- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
son haftalar geçmek bilmiyor.dün dr dört boyutluda bakarken babasına benzediğini söyledi.büyük kızımda babasına benziyor zaten.
lana benim oğlumda babasına benziyo canım,inşallah buda bana benzer heheh............
kızlar ben bebişin resminide koyamam valla ya ne biliyim koymak istemem yani..................
günaydın canım
yat dinlen vücut ihtiyaç duyuyo demekki. kanını ölçtürdün mü sen yakınlarda . düşükse o da çok uyku ve halsizlik yapıyo canım biliyosundur
yat dinlen sonra arıcaz bu gunleri.... annem gelsede cocuga baksa ben uyusam dicek dogum yapanların topiginde öle yazıyor.........delikafaduldendelikafadulden
kıslarrr geldim sizi okudum ööle yatıyom.... ay oturunca rahatsız oluyom iice.. halbuki göbek ööle çok da 8. ay gibi değil ama yine de zor...
şenaycım hayırlı olsun perdeleriniz....
kıslar ben de sizin odalarınızdan sonra oda mı alsam ki çok ciciler diye düşündüm ama sürekli burda değiliz ki oraya buraya taşınırsak kötü olur diye vazcaydım yeniden.... ama hepinizinki ayrı ayrı çok güzeller güle güle kullansın prens ve prensesler....
ben size bişiy sorcam bu park yatakta chicco ve kraft iyi markalar de mi... biz kraft babymax düşünüyoz ya da kraft dönenceli.... ama ya kötü olursa diye şüphemiz varrrr... sizce hangisi?
geda bende kraft aldım turuncu lacivert rengi dönenceside var ayılı
doğum yapan bir arkadaşım kullanıyor o çok memnun kaldı bende ondan aldım hem fiyatıda uygun...
bende de heran doğuracakmışım gibi bi his var biliyosunuz sıkıntılı bi hamilelik oldu bütün bu sıkıntıları çekip bide ikiside bana benzemezse üzülürüm galiba halamız biri kesin bana benzicek dedi geçen gün bende valla bunca sıkıntıdan sonra babalarına bile benzemelerine tahamülüm yok dedim
teşekkür ederiz efendim Allah herkese bebişlerinin cicilerini hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin İnşallahŞenaycığım perdeleriniz hayırlı olsun.Bebişlerin güle güle kullansınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?