benim kociş eskiden ağdacıdan geldikten sonra üstüme atlardı,,
geçen gün ağdacıya gittik geldik, banyo yaptım,,,
adamcağızda tık yok valla...
unuttuk artıkkkkkkkkkkkk ......
koca göbekle cazip gelmiyorum herhalde...
ben sana konu bulurum şeker,,,,
ne den yasak olduğunu anlatmakla başlayabilirsin............
günaydın koçiş öğlen gelcek almaya gitmeden uğrayayım dedim mannak anneler sabah sabah mevzuya bak çoşmuşunuz
kızlar benimkiler durmıcak galiba dün gece 3 kez kasılmayla uyandım uyandıracak kadar olması korkuttu beni rüyamda dr arıyoz gece oda ben şehir dışındayım yetişemem diyo ben buhranlarda
benim biricik aşkım geliyor platin olmaya gidiyorum ay kızlar dua edin istediğim gibi olsun yoksa hem şişko hem çirkin hemde çingene gibi olcam dayanamam valla öpüyorum herkesi
kız ne alakası var sezeryanla
sonucta 40 gün birlikte olmucazz
40dan sonra ilişkide sonra abdest alınmadan bebegın yüzüne bakılmaz günah ve sigiller cıkarmış....
aman allah korusun zamanı iyi ayarlamak lazım.......
kızlar bizim beşik geldi ama içine tabi uyku setimi alcak adınıda bılmıom onlardan bakıcam bi ara
agdacıya gidecegim bu hafta içi....
o uyku seti ne kadar fiyatları aşagı yukarı
İNŞALLAH GÜZEL GÖZLÜMamann rüyalar hep doğumla ilgili olmaya başladı korkunççççççççççççççç ama görücezkiiiiiiiii hepimiz süper rahat dourucazzzzzzzzzzzzzzzzz
hihihihihih sen masum hamilesin o zaman :)
kızım en masum benim dr öncesinde de 10 gün yasak koydu sonra yumurta çatladı 2 günde kaldın kaldın dedi 2 gün çalıştık sonra didime gittik kayın validemlerde vardı ordada 1 kerecik 5 dkcık vaktimiz oldu döndük geldik dr a gittik aman ikiz bunlar yasak dedi yasak yasak yasak derken bak 33. hafta olduk yasak anasını satayım
herkese günaydın!
bugün biraz geç girdim bilgisayarlarda problem vardı.
neler konuşnuşsunuz ölee sabah sabah:))
manyaklaştınız iyice...
çıkarın şu seksi aklınızdan sapık anneler..
çiçekcimm eşinin yeni yaşı kutlu mutlu olsun!!
urlacım dün seninde biraz kulağını çınlattık alınmamışsındır umarım.
CANIM İNŞALLAH İSTEDİĞİN GİBİ OLUR.benim biricik aşkım geliyor platin olmaya gidiyorum ay kızlar dua edin istediğim gibi olsun yoksa hem şişko hem çirkin hemde çingene gibi olcam dayanamam valla öpüyorum herkesi
hayırlı olsun hayatım bende çok üzülmedim,dr zor olur demişti ondan şaşırdık biraz,bide evlenir evlenmez asabiyet ve sinir durumları hormonlar biraz yorucu geldi..
aman ne güzel rüya..ben hiç göremiyom bebeişi rüyamda yaa..
ne güzel sana kısmet olmuş görmek..
lahanadan etkilenip rüya gören ilk insansın emin ol delikafadulden
öyle denilebilir sanırım:)
bu arda adaşım mı desem ne desem sana. naber nasıl gidiyor. var mı bi sıkıntın
kızlar selam akşamı kazasız belasız atlattım ama eşşek kadın çok güzel yemekler yapmıştı çok yedim ne yazıkki nefes alamıorum bu saat oldu
eşim de sevindi zaten önemli olan onun mutluluğu o yüzden katlanıorum zaten yoksa umurum deil. öyle yani görev tamam katliam çıkmadı
benim biricik aşkım geliyor platin olmaya gidiyorum ay kızlar dua edin istediğim gibi olsun yoksa hem şişko hem çirkin hemde çingene gibi olcam dayanamam valla öpüyorum herkesi
okumadan olmazzzzz
CANIM ÖLE PİS BEBEGIN YÜZÜNE BAKILMAZMIŞ AGLARSADA AGLICAK ARTIK günah ve yüzünde sigiller cıkarmış pis bakmak olmaz...........
gel gel hersey bizim topikteeeeeeeeeeeee
evet
siz şenayla unutum anacım biri uyurken iri aglar
ee yani
valla o bizlerin elinde anacım tamam eskisi gibi hoş degılız ama kadınızzzzzzz
ehehehe
yok alınmammmmmmmmmm
güzel anne olursun sen takma kafana............
BEN BİZİM TOPİGE HAYRANIM............
HERSEY VAR ANAM çoşku,eglence,sapıklık v.s herseyi güzel güzel paylaşıyoruz
lınmıyoruz
kappris tavır yok........
hersey güzel. gel gel sende gel..............
mart annelerınden ses yok herhalde bugun..............
benim dışarda işim var 1 saate yakın sürer cıkıyorum 1 saat sonra görüşmek üzere..........
hepinize günaydınalr arkadaşlar sabah sabah coşmuşsunuz.bu son haftalarda ilişki erken doğumu tetikliyormuş diye biliyorum dikkat edin.doktorunuza sorun.bizim için sorun yok biz 7 aydır kardeş modundayız çünkü.
Bizimmuhtar doğurunca biz kime haber vereceğiz doğurduğumuzu?Şirvan bebeği bırakıp bizim açılmamızın ne kadar olduğuyla uğraşacak değil ya.
bişey yapmıyoruz ki doktora sorum...........
kaçamak kaçamak yeni sevgililer gibi öpüşmekten başka bir icrahat yokkkkkkkkkk ...
onudamı sorsam doktora acaba ???????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?