2009 Nisan Anneleri buraya

canım maşallah oğluna;

bu arada raporun üzerine ne yazdırdın...birde tam 32 olmamışsın takvimine göre konuşuyorum. Tabiii. B
rapor yazarken bişey demedilermi ???

aşıları bende sağlık ocaında yaptırmayı düşünüyorumda Allah korusun hastalanırlarsa falan iyi bir doktorları olması lazım hastaneya bağlı bi dr tercih ederim bende

kızlar nerdesiniz yaa
bende çaışıyor gözüküyorum da
ne zaman gidecem doktora şuan 31+1 im bu haftamı gitmemgerek yoksa 32.haftaya girincecemi gidicem

urlacım geçmiş olsun canım iyi haberlerle dön

canım geçmiş olsun , inşallah doktordan iyi haberlerle gelirsin

,

alışveriş canavarı seniiii

yiğin yiğin bakalım ,, kilo alıncada dert yanmayın . ....

teşekkürler kızlar ama çok çok hafif bir ağrı girip çıkyor sabahtan beri kaç oldu yaaaaaaaaaa

evet bende muayneye 10 tl ödüyodum şimdi 20 tl oldu ama doğum ücreti aynı 1.100 ödeyecem......................

EVET 9 TLDEN 19 tl ye cıktı...
poseidon
odamız çok güzel oldu ama rafı takılamadı onuda haftaiçi halladeicez bide abajuru takılmadı

resimleri çektim şiimdi hepsini koyacağım
bekleyin anacımmm:))

sagolun kızlar yeni geldik doktordan şuan evdeyim...(yan tarfata)
eltimin pcden yazıyorum
etoprak maşşalahh bebegınee

rumelili evet sen daha hazırlama doguma gidince tek tek gelir esyların
bursasu resimleri gördüm odanın oraya yazdım yorum allahım iyi günlerde kullanmayı nasip etsinn

doktorum nts'ye bagladı 15 dk durdum elime böle bişey verdiler kumandalı arabalar varya ona benzer hareket ettıgını duydugun bas dediler 15 dk yattım annemde yanımdaydı

ogluşum sanki anladı doktordayız durmadı maşallah hareket hareket
belimdenn gecen karnımda baglana 2 şerıt baglandı...

doktorum sancılar yok dedi iyi dedi

ama idrardaki intihap,enfeksiyon erken dogumu tetikler dedi yat dinlen.....

benimde DENİZ gibi planlarım var bebekle ilgili degıl ailevi...
oyüzden çalışıyorum
yoksa evde oturmayı kim istemezki.... ama 3 hafta sonrafalan evimde oluum herhalde.....
10 martta gidecegiz doktora...

ama diger doktora ay başında gidecegiz...

çiçek seni anlattım doktor dediki günde 2-3 kereden fazla istifra varsa hemen doktouyla baglantıya gecsin dedi
bu aylarda normal ama aşırıysa tetikleyici şeyler vardır dedi

kızlar doktora her gıttıgımızde artık kan idrar tahlili isteyin bence.................

ctesi annemle birlikte bebişimin eşyalarını yıkadık ütüledik dolabını çekmecelerini yerleştirdik çok güsel olduuu.. çok minik giyisileriiiii.....

bu hafta benim de kontrolum var calişabilir raporu alcağim bakalim nasil gelip gitcez kzimla:) zotr oluyor ama...

ya kızlar benim doktor beni 2 haftrada 1 çağırmadı.32+5ken gitmiştim 1 ay sonra gel dedi.kontrol dedim.senin herşeyin normal gerek yok dedi.şimdi 34teyim 37+5i bekleyeceğim bişey olmazsa geç mi kalırım.ya niye yaaaaaaa

urla iyi olmana sevindim maşallah kuzucuğuna......bu arada ben son doğuranlardan olucam:))
sagolcnm... eheheheh gününde dogsunlardaaa

ayyy ne güzel misler gibi bebegi beklıyorlar atık

ay cok gec yaa.. sen git bi ara bence ne bu 38olcan

kızlar nerdesiniz yaa
bende çaışıyor gözüküyorum da
ne zaman gidecem doktora şuan 31+1 im bu haftamı gitmemgerek yoksa 32.haftaya girincecemi gidicem

32 +0 olduğunda gidiliyor,, benim doktor vizite kağıdı istedi... Bilgin olsun.

canım güle güle kullanmak nasip etsin

bu arada bu hafta herkes gidip rapor alacak herhalde....
Bende cuma günü gidiyorum....

canım maşallah oğluna;

bu arada raporun üzerine ne yazdırdın...birde tam 32 olmamışsın takvimine göre konuşuyorum. Tabiii. B
rapor yazarken bişey demedilermi ???

yok kızlar öyle 32+0 olmak lazım gibi bişey gerekmiyor dedi..sordum ben onu..rapora 32 haftalık gebelik mevcut olup 37. haftaya kadar çalışabilir yazıyor.ya zaten hamilelerin çoğu satını doğru bilmiyomuş bile..benim gebeliğim 32. haftasıyla uyumlu ayrıca, sata göre 31+6 falan görünüyo galiba ama 1 hafta önden gidiyoruz yani farketmiyo işte.amaaan ucu ucuna mı hesaplayıp uğraşacak kurumdakiler sankii..revire götürüp onaylatıcam o kadar kimse oturup muayene falan etmez orada, gevşek bizim okul böle şeylerde..ben çalışıyor görüncem ama çok zaman gitmem okula, evden halledip maille yollarım gerekenleri :))))

32 +0 olduğunda gidiliyor,, benim doktor vizite kağıdı istedi... Bilgin olsun.

canım güle güle kullanmak nasip etsin

bu arada bu hafta herkes gidip rapor alacak herhalde....
Bende cuma günü gidiyorum....

çok teşekkür ederim şirvan.AMİNNN herkese nasip etsin insallah...
evimiz simdiden misler gibi kizimiz kokuyor çok güselll....

urla adam gerek yok diyor.en erken 36+5ken gidebilirim 15martla 20mart arası gel dedi.
üffffffff ya bebeğimi özledim.

ya banada 1 ay sonra gel dedi..boşver herşeyi iyi olsunda napalım katlanıcaz artık..bende seviniyodum 2 haftada bir çağırır diye gerek yok dedi..ama acil bişey olursa gel dedi allahtan -tatlicadiarzu- bende 4 hafta sonra gidicem..zaten anlamıda yok herşey normalse, kriz var hastaneye her gidişim yaklaşık 100 tl benim :))) her defasında kan ve idrar tahlili istiyo dr. çünkü.

izine çıkanlar
s_ebru
şemşamer
geda
dozkan
galatea79
ruveydax
demet1
benanber
şen_ay
glnm_kvrck
şemsamer
lana01
elavinya

çalışmaya devam edenler
şirvan
rumelili
poseidon80
sinemsin2811
urla
esennn
e_toprak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…