2009 Nisan Anneleri buraya

amann rüyalar hep doğumla ilgili olmaya başladı korkunççççççççççççççç ama görücezkiiiiiiiii hepimiz süper rahat dourucazzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu konuda anlatacağım pek bir şey yok çünkü bize ilk 4 ay yasaktı. Sonra da korkudan hiç bir şey yapmadık.

hihihihihih sen masum hamilesin o zaman :)

kızım en masum benim dr öncesinde de 10 gün yasak koydu sonra yumurta çatladı 2 günde kaldın kaldın dedi 2 gün çalıştık sonra didime gittik kayın validemlerde vardı ordada 1 kerecik 5 dkcık vaktimiz oldu döndük geldik dr a gittik aman ikiz bunlar yasak dedi yasak yasak yasak derken bak 33. hafta olduk yasak anasını satayım

canım doktorun sana erken dogum ıhtımalıne karsı ılac ıgne vernedımı ben her hafta ıgne yapılıyorum 32 de bırakcaz ıgnelrı gercı senın kuzular daha buyuk 32 yı gectıgın ıcın tehlıkeyı atlattın ,
bıde bana doktorum cıger gelıştırıcı ıgne yaptı bebekler erken dogarsa cıger sorunu yaşamasınlar dıye ikiz olunca sevıncıde zorluguda cok oluyor
ınsallah sabreder kuzularımız ve 36. haftaları goruruz

herkese günaydın!
bugün biraz geç girdim bilgisayarlarda problem vardı.
neler konuşnuşsunuz ölee sabah sabah:))
manyaklaştınız iyice...
çıkarın şu seksi aklınızdan sapık anneler..

çiçekcimm eşinin yeni yaşı kutlu mutlu olsun!!
urlacım dün seninde biraz kulağını çınlattık alınmamışsındır umarım.

hımmm yemek evet hayallerimdeler hep:)))
gözümün önünden uçuşuyolar çooğu zaman:))
dün eve gidince yalancı kumpir yaptım zaten..

canım ne diyim sana çifte piyango vurmuş esasında boşver onlar çook kıymetli varsın yasak olsun.

teşekkür ederiz denizciiim:)

biz 24. haftaya kadar kullandık iğne ciğer geliştiricide kortizonmuş geçen hafta sordum kontrolde vermek istemedi 35 i göreceğimizi düşünüyorum dedi acil sancın olursa yaparız merak etme dedi

az önce iş arkadaşıma telefon geldi kardeşi kaza yapmış apar topar çıktı hastaneye.
önemli bişey yokmuş ama.
kardeşi çok fırlama.erkek çocuğu işte dedim..
sonrada düşündüm ayy benimkşide böyle olursa nasıl başetcez diye..
gerçekten erkek çocukları kızlardan daha zor büyüyor..

benim biricik aşkım geliyor platin olmaya gidiyorum ay kızlar dua edin istediğim gibi olsun yoksa hem şişko hem çirkin hemde çingene gibi olcam dayanamam valla öpüyorum herkesi

hayırlı olsun hayatım bende çok üzülmedim,dr zor olur demişti ondan şaşırdık biraz,bide evlenir evlenmez asabiyet ve sinir durumları hormonlar biraz yorucu geldi..

aman ne güzel rüya..ben hiç göremiyom bebişi rüyamda yaa..
ne güzel sana kısmet olmuş görmek..
lahanadan etkilenip rüya gören ilk insansın emin ol delikafadulden

Son düzenleme:
ehem öhöm yani urla okumasan olmaz mıydı
okumadan olmazzzzz

CANIM ÖLE PİS BEBEGIN YÜZÜNE BAKILMAZMIŞ AGLARSADA AGLICAK ARTIK günah ve yüzünde sigiller cıkarmış pis bakmak olmaz...........

Valla bravo sabah sabah bu ne konu böyle....

Enerjinize hayranım......
gel gel hersey bizim topikteeeeeeeeeeeee

günaydın kızlar....dün libidolar tavan yapmış maşallah...:)) ee haklısınızda hani helede yeni evliler.....az kaldı az az daha sıkın dişinizi....:))
evet

evet canım benım bıldıgımde verılmez 5 dk da banyoya ayırmak lazım benım ıkızler rahat duru umarım delikafaduldendelikafadulden
siz şenayla unutum anacım biri uyurken iri aglar

ee yani

valla o bizlerin elinde anacım tamam eskisi gibi hoş degılız ama kadınızzzzzzz

olsunnnnn

azgın olan urlaaaaaaaaaa ama,,,,
diğerlerinden öyle birşey duymadık ki kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın!
bugün biraz geç girdim bilgisayarlarda problem vardı.
neler konuşnuşsunuz ölee sabah sabah:))
manyaklaştınız iyice...
çıkarın şu seksi aklınızdan sapık anneler..
ehehehe

yok alınmammmmmmmmmm

benim biricik aşkım geliyor platin olmaya gidiyorum ay kızlar dua edin istediğim gibi olsun yoksa hem şişko hem çirkin hemde çingene gibi olcam dayanamam valla öpüyorum herkesi
güzel anne olursun sen takma kafana............

BEN BİZİM TOPİGE HAYRANIM............

HERSEY VAR ANAM çoşku,eglence,sapıklık v.s herseyi güzel güzel paylaşıyoruz
lınmıyoruz
kappris tavır yok........

hersey güzel. gel gel sende gel..............

mart annelerınden ses yok herhalde bugun..............
benim dışarda işim var 1 saate yakın sürer cıkıyorum 1 saat sonra görüşmek üzere..........

bu arada günaydın dicem ama sabah sabah herkes tam gaz
yetişemedim geçmişi okuyom daha

urlacım haklısın bebek doğuncada öyle bi sorun var yaa..neyse buluruz bi çaresiniyerimseniben

sezeyan olanlar ne yapıcak kuzum yaa malum ameliyatta yada doğumda gusul felan kalmaz..
ilk sütte önemli ne biliim içimiz temiz olsun yeter bence yaa..

kızlar bizim beşik geldi ama içine tabi uyku setimi alcak adınıda bılmıom onlardan bakıcam bi ara
agdacıya gidecegim bu hafta içi....

o uyku seti ne kadar fiyatları aşagı yukarı

kız ne alakası var sezeryanla

sonucta 40 gün birlikte olmucazz

40dan sonra ilişkide sonra abdest alınmadan bebegın yüzüne bakılmaz günah ve sigiller cıkarmış....

aman allah korusun zamanı iyi ayarlamak lazım.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…