yok be anacım ..............boşverkızımmmmmm biz onları göbeklerimizle nakavt ederiz
oy maşallah 3 kilo ne bu kız..............cuma günü doktora hastaneye gittik cünkü dogumdan önce kan degerlerine bakalım test yapalım demişti
neyse gittik kan verdik idrar tahlili ultrason nts falan
DEMİR 3 kg olmus, ben toplam 12 kilo almısım
DEMİR dogum kanalına girmiş dedi bu bizi cok mutlu etti cünkü normal dogum istiyorum yaaa....
nts falan sorunsuz du en son tahlil kan tahlilleriydi kadının yüzü değişti görünce hemen hastaneye yatıyorsun dedi
ben aglamaya basladım tabii, ne oluyo diyeee
hemoglabin (demir) 7 ye düşümüş 9 altını ameliyata bile almazlar dedi
ben kendimi ii hissediyorum bişeyim yok desemde nuh diyo peygamber demiyooo, ben bu sorumlulugu alamam dedi dogumda da yaklasık 1 kg kan kaybediceksin sonra bebişle falan hiç ilgilenemezsin hatta ayaga bile kalkamazsın falan dedi cok korktum
hemen istanbul alternatif tıp doktorumu aradım oda mantıklı dedi, bizi eve bile göndermiyorlardı hemen yukarı cıkıp yatıyorsun dedi, ben cok aglayınca izin verdi eve geldik esyalarımı aldık, ya doguma gidiyo olsaydım daha canta bile hazır değillll:::)))
neyse tekrar döndük, ben 3 gün boyunca hastanede agladımm, ilk defa hastane tecrübem oldu, sabah aksam 150 ml serum verdiler demir ilacı, ama hem hamilelik, hem demir eksikliği hemde alısık olmadıgım için damar bulamadılar bulduklarıda batladı zaten kollarımı bir görseniz mosmor:(((
neyse dün aksam cıktık, eve gelip hemen uyudum , evimi cok özlemidimmm
sirvan aramıs, eşim cıkmıs, cok komik nerden biliyorlar numaranı diyooo, yoksa herkese verdin mi dedi, ya hepsi simdi ararlarsa ben ne diycem dedi:::))))), bide neyse artık eminim gercekten bayanmıs dedi:::))))
didemcim çok geçmiş olsun canım kocişine çok güldüm ama ya hepsi arasa demişya koptum:roflol:
ben şu ağustos annelerine bi bakayım bakalım zaten bu gün kendimi süper hissediyorum ay topluca girişmi yapsak bütün sorulara cevap veririz şok olurlar gidiyom valla hadi gelin
konuşmayı sevmiyordur belki,,, dün zaten kapatmaya çalışıyordu,, ben zorla bir kaç soru sordum bilgi alabilmek adına,,,,,
kızlar beni devamlı arayabilirsiniz,,, bizimkinin çenesi maşallah çok düşüktür....
didem gerçekten bu haftada 3 kilo çok ya.doktor normal doğum mu diyo.zaten 40 a kadar 4 olur bu bıcırık.son 4 haftandasın en hızlı kilo aldığı dönem yani.
şirvan evet bez alacam birde haklısın.
amaaaaaaaan sıkıcıymış ağustos anaları gittim sevmedim kalabalıklar ama pek kimse konuşmuyo
megul ben koydum hastane çıkışlarını zaten hemen büyüyolar ne zaman giyecekler adı üstünde hastane çıkışı
amaaaaaaaan sıkıcıymış ağustos anaları gittim sevmedim kalabalıklar ama pek kimse konuşmuyo
megul ben koydum hastane çıkışlarını zaten hemen büyüyolar ne zaman giyecekler adı üstünde hastane çıkışı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?