evet ya cok kapalı
sen evdemisin oh valla
biz çalışalım daha. ehehehehhe
ende eşime diyorum artık dalga dalga olutyor göbegim dolaşırken diyorum yerı daralıyordur diye cok bilmiş....
amanın ne o kız 3 gün misafir ugraşamam vala...............nerdeeeeeeeeee urlacım çalışıyorum haftaya doktora gideceğim 32haftam doluyo çalışabilir raporu alacağım doğuruncağa kadar işteyim:) bebeğimle daha fazla vakit geçirmek için doğumdan sonraa. çalış çalış çalış.
bide bu akşam misafir
yarin misafir
pazar misafir offffffffff offfffffff:) yorgunlukkk..... Alllahtan eşimde yardım ediyo yoksa hayatta yapamam yetişemem temizliktir hazirliktir falannn........kaydirigubbakcemile5
canım bende de misafir var pazara offff
amanın ne o kız 3 gün misafir ugraşamam vala...............
Zar zor kendime bakıyorum
allah yardımcın olsun........
Benim kociş biraz hem bana hem bana diyenlerden bencil....
Tamam allah var her akşam yatakları o yapar
ama gecen akşam ayagımı ovala süt ısıt dedim...
Sonra bişiler istedim aaaaaaaaaaaaaaaaaa dedi yeter ama şakayla ama alındım valla......
Ne bencilsin he dedim....
amanın ne o kız 3 gün misafir ugraşamam vala...............
zar zor kendime bakıyorum
allah yardımcın olsun........
benim kociş biraz hem bana hem bana diyenlerden bencil....
tamam allah var her akşam yatakları o yapar
ama gecen akşam ayagımı ovala süt ısıt dedim...
sonra bişiler istedim aaaaaaaaaaaaaaaaaa dedi yeter ama şakayla ama alındım valla......
ne bencilsin he dedim....
kızlar dün kan aldırırken 5 günlük bi bebek vardı önümde ondan kan alıyolardı topuktan
biraz küçük doğmuştu sanırım minicik bişeydi.
annesi kan alınırken ağlamaya başladı,bana ne oluyosa bende başladım ağlamaya senağlama
ayy Allah ım dedim şimdiden böyle olursa bizim bebekler maazallah hasta felan olsa kahrederim heralde kendimi...:çok üzgünüm:
günaydınlarrrrr herkeseeeee... uyandık kızımla teyzelerini okuduk..
şişmeler konuşulmuş çok şükür benim ööle yok daha... ama oluyomuş herkesin bakalım ne zaman...
ben de kendime xxl bi eşofman aldım bi de eskiden beli ayarlanan vardı etti iki:) bi de kocama aldığım pijamayı o giymedi ben giyiyom.. gobeme kadar çekiyom bunları çok komik oluyo...
dra giden arkadaşım iyi haberlerle gel inşallah... sinehastı sanırım unuttum işte hamilelik:)
şirvancım gözün aydın kocana kavuşcan.....
bizim bebek de ööle.. dün babası yarım saat konuştu tık yok.. sonra bir başladı durdurabilene aşkolsun:):)
neyse kıslar ben gidip kahvaltı edeyim... bebeğim acıktı...
günaydın kıslar
siteye nolmuş yine ya şu yandaki reklamlar çok rahatsız etti beni. heryer reklam doldu anacım
ay dün akşama kadar dersim vardı bütün gün ayaktaydım sonra kociş almaya geldi arkidişin kınasına gittik.
taa gece yarısı döndük eve tabi ben mahvoldum. sölemesi ayıp ben öle dışarda tuvalete çıkamıorum. akşama kadar bi şiştim bi şiştim kociş bile elleyince karnı birden nolduu nasıl sert diye korktu adamcağız. bende hiç öle belirgin şişlik filan da olmuyodu ama akşam resmen davul olmuştu elim ayağım
demekki neymişşş ben artık hamile bi kadınmışım abartmamak lazımmış:roflol:
dün kınada herkes göbişi elliyo kız nasıl filan diolar benimki hemen tekme atıyo herkese
benim kız da çok ayrangönüllü çıktı anacım
hamilelegimin basindan beri esim sütü isitip getirir hic aksatmaz... saolsun...
normalde de yardim eder ama simdi daha çok ediyor. dün eve süperge tutarmisin dedim. saolsun süpürge tutmus, banyoyu yilkamis artik yikayamiyorum zaten, yerleri viladayla silmis, ben gittim aksam bi toz aldim yemegi hazirladim bide bu aksam icin tatli bişi yaptim okadar saolsun,,, yatagi filan da toplar üstünü düseltir kalkinca ben ondan erken cikiyorum evden çünkü:)kaydirigubbakcemile
Günaydın kızlar
Dün gece iyi uyudum.Sabah da 9.30 da kalktım ama şmdi hiç uyumaış gibiyim.Bu aralar çok halsizim.ilk 3 ay bile yaşamaım böyle halsizlik.Gidip tekrar yatacağım galiba.
ehehehe bu akşam seninki gelıyormuş cilvelirsin artık biz gecenlerde ne yaptık bi bilseniz.... eheeheheheooo sen cilvelerle kocanı iyi kandırmışsın güzelim....
Ayağımı ovala - sütümü ısıt .......
hoşgeldiniz.................günaydın annecikler
yapsın tabi cnmhamilelegimin basindan beri esim sütü isitip getirir hic aksatmaz... saolsun...
normalde de yardim eder ama simdi daha çok ediyor. dün eve süperge tutarmisin dedim. saolsun süpürge tutmus, banyoyu yilkamis artik yikayamiyorum zaten, yerleri viladayla silmis, ben gittim aksam bi toz aldim yemegi hazirladim bide bu aksam icin tatli bişi yaptim okadar saolsun,,, yatagi filan da toplar üstünü düseltir kalkinca ben ondan erken cikiyorum evden çünkü:)kaydirigubbakcemile
yat dinlen sonra arıcaz bu gunleri.... annem gelsede cocuga baksa ben uyusam dicek dogum yapanların topiginde öle yazıyor.........delikafaduldendelikafaduldenGünaydın kızlar
Dün gece iyi uyudum.Sabah da 9.30 da kalktım ama şmdi hiç uyumaış gibiyim.Bu aralar çok halsizim.ilk 3 ay bile yaşamaım böyle halsizlik.Gidip tekrar yatacağım galiba.
günaydın canım
yat dinlen vücut ihtiyaç duyuyo demekki. kanını ölçtürdün mü sen yakınlarda . düşükse o da çok uyku ve halsizlik yapıyo canım biliyosundur
sıpalarımın perdeleri geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ay çok mutlu oldum
cnm o ne demek karnını ölçtürmek anlamadım:uhm:
heheh kanınıymış ok yaa sonlara doğru gözümde mi görmemeye başladı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?