hakikaten ya niye açmaz özlem telefonunu şirvan biliyomu özlem senin numaranı yabancı no diyemi açmıyoki ayyyy doğurdumu yoksa bu kız trende tıngır tıngır
geda ve bursasu yakaladım sizi gidip mert09 kim diye bakmışını heheheeee bende baktım yok sapık diilmiş aralığın sonunda 25 haftalık hamileymiş yani bizimle heralde nisan annesi olacak galiba hayırlısı olsun susmasın konuşsun sapık sanıyoz
merhabalar
uzun zamandır sessiz sakin takip ediyordum sizi ama sapık mı acaba denince yazmaya karar verdim.:)) Çok da güldüm tabii.32+2 haftalık hamileyim.sizleri okurken hissettiğim yanlızlık duygusu kayboluyor,yaşadığım ve hissettiğim herşeyin aslında her gebe tarafından hissediliyor olması beni rahatlatıyor.Merakta bıraktığım için kusura bakmayın.Herkese tekrar merhabalar...
evet4 tane miiiiiiiiiiiii:bbo:
bakmam kız ama ne yapayım canım istedi yedim....ohaaa diyecem ama kusura bakma .............
merhabalar
uzun zamandır sessiz sakin takip ediyordum sizi ama sapık mı acaba denince yazmaya karar verdim.:)) Çok da güldüm tabii.32+2 haftalık hamileyim.sizleri okurken hissettiğim yanlızlık duygusu kayboluyor,yaşadığım ve hissettiğim herşeyin aslında her gebe tarafından hissediliyor olması beni rahatlatıyor.Merakta bıraktığım için kusura bakmayın.Herkese tekrar merhabalar...
geda ve bursasu yakaladım sizi gidip mert09 kim diye bakmışını heheheeee bende baktım yok sapık diilmiş aralığın sonunda 25 haftalık hamileymiş yani bizimle heralde nisan annesi olacak galiba hayırlısı olsun susmasın konuşsun sapık sanıyoz
merhabalar
merhabalar
canım sende hoşgeldin aramıza ,,,
öyle gizli gizli okuyup gitme,,, sen de duygularını paylaş bizle ,,,
bu arada doğum tarihin ne senide listemize kayıt edelim.
BEN BUGUN 16kadar falan burdayım malesef.....................
merhabalar
biliyor olması lazım ,,, numaramı verdim hem buluşmada ,, hemde listede herkese mail yolluyorum ya.....
bu arada bursasu ya teşekkür,,,,,,,,,,,,,,a.s.
hoşgeldin diyen herkese ayrı ayrı teşekkürlerr.GEDA bebeğim erkek ve adıda Mert olacak inşallah doğru tahmin:).ŞİRVAN listeye eklenirsen mutlu olurum tabi.Doğum tarihim 1977
kıs megullll örecek bişey kaldı mı??? maşallah sana habire öerüyon di mi.... hoşgeldin bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?