2009 Nisan Anneleri buraya

şirvan kız bizim sıpalar için doğumlar olunca topik açılcakya mıhtar olarak sen aç topiği ama isim anası ben olayım bizim topik 'nisan kuzuuulaaarıııııı bunlar 'olsun kızlarda kabul ederse tabi

Kızlar benim oğlan bugün çok hareketli ,, hiç durmuyor,,,
oturtuğum yerde kıvranıyorum resmen...

Sanki göbek deliğimin üstünü delip çıkmaya çalışıyor gibi,,,

acaba dönmeyemi çalışıyor,,,

normalde yemeklerden sonra hareketli olurdu...
Bugün hiç durmadı... Yeri daraldı, onumu açıyor...
Anlamadım gitti..

çiçekcim azönce doktorumu aradım.
yediklerim ağzıma geliyor boğazımda yanma var dedim.
renie yada daviskon al dedi.
ablam göndercek şimdi ilaçları.

doğum parasından bahsetmişsiniz arkadaşlar.
doğum parasıda ne ya???

rapor alıyoruz kaç günse toplamda.(doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta)
normalde şirketin sana ödediği sigortaya bildirdiği maaş kadar aylık ödeme yapıyolar.
o yüzden herkezin doğumdan sonra ssk dan alacağı para aynı değidir.tamamen maaşınıza bağlı.
maaş borduronuzda maaşınız net ne gözüküyosa onu veriyolar aylık.
yanlız babalara 60-70 milyon kadar süt parası diye bi şey veriyolar.

galatea79 ben en geç 1 nisanda doğururm çünkü sezeryan düşünüyoruz ve 1 nisanda 39+2 olacağım
yani ilk doğuranlardan biri olurum nisan annelerinden.ben size eşimle haber veririm.ooy heyecanlaNDIM...

denizcim bende rennie var yakında kamışla içicem onu nesquik gibi işe yarıo ama etkisi çok uzun süreli değil:) bi de o yanmayı geçirio ama benim mide bulantım ve öğürmem var

şirvan kız bizim sıpalar için doğumlar olunca topik açılcakya mıhtar olarak sen aç topiği ama isim anası ben olayım bizim topik 'nisan kuzuuulaaarıııııı bunlar 'olsun kızlarda kabul ederse tabi

canım acarım tabiii.
Hatta ismide değiştirmeyelim..

Senin istediğin olsun,, nede olsa sen bizim ikiz anamızsın,, bizim çektiklerimizin iki katını çekiyorsun....

O kadar torpil yakışır sana...

**2009 nisan kuzuları **

canım birde - izini doğumdan sonra kullanılacaktır diye bir yazı yazılıyormuş diye biliyorum...
öyle birşey yazılmadımı ....

Bende cuma gitcem bilgim olsun istedim..

yok canım şimdi baktım daha sonra kullanacaktır gibi bi yazı yok..ama böyle birşey gerekirse ben zaten bizim okuldan hallederim..ama raporu yazarken söyledim, doğum öncesi izinlerimi doğum sonrası kullanabilmek için rapor istiyorum dedim, dr da 32 haftalık gebelik mevcut olup 37. haftaya kadar çalışmasında bir sakınca yoktur yazmış.

evet canım 63.7 kiloyla hamile kaldım tartıldığımda 80 kiloydum ama ben son bir ayda 1 kilo almışım, onun için bişey demedi..belki o yüzden göndermemiştir..

kesinti olmuyormu hiç,,, ben biraz kesinti oluyor diye biliyorummm.

denizcim bende rennie var yakında kamışla içicem onu nesquik gibi işe yarıo ama etkisi çok uzun süreli değil:) bi de o yanmayı geçirio ama benim mide bulantım ve öğürmem var

biliyorum tatlım senin durum farklı biraz.
doktoruna sorarsın artık.
uzun zamndır miden bulanıyo çünkü.

bencede güzel olur topic ismi olarak:) 2009 nisan kuzuları ve koyun anneleri şaka şaka

kesinti olmuyormu hiç,,, ben biraz kesinti oluyor diye biliyorummm.

kesinti olmuyo güzelim.
sen sonuşta 4 ay çalışmıyosun ve maaşını işyerinden alamıyosun ssk sana ödüyo.
yanlız arkadaşlar 4 ay rapor dönemi sigorta gününden sayılmıyo haberiniz olsun.
sigorta günü hesaplatırsanız 4ay eksik olcak.
raporlu olundu dönemlerde olduğu gibi.

valla artık tek konumuz doğumla ilgili nerdeyse herkes zaman daraldıkça panik halinde bakalım ilk bebeimiz martın kaçında gelecek
EVET MARTIN KAÇINDA GELECEK BENDE MERAK EDIYORUM

EHEEH EVET SÜPER.........

canım doktora sorduğun için çok teşekkür ederim ne yazıkki öğürüp duruorum devamlı çıkarmasamda 2 gün sonra doktora gidicem bakalım inşallah tetiklemez çok erken daha
bişey degıl cnm

evet hatta öğlen yediklerimi çıkardım sonra tost yaptım yedim midemi tutsun die

afiyet olsun bende acıktım şlimdi eltim te tost yapıom akşama kocişler gec gelıcekler ben kaçtım sonra bi ara ugrarım biraz uzanıcam yemekten sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…