merhabalar kıslaaar,
urla ve iyüksel çok geçmiş olsun..
Benimde bıçak saplanıyomuş gibi sancılarım olmuştu,c.tesi dr.la görüştüğümüzde genellikle gaz sancısıdır dedi..artık bebekler çok büyüdüğü için baarsaklarda baskı artıyomuş.benim göbek deliğimin hemen üzerindeydi,midemin altında oluyodu,artık bu tarz sancıların çoğu gaz sancısı dedi..ben gaz için asidopan şurup kullanıyorum 10 dk içinde düzeliyorum..yalnızca ihtiyaç duydukça kullanıyorum ilacıda.
Ebeeet teyzeleri benim oğluşum 1812 gr olmuş..parmaklarını gördüm minik minik ve boğum boğumdu..sonra ayağını dayadı mideme doğru yaramas..el her zamanki gibi ağzına doğru gitti,yine parmak emiyo..çok tatlı galiba parmakları doğunca bide ben bakıcam tadına..zaten heralde içerde yiyip bitircek o minik başparmağı :)) suyumuz yeteri kadar varmış, eşide eskimemiş daha..normalde 15 günde bire düşüyomuş kontroller ama senin ara kontrole gelmene gerek yok şuan herşey normal dedi..yaani 1 ay sonraya randevu verdi gene((neyse allah a şükür herşey çok iyi şuanda..bi tek kan değerlerimiz düşük çıktı, şurubu günde ikiye çıkardı dr. Ama arada bişey olursa mutlaka gel dedi.oğlum dönmüş, artık doğum pozisyonunu almış, tekrar dönermi diye sordum %5 ihtimal ama genelde dönemezler dedi. Bu son dönüşte çok canım yanmıştı zaten dönmesin artık ama zavallım dönmek için uğraşıyo çok :)))
yok şirvancım yok en sona ben doğurcam galiba baksana bizimkinin gelmeye hiiiç niyeti yok..bu arada aldım son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu..işte böle teyzeleri benim oğlumun son durumu :)
şenaycım ilk oğlumu kızılayda özele götürüyodum zor oluyo bi tahlil istiyo polikliniğe götür
tekrar sonucu doktora götür fln ,bunda direk özel hastaneye gitmek istiyorum bakalım hayırlısı bide yeni doğanı bekletmiyolar hemen öncelik tanıyolar batıkentte bilgi hastanesi var ordaki çocuk doktoruda çok iyi diyolardı bi araştır istersen............
aşıları bende sağlık ocaında yaptırmayı düşünüyorumda Allah korusun hastalanırlarsa falan iyi bir doktorları olması lazım hastaneya bağlı bi dr tercih ederim bendeanladım canım ama benim tavsiyem yine özel hastanelerden yana,çocuk sararıyo mesela kan tahlili istiyolar hemen,hop doktordan çık tahlil yapacak yer ara,kansızlık varmı yokmu diye bakıyolar,bazen idrar tahlili yapılıyo zor oluyo yani baka bakalım hayırlısı olsun ben aşılarıda devlette yani sağlık ocaklarında yaptırmaktan yanayım................
aşıları sağlık ocağındamı yaptıracaksın sen, öyleyse ordada boyuna kilosuna gelişimine pipisine fln herşeyine bakıyolar ztn canım....................
urla çok geçmiş olsun
yaa
merakla bekliyorum tatlım seni inşallah herşey yolundadır
geçmiş olsun esen...
oy oy oy yerim ben onun parmaklarını yaa ne güzel görüntüler veriyor sizin bebeişler benim bebeişin hep elleri yüzünde illada göstermem diyor sıpa
maşallah kilosuda iyiyimiş cnm
Günaydın güzel anneler
Tatlım geçmiş olsun.Hadi dtoruna git de iyi haberlerle dön.
Deniz sana da geçmiş olsun.Ben hamilelim boyunca bulantı nedr blmedim ama dün kahvaltı sırasında brden midem bulandı ve yediklerimin hepsin çıkardım.Ben de anlamadım ne olduğunu.
urlacım geçmiş olsun canım iyi haberlerle dön
canım geçmiş olsun , inşallah doktordan iyi haberlerle gelirsin
,
alışveriş canavarı seniiii
yiğin yiğin bakalım ,, kilo alıncada dert yanmayın . ....
bende yeşil çayı çok severim canım ama zararlı olduğunu duydum bende...................
sağol canım...............
bilmiyomki öslem ya netten araştırdım bu aylarda normalmiş...................
benim kasıklarda ağrı oluyo canım gece oluyo............
sağol canem,evet çok zor.................
geçmiş olsun canım benim.....................
36 dan sonra normal doğum bekleniyo canım belki daha öncede doğurabilirsin.........................
,
365 neresi canım ya ben bilmiyorum.....................
kıs sus bide ona alıştırma bizi şimdi heheh...................
gedacım dün akşama kadar diz ve ayak ağrısından kıvrandım durdum.ilk kez oldu benim.mide yanmalarım malesef var.bir de arada sırada yine kusmalar eklendi.katlancaz artık napalım.az kaldı.
canım çok geçmiş olsun.bence de bebekler sağlıklı olsun da dayancaz artık.
geçmiş olsun.ne içilir bilmem ama ayaklarını sıcak tut.
galiba aynı gün anne olacağız çiçek.hayırlısı
canım geçmiş olsun.inşallah önemli bişey çıkmaz .idarardaki iltihab için antibiyotik verirler sanırım.
urla güzel haberlerle dön inşallah arkadaşım stres yok unutma
renni benim başucumda hep yanımda yada zırt pırt alıyorum anlamında değil tabiki ama azıcık ekşime yada yanma olsa önlemimi alıyorum benim özellikle gece wc ye kalktığım zaman coşuyorki ben hiç mide bulantısı yaşayıp çıkarmadım baştan beri fakat yanma eskiden yani sigara dönemimden kalma variyeti olan bir unsur,gastridimde mevcut onun için benim ilacım rennie,hııı birde şu var tabiki uykudan yada uzanmadan en az yarım yada 1 saat öncesi yeme içme olayını unutucaz arkadaşlar bişeyler atıştırıp yarım bile oturmayacaz yatar gibi uzanmayacaz ozaman sıçrama oluyor işte,ay ne uzattım sakız gibi ama anlatabildim galiba demi
zaten mart sapıkları gibi olduk bir gözümüz hep onlarda şeker
kıs bak ben ne diorum o ne dior,canımcım bisde bu boğaz varken biraz zor durulur bu ekşimeler,yanmalar,kadın bana resmen artık yeme yeter dedi,bebeğe sığınıp şımarıklık yapıosunuz dedi,haklı valla ama ben yerdimde bu kadar tatlı yediğim başka bir dönem bilmem yani
şirvancım balımcım,bende geç kalmışım yahu gitti bilgiler kıs,baaak ben evden giriyorumda kadın programlarına daldım balıklama şeker,ohhh deryada başlar birazdan,sonra yemek programları ohhhhh tam benlik olacak,gülmeyin valla çoğu hoşuma gidiyor
:içelim:
ne her anı ya!!!
yapmayın korkutmayın beni.
çalışıyorum ben daha kızlar..
planlarım var daha..
13 martta izne ayrılcam.
daha aydına gitcem alışveriş yapcam annemle yapmayın..
psikolojik bunalıma sokmayın beni
teşekkürler kızlar ama çok çok hafif bir ağrı girip çıkyor sabahtan beri kaç oldu yaaaaaaaaaa
bizimde 22 haftaya kadar erkek olduğunu zannederken örülen mavi yeleğimiz ve ayakkabamız var 2 tane ama kızada giydirilir cinsten....kızlar daha şanslı sanırım birçok eşyayı kullanabiliyorlar,kız denip erkek olması daha vahim çünkü kızların cicileri çok süslü oluyor....benim kızımın eşyaları hazır ama benim çantam henüz değil....kayınvalidem ve kayınpederim sağolsunlar bana 2 takım pijama almışlar haftasonu böylece onları almaktanda yırttım...şimdi kendime tac ve çorap alacağım birde terlik....bu haftasonu hazırlıyım bende daha fazla beklemiyim....şimdi urla olsaydı bana "sen daha hazırlama bir gelirse görürsün derdi"kaydirigubbakcemile3.......önemli olan kızın eşyalarını hazırladımya bana evdende getirseler olur bir pijama takımı...nasılsa normal doğumda tam bir gün bile dolmadan çıkarıyorlar:asigim:
merhabalar kıslaaar,
urla ve iyüksel çok geçmiş olsun..
benimde bıçak saplanıyomuş gibi sancılarım olmuştu,c.tesi dr.la görüştüğümüzde genellikle gaz sancısıdır dedi..artık bebekler çok büyüdüğü için baarsaklarda baskı artıyomuş.benim göbek deliğimin hemen üzerindeydi,midemin altında oluyodu,artık bu tarz sancıların çoğu gaz sancısı dedi..ben gaz için asidopan şurup kullanıyorum 10 dk içinde düzeliyorum..yalnızca ihtiyaç duydukça kullanıyorum ilacıda.
ebeeet teyzeleri benim oğluşum 1812 gr olmuş..parmaklarını gördüm minik minik ve boğum boğumdu..sonra ayağını dayadı mideme doğru yaramas..el her zamanki gibi ağzına doğru gitti,yine parmak emiyo..çok tatlı galiba parmakları doğunca bide ben bakıcam tadına..zaten heralde içerde yiyip bitircek o minik başparmağı :)) suyumuz yeteri kadar varmış, eşide eskimemiş daha..normalde 15 günde bire düşüyomuş kontroller ama senin ara kontrole gelmene gerek yok şuan herşey normal dedi..yaani 1 ay sonraya randevu verdi gene((neyse Allah a şükür herşey çok iyi şuanda..bi tek kan değerlerimiz düşük çıktı, şurubu günde ikiye çıkardı dr. ama arada bişey olursa mutlaka gel dedi.oğlum dönmüş, artık doğum pozisyonunu almış, tekrar dönermi diye sordum %5 ihtimal ama genelde dönemezler dedi. bu son dönüşte çok canım yanmıştı zaten dönmesin artık ama zavallım dönmek için uğraşıyo çok :)))
yok şirvancım yok en sona ben doğurcam galiba baksana bizimkinin gelmeye hiiiç niyeti yok..bu arada aldım son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu..işte böle teyzeleri benim oğlumun son durumu :)
kzılar nasılsınız ben iyyim şükür herşey yolunda zamansızlıktan geçmişi okuyamıyorum 3 haftam kaldı işten çıkmak için ondan sonra evden takılırım yine eskisi gibi.
dün oğluşumun yatağını aldık. salıncak ve anakucağı port bebe bide bebek arabası hepsini bir anda almış olduk karyola 3 hafta sonra gelicek. biraz geç gibi ama anca beğenebildim. şimdilik böle.a.s.
evet bende muayneye 10 tl ödüyodum şimdi 20 tl oldu ama doğum ücreti aynı 1.100 ödeyecem......................
poseidon
odamız çok güzel oldu ama rafı takılamadı onuda haftaiçi halladeicez bide abajuru takılmadı
resimleri çektim şiimdi hepsini koyacağım
bekleyin anacımmm:))
kızlar nerdesiniz yaa
bende çaışıyor gözüküyorum da
ne zaman gidecem doktora şuan 31+1 im bu haftamı gitmemgerek yoksa 32.haftaya girincecemi gidicem
kızlar nerdesiniz yaa
ne zaman gidecem doktora şuan 31+1 im bu haftamı gitmemgerek yoksa 32.haftaya girincecemi gidicem
sagolcnm... eheheheh gününde dogsunlardaaaurla iyi olmana sevindim maşallah kuzucuğuna......bu arada ben son doğuranlardan olucam:))
ayyy ne güzel misler gibi bebegi beklıyorlar atıkctesi annemle birlikte bebişimin eşyalarını yıkadık ütüledik dolabını çekmecelerini yerleştirdik çok güsel olduuu..çok minik giyisileriiiii.....
bu hafta benim de kontrolum var calişabilir raporu alcağim bakalim nasil gelip gitcez kzimla:) zotr oluyor ama...
ya kızlar benim doktor beni 2 haftrada 1 çağırmadı.32+5ken gitmiştim 1 ay sonra gel dedi.kontrol dedim.senin herşeyin normal gerek yok dedi.şimdi 34teyim 37+5i bekleyeceğim bişey olmazsa geç mi kalırım.ya niye yaaaaaaa
kızlar nerdesiniz yaa
ctesi annemle birlikte bebişimin eşyalarını yıkadık ütüledik dolabını çekmecelerini yerleştirdik çok güsel olduuu..çok minik giyisileriiiii.....
Bu hafta benim de kontrolum var calişabilir raporu alcağim bakalim nasil gelip gitcez kzimla:) zotr oluyor ama...
diger hafta canım
32+0 olduğunda gideceksin canım
canım maşallah oğluna;
bu arada raporun üzerine ne yazdırdın...birde tam 32 olmamışsın takvimine göre konuşuyorum. Tabiii. B
rapor yazarken bişey demedilermi ???
32 +0 olduğunda gidiliyor,, benim doktor vizite kağıdı istedi... Bilgin olsun.
canım güle güle kullanmak nasip etsin
bu arada bu hafta herkes gidip rapor alacak herhalde....
Bende cuma günü gidiyorum....
urla adam gerek yok diyor.en erken 36+5ken gidebilirim 15martla 20mart arası gel dedi.
üffffffff ya bebeğimi özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?