2009 Nisan Anneleri buraya

hehe şimdi okudum benim kötü koyun espirimle dalga geçmişsiniz şenay sen 2 kere koyun olucaksın meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ya kızlar benim kasılmalaım 2 gündür artı sanki saatte bir var gibi çok sıkıda takip etmedim ama önceden kesinlikle daha azdı

canım bi takip et bakalım önemli bişey olmasın allah korusun

aktarımız didem 3 gün hastanede yatmış şimdi evde uyuyomuş

aaaaaaaaaaaaaaaaaa yazık ona noldu acaba üzüldüm ya

şenay burdayım. anneme gittim yedim içtim geldim.
beni mi sordun bana mı öyle geldi geçmişe bakıyorumda.

çok çalışıyodu didem foruma bile giremiyodu
belki erken doğum riski vardır yada sancısı falan olmuştur belki

iyi akşamlar herkese.iyisiniz umarım.benim sol göğüs ucu çok acıyo çamaşırıma değdikçe yanıyo. bu ağrı için erken gibi geldi bana. tavsiye edebileceğiniz krem varmı?

ozsev bepantenin merhemini kullanmıştım ben ilk bebişte bi dene istersen...................................

ay didoşa ne oldu acaba ya merak ettim bak şimdi.....................

kızlar bu arada benimde tickerda bebek reesmi nerdeyse sona yaklaşmış çok heyecanlıdelikafadulden
şenay sen en son ne zman gittin doktora yaa

olur sanırım canım reçetesini bi oku istersen ben merhemini kullanmıştım.............

akşamda olsa bayağı iiyiz demi,didem için ii düşünelim ii olsun hemen zaten şirvana dönecektir şirvanda bize,allah sağlık versin onada bebişinede inşallah,ben arada girerim şimdilik öptüm şekerler

evet dilekcim seni sordum adın var kendin yoksun şekerim

haaa evet canım online durumum yanıltıcı olabilir. bilgisayar açık ama ben arada oturup bakıyorum. kızım okuldan geldikten sonra pek bakamıyorum aslında yemek sohbet ders derken babamız geliyor bu sefer onunla yemek sohbet işte arada okuyorum. maşallah bugün baya konuşulmuş.sengözlerimebaksanab
urla 2009 sayfa bitsin doğumlar başlamadan diyodu sanırım onun istediğinden de fazla olacak.
teşekkür butonu kalkınca parmaklar daha çok çalışmaya başladı sayfalar hızlı gidiyor.-tatlicadiarzu-

didem hastanede yatmış demek çok üzüldüm yaa.
onun bebek zaten baya önden gidiyordu normal haftasından.
umarım herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…