2009 Nisan Anneleri buraya

canım birde - izini doğumdan sonra kullanılacaktır diye bir yazı yazılıyormuş diye biliyorum...
öyle birşey yazılmadımı ....

Bende cuma gitcem bilgim olsun istedim..

evet napalım katlanacağız.iyi olalım da sakin sakin bekleriz.ben 36+5te mi gitsem yoksa 37+5temi kara vermedim.gene almazsa arada geç gideyim diyorum 39+larda da sezeryan olmayı düşünüyorum sizce ne yapayım
bir dec isim bölümünde anketim var kızlar katılırsanız sevinitim.:1hug:

aman urla sevindim canım kötü bişey olmamasına iltahap konusundada dr dediklerine uy erken gelmesin sıpa
antibiyotik verdı içmeye korkuyorum ya....
doktora dedim korkuyorum ben bunu gebelik ilk 3. ayı mecburen içtim işey olmaz dedi içmezsen erken dogum olur dedi

sağolun kızlar
urla cnm çok geçmiş olsun
şu nstyi bende çok merak ediyorum hekaydirigubbakcemile3

sanki doğumu bekler gibi çok heyecanlı
bak heyecanlı oluyo elinde dügme hareket edınce bas............ eheheheh

urla adam gerek yok diyor.en erken 36+5ken gidebilirim 15martla 20mart arası gel dedi.
üffffffff ya bebeğimi özledim.

bence rada gitt 38.haftada dogumna gideceksın sen 36. haftanda bi git....

Konuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
urla, ayem2007, betül19, cicoşş, Esennn, etoprak, galatea79+, oslem1907, ozsev, RUMELİLİ, sev_rey, zeyned, ŞİRVAN+

oy maşallahhh...

canımsen 20 kilo aldım dedin ... Dimi öyle hatırlıyorum...

Bu arada sen bugudi54 le aynı doktora gidiyosun,

oda cumartesi kontrole gitti,
toplamda 13 kilo almış,,, fakat son bir ayda 5 kilo aldığı için onu diyetisyene göndermiş,,,

sende böyle birşey demedimi...

QUOTE=ŞİRVAN;5435534]32 +0 olduğunda gidiliyor,, benim doktor vizite kağıdı istedi... Bilgin olsun.

canım güle güle kullanmak nasip etsin

bu arada bu hafta herkes gidip rapor alacak herhalde....
Bende cuma günü gidiyorum....[/QUOTE]

çok teşekkür ederim şirvan.AMİNNN herkese nasip etsin insallah...
evimiz simdiden misler gibi kizimiz kokuyor çok güselll....

canım birde - izini doğumdan sonra kullanılacaktır diye bir yazı yazılıyormuş diye biliyorum...
öyle birşey yazılmadımı ....

Bende cuma gitcem bilgim olsun istedim..
+

ayrı bir yazı yok şirvacım....raporun genel şablonu şöyle ki;

SAĞLIKLI RAPORU
( Doğum öncesi yasal 8 haftalık istirahatin 5 haftasının doğum sonrasınsa kullanılabileceğine dair)

Yukarıda kayıtlı sigortalının gebeliği normal gebeliktir....doğuma 8/10 hafta kalmıştır.sağlık durumu doğuma 3 hafta kalana kadar çalışmasına uygundur.

Sayın sigortalı bu belgenin tanzim tarihinden 35 gün sonra(doğuma 3 hafta kala) tekrar hekiminize müracaat ederek doğum öncesi istirahat belgenizi(form1)alınız.....

kızlar yardıııııııııııımmmmmmmmmmmmm
bıçak saplaması gibi kasığımda anlık girip çıkan bir ağrı var normal mi bu yaa sizdec de oluyor mu?

bende oldu canım ama çok şiddetlı degıl dönerken eğilirken falan hafıf oldu ama.magnezyumu 2gune bır alıyordum dr.hergun almmaı istedı artı vıtamın dısında extra kalsıum yazdı.

canım ben bu hafta sonu gidicem doktora, yani 34+6 oluyor... o kesin 2 haftada bir gel diyecek ama ben bundan sonra her hafta gitmeyi düşünüyorum.. şunun şurasında ne kaldı ki... hele sezeryan olursa daha da az...sen de konuş ben paranoyak anne adayıyım de her hafta gelicem de kovacak değil ya canım

urlacım bak ne güsel haberlerle geldin al şu ilaçlarınıda erkenden getirme bebişi işte ay,hem sonrası içinde önemli o iltihabın kurumuş olması akıl valla bak sonra benden klava:

efendim urla bir problem mi var ismimi yazmışsın :)
ya canım anca eski yazdıklarınızı okuyorum ne yapalım.
bende bu akşam 32 haftadan sonra çalışabilir raporumu alıcam.
bir aksilik olmazsa kızımla çalışmaya devam edicez.
çalışabilir raporu alacaksanız vizite kağıdı istenmiyor ama çalışmayacaksanız ozaman götürmeniz gerekiyor muş

tv karşımda,bilgisayar kucağımda fazla radyasyonmu alıyorum ben şimdi yaw azıcık dinleniim şu blg kenara alayımda arkideşler,öpüldünüs şimdilik,yarım saate dönerim,şu açlık duygusunu meyvede bastırmadı azıcık uyumayı deneyeyim bari

sen her seferinde ücret ödüyor musun?benim dr çok iyi asalında huzursuzlandım geldim desem bakar.seinnle haftalarımız aynı.:1hug:

canım doktora sorduğun için çok teşekkür ederim ne yazıkki öğürüp duruorum devamlı çıkarmasamda 2 gün sonra doktora gidicem bakalım inşallah tetiklemez çok erken daha

aynen bende senin gibiyim oslem kaydirigubbakcemile5

kızlar doğum parası ne kadar alınıyor biliyormusunuz
bide ne zaman alcaz bu paraları:)
canım raporunu aldınmı muhasebecine götür aşagı yukarı fiyatı söyler ben 7 senelik ssklıyım 1.500 tl civarı alcakmışım dogumdan 6 hafta sonra falandı sanırım bunu demet 1 daha iyi bilir rumemellilide sanırım onlar muhasebeciydi..
urlacım bak ne güsel haberlerle geldin al şu ilaçlarınıda erkenden getirme bebişi işte ay,hem sonrası içinde önemli o iltihabın kurumuş olması akıl valla bak sonra benden klava:

[tamammm

merhaba arkadaşlar ben geldim istanbula,
evde ne çok iş oluyormuş devamlı bişiler yapıyorum ama bitmiyor. biraz birikmiş sanırım işler. bugün bizim burda pazar var biraz çıkayım da hem dolaşmış olurum. gelince okuyacağım tüm yazdıklarınızı. herkes iyidir inşallah. öpüyorum hepinizi, özledimmm

kızlar doğum parası ne kadar alınıyor biliyormusunuz
bide ne zaman alcaz bu paraları:)

canım çok teşekkür ederim .....

güzelim biz senle aynı doktora gitmiyormuyuz..
Medicalpark- mine kaymakçı---
bende cuma günü alacağım raporu ban agelirken vizite kağıdı getir dedi. ,,,
hadi sen bu akşam git bakım ,,
yarın senden detaylı bilgileri alırım artık...
Nasıl prosedür işleniyor diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…