arkadaşlar ben çıkıyorum, öğleden sonrası için izin aldım. pazarteside çalışamaz raporumu almaya gidcem. artık görüşemeyecez. ben muhtara zaman zaman mesaj bırkır sizi durumumdan haberdar ederim. sizden haberler alırım. herkez kendine çok dikkat etsin, herkezi çok ama çok öpüyorum. allaha emanet olun arkadaşlarım. herkeze hayırlı doğumlar.:a015:
ehe ehe güldürdün beni canım kaydirigubbakcemile3
bende doğum iznimi aldım.32. haftada izne çıktım.öğretmen olduğum için fazladan 2 ayım var zaten bebekle beraber olmak için.izine çıkanlar
s_ebru
şemşamer
geda
dozkan
galatea79
ruveydax
demet1
benanber
şen_ay
glnm_kvrck
çalışmaya devam edenler
şirvan
rumelili
poseidon80
sinemsin2811
urla
esennn
arkadaşlar ben çıkıyorum, öğleden sonrası için izin aldım. pazarteside çalışamaz raporumu almaya gidcem. artık görüşemeyecez. ben muhtara zaman zaman mesaj bırkır sizi durumumdan haberdar ederim. sizden haberler alırım. herkez kendine çok dikkat etsin, herkezi çok ama çok öpüyorum. allaha emanet olun arkadaşlarım. herkeze hayırlı doğumlar.:a015:
hadi gözün aydın canım eksikler bitiyo yavaş yavaş resimler de unutulmasın bu arada:CüvCüv:
resimleri koyunca bişeymi olmuş mart annelerinde ne olmuş şenay ?
güle güle kullanın cnm perdelerinizi..
sağol tatlım
ya benim bi arkadaşım var orda daha doğrusu çocukluğunu biliyorum desem yeridir
gayet güzel ve pahalı bi oda döşedi kızına çok özenerek ama nispet gibi olmasın alamayanlarda olabilir diye resim falan koymadı orda başka biride işte efendim çalış seninde olur ezik mezik gibi muhabbetler yapmış tatsız şeyler anlıcan bizimkide hırs yaptı bu sefer dolapların içine kadar çekti resimleri koydu buda başkalarından tepki aldı
kötü niyetli insanlarda var tabi
ama nisan annelerinde böyle kıskançlık yapacak veya o tür laflar edecek biri yoktur yani tanıdığım kadarıyla
tabiki cnm ister koyarsın ister koymazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?