2009 Nisan Anneleri buraya

selam kızlar....gününüz aydın olsun....son iş günü nasıl mutluyum anlatamam....haftasonu hep yatıcam inşallah....akşam kızımın çamaşırlarının kuruyanlarını ütüledim bu akşamda geri kalanları ütülicem kısmetse sonrada dolabına yerleştiricem.....ne heyecanlı oluyor yahu....

evet ya cok kapalı
sen evdemisin oh valla

biz çalışalım daha. ehehehehhe

ende eşime diyorum artık dalga dalga olutyor göbegim dolaşırken diyorum yerı daralıyordur diye cok bilmiş....

nerdeeeeeeeeee urlacım çalışıyorum haftaya doktora gideceğim 32haftam doluyo çalışabilir raporu alacağım doğuruncağa kadar işteyim:) bebeğimle daha fazla vakit geçirmek için doğumdan sonraa. çalış çalış çalış.

bide bu akşam misafir
yarin misafir
pazar misafir offffffffff offfffffff:) yorgunlukkk..... Alllahtan eşimde yardım ediyo yoksa hayatta yapamam yetişemem temizliktir hazirliktir falannn........kaydirigubbakcemile5

izine çıkanlar
s_ebru
şemşamer
geda
dozkan
galatea79
ruveydax
demet1
benanber
şen_ay
glnm_kvrck

çalışmaya devam edenler
şirvan
rumelili
poseidon80
sinemsin2811
urla
esennn

günaydınlarrrrr herkeseeeee... uyandık kızımla teyzelerini okuduk..
şişmeler konuşulmuş çok şükür benim ööle yok daha... ama oluyomuş herkesin bakalım ne zaman...
ben de kendime xxl bi eşofman aldım bi de eskiden beli ayarlanan vardı etti iki:) bi de kocama aldığım pijamayı o giymedi ben giyiyom.. gobeme kadar çekiyom bunları çok komik oluyo...

dra giden arkadaşım iyi haberlerle gel inşallah... sinehastı sanırım unuttum işte hamilelik:)
şirvancım gözün aydın kocana kavuşcan.....

bizim bebek de ööle.. dün babası yarım saat konuştu tık yok.. sonra bir başladı durdurabilene aşkolsun:):)

neyse kıslar ben gidip kahvaltı edeyim... bebeğim acıktı...

amanın ne o kız 3 gün misafir ugraşamam vala...............
zar zor kendime bakıyorum

allah yardımcın olsun........
benim kociş biraz hem bana hem bana diyenlerden bencil....

tamam allah var her akşam yatakları o yapar

ama gecen akşam ayagımı ovala süt ısıt dedim...
sonra bişiler istedim aaaaaaaaaaaaaaaaaa dedi yeter ama şakayla ama alındım valla......
ne bencilsin he dedim....

günaydın kıslar
siteye nolmuş yine ya şu yandaki reklamlar çok rahatsız etti beni. heryer reklam doldu anacım
ay dün akşama kadar dersim vardı bütün gün ayaktaydım sonra kociş almaya geldi arkidişin kınasına gittik.
taa gece yarısı döndük eve tabi ben mahvoldum. sölemesi ayıp ben öle dışarda tuvalete çıkamıorum. akşama kadar bi şiştim bi şiştim kociş bile elleyince karnı birden nolduu nasıl sert diye korktu adamcağız. bende hiç öle belirgin şişlik filan da olmuyodu ama akşam resmen davul olmuştu elim ayağım
demekki neymişşş ben artık hamile bi kadınmışım abartmamak lazımmış:roflol:
dün kınada herkes göbişi elliyo kız nasıl filan diolar benimki hemen tekme atıyo herkese
benim kız da çok ayrangönüllü çıktı anacım

canım bende de misafir var pazara offff

walla karnım büyüdükçe doğum yaklaştıkça misafirler artıyor mu ne?

bu haftadan sonra martın başı gibi halıları vereceğim yıkamaya bebeğin esyalarini yikayacagim canta hazirlancak temizlikler yapılcak martin 3. haftasi hersey hazir olsun zaten son haftasi da izne ayrilmiş olurum. nisanda da doğum zaten agir olcaz hersey hazir olsun bebesimizi bekliyelim:):ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

ooo sen cilvelerle kocanı iyi kandırmışsın güzelim....
Ayağımı ovala - sütümü ısıt .......

hamilelegimin basindan beri esim sütü isitip getirir hic aksatmaz... saolsun...
normalde de yardim eder ama simdi daha çok ediyor. dün eve süperge tutarmisin dedim. saolsun süpürge tutmus, banyoyu yilkamis artik yikayamiyorum zaten, yerleri viladayla silmis, ben gittim aksam bi toz aldim yemegi hazirladim bide bu aksam icin tatli bişi yaptim okadar saolsun,,, yatagi filan da toplar üstünü düseltir kalkinca ben ondan erken cikiyorum evden çünkü:)kaydirigubbakcemile

bizimkilerdende alacaklar topuktan kan ,ben hiç ağlamam tutar yaptırırım iğnesini.....................

günaydın gedacım..........

kıs niye herkese tekme atıyo nazar değer..............

ay esen benimkide ilk hamileliğimde çok yardımcı oluyodu şimdi tık yok valla, sinir oluyorum bazen...............

şenaycım günaydın bu arada çay partilerinde doğuracan demişsin doğru valla,bide tıkınıyorumki sorma......................

Günaydın kızlar
Dün gece iyi uyudum.Sabah da 9.30 da kalktım ama şmdi hiç uyumaış gibiyim.Bu aralar çok halsizim.ilk 3 ay bile yaşamaım böyle halsizlik.Gidip tekrar yatacağım galiba.

Günaydın kızlar
Dün gece iyi uyudum.Sabah da 9.30 da kalktım ama şmdi hiç uyumaış gibiyim.Bu aralar çok halsizim.ilk 3 ay bile yaşamaım böyle halsizlik.Gidip tekrar yatacağım galiba.

günaydın canım
yat dinlen vücut ihtiyaç duyuyo demekki. kanını ölçtürdün mü sen yakınlarda . düşükse o da çok uyku ve halsizlik yapıyo canım biliyosundur

ooo sen cilvelerle kocanı iyi kandırmışsın güzelim....
Ayağımı ovala - sütümü ısıt .......
ehehehe bu akşam seninki gelıyormuş cilvelirsin artık biz gecenlerde ne yaptık bi bilseniz.... eheehehehe
günaydın annecikler
hoşgeldiniz.................
yapsın tabi cnm

Günaydın kızlar
yat dinlen sonra arıcaz bu gunleri.... annem gelsede cocuga baksa ben uyusam dicek dogum yapanların topiginde öle yazıyor.........delikafaduldendelikafadulden

arkadaşlar ben çıkıyorum, öğleden sonrası için izin aldım. pazarteside çalışamaz raporumu almaya gidcem. artık görüşemeyecez. ben muhtara zaman zaman mesaj bırkır sizi durumumdan haberdar ederim. sizden haberler alırım. herkez kendine çok dikkat etsin, herkezi çok ama çok öpüyorum. allaha emanet olun arkadaşlarım. herkeze hayırlı doğumlar.:a015:

günaydın canım
yat dinlen vücut ihtiyaç duyuyo demekki. kanını ölçtürdün mü sen yakınlarda . düşükse o da çok uyku ve halsizlik yapıyo canım biliyosundur

cnm o ne demek karnını ölçtürmek anlamadım:uhm:
heheh kanınıymış ok yaa sonlara doğru gözümde mi görmemeye başladı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…