kızlar biraz dışarı çıkıp hava alayım dedim 1 saat gezdim alışveriş yaptım geldim hava acayip soğuk eşimin montunu giyip içimde 2 kazak çıktım yola yarı yolda vazgeçtim bacaklarım donuyordu sabret et esra diye diye tam bir saat yürümüşüm bacaklarım daha yeni ısındı birazdan yemek yapmaya başlıycam...
saol şirvancım ama ben milas da oturuyorum izmir burdan 2 saat.bir saatte söke ye varırız orda bi yemek yiyip dinlenip tekrar 1 saat daha arabayla..benim dr um orda olduğu için alıştık artık :)
saol cnm benim inşallah kasılmam falan yoktur o zaman daha çoook erken
sendemi kocişin kıyafetlerini giyenlerdensin...
bizde.................
güzelim şehire bakmadan yazdım ,, istanbul gibi düşündüm birdem ...
2 saatçik bişey değilmiş,,
biz zaten hergün işe gelmek için 1 saati yollarda geçiriyoruz..
bu arada sen kaç haftalıksın bakim. nst falan
ben 29. haftadan beri giriyorum cumartesi 3.kez giricem alışkanlık yaptı :) kasılmam olduğu için prepar içiyorum32. ye girdik ama benim dr biraz aceleci galiba kimseninki çağırmamış nst ye daha benimki her hastasını 32 de alıyomuş ilk..
güzelim artık kıyafetlere sığamadığım için eşiminkiler çok iyi oluyor dün hamile eşofmanlarına baktım çok pahalı geldi hem onları sonra napıcaz doğumdan sonra inşallah eski kıyafetlerimize sığarız.
canım şuanda aglıyorum.. kafam o kadar karışıkki arkadaşım aradı şifa hastamnesini biliyorsun ne kadar güzel bir hastane oradada dogum 300 tl
bende özel hayat hhastanesinde yapıcam herhalde ama şifaya gideyım diye düşünmeye başladım bugunden itibaren
doguracagım ve hastanem daha belli degil.....
şimdi çıkmam lazım agdacıda rendevum var15,15 de öpüldünüz.........
yarın görüşmek üzere
sters oldum bian yaaaaaaaaa
kararsızım offfffffffffff
işyerınde doguracagım........
ben 29. haftadan beri giriyorum cumartesi 3.kez giricem alışkanlık yaptı :) kasılmam olduğu için prepar içiyorum
inş olmaz sizde böyle sorunlar zamanında gelir bıcırlarcokacimcoook
karnımda acıktı ne yesem cokacimcoook
preparı 5. ayımda kanamalar için vermişti doktorum.kalp çarpıntısı yaptığı için yanına kalp ilacıda (isoptin) yazdı.sende kalp çarpıntısı yapmıyor mu? ben anca iki hafta kullandım.sonra dayanamadım bıraktım.
bende de kasılma var diye verdi günde 5 tane içiyorum içtikten 1 saat sonra biraz ellerimde titreme oluyor onun haricinde bi yan etkisi olmadı ama doktorum söylemişti çarpıntı yapabilir diye şükür bende olmadı .
bende acayip kalp çarpıntısı oluyordu.sanki kalbim çıkacak yerinden.bıraktım.sanada geçmiş olsun.kanamalarım kesildikten sonra başka sorun yaşamadım ben.
köfte ben çiğ köfteyi çok seviyorum resme baktıkça içim gidiyo 8 aydır yemiyom nisan ortalarında yerim inşallah seni:asigim:
Cnm ben 5.aydan beri dr önerdiği p ile başlayan hatırlayamadım sürüyorum gerçi düzenli değil ama bende henüz yok annemde de olmamış ırsi diyorlar.... (dr da danış bir istersen) saf zeytinyağı sürenler var herkes de bir tarif var cnm.....merhaba hanımlar
ben eylül annesi olacağım allah nasip ederse
Allah hepinizi kazasız belasız sıkıntısız hayırlısıyla kurtarsın hanımlar
size merak ettiğim bir konu için danışmam gerekti
artık doğumunuz yaklaştı çatlaklarınız için dr tavsiye ettiği yada sizin kullandığınız ürünler nelerdir ve çatlaklarınız ne durumda hangi aydan itibaren kullanmalıyım bana yardım ederseniz çok sevinirim
merhaba hanımlar
artık doğumunuz yaklaştı çatlaklarınız için dr tavsiye ettiği yada sizin kullandığınız ürünler nelerdir ve çatlaklarınız ne durumda hangi aydan itibaren kullanmalıyım bana yardım ederseniz çok sevinirim
merhaba hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?