2009 Nisan Anneleri buraya

ozsev dr lansinoh krem önerdi onuda kullanabilirsin doğumdan 1 buçuk ay önce günaşırı kullan demişti

teşekkür ederim canım.evde vardı bepanten şimdi uyguladım.iyi gelmezse senin önerdiğini alır denerim.meme ucum yanıyordu resmen melhemı sürünce biraz soğududelikafadulden

bepanten merhem herşeye iyi geliyo kızlar bebeklerin pişiklerinde de süper oluyo evde bulundurun bence.

of ya yarın eşimin doumgünü hediyesini aldım arkadaşlarını çağırmaya başladım en sevdiği yemekleri bi de kendim pasta yapcaktım ona sürpriz olcaktı ama annesi yemeğe çaırmış.... yattı bizim doğumgünü...

anlaşılan annesi senden çabuk davranmak istemiş.kıskançlık olabilirmi senle rekabetmi ediyor yoksa bacım.

KAYNANATÖR sahnede ınınınınnnn.sositososito

anlaşılan annesi senden çabuk davranmak istemiş.kıskançlık olabilirmi senle rekabetmi ediyor yoksa bacım.

canım sen bizim olayları bilmiosun ben konuşmuodum onlarla daha 2 hafta önce barıştık kasıyorum o yüzden görüşmek istemiorum zaten ama napiim eşimin hatırı işte... yoksa pek hoşlaşmıoruz ne yazıkki

anlayabiliyorum seni ben 3yıllık evliyim ben hala görüşmüyorum.kocamın hatrı diye bır kaç kere alttan aldım ama olmadı hatırda biryere kadar.zaten uzaktalar.ama doğuma gelecekler haliyle ben şimdiden o gün nasıl geçer onu düşünüyorum.sen barışma faslını atlatmışsın neyse bundan sonra aranız iyi olur inşallah.

ya tam dicektim sen konuşmuyordun diye ama yaa herşeye kendi tarafaımızdan bakıyoruz
olsun ya bi doğumgünüde böyle geçsin çok takılmazsınız ne de olsa annesi o

bizde anne olunca çocuğumuzun doğum gününü kutlamak isteyebiliriz dimi evlide olsa

yok güzelim aramın iyi olacağı tarz bi aile deil ne yazıkki yüz verince astarını istiolar bööle gider 2-3 haftada bi görüşürüz yeter

canım emin ol biz bu durumlara düşmeyiz bu kadın bi şizofren bu olaylardan sonra zzayıflama ilacı kullanarak kilo verdi üzüntüden kilo verdim diodu taaki eşimin yengesi ilaç çantasında zayıfla ilacını bulana kadar. aşırı hırslı garip bir kadın. eşimin annesi o kdr benim için başka bişey ifade etmio ne yazıkki. allah kimseyi bööle kişilerle muhattap olmak zorunda bırakmasın

:roflol::roflol:Allah ım yarabbim zayıflama ilacı kullanmış he
tabi ne yaşadığınızı sen daha ii bilirsin
bizdede bir tane gelin var ama yurtdışında yaşamalarına rağmen az çirkeflik yapmadı bize klava:

ozsev dr lansinoh krem önerdi onuda kullanabilirsin doğumdan 1 buçuk ay önce günaşırı kullan demişti

Bugün ben de kontrole gittiğimde doktoruma sordum hangi ilacı önerirsiniz çatlaklar için diye:Lansinoh dedi.Ben şu anda 35+1 deyim,şimdiden başlayayım mı dedim?Yok meme uçlarının uyarılması erken doğum riskini arttırabilir,o yüzden 9. aya girince başlarsın dedi?Bütün dr lar farklı uygulamalar yapıyormirmirmirmir

iyi akşamlar kızlar.. kimseler yok
bende bugün giremedim kendimi iyi hissetmiyordum gündüz biraz yattım kansızlıktan baygınlık hissi geliyor içime oysa günde 2 tane ferplex kullanıyorum oğluşumda bugün çok hareketliydi maşallah.....

canım meme uçlarını çok mıncıklamak uyaracağı için sakıncalı ama parmak uçlaınla hafif bi rem sürmenin bi sakıncası yok:)

çok geçmiş olsun canım. sakın böyle hissederken yanlız dışarı falan çıkma.
niye bu kadar yoğun kansızlık hissediyosun ki ilaçlar bir işe yaramıyormu ki.
sen yinede yediklerinle destekle olur mu?:uhm:

roseberry canım üzüldüm halsiz olmana hep kan yapıcı şeyler ye iç tamammı canım bi de moralini yüksek tut çünkü az kaldı canım herşeye sabredicez benimde bulantılarım var çok ama katlanıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…