şirvan kız bizim sıpalar için doğumlar olunca topik açılcakya mıhtar olarak sen aç topiği ama isim anası ben olayım bizim topik 'nisan kuzuuulaaarıııııı bunlar 'olsun kızlarda kabul ederse tabi
şirvan kız bizim sıpalar için doğumlar olunca topik açılcakya mıhtar olarak sen aç topiği ama isim anası ben olayım bizim topik 'nisan kuzuuulaaarıııııı bunlar 'olsun kızlarda kabul ederse tabi
canım birde - izini doğumdan sonra kullanılacaktır diye bir yazı yazılıyormuş diye biliyorum...
öyle birşey yazılmadımı ....
Bende cuma gitcem bilgim olsun istedim..
canımsen 20 kilo aldım dedin ... Dimi öyle hatırlıyorum...
Bu arada sen bugudi54 le aynı doktora gidiyosun,
oda cumartesi kontrole gitti,
toplamda 13 kilo almış,,, fakat son bir ayda 5 kilo aldığı için onu diyetisyene göndermiş,,,
sende böyle birşey demedimi...
çiçekcim azönce doktorumu aradım.
Yediklerim ağzıma geliyor boğazımda yanma var dedim.
Renie yada daviskon al dedi.
Ablam göndercek şimdi ilaçları.
Doğum parasından bahsetmişsiniz arkadaşlar.
Doğum parasıda ne ya???
Rapor alıyoruz kaç günse toplamda.(doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta)
normalde şirketin sana ödediği sigortaya bildirdiği maaş kadar aylık ödeme yapıyolar.
O yüzden herkezin doğumdan sonra ssk dan alacağı para aynı değidir.tamamen maaşınıza bağlı.
Maaş borduronuzda maaşınız net ne gözüküyosa onu veriyolar aylık.
Yanlız babalara 60-70 milyon kadar süt parası diye bi şey veriyolar.
denizcim bende rennie var yakında kamışla içicem onu nesquik gibi işe yarıo ama etkisi çok uzun süreli değil:) bi de o yanmayı geçirio ama benim mide bulantım ve öğürmem var
canım acarım tabiii.
Hatta ismide değiştirmeyelim..
Senin istediğin olsun,, nede olsa sen bizim ikiz anamızsın,, bizim çektiklerimizin iki katını çekiyorsun....
O kadar torpil yakışır sana...
**2009 nisan kuzuları **
biliyorum tatlım senin durum farklı biraz.
doktoruna sorarsın artık.
uzun zamndır miden bulanıyo çünkü.
kesinti olmuyormu hiç,,, ben biraz kesinti oluyor diye biliyorummm.
bencede güzel olur topic ismi olarak:) 2009 nisan kuzuları ve koyun annelerişaka şaka
EVET MARTIN KAÇINDA GELECEK BENDE MERAK EDIYORUMvalla artık tek konumuz doğumla ilgili nerdeyse herkes zaman daraldıkça panik halinde bakalım ilk bebeimiz martın kaçında gelecek
EHEEH EVET SÜPER.........canım acarım tabiii.
Hatta ismide değiştirmeyelim..
Senin istediğin olsun,, nede olsa sen bizim ikiz anamızsın,, bizim çektiklerimizin iki katını çekiyorsun....
O kadar torpil yakışır sana...
**2009 nisan kuzuları **
bişey degıl cnmcanım doktora sorduğun için çok teşekkür ederim ne yazıkki öğürüp duruorum devamlı çıkarmasamda 2 gün sonra doktora gidicem bakalım inşallah tetiklemez çok erken daha
evet hatta öğlen yediklerimi çıkardım sonra tost yaptım yedim midemi tutsun die
evet hatta öğlen yediklerimi çıkardım sonra tost yaptım yedim midemi tutsun die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?