kıslar ben geldim,kocamı biraz önce bindirdim otobüse o ankaraya ailesinin yanına gitti azıcıkta iş görüşmesi yapıp istanbula evimize dönecek nasipse,geçmişin yarısını okuyabildim ama bitiririm bugün,hıı bu arada elif ismi iptal oldu şükriye annem istemedi o ismi etrafımda çok elif var dedi,bizde saygı duyduk babamız hemen ece dedi,bizde ece diye sesleniyoruz artık bilginizeeee
çiçekcim geçmiş olsun.... kıslar hem yanması hem bulanması kötü valla.. benim de yanıyo... ama bugün iyiyim... ilaç fayda ediyo artık.....
kıslar benim akşamları özellikle bacaklarım dizlerim çok ağrıyo.... sizin de var mı....
merhaba arkadaşlar ....uzun bir aradan sonra tekrar merhaba ara ara gecmişi okusamda fazla katılamadım muhabbete ...
gecen hafta gecirdiğim bir bçbrek sancısı hastanede sonlandı Allahtan bebeğim iyi ama hepimizi korkuttu... nstye bağlandım ve hastanenin doğumhanesini gördüm gece 2 de tek başıma nst de kızım kalp atışlarını dinlerken anladımki herşey boş sadece o var... o an "ya böbreğin ya yavun deseler tün organlarımı vermeye razıydım yeterki yavrumun kalp atışları iyi olsun" derdim...Neyse aman siz de dikkat edin büyüdükçe yerler daralıyor ve iç organlarımız sıkıştırıyorlar ...benimde böbreğe baskı yapmış ve içinde kumu ya da taşı oynatmış ... ama bu tip ağrılar doğumu başlatabiliyormuş Rabbime şükürler olsun iyiyiz...Neyse haber vereyim dedim... Rabbim sizleri ve bebişlerinizi korusun
iyükselcim çoook geçmiş olsun canım benim allah bir daha yaşatmasın diğer sancı doğumuna olsun inşallah vakti zamanı gelince ama arada korkutuyorlar işte benide en çok korkutan çatı ağrım bir gece dönerken cart diye doğumu başlatacak korkusu
çiçekcim teşekkürler aslında osteocara diye magnezyum kalsiyum içeren bi ilaç da içiyom ama sanırım süt içmeyi bıraktıım için oldu... iki haftadır falan içmiyodum dün tekrar başladım
benanber saol tatlım, özlemcim eşinden ayrılmışın Allah kavuştursun...
ayy yarım kalan battniyenin ekini yapıyom yapmaya çalışıyom ama kaburgalarım batıyo ve iki şiş çooook sıkıcı....
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ozlem&year=2009&month=4&day=13&babycount=1"></param><param%20name="wmode"%20value="transparent"></param><embed%20src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ozlem&year=2009&month=4&day=13&babycount=1"%20type="application/x-shockwave-flash"%20wmode="transparent"%20width="120"%20height="180"></embed></object> böle bişi benimki işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?