sorunu falan olabilir demişlerdi.. orayı avucunun içiyle ov sürekli..bebekte özellikle acıyan ağrıyan yere toplanıyo bende ovmuştum biraz geçmişti..
izine çıkanlar
s_ebru
şemşamer
geda
dozkan
galatea79
ruveydax
çalışmaya devam edenler
şirvan
rumelili
poseidon80
geçmiş olsun bebişin büyümüş gözün aydın tahlillerde ii çıkarda rahatlarsın inşallahkızlar ben geldim ama sonuçlarım çıkmadı maalesef makina bozulmuş kaç saat bekledim sonra tekrar kan verdim mecburen artık dayanamadım şimdi geldim eve.
artık yarına kaldı..
neyseki ultrasona girebildik.bebeğim 1480 gr olmuş,Allah ıma bin şükür hiç büyümeyecek sanıyodum ama dr çok büyümez dedi.eğer tahlillerim bu seferde kötüye giderse bende mart annesi olabilirim kızlar.o yüzden heyecan yaptım gece uyku girmedi gözüme şimdide uykusuzluktan öldüm..
ben yatıyorum biraz kızlar
akşama buralarda olursanız görüşürüz.
merak eden etmeyen herkese teşekkürler.
bu arada kaç kişi rapor alıp izine çıktı ,,,,,,,,,
kaç kişi çalışmaya devam edecek.....
hadi yazın bakalım.....................
nst 35.hafta falan bakılmaya başlıyor diye biliyorum amaNst için erken değil mi?Ben henüz bağlanmadım da.Bir şikayetin falan mı vardı?
hadi bakalım ben ehlıyetımı 2004 te almıştım ne heyecan yapıooo insan direksiyonda arkada müfettişler.. aman allah yardımcın olsun.. koca göbişinle..mıhtarım.... ebet seni habersiz bıraktım özür valla:):)
bu defa oldu... biras kaale almak gerekiyomuş ben de onu yaptım motoru hallettik... bakalım dr sorun olmaz derse 4 martta direksiyon var...
bu arada Allah tez zamanda kavuştursun kocana... sana hak veriyom 14 gün ayrı kaldım anamın evi ama onsuz olmuyo......
aynen yolda yürürken penguen gibi yürüyorum artık...aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım bugün kan vermissin , kendi doktoruna gittiğinde niye birdaha kan veriyosun..
o tahlilkeri göstersene.... boş yere para veriyosun.....
yürümeye gelince bende artık penguen gibi yürüyorum...
sağ - sol yamuk yamuk .... iş yerindekiler gülmeye başladılar bile...
ÇALIŞIYORUMbu arada kaç kişi rapor alıp izine çıktı ,,,,,,,,,
kaç kişi çalışmaya devam edecek.....
hadi yazın bakalım.....................
allahım tez vakitte dogursun saglıkla.. hayırlısıyla bizlerde doguralım...herkeslere günaydın kızlar. Heyecandan pek uyuyamadım yaa. kardeşimin eşi de hamile ve bugün 40 haftayı doldurdu. dr bakmış açılma var sancı yok sabah gelin suni sancı verelim demiş ve az önce başladılar serumla suni sancıya. çok heyecanlıyım kızlar. ilk yeğenim olacak ve şu anda benden çok uzakta muğladalar. annem babam ve gelinimizin ailesi hepsi orada. o kadar isterdim ki yanlarında olmayı ama yolculuk buradan 20 saat, gidemedim :sm_confused: neyse ki annem bütün gelişmeleri bildiriyor bana, böylece de tecrübe kazanacağım. kızlar umarım kolay bir doğumla kavuşuruz küçük paşamızaaaaa. dualarınızı esirgemeyin lütfen :Saruboceq:
sagol cnmselam kızlar.......
urlacım geçmiş olsun umarım dönersin gün içinde ve haberdar edersin bizi....
şirvancım ben çalışmayı uzatanlardanım malesef.....hatta uzattıktan sonraki 2.haftamıda bitiriyorum allahın izni ile...ama 3 hafta daha değil 2 hafta daha çalışıcam çünkü artık yemiyor benim popo:)) yürürken sanki arada bıçak saplanır gibi ağrı giriyor vajinaya...sanki açıklık olmuş gibi hissediyorum....
bu arada megul hareketlerin yavaşlaması normal benimkide yavaşladı yerleri daralıyor malum....
kızlar benim kızım döndü sanırım bu sabah...çünkü otobüste gözümden yaş geldi diyebilirim...çok tuhaf çıkıntılarla karnım dalgalandı ama acıtarak bu sefer ve şimdi karnım yamuk...sağımda sanki bir kafa belirdi...allahımm inşallah dönmemiş olsun...gel cumartesi gell......
haa bu arada nst ye henüz girmedik ama sanırım erken....beni daha almadılar bakalım cumartesi alacak mı 34+2 oluyorum
canım bebegin iyiymiş... maşallah... bide tahlillerın güzel cıksuın...kızlar ben geldim ama sonuçlarım çıkmadı maalesef makina bozulmuş kaç saat bekledim sonra tekrar kan verdim mecburen artık dayanamadım şimdi geldim eve.
artık yarına kaldı..
neyseki ultrasona girebildik.bebeğim 1480 gr olmuş,Allah ıma bin şükür hiç büyümeyecek sanıyodum ama dr çok büyümez dedi.eğer tahlillerim bu seferde kötüye giderse bende mart annesi olabilirim kızlar.o yüzden heyecan yaptım gece uyku girmedi gözüme şimdide uykusuzluktan öldüm..
ben yatıyorum biraz kızlar
akşama buralarda olursanız görüşürüz.
merak eden etmeyen herkese teşekkürler.
aynen devamlı hiç durmadı yagmurrroof çook yağmur yağıyo kızlar burda yine yürüyüşe gidemedim ve yürümediğim hergün daha da hantallaşıyorum :1no2:
canlarım şimdilik kaçıyom... uykum var sanki.. gece mide yanmasından uyuyamadım... hoş hala devam ediyo ilaca rağmen....
aslında sordum ama gerilerde kaldı. benim ilaca rağmen mide yanmam çok iki gündür... bebeğin dönmesiyle ilgisi varmıdır....
Merhaba kızlar
Urla canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine..
Okuduğum kadarı ile herkes iyi
Benimde sol tarafa yatınca ağrılarım oluyor
Hafta başı doktora gittiğimde normal demişti..
Şirvan canım bende idareden izine ayrıanlardanım..
Bir hafta sonra rapor alacağım
Öpüyorum sizi
Sağlıcakla kalın
Görüşürüz kızlar...[/QUOsagol cnm
kimseler yazmıyor benımde işlerım var onları halledeyeim bari..
sabah buralardaydı kesin gene ekmek yapıyordur cokacimcoook
şirvan bende şuan iş yerindeyim, izin falanda almıcam..raporda almıcam..bilmiyom ne halt edicem ama almıcam işte :))
çiçek nerde olucak ya uyuyodur gece uyutmadıysa bebiş yada yine ekmek yapmıştır onu yiyodur tereyağlı :)))))))))
izine çıkanlar
s_ebru
şemşamer
geda
dozkan
galatea79
ruveydax
demet1
benanber
şen_ay
glnm_kvrck
çalışmaya devam edenler
şirvan
rumelili
poseidon80
sinemsin2811
urla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?