2009 Nisan Anneleri buraya

haydiiii şubat 27. kadar yani iki günde 1,900 sayfada buluşalım
eller klavyeye....................

hehheh cazip gelmediğinden değil anacım bebeğin karında nasıl olduğunu şu an için anlayamıyolar zarar veririz diye korkuyo kocişler.
ben anlatıyorum duruş önemli bişey olmaz bebişe diye ama yinede eskisi gibi değil tabi...

ben sana konu bulurum şeker,,,,

ne den yasak olduğunu anlatmakla başlayabilirsin............

çiçeğin belirttiği gibi son derece masumum. Son adetim 18 Temmuz Ve de doğum günüm.

22 Temmuz gibi de tatile çıktık.

Bundan önce bebek istiyoruz diye doktora gittik . Bana histeroskopi diye küçük bir operasyon yaptı. Bundan sonra bir sıkıntı yok. 1 sene içinde % 80 kendiliğinden olur dedi.
Biz de planlı tatilimize gittik.

Döndükten sonra bekle bekle regl olmadım. Böyle hemen olmasına da ihtimal vermeyince korkup tekrar gittik ki hamileyim. Şaşkınlıktan sevinemedim.

Esas meseleye gelince küçük küçük lekelenmelerim oluyordu başta. Doktorda yasaklamıştı. Zaten biz bebeği öğrenince bırakmıştık .... (miniğimi çok istediğimiz için)

İşte tüm hikaye bundan ibarettir. :CüvCüv:

Allah korusun biraz daha dursunlar yaa..
en azından 36 da doğsalar küvöz derdi olmaz.dayan şenay sık dişini..

benim biricik aşkım geliyor platin olmaya gidiyorum ay kızlar dua edin istediğim gibi olsun yoksa hem şişko hem çirkin hemde çingene gibi olcam dayanamam valla öpüyorum herkesi

kuzum platin yapmak için açıcı kullanıyolar zarar vermesin bebişlere araştırmışsındır gerçi ama yinede dayanamadım sormak istedim..

Son düzenleme:

o kadar akıntı ve kanamadan sonra gusul kalmaz yaww.illa kocişten dolayı bozulmuyoki bu gusul.sonuçta kan veya akıntı olduğu zamanda bozulur..
normal doğumdada öle..
ben ilk andan bahsettim sonrası kolay zaten..

şenaycım platin yapmak için kimyasallar kullanıyolar azcık daha sabretseydin ya şekerim

aman bu arada dikkatimi yeni çekti 8.bebeğe geçmişim hihoyyyt
yırttık sayılır yani bi nevi artık bebek doğsada yaşama şansı yükseliyo...

kızlar bizim beşik geldi ama içine tabi uyku setimi alcak adınıda bılmıom onlardan bakıcam bi ara
agdacıya gidecegim bu hafta içi....

o uyku seti ne kadar fiyatları aşagı yukarı

300 TL de var 150TL de

Sen hazır İzmirdeyken Yorgancıoğlu'nunkilere bak fabrika orda gerçi pahalı ama yeri oarası diye belki uygununu bulursun....

slm kızlar günaydın.....................................

konuştukları konuya bak.......................

bide bebişin 40 ı çıkınca allah yapmaya kalk o işi hemen ağlamaya başlıyolar bi rahat bırakmıyolar çok zor anacım bi süre o iş bitti bizim için heheheh.................

amann rüyalar hep doğumla ilgili olmaya başladı korkunççççççççççççççç ama görücezkiiiiiiiii hepimiz süper rahat dourucazzzzzzzzzzzzzzzzz

hihihihihih sen masum hamilesin o zaman :)
İNŞALLAH GÜZEL GÖZLÜM

YAZIK SANA

herkese günaydın!
bugün biraz geç girdim bilgisayarlarda problem vardı.
neler konuşnuşsunuz ölee sabah sabah:))
manyaklaştınız iyice...
çıkarın şu seksi aklınızdan sapık anneler..

EVET O BİZİZ DİMİ kaydirigubbakcemile3

çiçekcimm eşinin yeni yaşı kutlu mutlu olsun!!
urlacım dün seninde biraz kulağını çınlattık alınmamışsındır umarım.

AYYY NE KADAR KİBAR BİR NİSAN ANASI delikafadulden
benim biricik aşkım geliyor platin olmaya gidiyorum ay kızlar dua edin istediğim gibi olsun yoksa hem şişko hem çirkin hemde çingene gibi olcam dayanamam valla öpüyorum herkesi
CANIM İNŞALLAH İSTEDİĞİN GİBİ OLUR.

LAHANAYI OVDUĞUN ZAMAN RENK VERİYOR YA ,,
İNŞALLLAH ÇOÇUKTA LEKE OLMAZ DİYE AKLIMDAN GEÇİRDİM O YÜZDEN ŞEKER...

Günaydın kızlr
sabah sabah neler konuşmuşsunuz öyle

öyle denilebilir sanırım:)
bu arda adaşım mı desem ne desem sana. naber nasıl gidiyor. var mı bi sıkıntın

Aliye ben benim takvime bakıp aynıyız demiştim ama benim takvim 1 gün önden gidiyormuş.Olsun ama hç belli olmaz değil mi?Benim hamilelik iyi gidiyor.Ufak tefek sıkıntılar var ama olak o kadar.Mızmızlanmanın gereği yok.

Canım sorunsuz geçmesine çok sevindim.Bak en azından güzel yemekler yemişsin:)

Saçların uarım istediğin gibi olur canım.

evet bizim topikte herşey var,,,
biz artık birbirimize o kadar alıştıkki ,,, kardeş gibi olduk..
birbirimiz igörmesek merak ediyoruz...
o yüzden de birbirimize takılsak bile kırılma yok aramızda ...............
sizleri çok seviyorummmmmmmmmmm...

hepinize günaydınalr arkadaşlar sabah sabah coşmuşsunuz.bu son haftalarda ilişki erken doğumu tetikliyormuş diye biliyorum dikkat edin.doktorunuza sorun.bizim için sorun yok biz 7 aydır kardeş modundayız çünkü.

Bizimmuhtar doğurunca biz kime haber vereceğiz doğurduğumuzu?Şirvan bebeği bırakıp bizim açılmamızın ne kadar olduğuyla uğraşacak değil ya.

bişey yapmıyoruz ki doktora sorum...........

kaçamak kaçamak yeni sevgililer gibi öpüşmekten başka bir icrahat yokkkkkkkkkk ...
onudamı sorsam doktora acaba ???????????

Bizimmuhtar doğurunca biz kime haber vereceğiz doğurduğumuzu?Şirvan bebeği bırakıp bizim açılmamızın ne kadar olduğuyla uğraşacak değil ya.

güzelim aşk olsun ben heryere yetişirim.....
zaten ilk zamanlarda annem yanımda olacak....

bu arada ben hepinizden sonra doğururum....
en son gemiyi kaptan terkedermiş........... -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…