2009 Nisan Anneleri buraya

beni merak eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim,söz dahada buradan zor giderim ama gidersem haber verecem sık sık,dedim ya arada kaynarım ozamana kadarda girerim nete dedim ama olmadı işte,şimdi ilk olarak şöleee başlayayım,ben ayrıntılıya girmedim,2li teste girdim 3 lüye gerek görmedi dr. rutin kontrollerin hepsinde ultrasona girmedim ama 2 sinde göstermedi sakladı,eşimle anam babam usulü yüzük testi yaptık,etraftan karnımın şeklini gören ve benim çok fazla şiş olmadığımı düşünenler kesin erkek deyince bizde erkektir dedik ama son kontrolde dr.muz canımı sıkmıştıki zaten her zaman gittiğimiz dr. değildi o ve 1 boyutlu ultrasondu,bu gittiğimiz 3 boyutlu ve aslında yoldan geldik iimi bebeğimiz diye merak ettiğimiz için gitmiştik ama madem gittik cinsiyetinide gösterirse öğrenelim dedik ve süpriz oldu işte,kadın ben diim 15 sizdeyin 25 dk uğraştı hatta inat etti,vajinini net olarak bizede gösterebilsin diye,çünkü bizimkinin yeri iice daralmış ve ters durmuş ki muayenehaneye girene kadar dönmeye çalışıyodu(dönmüş gerçide biraz ters dönmüş)başı aşağıya inmiş nerdeyse kanala girmek üzereymiş,kilosunu söylediğinde biz çok şaşırdık ama daha önce yani düşük kilolu dediğinde diğer dr. benim için kilosu değil sağlığı önemli demiştim,nasıl olur ama bize böle sölenmişti dediğimde dr.zaten -+300 diye geçer tahmini bir rakam söylemiştir o dr.dedi.mesela ben size 2800 dediğimde -+300 diye söylerim dedi,en fazla 2 kilo daha alman gerekiyor sonrasında ve doğumda zorlanmaman için dedi,bebekte alabileceğini almıştır onun için çok yeme,ekmeği kes felan filan gerisini tahmin edersiniz,birde karnımı tuttu bak bunlar fazla diye utandım cidden yani,boyunu vermedi bacak boyu 36 cm dedi,normalde 31 haftamda olmam gerkekiyormuş fakat 33+4 görünüyormuş,bebeğimiz ii ya önemli olan o,kasık ağrılarımın ve çatı ağrısının nedeni bebeğimizin başının kanala yakın durmasıymış,azıcık yürüsem baskı yapıyor,annemlerde nerdeyse bir kaşık kaldırtmayacaklar,yapmayın böyle şeyler alıştırmayın dedim valla,allah razı olsun ama kocişim gitti bugün pek tadım olmaz,giderken kızıylada konuştu öptü göbiştende,size bişey diimmi ben yaşamasam inanmazdım karnındaki bebeğin dışardan ses tanıyıp tepki verebileceğine ama anca insanın başına gelince anlayabileceği şeyler işte,babası konuştukça karnıma yakın oda kıpırdadı dönmeye çalıştı annesinin canını acıtarak,az daha yazarsam zırlayacam onun için bu kadar

iyükselcim çoook geçmiş olsun canım benim allah bir daha yaşatmasın diğer sancı doğumuna olsun inşallah vakti zamanı gelince ama arada korkutuyorlar işte benide en çok korkutan çatı ağrım bir gece dönerken cart diye doğumu başlatacak korkusu

ece çok şirin bi isim yaa canım ecemiz hayırlı uğurlu olsun bööle ece diyince hep aklıma çıtı pıtı şirin hareketli bi kız gelio

canım sağol bu arada magnezyum aldığımdan beri benim dizlerim ağrımıo doktor dediki sen istediğin kadar süt iç peynir yoğurt ye magnezyum almazsan vücut kalsiyumu absorbe edemez tamamen ve ağrı olur çocuk ihtiyacını senden karşılar dedi.

Aman iyi ol güzelim ya okuyunca heyecanlandım dursun yerinde böbrek taşı şimdi hiç zamanı değil taş düşürmenin!!!!!!!!!!!

canım Allah korusun ya daha durucak annesi o içerde vakti gelince çıkacak minik ece:):ecrin_bebek:

bu arada babystrology bizim siteye olmuyor ama ben açılış sayfası yapabildim adres bölümüne yapıştırarak bilginiz olsun özlemin bebeği sürekli dönüyor

çiçekcim teşekkürler aslında osteocara diye magnezyum kalsiyum içeren bi ilaç da içiyom ama sanırım süt içmeyi bıraktıım için oldu... iki haftadır falan içmiyodum dün tekrar başladım

benanber saol tatlım, özlemcim eşinden ayrılmışın Allah kavuştursun...

ayy yarım kalan battniyenin ekini yapıyom yapmaya çalışıyom ama kaburgalarım batıyo ve iki şiş çooook sıkıcı....

babystrologyde bu site ne işe yarıyo bakmadan sorayım dedim:):)

ay yapıştıriim derken düştüm netten,evet çiçekcim ama hepsini değil =den sonrasıydı galiba bakarım,gedacım saol canım çook teşekkür ederim,amin inşallah,valla sarılın durun kocalara kıymetlerini bilelim yahu,şimdiden burnumda tüttü

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ozlem&year=2009&month=4&day=13&babycount=1"></param><param%20name="wmode"%20value="transparent"></param><embed%20src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ozlem&year=2009&month=4&day=13&babycount=1"%20type="application/x-shockwave-flash"%20wmode="transparent"%20width="120"%20height="180"></embed></object> böle bişi benimki işte

hamarat annelerin hali başka oluo canım kolay gelsin sana yorma kendini

canım sağol bakcam hemen giripa.s

mart annelerininden evde sancı çeken nazanın açıklığı 3 cm i bulmuş çok artmış sancıları 3 saat sonra hastaneye gidiceklermiş şaka gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ve kız online

slm kızlar,iki gecedir hiç uyuyamıyorum müthiş gaz sancım var, karnım gurulduyo yani o derece ne yapsam, ne içsem bilmiyorum valla.................

didem nerde yaaa o anlardı bu işlerden oda fazla takılmıyo artık........................

slm kızlar,iki gecedir hiç uyuyamıyorum müthiş gaz sancım var, karnım gurulduyo yani o derece ne yapsam, ne içsem bilmiyorum valla.................

didem nerde yaaa o anlardı bu işlerden oda fazla takılmıyo artık........................

iyi akşamlar selinay,

ben yeşil çay içerdim, çokta iyi gelirdi ama sonradan öğrendim ki hamilelikte yeşil çay zararlıymış. Kahve gibi. Ama günde 1 fincandan bi şey olacağını sanmam. Uzun süre böyle içtim.

İstersen 1 fincan dene....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…