2009 Nisan Anneleri buraya

canım yanlışın olmasın ,,
sigortadan tam maaşın kadarını alamıyorsun...
Biraz kesinti oluyor...

Geçen sene bizim iş yerinden bir arkadaş doğum yapmıştı,
maaşını şirket ödedi heray,, oda izinden sonra sigortadan aldığı parayı şirkete verdi...

Aldığı para maaşı kadar değildi, biraz eksikti,,, ordan biliyorum...

aman yarabbimmm..
ne meraklısınız doğurmaya topiği bile açıyosunuz..
nisan kuzuları derya kuzuları der gibi:)))
bence nisan buzağıları ve onların möö anaları olsun:))))

valla bizim insan kaynaklarına sordum.
kesinti olmuyormuş.
günlük üzerinden hesaplıyolarmış kaç gün raporluysan.aldığın maaşı 30 güne böl günlük hesap ediliyormuş.
arkadaşının işyerinde belki ssk ya maaşı eksik gösteriliyodur.

benim mesela durum biraz faklı
bana maaş harici parada veriyolar.
o parayıda her ay elden alcam.
ssk dan da rapor bitim tarinde gösterdikleri maaş üzerinden alacağım.
yanlız işte işin kötü tarafı rapor bitene kadar ne para ne maaş alıyosun((

4 ay az zaman değil tabii..

bizde haftasonu ona göre maddi bir bilanço çıkardık zati:))

ben mesela geçen hafta 37 haftaya kadar çalışabilir raporu aldım.insan kaynaklarına verdim.
37. haftada tekrar doktoruma gideceğim ve artık çalışamaz raporu alacağım o raporuda insan kaynaklarına vereceğim.onlar belgeleri toplayıp düzenleyecek ve ssk ya bildirecek.bende alcam o evrakların tamamını ssk ya götüreceğim ve toplu paramı alacağım.
olay budur!!!!

ek bilgi:bebek ilk doğduğunda annenin üzerinden bakılıyo.hastaneden size verilen doğum belgesinin bikaç fotokopisi alın hastaneye aslı gibidir kaşesi vurdurun çünkü doğum belgesi biçok yerde lazım oluyormuş..

şimdi ben çalışmıyorumama öyle gösterildiğim için sanki çalışıyormuş gibi para alacağım heheh ondan sordum ii gelecek valla
aynen derya kuzuları dermiş gibi:))

canım bizim şirket tam maaşın kadar gösteriyor,, onda bir problem yok, bu konuda çok titizler.....

Gün olarak hesaplanıyorsa,,,, beklenen doğum tarihinden önce doğarsa o zaman eksik olabilir. ..

canım ben cumartesi gittim vizte kağıdı yoktu diye pazartesi fazlarım dedim onlarda bugün için raporu hazırlayacaklardı akşam geçerken alıcaktım.
bugün telefonla konuştum. vizte kağıdını fazlayacam dedim. eğer izne çıkmak istiyorsan vizte kağıdı lazım izne çıkmayıp çalışacaksan gerek yok dedi. bakalım çıkışta uğrayacam yarın tekrar bilgi veririm. ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar

bugün 5 te çıkıyorum işlerim var çarşıda.
annemide bi gezdircem canı sıkılmıştı evde.
öpüyorum hepinizi iyi akşamlar!!!!

tamam canım haberlerini bekliyorum...

Iyi akşamlar

Kızlar benim oğlan bugün çok hareketli ,, hiç durmuyor,,,
oturtuğum yerde kıvranıyorum resmen...

Sanki göbek deliğimin üstünü delip çıkmaya çalışıyor gibi,,,

acaba dönmeyemi çalışıyor,,,

normalde yemeklerden sonra hareketli olurdu...
Bugün hiç durmadı... Yeri daraldı, onumu açıyor...
Anlamadım gitti..

BENİM Kİ DURMUYOR,,,,,

KORKMAYA BAŞLADIMMMMMMMMMMMMM

BİŞEY OLMAZ DİMİ .................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…