2009 Nisan Anneleri buraya

sanada geçmiş olsun çiçek çiçek sende kendine iyi bak canım az kaldı ama sanki daha çok varmış gibi geliyor allh hepimizin yardımcısı olsun dideme ne olmuş?

dozkancım sağolasın ben 11 ampul venofer aldım ama yine hemoglobinim 6-7 lerde hamilelik önceside hep böyleydi doğumdan sonra araştırılacak akdeniz anemisi olabilir dedi doktorum inşallah böyle bişey yoktur...

roseberry allah korusun canım inşallah akdeniz anemisi deildir benim teyzem akdeniz anemisi. öldürmüo ama süründürüo kendine iyi bakmazsa gıcık bi hastalık

dideme ne olduğunu tam olarak bilmioruz bursasu aradı sanırım 3 gün hastanede yatmış ama nedenini henüz bilmioruz öğreniriz

cnm şirvan aradı didemi bi erkek çıktı dedi
uyanınca sizi arar demiş

roseberyy kanın baya düşükmiş çay falan içme pekmez ye bol bol kan yapsın

kızlar tatil için erken rezervasyonlara baktım fiyatlar çok uygun ben şimdiden yazı özledim annem ve kardeşlerimle ağustosta didime gidicez ama eşimle henüz plan yapmadık oğlum ve eşimle bir erler ayarlasam iyi olur ay ne güzel yaaa her sene iki kişi inşallah bu yaz 3 kişi olcaz.

sultan biz bu forumda yazarken dourcaz sanırım her akşam burdasın sende hatta benden daha çok burdasın
ayne ya ben buranın demirbaşı oldum sbahtan akşama kadar laf yetiştirmeye çalışıyorumdelikafadulden
zaten ben doğıumumu burdan saniye saniye yazacam heheh:)
kızlar geceleri rhat uyuyabiliyor musunuz ben sabaha kadar debeleniyorum bir sağa bir sola fil yavrusu gibi ....

bende aynen döncem diye bütün uykum kaçıyor zaten uykular hep bölük börçük

uyku ilacı içebilsek vallahi içip günlerce uyumak isterdim yatmadan önce süt içiyorum bu sefer tuvaletten çıkamıyorum bi ara hasta bezlerinden almayı düşündüm sonra dedim alışırı düşünsenize oğlumla beraber işeriz adamcağzım ikimizin bezlerini alabilmek için gece nöbete gider polikliniklere

selam kızlar.....bugün öğleden sonra katılımcı olamadım bayaa konuşulmuş yeni bitirdim geçmişi......didem geçmiş olsun canım umarım güzel haberlerle gelirsin...
bu arada branşım olan yerlerden soru gelmiş ve ben cevaplayamamışım ne yazık ki:)) doğum parası başlığı altında alınan yada böyle bilinen para aslında iş göremezlik ödeneğidir....tıpkı hasta olup işe gidemediğiniz 1 haftalık ücretin size ödenmesi gibi...ve şirvanın doğru hatırladığı,eda arkadaşımızında doğru bilgilendirdiği gibi günlük kazancınızın 2/3 dür....yani maaşınız kadar para almanız söz konusu bile değil.....herkese iyi akşamlar

2-3 ay önce yatağımızı değiştirdik biz 3,5 yıllık evliyiz belimde fıtık olduğu için full ortopedik aldık o da baya yüksek yataktan inerken düşme tehlikesi atlatıyorum daha önceki iyiydi ama o da bozuldu eeee tabi çocuk yapcaz diye yatak baya harabeydi şimdi maşallah yatağımız yepyeni aldığımız günkü gibi duruyor :)P

Yazı ben de çok özledim.Tatili dex özledim ama bu yıl gidebleceğimizi sanmıyorum.Bebekle zor olur gibi geliyor.Cesaret edemiyorum anlayacağınız.Belki yakın çevrelere gideriz biz de.

ben bu yaz yakın bi kız arkadaşımla çıkçam tatile kocalarımız sonradan gelecek şimdilik planımız
bu arkadaşımın anneleri bir tatil beldesinde oturuyor arkadaşımında bebeği şu an 3 aylık bebişleri alcaz tatile gitçez inşallah benimkide 3 aylık falan olur heralde

nasıl denize gireceğimizide planladık
birimiz bebişlerle ilgilenirken birimiz yüzüp geleceğiz nasılız ama heheh:)

hay maşallah hehehehe:roflol::tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…