çiçekcim azönce doktorumu aradım.
yediklerim ağzıma geliyor boğazımda yanma var dedim.
renie yada daviskon al dedi.
ablam göndercek şimdi ilaçları.
doğum parasından bahsetmişsiniz arkadaşlar.
doğum parasıda ne ya???
rapor alıyoruz kaç günse toplamda.(doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta)
normalde şirketin sana ödediği sigortaya bildirdiği maaş kadar aylık ödeme yapıyolar.
o yüzden herkezin doğumdan sonra ssk dan alacağı para aynı değidir.tamamen maaşınıza bağlı.
maaş borduronuzda maaşınız net ne gözüküyosa onu veriyolar aylık.
yanlız babalara 60-70 milyon kadar süt parası diye bi şey veriyolar.
kızlar şu bebek eşyalarının resimlerini koyduğunuz linki yazabilirmisiniz? bulamıyorum ben
bende dedim rennie duo veya gaviscon diye ama sitede beni tınlayan kalmadı..
2-3 gündür yokmuşum gibi davranılıyor :çok üzgünüm:
geçmiş olsun
Herkese selam.. Umarım kimsede bi sorun yoktur. Aklım hep sizdeydi, sağolsun Şirvan aradı iletmiştir sanırım durumumuda size. Biz sonunda taşındık ve yerleştik ama birde bana sorunkafamçokkarıştı İnternetimizde bugün bağlandı sonunda. Umarım artık sizlerle konuşmaya kaldığım yerden devam edebilirim. Evimiz çok güzel en önemlisi büyük. Bebiş için süper olucak. Zaten tüm bu eziyetler onun için. Çok zor oldu eşyaları toplamak taşınmak yerleşmek, düzen kurmak. Tabiki varolan eksikler e malum tamamlayacak tek kişi ben olduğum için alışveriş konusuda falan derken bitti sonunda. Annemle babam sağolsunlar herşeyi neredeyse onlar halletti.Bu haftada bikaç içim var halledince umarım son ayımı sakince dinlenerek geçiririm. Bebişim çok etkilendi malum bu son 1 hafta. Bütün düzenim bozuldu, yemek saatim ilaçlarım hep şaştı. Ağzım burnum hep yara oldusenağlama Belim, bacaklarım artık tutmuyo ağrıdan. Ama değdi sanırım. Sanki yeni evlenmişiz gibi hissediyorum:asigim: Biz evlenirken apartopar olmuştu ev kurma işi. Şu an herşey benim isteğim ve beğenimle olunca birazda heyecan oldu tabi benim için:))
Neyse çok uzatmıyim. Yarından itibaren size tekrar katılıcağımı umarak başta bebişlerinizi sonra sizi öpüyorum...iyi gecelera.s.
herkese günaydın... valla ben evdeyim ama eşim işe giderken geçirmek için kalkıyorum mutlaka.. nasıl olsa bütün gün benim zaten koca göbekle yatmaktan başka bişey yapamıyorum ki... gece hep doğumlarla uğraştım.. sözümona buradaki herkes doğuruyormuş bir tek ben kalıyormuşum... ya bi gecede doğum dışında bi rüya görmek istiyorum... sabahları uyanınca eşime anlatıyroum rüyalarımı da o da gülüyor bana... adamcağızda benimle beraber doğuracak bu gidişle...
hahah bende çok saçma rüyalar görüorum mesela geçen gün annem rüyamda benim babeğimi doğurmuş hastanenin 90. katında yatıodu biz eşimleonu ziyarete gidioduk falanPP
akşamda olsa bayağı iiyiz demi,didem için ii düşünelim ii olsun hemen zaten şirvana dönecektir şirvanda bize,allah sağlık versin onada bebişinede inşallah,ben arada girerim şimdilik öptüm şekerler
ozsev dr lansinoh krem önerdi onuda kullanabilirsin doğumdan 1 buçuk ay önce günaşırı kullan demişti
anlaşılan annesi senden çabuk davranmak istemiş.kıskançlık olabilirmi senle rekabetmi ediyor yoksa bacım.
ya tam dicektim sen konuşmuyordun diye ama yaa herşeye kendi tarafaımızdan bakıyoruz
olsun ya bi doğumgünüde böyle geçsin çok takılmazsınız ne de olsa annesi o
bizde anne olunca çocuğumuzun doğum gününü kutlamak isteyebiliriz dimi evlide olsa
canım emin ol biz bu durumlara düşmeyiz bu kadın bi şizofren bu olaylardan sonra zzayıflama ilacı kullanarak kilo verdi üzüntüden kilo verdim diodu taaki eşimin yengesi ilaç çantasında zayıfla ilacını bulana kadar. aşırı hırslı garip bir kadın. eşimin annesi o kdr benim için başka bişey ifade etmio ne yazıkki. allah kimseyi bööle kişilerle muhattap olmak zorunda bırakmasın
iyi akşamlar kızlar.. kimseler yok
bende bugün giremedim kendimi iyi hissetmiyordum gündüz biraz yattım kansızlıktan baygınlık hissi geliyor içime oysa günde 2 tane ferplex kullanıyorum oğluşumda bugün çok hareketliydi maşallah.....
dideme ne olduğunu tam olarak bilmioruz bursasu aradı sanırım 3 gün hastanede yatmış ama nedenini henüz bilmioruz öğreniriz
selam kızlar.....bugün öğleden sonra katılımcı olamadım bayaa konuşulmuş yeni bitirdim geçmişi......didem geçmiş olsun canım umarım güzel haberlerle gelirsin...
bu arada branşım olan yerlerden soru gelmiş ve ben cevaplayamamışım ne yazık ki:)) doğum parası başlığı altında alınan yada böyle bilinen para aslında iş göremezlik ödeneğidir....tıpkı hasta olup işe gidemediğiniz 1 haftalık ücretin size ödenmesi gibi...ve şirvanın doğru hatırladığı,eda arkadaşımızında doğru bilgilendirdiği gibi günlük kazancınızın 2/3 dür....yani maaşınız kadar para almanız söz konusu bile değil.....herkese iyi akşamlar
2-3 ay önce yatağımızı değiştirdik biz 3,5 yıllık evliyiz belimde fıtık olduğu için full ortopedik aldık o da baya yüksek yataktan inerken düşme tehlikesi atlatıyorum daha önceki iyiydi ama o da bozuldu eeee tabi çocuk yapcaz diye yatak baya harabeydi şimdi maşallah yatağımız yepyeni aldığımız günkü gibi duruyor :)P
Herkese selam.. Umarım kimsede bi sorun yoktur. Aklım hep sizdeydi, sağolsun Şirvan aradı iletmiştir sanırım durumumuda size. Biz sonunda taşındık ve yerleştik ama birde bana sorunkafamçokkarıştı İnternetimizde bugün bağlandı sonunda. Umarım artık sizlerle konuşmaya kaldığım yerden devam edebilirim. Evimiz çok güzel en önemlisi büyük. Bebiş için süper olucak. Zaten tüm bu eziyetler onun için. Çok zor oldu eşyaları toplamak taşınmak yerleşmek, düzen kurmak. Tabiki varolan eksikler e malum tamamlayacak tek kişi ben olduğum için alışveriş konusuda falan derken bitti sonunda. Annemle babam sağolsunlar herşeyi neredeyse onlar halletti.Bu haftada bikaç içim var halledince umarım son ayımı sakince dinlenerek geçiririm. Bebişim çok etkilendi malum bu son 1 hafta. Bütün düzenim bozuldu, yemek saatim ilaçlarım hep şaştı. Ağzım burnum hep yara oldusenağlama Belim, bacaklarım artık tutmuyo ağrıdan. Ama değdi sanırım. Sanki yeni evlenmişiz gibi hissediyorum:asigim: Biz evlenirken apartopar olmuştu ev kurma işi. Şu an herşey benim isteğim ve beğenimle olunca birazda heyecan oldu tabi benim için:))
Neyse çok uzatmıyim. Yarından itibaren size tekrar katılıcağımı umarak başta bebişlerinizi sonra sizi öpüyorum...iyi gecelera.s.
hahah bende çok saçma rüyalar görüorum mesela geçen gün annem rüyamda benim babeğimi doğurmuş hastanenin 90. katında yatıodu biz eşimleonu ziyarete gidioduk falanPP
Şirvancım merhaba
dün çalışabilir raporu aldım vizite kağıdına gerek kalmadı. bilgin olsun
şirvan bütün mesajı okudum okudum güldümilahi yaaaaaa yorumların süper vallahi didem arar bence bugün seni canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?