günaydın koçiş öğlen gelcek almaya gitmeden uğrayayım dedim mannak anneler sabah sabah mevzuya bak çoşmuşunuz
kızlar benimkiler durmıcak galiba dün gece 3 kez kasılmayla uyandım uyandıracak kadar olması korkuttu beni rüyamda dr arıyoz gece oda ben şehir dışındayım yetişemem diyo ben buhranlarda
Bu konuda anlatacağım pek bir şey yok çünkü bize ilk 4 ay yasaktı. Sonra da korkudan hiç bir şey yapmadık.
günaydın koçiş öğlen gelcek almaya gitmeden uğrayayım dedim mannak anneler sabah sabah mevzuya bak çoşmuşunuz
kızlar benimkiler durmıcak galiba dün gece 3 kez kasılmayla uyandım uyandıracak kadar olması korkuttu beni rüyamda dr arıyoz gece oda ben şehir dışındayım yetişemem diyo ben buhranlarda
Bu konuda anlatacağım pek bir şey yok çünkü bize ilk 4 ay yasaktı. Sonra da korkudan hiç bir şey yapmadık.
kızım en masum benim dr öncesinde de 10 gün yasak koydu sonra yumurta çatladı 2 günde kaldın kaldın dedi 2 gün çalıştık sonra didime gittik kayın validemlerde vardı ordada 1 kerecik 5 dkcık vaktimiz oldu döndük geldik dr a gittik aman ikiz bunlar yasak dedi yasak yasak yasak derken bak 33. hafta olduk yasak anasını satayım
çiçekcimm eşinin yeni yaşı kutlu mutlu olsun!!
urlacım dün seninde biraz kulağını çınlattık alınmamışsındır umarım.
canım doktorun sana erken dogum ıhtımalıne karsı ılac ıgne vernedımı ben her hafta ıgne yapılıyorum 32 de bırakcaz ıgnelrı gercı senın kuzular daha buyuk 32 yı gectıgın ıcın tehlıkeyı atlattın ,
bıde bana doktorum cıger gelıştırıcı ıgne yaptı bebekler erken dogarsa cıger sorunu yaşamasınlar dıye ikiz olunca sevıncıde zorluguda cok oluyor
ınsallah sabreder kuzularımız ve 36. haftaları goruruz
hımmm yemek evet hayallerimdeler hep:)))
gözümün önünden uçuşuyolar çooğu zaman:))
dün eve gidince yalancı kumpir yaptım zaten..
benim biricik aşkım geliyor platin olmaya gidiyorum ay kızlar dua edin istediğim gibi olsun yoksa hem şişko hem çirkin hemde çingene gibi olcam dayanamam valla öpüyorum herkesi
canım nie üzülesin bebişin oluo ben evlendim korunmaya başladım birkaç ay sonra korunmayı bıraktık arada hamile kaldım o düştü sonra bu bebek olsun die aylarca bekledim çocuumuz olmiicak sandık çok korktum. bana piyango gibi gelio evleniosun ve anında hamile kalıosun yani büyük şans:)
hahahahaha şaka işte yaaa gülmeye ihtiyacımız vardı sanırım dün bu konu üzerinde yoğınlaşmışız
ay ay inşallah sende bi avazda doğurursun canım korkunun geçmesine sevindim:)
günaydın tombişler
herkese günaydın,,,
dün akşam rüyamda ilk defa oğlumu gördüm,,,
küçüçük kara bişeydi,, sanki mor renkte
(dün salata yaparken kırmızı lahanayı tuzla ovmuştum, mor renk oluyor ya- ondan etkilendim herhalde....)
emzirdim,,şabur şubur emiyordu,, çok tatlıydı.....
allah hayırlara yorsun inşalllah .
okumadan olmazzzzzehem öhöm yani urla okumasan olmaz mıydı
evet canım artık bende başlıycam bugun mecburen
yaaa bu arada urlaya takılmısınız benımde aklıma soktunuz heee bızde 7 aydır tık yok kardeş gıbı olduk ıyıce
nasıl yapıldıgını bıle unuttum
:roflol::roflol:bebekler doguncada onlar fırsat vermez ahh dertlı başım ahhh laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
CANIM ÖLE PİS BEBEGIN YÜZÜNE BAKILMAZMIŞ AGLARSADA AGLICAK ARTIK günah ve yüzünde sigiller cıkarmış pis bakmak olmaz...........orasını merak etme şeker ,,,
5 dak olsa,,, bir fırsat bulunur yapılır,,,,
her iki tarafta azdı artık...
aaa birde gusul abdesti alınmadan bebeğe süt verilmezmiş ,,,
ben böyle bir şey duymuştum. sizin bilginiz varmı ..
gel gel hersey bizim topikteeeeeeeeeeeeeValla bravo sabah sabah bu ne konu böyle....
Enerjinize hayranım......
evetgünaydın kızlar....dün libidolar tavan yapmış maşallah...:)) ee haklısınızda hani helede yeni evliler.....az kaldı az az daha sıkın dişinizi....:))
siz şenayla unutum anacım biri uyurken iri aglarevet canım benım bıldıgımde verılmez 5 dk da banyoya ayırmak lazım benım ıkızler rahat duru umarım delikafaduldendelikafadulden
ee yaniayen öyle ya yazık bu adamcağızlara ama az kaldı lohusalık da bitince:)
canım sağol evet kurtuldum akşamdan:)
canım hep doğum falan konuşuoruz ya herlde onlar bilinçaltında kalıo rüyalarına giriyo
ama işin kötüsü 3-4 tane yeni evli varmış biz bi urlaya yüklenmişiz yazık:)
valla o bizlerin elinde anacım tamam eskisi gibi hoş degılız ama kadınızzzzzzzbenim kociş eskiden ağdacıdan geldikten sonra üstüme atlardı,,
geçen gün ağdacıya gittik geldik, banyo yaptım,,,
adamcağızda tık yok valla...
unuttuk artıkkkkkkkkkkkk ......
koca göbekle cazip gelmiyorum herhalde...
benim bildiğim bebeğin yüzüne dahi bakılmaması ama ne kadar doğrudur bilmiyorum......
urlanın dilindede olduğu için arada kaynadı garibimkaydirigubbakcemile3......diğerleri pek açığa çıkarmadılar özlemlerini demek ki......
olsunnnnn
azgın olan urlaaaaaaaaaa ama,,,,
diğerlerinden öyle birşey duymadık ki kaydirigubbakcemile3
kızım en masum benim dr öncesinde de 10 gün yasak koydu sonra yumurta çatladı 2 günde kaldın kaldın dedi 2 gün çalıştık sonra didime gittik kayın validemlerde vardı ordada 1 kerecik 5 dkcık vaktimiz oldu döndük geldik dr a gittik aman ikiz bunlar yasak dedi yasak yasak yasak derken bak 33. hafta olduk yasak anasını satayım
eheheheherkese günaydın!
bugün biraz geç girdim bilgisayarlarda problem vardı.
neler konuşnuşsunuz ölee sabah sabah:))
manyaklaştınız iyice...
çıkarın şu seksi aklınızdan sapık anneler..
yok alınmammmmmmmmmmçiçekcimm eşinin yeni yaşı kutlu mutlu olsun!!
urlacım dün seninde biraz kulağını çınlattık alınmamışsındır umarım.
güzel anne olursun sen takma kafana............benim biricik aşkım geliyor platin olmaya gidiyorum ay kızlar dua edin istediğim gibi olsun yoksa hem şişko hem çirkin hemde çingene gibi olcam dayanamam valla öpüyorum herkesi
orasını merak etme şeker ,,,
5 dak olsa,,, bir fırsat bulunur yapılır,,,,
her iki tarafta azdı artık...
aaa birde gusul abdesti alınmadan bebeğe süt verilmezmiş ,,,
ben böyle bir şey duymuştum. sizin bilginiz varmı ..
bu arada günaydın dicem ama sabah sabah herkes tam gaz
yetişemedim geçmişi okuyom daha
urlacım haklısın bebek doğuncada öyle bi sorun var yaa..neyse buluruz bi çaresiniyerimseniben
sezeyan olanlar ne yapıcak kuzum yaa malum ameliyatta yada doğumda gusul felan kalmaz..
ilk sütte önemli ne biliim içimiz temiz olsun yeter bence yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?