2009 Nisan Anneleri buraya

izine çıkanlar
betül19
s_ebru
şemşamer
geda
dozkan
galatea79
ruveydax
demet1
benanber
şen_ay
glnm_kvrck
şemsamer
lana01
elavinya
eda-edanur
elavinya
ozlem1907

çalışmaya devam edenler
şirvan
rumelili
poseidon80
sinemsin2811
urla
esennn
e_toprak

kızımmmmmm biz onları göbeklerimizle nakavt ederiz
yok be anacım ..............boşver

oy maşallah 3 kilo ne bu kız..............

evet kan degeri 9dan düşük olunc dogum anında kan gerekli ve bı cok hastane ve doktor bunu yani dogumu üstlenmiyooo bi tanıdıktan biliyorum.....

allah yar ve yardımcın olsun canım dikkat et.......

evet sirvan tosuncuk valla
bakalım daha ne kadar olacak
hayırlısı, o ordan cıkar mı demi))))

kendimi korkutmak istemiyorum ama tırsıyorum da dogum böyle bişi galiba hem ölümüne korkuyorum hemde cok istiyorum, bakalım RABBİM ne gösterecek:::)))))

kocaman öpüyorum sizi
biraz uzanayım, bişiler yiyim sonra yine geleyimmm::::))

didem gerçekten bu haftada 3 kilo çok ya.doktor normal doğum mu diyo.zaten 40 a kadar 4 olur bu bıcırık.son 4 haftandasın en hızlı kilo aldığı dönem yani.

şirvan evet bez alacam birde haklısın.

didemcim çok geçmiş olsun canım kocişine çok güldüm ama ya hepsi arasa demişya koptum:roflol:

konuşmayı sevmiyordur belki,,, dün zaten kapatmaya çalışıyordu,, ben zorla bir kaç soru sordum bilgi alabilmek adına,,,,,

kızlar beni devamlı arayabilirsiniz,,, bizimkinin çenesi maşallah çok düşüktür....

ben şu ağustos annelerine bi bakayım bakalım zaten bu gün kendimi süper hissediyorum ay topluca girişmi yapsak bütün sorulara cevap veririz şok olurlar gidiyom valla hadi gelin

anam oturun oturdugunuz yerde bırakın ya onları sevmedim ben agustos annelerını
evet sevmek zorunda degılım belki ama neden böyle....... davrandılar anlamadım

kızlar ben hastane çıkışını götürmüyorum hastaneye.idareten şeyler koydum .kızkardeşimin getirdiklerinde.göbüşüleri düşene kadar banyo yapmıyolar ya banyodan sonra tertemiz giysin istiyorum cicişlerini.ne derseniz

allah seni................................:teytey::teytey::teytey:

kızlar ben dışarı cıkıyorum dışarıda bir kaç yere ugruşaz iş için ondan sonrad ben eve gıderım herhalde......

hepinizi öptüm yarın görüşürüz

didem gerçekten bu haftada 3 kilo çok ya.doktor normal doğum mu diyo.zaten 40 a kadar 4 olur bu bıcırık.son 4 haftandasın en hızlı kilo aldığı dönem yani.

şirvan evet bez alacam birde haklısın.

aaaa canım sen benim hastanemde doğum yapacaktın dimi unuttum,
ben geçen gün odalrı gezerken , bebek hemşireleriyle konuştum...
bebek için ne getirim dedim,,,,

onlar burda kaldığı sürece herşey karşılanıyor,, kıyafeti bile,,, senin getirdiklerini giydirmiyorlarmış,,,

sadece sen hastaneden çıkınca getirdiğin lıyafetleri giydirip çıkartıyormussun....
bu da aklında olsunda ,,,, ona göre fazla eşya alma...
ne bilim pişik kremi demişsin mesela ,,, zaten hastanedesin ne gereği var bence...

geçmiş olsun didem sorunsuzca atlatmışsın canım olanları demirede maşallah.....
demir doğana kadar 4 kiloyla kalmaz 5 olur bence ama istersen normal doğurursun.:)) (şakamı yapıyorum yahu ben) yok yok şubatta 5.200 doğuran vardı sanırım ondan diyorum....hangi doğum şekli hayırlı ise o olsun hepimizin adına...bende deli gibi normal istiyorum ama bakalım önümüzdeki haftalar neler getircek bizlere

amaaaaaaaan sıkıcıymış ağustos anaları gittim sevmedim kalabalıklar ama pek kimse konuşmuyo
megul ben koydum hastane çıkışlarını zaten hemen büyüyolar ne zaman giyecekler adı üstünde hastane çıkışı

şenay doğru söylüyorsun görümcemde hastane çıkışlarını 20 gün giydirdim dedi hemen boy atıyorlar sıpalar.....zaten göbekte 10-12 günde düşse topu topu 1 haftamı giyecekler....
megulcüm sen koy çıkışını kızının....yerim ben onun kirlerini:1hug:....eve gelince yıkarız boşver

didemcim çok geçmiş olsun canım.erken müdahale etmeleri çok iyi olmuş.
bebeğinede maşallah!
benimki 2kg daha.

bebek odası için soğuk buhar nemlendiricisi alan varmı?
bizde daha önceden vardı klima havayı kurutuyo diye almıştırk onu kullansak olurmu acaba?

haklısınız ya.onların kirinden nolcak di mi ya.ay nasıl heyecanlandım duygulandım anlatamma.

şirvan pişik kremi falan almayayım mı yani? o zaman sadece hastane çıkışını koymam yeter de artar bile.ekstraya gerke yok öyle mi?bu arad medical park sezeryana 2550 tl istedi.biz de hemen yakınımızda gop hastanessi var.arkadaşımın biri geçen nisanda orda doğum yaptı.çok tavsiye etti.bu cuma doğum izin için gidip doktorla tanışıp hastaneyi gezip karar verecem.1100 tl istiyorlar sezeryana.kafam çok karışık

ben chiicco nun soğuk hava nemlendiricisini aldım.şu an kendim için de kullanıyorum.memnunum ama azıcık sesi oluyor.

bunlar bizden 4 ay gerideler ,, ama sayafaları şimdiden 1041
maşallah onlara ...........

Bizmi hiç yazmıyoruz... Yoksa bizim sayfaları silen biri mi var....

ya sorma şirvan inan ben de ona takıldım ne çabuk 100 li sayfaları görmüşler ya.biz çok ağır gidiyoruz.mayıs anneleri nerdeys bizi geçeceksenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…