2009 Nisan Anneleri buraya

hakikaten ya niye açmaz özlem telefonunu şirvan biliyomu özlem senin numaranı yabancı no diyemi açmıyoki ayyyy doğurdumu yoksa bu kız trende tıngır tıngır

biliyor olması lazım ,,, numaramı verdim hem buluşmada ,, hemde listede herkese mail yolluyorum ya.....

bu arada bursasu ya teşekkür,,,,,,,,,,,,,,a.s.

yakalanmışız cidden kıs bursaaakaydirigubbakcemile3 merak işte bi de ben okadar çıkarımlar yaptım merak ettim...

bak işe yaramılş merakımız.... hoşgeldin aramıza... bebğin erkek ve adı mert mi?? yoksa yanlış düşünce misırnaşık şey

4 tane miiiiiiiiiiiii:bbo:
evet

ohaaa diyecem ama kusura bakma .............
bakmam kız ama ne yapayım canım istedi yedim....

hoşgeldinizzzzzzzz
bebeginiz cinsiyetı kız erkek?

heee heeee
kızlar hafiye gibisiniz heee.. şakkıdı

sizden de bişey kaçmıyor.............

merhaba hoşgeldin herkes aynı şeyleri düşünüyor.bende burada yeni yeni şeyler öğreniyorum.fikir ediniyorum.

şu an eve müthiş bi güneş doldu.... şööle bi uzanıp güneşeleneyim d vitamini... ana bunu yazana kadar gitti:):)) gene olursa yazmadan gideyim bari....
urla sana inanmıyorummm.. afiyet olsun....
şirvan teşekkürler bizi de bilgilendirdiğin için... inşallah döner öslem...

canım sende hoşgeldin aramıza ,,,
öyle gizli gizli okuyup gitme,,, sen de duygularını paylaş bizle ,,,
bu arada doğum tarihin ne senide listemize kayıt edelim.

canım sende hoşgeldin aramıza ,,,
öyle gizli gizli okuyup gitme,,, sen de duygularını paylaş bizle ,,,
bu arada doğum tarihin ne senide listemize kayıt edelim.

tabi önce senden ikamet izni almalıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar merhabalr.bugün iysiniz valla okurken gülme krizine tutuldum.siz var ya sessizi bile geveze yaparsınız.mert09 hoşgeldin canım.nasıl bu kadar zaman yazmadan sabrettin pes.

çiçek nerde.şu mide bulantısı olayı var ya bende de var.merak etmesin bizim gibi bazı hamişlerde son haftalarda yine ortaya çıkıyormuş.çiçekçim üstüne alınma ama benim cinsliğim burdan da belli işte.ne ararsanız var.şikayet olarak söylemiyorum.kelebeğim için herşeye değer.

şenaycım perdeler hayırlı olsun.gln_kvrck sen gitmiştin di mi sağlık ocağına güzel haberlerine sevindim canım.

başka haaa urla canım benim 4 halleyi nasıl yedin maşallah.neyse birini benim yerime yemiş ol.afiyet bal şeker olsun.

hoşgeldin cnm sağol
bizde senii sapık falan sandık adında mert olunca...
biliyor olması lazım ,,, numaramı verdim hem buluşmada ,, hemde listede herkese mail yolluyorum ya.....

bu arada bursasu ya teşekkür,,,,,,,,,,,,,,a.s.

bişey değil cnm

şirvan 32. haftaya başladık.hayırlı olsun .tabii hepinize yani hafat dönümleri hayırlı olsun.bibimki beraber de o yüzden belirttim
geda burda da çok güzel güneş var.yanıma birini bulsam atcam kendimi dışarıya ama nerde.

hoşgeldin diyen herkese ayrı ayrı teşekkürlerr.GEDA bebeğim erkek ve adıda Mert olacak inşallah doğru tahmin:).ŞİRVAN listeye eklenirsen mutlu olurum tabi.Doğum tarihim 1977

kıs megullll örecek bişey kaldı mı??? maşallah sana habire öerüyon di mi.... hoşgeldin bu arada...

bir de arkadaşlar ben bu aralar çok sıkışık hissediyorum kendimi ama tuvalete gidince değmediğini görüyorum.sizde de oluyor mu?acaba idrar yolları ile ilgili bi problem olabilir mi.evham kraliçesi yine iş başında.

ayy megul keşke aynı tarafta olsaydıkkk... valla ben de aradım insanları hep işleri var... tek başıma da gitmek istemiyom.... ama hava mithişşşş... ben de odada güneşleniyom:):):)

mert09 hayırlı olsun.... tekrardan hoşgeldin....

şirvancım mert09 15nisanda doğum yapacak tahminim... çünkü benden 1gün önce....

hoşgeldin diyen herkese ayrı ayrı teşekkürlerr.GEDA bebeğim erkek ve adıda Mert olacak inşallah doğru tahmin:).ŞİRVAN listeye eklenirsen mutlu olurum tabi.Doğum tarihim 1977

he he he senin doğum tarihin değil canım mertin ki:roflol:

kıs megullll örecek bişey kaldı mı??? maşallah sana habire öerüyon di mi.... hoşgeldin bu arada...

ya gedacım örüyorum ama çok güzel olmuyorlar.yakadan başlamalı bi yelek ördüm defalarca sökerek .ama eni dar boyu çok uzun oldu.napim miniğim öyle giyecek artık.annesi bu işi tam öğrenince ona daha güzellerini örecek inşallah.:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…