2009 Nisan Anneleri buraya

son haftalar geçmek bilmiyor.dün dr dört boyutluda bakarken babasına benzediğini söyledi.büyük kızımda babasına benziyor zaten.

lana benim oğlumda babasına benziyo canım,inşallah buda bana benzer heheh............

kızlar ben bebişin resminide koyamam valla ya ne biliyim koymak istemem yani..................

acaba nasıl bebekler olacaklar çok merak ediyorum
bende siteye koymayabilirim bebişimin resmini nazara inanırım

içimde şöyle duygu var bu aralar içimmde sanki her an doğurcakmışım gibi geliyor
halbuki daha var ama
dün gecede rüya gördüm doğruyormuşum ama ben hala siteyi açıp yazmaya çalışıyorum hehehehe

bursasu msne koyarız canım ordan görürüz yani herkezin görmesine gerek yok demi heheh...............

kız banada hep ateş basıyo geçen gün kadının biri doğum yklaşınca olur dedi bendemi doğuracam napcam.....................

günaydın canım
yat dinlen vücut ihtiyaç duyuyo demekki. kanını ölçtürdün mü sen yakınlarda . düşükse o da çok uyku ve halsizlik yapıyo canım biliyosundur

Canım çok saol.Aslında kanmı daha pazartesi ölçtürdüm.Değerlerim iyiydi.Zaten uyudum biraz çok şükür iyiyim şimdi.Bana temizliğe her hafta kadın geliyordu.Hastalanmış dün gelemedi.İş başa düştü yani.Anlayacağın birazdan temizliğe başlayacağım.

yat dinlen sonra arıcaz bu gunleri.... annem gelsede cocuga baksa ben uyusam dicek dogum yapanların topiginde öle yazıyor.........delikafaduldendelikafadulden

Hehehe annem kapı komşum.O konuda sıkıntı yaşamayacağım neyse kidelikafadulden

Şenaycığım perdeleriniz hayırlı olsun.Bebişlerin güle güle kullansınlar.

bende de heran doğuracakmışım gibi bi his var biliyosunuz sıkıntılı bi hamilelik oldu bütün bu sıkıntıları çekip bide ikiside bana benzemezse üzülürüm galiba halamız biri kesin bana benzicek dedi geçen gün bende valla bunca sıkıntıdan sonra babalarına bile benzemelerine tahamülüm yok dedim

kıslarrr geldim sizi okudum ööle yatıyom.... ay oturunca rahatsız oluyom iice.. halbuki göbek ööle çok da 8. ay gibi değil ama yine de zor...

şenaycım hayırlı olsun perdeleriniz....

kıslar ben de sizin odalarınızdan sonra oda mı alsam ki çok ciciler diye düşündüm ama sürekli burda değiliz ki oraya buraya taşınırsak kötü olur diye vazcaydım yeniden.... ama hepinizinki ayrı ayrı çok güzeller güle güle kullansın prens ve prensesler....

ben size bişiy sorcam bu park yatakta chicco ve kraft iyi markalar de mi... biz kraft babymax düşünüyoz ya da kraft dönenceli.... ama ya kötü olursa diye şüphemiz varrrr... sizce hangisi?

selinay bursasu aynen ben de buraya koyamam.... ama selinay çözümü yazmış zaten ebet msn de bakarıs kuzucuklara:)

bursasu sana çok güldüm "mert09 kim yaa" yazmışın ya.... şenay da ayrı bi komik yorum yazmışşş:):)

ben dün görüdm onu heralde tatildeyken katıldı ben de geçmiş hoplaya zıplaya okuduum için kaçırdım diye düşündüm.. hatta daha da ilerisini düşünüp heralde oğlu olacak ve adı mert olacak diye bi sürü şey düşündüm....sen kim deyince merak ettim cidden kim ki......

geda bende kraft aldım turuncu lacivert rengi dönenceside var ayılı
doğum yapan bir arkadaşım kullanıyor o çok memnun kaldı bende ondan aldım hem fiyatıda uygun...

geda bende kraft aldım turuncu lacivert rengi dönenceside var ayılı
doğum yapan bir arkadaşım kullanıyor o çok memnun kaldı bende ondan aldım hem fiyatıda uygun...

kızlar bende kraft aldım dönenceli gri fıstık yeşili odamada kurdum,çok hoş yani sağlam bişeye benziyo......................

ya takip ediyor sanırım bizi mayıs annesi olabilir
evet kızlar msnden gösteririz bebişlerimizi

bebe odası aldık nisan topiğinde resimleride var özsev...

ayy şenay.. aynen ben de.. ne bencilim diyom bazen.... eşime sayıyom saçları teni bana benzesin... göz babama... kaş kirpik sana... ama halasına benzemesin yaaaaaasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…