2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar ben mevsim dışı sebze hiç almadım.sadece 2 haftadır çeri domates alıyorum.kahvaltıda atıştırmalık bir kaç tane.kabak patlıcan ne bileyim bu mevsimde çok hormonlu oluyordur.

şu an çok sinirliyim,akşam kocam cep telefonlarımı kapamış,sabahta komşum çağırdı kahve içmeye bende aldım indim..................

annem aramış aramış bulamamış babamı aramış,eşimi aramış,eşim görümcemi aramış,görümcem bize temizliğe gelen kadını iyimi kadın geldi komşulara beni soruyo seni merak etmişler diye ..........................şok oldum hemen telefonları açtım annem bi tarftan kocam bi tarftan ağzıma ettiler yani bide ben telefonları gece bile kaptmıyorum yani kocamın suçu sinir oldum kaçacam valla evden iyice bunaldım ben .................

olsun canım yinede adaşımsın sen benim:) benim de öyle valla.bacaklarım ve belim çok ağrıyo ama olcak o kadar. buna şükür diyorum. neler var 9 ayını yatarak geçirenler falan.

sultan ilahi güldürdün yani yazık kocişe bi tarafı şişmiştir diicem ayıp olacak sustum en iyisi

mart annelerinden 31. haftada doğuran bile var.iyce korkmaya başladım ya.

canım ben geçen eşimin dayısının eşiyle konuşuodum erken doğum hakkında amaaaan düşünme bunları dedi ben kızımı 32 haftalıkken doğurdum gece suyum geldi bi anda 2 kiloydu bak kocaman şimdi dedi hakikaten kızı şuan 6 yaşında şok oldum.
yani olumlu düşünmek lazım ama bana bişey olmaz moduna girmek de hata yani.

benanber mücver demişsin kim sevmez mücveri yaa ben bayılırırm hihihih

kızlar ben mevsim dışı sebze hiç almadım.sadece 2 haftadır çeri domates alıyorum.kahvaltıda atıştırmalık bir kaç tane.kabak patlıcan ne bileyim bu mevsimde çok hormonlu oluyordur.

esasında o kadar da derin düşünme sonuçta yediin tavuklar civcivken hormonlu özel yemlerle 15 günde tavuk oluo(tavuk sektöründe abimiz varda) onların yumurtaları da aynı şekilde hormonlu çıkıo içtiin sütler bile hormonlu ineklerin sütleri yoğurtlar peynirler........... daha sayabilrim yani bi sürü o yüzden çok kasma kendini günümüz şartlarında ya yiieksin bunları ya da organic manyakları gibi olup sağda solda organic denilen şeylere para saçacaksın.

Son düzenleme:

selinay sakin ol canım hala barut gibisin.onlar da haklı hamile olduğun için arayıp cevap almayınca çok panik olmuşlardır haliyle.:CüvCüv:

canım bunlar her evde olan şeyler boşver yaaaaaaaa

Son düzenleme:
selinay sakin ol canım hala barut gibisin.onlar da haklı hamile olduğun için arayıp cevap almayınca çok panik olmuşlardır haliyle.:CüvCüv:

kocamı aradım telefonu suratıma kapattı daha yarım saat bile olmamıştı oysaki abatıyolar ya valla bunaldım ben napcam bilmiyom................

kuzum platin yapmak için açıcı kullanıyolar zarar vermesin bebişlere araştırmışsındır gerçi ama yinede dayanamadım sormak istedim..

aynen ya ben asla boyatmam saçımı ne kaldı şurda zaten ay ne kokoş bu nisan anaları yaw

valla selinay anneneler babaneeler ne diye durcak çağırırım yada bırakırım 1-2 saat ooh değemyin keyfime evde savaş ilan ederim :dhehehehihoyyythihoyyythihoyyyt

Bizimmuhtar doğurunca biz kime haber vereceğiz doğurduğumuzu?Şirvan bebeği bırakıp bizim açılmamızın ne kadar olduğuyla uğraşacak değil ya.
aynen yaa muhtar doğurunca netçezz

Mart annelerinden Enel var ya hani bebeği kuvözde falan kalmıştı.Bebeğinin yeni fotoğrafını eklemiş.Maşallah çok tatlı ya.

aa nerde merak ettim bende bakııyım
oooo sultan kaçırdın sen konuları geciktin bgün hayırdır canım?
açarız cnm tekrar aynı konuları kimsenin itirazı olcağını sanmıyorum heheh
peki uyku setlerini yıkayacak mısınız arkadaşlar

ben yıkıcam megul

ayrca cicek aaz değilsin kzım sen bak sana ben ne yazdım orda onu cevapla bakem ilk önce
buda bei sıkıştırıyorthehehe

kızlar benim bebeğin beşiini kayannam almış getircekmiş haftaya ben onun içine ne alıcam uyku seti büyük gelmez mi küçücük beşiğe?

nerede.. hamgi konuda yani

ImageShack - Image Hosting :: dsc00741p.jpg bu adresten bakabilirsin canım.

peki uyku setlerini yıkayacak mısınız arkadaşlar
Ben yıkadım ama daha sermedim.Mobilyanın kokusu biraz daha çıksın diye bekliyorum.

Kızlar park yatak alanlara sorum var.İçine ortopedik yatak mı aldınız yoksa park yataklar için özel ince yataklar var ya ondan mı aldınız?

Bu arada benim bilgisayar kafayı yedi.Cevap yazmak dakikalarımı alıyor.Kitleniyor habire.Sinir oldum ya.

kocamı aradım telefonu suratıma kapattı daha yarım saat bile olmamıştı oysaki abatıyolar ya valla bunaldım ben napcam bilmiyom................

hayatım hepimiz bunaldık ve işin kötüsü bunu hep gözardı edioruz ama kocalar da bunaldı. o yüzden burdaki konu da bi hatadan olmuş bişey önemsiz bişey bence bunu derinleştirmeden kapatın bu konuyu yazık can sıkmaya değmez yani.

hahah sorduun soruya ceap vermedim çünkü akşam eve gelince hiç bişey olmadı en son vukuatımızdan sonra benim bütün gece korkunç ağrım olmuştu o yüzden biz artık sadece cilveleşioruz sarılıp paşa paşa uyuyoruz

benanber ben incelerden aldım canım hem bebek biraz büyüyünce içinden atamz kendini...............

çiçek beşik için olan uyku setlrinde alacan ztn.....................

saolun kızlar ya bu aralar depresyon takılıyom valla..............................

bizimkiler abartıyo çiçek yaaaaaaaa koca kadınım bende yani artık.....................

tabiiki ama geçen ben arkadaşımla buluşmaya gitmek istedim hem annem hem eşim acayip tepkiler verdi sanki ben ortaokul çocuuyum hala araba kullanmama izin vermediler çocuk gibi beni arkadaşımın yanına bırakıp sonra aldılar artık kendimi hapis gibi hissediorum bunları hep hamileyiz die yapıolar bizden daha panik oluolar

benim kocamda izin vermiyo araba kullanmama ama ben yakınlarda kullanıyom valla hafta sonu lastikçiye bile gittik annemle aman ne biliyim zor işte......................

aliye83, benanber, cicekcicek+, glnm_kvrck, huzur84, mert09, oslem1907, pandora2008, poseidon80+, RUMELİLİ, selinay2002, s_ebru, womanly.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…