:sm_cool:
valla ben beşik alacam büyük ihtimalle canımcım,ece bebek 1,5 aylık olana kadarda burdayız nasipse,zaten taşınamadıkta biliyosun bir süre böle idare ederiz geze geze
çok tatlı bir heyecan rabbim tamamına erdirsin inşallah bir avazda kurtarsın arkadaşınıda bizide arkadaşım,benim arkadaşımda yurtdışında doğurdu 2 gün sonra 1 aylık olacak nerdeyse hatırlarsanız bir türlü doğuramamıştı ama sezeryan yapmamışlardı,çok güzel bir heyecan
kızlar selam akşamı kazasız belasız atlattım ama eşşek kadın çok güzel yemekler yapmıştı çok yedim ne yazıkki nefes alamıorum bu saat oldu
eşim de sevindi zaten önemli olan onun mutluluğu o yüzden katlanıorum zaten yoksa umurum deil. öyle yani görev tamam katliam çıkmadı
günaydın kızlar... anlaşaılan gene herkes uykuda... valla kızım ve ben çok acıkmışız dayanamayıp kalktık.. dün eşimin iş yerinden bir arkadaşının eşi doğum yaptı bebek görmeye gittik... onlarda benim doğum yaptığım hastanede yaptılar...hem bi bakalaım dedik memnun kalmışlarmı diye.. bebek 2900 gr doğmuş, 38. haftada ve normal olarak... o kadar minik ki kafası portakal kadar nerdeyse... biz gittiğimizde 4 saat olmuştu doğalı... daha gözlerini zor açıyordu ve sürekli yalanıyordu...annede ikiside çok ii görünüyordu hele anneyi görseniz doğum yapmış demezsiniz valla.....eşimde bende çok duygulandık.. başkasının çocuğunda böyle oluyorsak kimbilir kendi kzımızda ne hissedicez dedik... birden onu görünce korkularım bitti, artık kesin normal istiycem doktorumdan eğer başka bi sağlık problemi çıkmazsa tabii...neyse hastaneden de çok memnunlarmışda kalbim ferahladı...bu arada kızlar o arkadaşın 2. bebeği ve tecrübeli... rezene çayı iç günde bir bardak doğumu çok kolaylaştırıyor ben ikisindede içtim ve pırt diye doğurdum dedi.. bende sanki erken doğumu tetikler diye duymuştum bakalım cumartesi doktoruma gittiğimde sorucam sizleride bilgilendirririm.
GÜNAYDIN NİSAN ANNELERİ ..... İZİNE AYRILACAĞIM İÇİN 1 HAFTA 10 GÜN SONRA İŞLERİ DEVREDİYORUM VE DOĞAL OLARAK BİLGİSAYARIMI KAPTIRMIŞ BULUNUYORUM O YÜZDEN PEK TAKİP EDEMİYORUM 2 GÜNDÜR ZATEN YENİ KATILDIM SAYILIR ARANIZA Çok üzgünüm çoook DÜNDEN BERİ KIZIMIN HAREKETLERİNİN AZALDIĞINI HİSSEDİYORUM İYCE DARALDI BEBEĞİMİN YERİ senağlama
günaydın tombişler
herkese günaydın,,,
dün akşam rüyamda ilk defa oğlumu gördüm,,,
küçüçük kara bişeydi,, sanki mor renkte
(dün salata yaparken kırmızı lahanayı tuzla ovmuştum, mor renk oluyor ya- ondan etkilendim herhalde....)
emzirdim,,şabur şubur emiyordu,, çok tatlıydı.....
allah hayırlara yorsun inşalllah .
kızlar benim rahmin duruşu bi acayip yani doğum yolu tam da aşağı bakmıo o yüzden doktorum demiştiki seni normal doğurtmaya kalksak çok uzun saatler sancı çekersin demişti yarın gidicem ya doktora sorucam tekrar acaba epiduralle normal doğurabilirmiyim diye?
olsun canım yinede adaşımsın sen benim:) benim de öyle valla.bacaklarım ve belim çok ağrıyo ama olcak o kadar. buna şükür diyorum. neler var 9 ayını yatarak geçirenler falan.Aliye ben benim takvime bakıp aynıyız demiştim ama benim takvim 1 gün önden gidiyormuş.Olsun ama hç belli olmaz değil mi?Benim hamilelik iyi gidiyor.Ufak tefek sıkıntılar var ama olak o kadar.Mızmızlanmanın gereği yok.
aaaaaaaa oku oku bitmiyor aanacım bi ara vereyim bende yazayım
yani bu konu benimde ilgimi çekti öhm öhmD
hadi gözün aydın çiçek kazasız belasız atlattın
sen kaynananı geç eve geldikten sonrasını anlat bence heheheh
aynen cnm bende sigara içiyodum ama artık içmiyorum
bilmiyorum başlarmıyım sanki eskisi gibi içmem gibi geliyor soğudum çünkü
ama bzen öyle cnm çekyorki
yemeklerden sonra bir çay bir sigara ohhh
hayır olsun cnm rüyan
çok güzel bir rüya
valla uyku setleri 100 le 200 arası cnm hatta 200ü bile geçiyor
kızancıklar sabah sabah rüyanızdamı gördünz siz bu konuları bakem :d
kızlar ay dün ne oldu yazmayada utanıyorum ama
ay dün benim koca coştu hihihi
adamın canına tak etti demekki
ama tabiiki birşey olmadı coşmakla kaldı adamcazğız:roflol::roflol:
mart annelerinden 31. haftada doğuran bile var.iyce korkmaya başladım ya.
kızlar ben mevsim dışı sebze hiç almadım.sadece 2 haftadır çeri domates alıyorum.kahvaltıda atıştırmalık bir kaç tane.kabak patlıcan ne bileyim bu mevsimde çok hormonlu oluyordur.
şu an çok sinirliyim,akşam kocam cep telefonlarımı kapamış,sabahta komşum çağırdı kahve içmeye bende aldım indim..................
annem aramış aramış bulamamış babamı aramış,eşimi aramış,eşim görümcemi aramış,görümcem bize temizliğe gelen kadını iyimi kadın geldi komşulara beni soruyo seni merak etmişler diye ..........................şok oldum hemen telefonları açtım annem bi tarftan kocam bi tarftan ağzıma ettiler yani bide ben telefonları gece bile kaptmıyorum yani kocamın suçu sinir oldum kaçacam valla evden iyice bunaldım ben .................
şu an çok sinirliyim,akşam kocam cep telefonlarımı kapamış,sabahta komşum çağırdı kahve içmeye bende aldım indim..................
annem aramış aramış bulamamış babamı aramış,eşimi aramış,eşim görümcemi aramış,görümcem bize temizliğe gelen kadını iyimi kadın geldi komşulara beni soruyo seni merak etmişler diye ..........................şok oldum hemen telefonları açtım annem bi tarftan kocam bi tarftan ağzıma ettiler yani bide ben telefonları gece bile kaptmıyorum yani kocamın suçu sinir oldum kaçacam valla evden iyice bunaldım ben .................
selinay sakin ol canım hala barut gibisin.onlar da haklı hamile olduğun için arayıp cevap almayınca çok panik olmuşlardır haliyle.:CüvCüv:
kuzum platin yapmak için açıcı kullanıyolar zarar vermesin bebişlere araştırmışsındır gerçi ama yinede dayanamadım sormak istedim..
slm kızlar günaydın.....................................
konuştukları konuya bak.......................
bide bebişin 40 ı çıkınca allah yapmaya kalk o işi hemen ağlamaya başlıyolar bi rahat bırakmıyolar çok zor anacım bi süre o iş bitti bizim için heheheh.................
aynen yaa muhtar doğurunca netçezzBizimmuhtar doğurunca biz kime haber vereceğiz doğurduğumuzu?Şirvan bebeği bırakıp bizim açılmamızın ne kadar olduğuyla uğraşacak değil ya.
Mart annelerinden Enel var ya hani bebeği kuvözde falan kalmıştı.Bebeğinin yeni fotoğrafını eklemiş.Maşallah çok tatlı ya.
açarız cnm tekrar aynı konuları kimsenin itirazı olcağını sanmıyorum hehehoooo sultan kaçırdın sen konuları geciktin bgün hayırdır canım?
peki uyku setlerini yıkayacak mısınız arkadaşlar
nerede.. hamgi konuda yani
Ben yıkadım ama daha sermedim.Mobilyanın kokusu biraz daha çıksın diye bekliyorum.peki uyku setlerini yıkayacak mısınız arkadaşlar
canım bunlar her evde olan şeyler boşver yaaaaaaaa
kocamı aradım telefonu suratıma kapattı daha yarım saat bile olmamıştı oysaki abatıyolar ya valla bunaldım ben napcam bilmiyom................
aynen ya ben asla boyatmam saçımı ne kaldı şurda zaten ay ne kokoş bu nisan anaları yaw
valla selinay anneneler babaneeler ne diye durcak çağırırım yada bırakırım 1-2 saat ooh değemyin keyfime evde savaş ilan ederim :dhehehehihoyyythihoyyythihoyyyt
aynen yaa muhtar doğurunca netçezz
aa nerde merak ettim bende bakııyım
açarız cnm tekrar aynı konuları kimsenin itirazı olcağını sanmıyorum heheh
ben yıkıcam megul
ayrca cicek aaz değilsin kzım sen bak sana ben ne yazdım orda onu cevapla bakem ilk önce
buda bei sıkıştırıyorthehehe
bizimkiler abartıyo çiçek yaaaaaaaa koca kadınım bende yani artık.....................
benanber ben incelerden aldım canım hem bebek biraz büyüyünce içinden atamz kendini...............
çiçek beşik için olan uyku setlrinde alacan ztn.....................
saolun kızlar ya bu aralar depresyon takılıyom valla..............................
tabiiki ama geçen ben arkadaşımla buluşmaya gitmek istedim hem annem hem eşim acayip tepkiler verdi sanki ben ortaokul çocuuyum hala araba kullanmama izin vermediler çocuk gibi beni arkadaşımın yanına bırakıp sonra aldılar artık kendimi hapis gibi hissediorum bunları hep hamileyiz die yapıolar bizden daha panik oluolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?