2009 Nisan Anneleri buraya

Herkese selam.. Umarım kimsede bi sorun yoktur. Aklım hep sizdeydi, sağolsun Şirvan aradı iletmiştir sanırım durumumuda size. Biz sonunda taşındık ve yerleştik ama birde bana sorunkafamçokkarıştı İnternetimizde bugün bağlandı sonunda. Umarım artık sizlerle konuşmaya kaldığım yerden devam edebilirim. Evimiz çok güzel en önemlisi büyük. Bebiş için süper olucak. Zaten tüm bu eziyetler onun için. Çok zor oldu eşyaları toplamak taşınmak yerleşmek, düzen kurmak. Tabiki varolan eksikler e malum tamamlayacak tek kişi ben olduğum için alışveriş konusuda falan derken bitti sonunda. Annemle babam sağolsunlar herşeyi neredeyse onlar halletti.Bu haftada bikaç içim var halledince umarım son ayımı sakince dinlenerek geçiririm. Bebişim çok etkilendi malum bu son 1 hafta. Bütün düzenim bozuldu, yemek saatim ilaçlarım hep şaştı. Ağzım burnum hep yara oldusenağlama Belim, bacaklarım artık tutmuyo ağrıdan. Ama değdi sanırım. Sanki yeni evlenmişiz gibi hissediyorum:asigim: Biz evlenirken apartopar olmuştu ev kurma işi. Şu an herşey benim isteğim ve beğenimle olunca birazda heyecan oldu tabi benim için:))
Neyse çok uzatmıyim. Yarından itibaren size tekrar katılıcağımı umarak başta bebişlerinizi sonra sizi öpüyorum...iyi gecelera.s.

bende dedim rennie duo veya gaviscon diye ama sitede beni tınlayan kalmadı..
2-3 gündür yokmuşum gibi davranılıyor :çok üzgünüm:
geçmiş olsun

bende dedim rennie duo veya gaviscon diye ama sitede beni tınlayan kalmadı..
2-3 gündür yokmuşum gibi davranılıyor :çok üzgünüm:
geçmiş olsun

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm görmemiştim mesajını yoksa cevap vermez miyim hiç güzelim yaaaaaaaaaaa:) ihhihihihih aman da trip de yaparmış

herkese günaydın... valla ben evdeyim ama eşim işe giderken geçirmek için kalkıyorum mutlaka.. nasıl olsa bütün gün benim zaten koca göbekle yatmaktan başka bişey yapamıyorum ki... gece hep doğumlarla uğraştım.. sözümona buradaki herkes doğuruyormuş bir tek ben kalıyormuşum... ya bi gecede doğum dışında bi rüya görmek istiyorum... sabahları uyanınca eşime anlatıyroum rüyalarımı da o da gülüyor bana... adamcağızda benimle beraber doğuracak bu gidişle...

günaydın canlar ,,,, ve onların minik canları ....

iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle ,, ilk yazımı yazım ...

bu arada didemden haber varmı acaba ? ben bir geçmişi okuyup gelim .

kızlar günaydın bu arada gece belime vuran rahim ağrılarım oldu perşembe doktora gidicem bence bu bebek sezeryan tarihinden nönce çıkmak istiicek gibi gelio hadi hayırlısı

canım bak bu byıl iyi başladı aslında senin için yeni ve güzel bir ev yeni bebiş derken inşallah hep güzel şeyler yaşarsın bööle tatlım

hahah bende çok saçma rüyalar görüorum mesela geçen gün annem rüyamda benim babeğimi doğurmuş hastanenin 90. katında yatıodu biz eşimleonu ziyarete gidioduk falanPP

akşamda olsa bayağı iiyiz demi,didem için ii düşünelim ii olsun hemen zaten şirvana dönecektir şirvanda bize,allah sağlık versin onada bebişinede inşallah,ben arada girerim şimdilik öptüm şekerler

canım akşam bana geri dönüş olmadı,,,,
sanki kendisi telefonlarıma cevap vermiş gibi,,,,,
şimdi başkalarına laf atıyor....

böyle geri dönüş yapmazsanız ben muhtarlığı bırakıcam.......
sizleri merak ederken doğuracam sonunda .

ozsev dr lansinoh krem önerdi onuda kullanabilirsin doğumdan 1 buçuk ay önce günaşırı kullan demişti

bende çiçeğin dediği kremi öneriyorum.

anlaşılan annesi senden çabuk davranmak istemiş.kıskançlık olabilirmi senle rekabetmi ediyor yoksa bacım.

kızı şişirmeyin .. zaten kaynanasına uyuz...

analık yüreği erkenden başlamış bizim kızda ..............

zayıflama ilaçı kullanmış,,, ve siz yakalamışsınız... ben olsam suratına vurardım...
doğumdan sonra kullanmak için ; böyle bir ilaç varmış,,, nasıl bir ilaç diye fikrin varmı diye sorardım.

geçmiş olsun güzelim, dikkat et kendine;

dideme ne olduğunu tam olarak bilmioruz bursasu aradı sanırım 3 gün hastanede yatmış ama nedenini henüz bilmioruz öğreniriz

hayır ben aradım,,, buranın meraklı melahatı benim unuttunuz mu?????????

teşekkürler hayatım...
yeni bir soru sorim,,,,,
ben özel bir şirkette çalışıyorum..
doğumdan sonra ücretsiz izin isteyeceğim. onlarda büyük bir ihtimal vermeyecek...
ben ayrılmak istediğimi söylediğimde kıdem tazminatımı alabilirmiyim....
ve ondan sonra işsizlik ücreti adı altında işkurdan para alma şansım varmı ...
5 senemi giriyorum bu şirkette....

canım üzülme sen doğumdan sonra bu yatağıda eskisinden beter edersiniz...
benimki şimdiden mayıs ayını dört gözle bekliyor. :)))))

canım yeniden aramıza hoşgeldin...
senle görüştüğümü ilettim tabiiii. iletmezmiyim...

hahah bende çok saçma rüyalar görüorum mesela geçen gün annem rüyamda benim babeğimi doğurmuş hastanenin 90. katında yatıodu biz eşimleonu ziyarete gidioduk falanPP

90. kat mı ne hastaneymiş bu böyle :))))
zaten hastanenin 15 katı biz nisan anaları için tahsis edilmiş,,,,,,

Şirvancım merhaba
dün çalışabilir raporu aldım vizite kağıdına gerek kalmadı. bilgin olsun

teşekkürler bitanem ,,
uzun bir prosedür yoktur umarım...

ben cuma günü işe gitmeden hastaneye gidip rapor işimi halletmek istiyorum..
ondan sonra işe giderim artık....... diye düşünmüştüm..

urla nerde bu sabah.....

ooo sabah erkenden damlardı buraya...........

bugün bir yeremi gidecekti acaba ..............

aaaaaaaaa muhtar olmak ne zormuş ,,, hepinizi takip edecem diye çabalıyorum....

bizim ihtiyardan da iş yok. zaten...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…