- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
Mart annelerinden Enel var ya hani bebeği kuvözde falan kalmıştı.Bebeğinin yeni fotoğrafını eklemiş.Maşallah çok tatlı ya.
ehehehehekızım şşenay sarışın bomba olmaya gitti akşam seksi hamile geceliini giyip karşıliycak kocasını
ben sordum 110 tl dedi şok oldum o kadar pahalımı bunlar ya........300 TL de var 150TL de
Sen hazır İzmirdeyken Yorgancıoğlu'nunkilere bak fabrika orda gerçi pahalı ama yeri oarası diye belki uygununu bulursun....
bende.............evet bizim topikte herşey var,,,
biz artık birbirimize o kadar alıştıkki ,,, kardeş gibi olduk..
birbirimiz igörmesek merak ediyoruz...
o yüzden de birbirimize takılsak bile kırılma yok aramızda ...............
sizleri çok seviyorummmmmmmmmmm...
ehehehehehbişey yapmıyoruz ki doktora sorum...........
kaçamak kaçamak yeni sevgililer gibi öpüşmekten başka bir icrahat yokkkkkkkkkk ...
onudamı sorsam doktora acaba ???????????
nerede.. hamgi konuda yaniMart annelerinden Enel var ya hani bebeği kuvözde falan kalmıştı.Bebeğinin yeni fotoğrafını eklemiş.Maşallah çok tatlı ya.
sultan hanım.............yeni uyandı canımoooo sultan kaçırdın sen konuları geciktin bgün hayırdır canım?
kızlar selam akşamı kazasız belasız atlattım ama eşşek kadın çok güzel yemekler yapmıştı çok yedim ne yazıkki nefes alamıorum bu saat oldu
eşim de sevindi zaten önemli olan onun mutluluğu o yüzden katlanıorum zaten yoksa umurum deil. öyle yani görev tamam katliam çıkmadı
bendeeeee.maalesef bende evliliğin tadını çıkaramayanlardanım evlenir evlenmez hamile kaldım.dr rahmin arkada olduğu için hemen çocuğun olmayabilir demişti bizde rahattık ama ne biliim oldu işte..
hiç üzülmedim tabiki çünkü ben bir taneden fazla çocuk düşünüyorum anca yetişirim 25 yaşındayım artık nede olsa,ikizde yapamadıkki anacım delikafadulden
neyse canımcım bende sigara içenlerdendim ama çoğu zaman rüyamda görüyorum.hele filmlerde felan şöyle bi çekiyolarya içim gidiyo..ama başlamayacağım zaten 6 ay emzireceğiz tabi yaşına gelene kadar emzirmeye devam edicez ama sonrasında istek geçermi bilmiyom.7 ay oldu bırakalı ama şimdilik isteğim körelmedi
günaydın tombişler
herkese günaydın,,,
dün akşam rüyamda ilk defa oğlumu gördüm,,,
küçüçük kara bişeydi,, sanki mor renkte
(dün salata yaparken kırmızı lahanayı tuzla ovmuştum, mor renk oluyor ya- ondan etkilendim herhalde....)
emzirdim,,şabur şubur emiyordu,, çok tatlıydı.....
allah hayırlara yorsun inşalllah .
kızlar bizim beşik geldi ama içine tabi uyku setimi alcak adınıda bılmıom onlardan bakıcam bi ara
agdacıya gidecegim bu hafta içi....
o uyku seti ne kadar fiyatları aşagı yukarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?