- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
canım şuanda aglıyorum.. kafam o kadar karışıkki arkadaşım aradı şifa hastamnesini biliyorsun ne kadar güzel bir hastane oradada dogum 300 tl
bende özel hayat hhastanesinde yapıcam herhalde ama şifaya gideyım diye düşünmeye başladım bugunden itibaren
doguracagım ve hastanem daha belli degil.....
şimdi çıkmam lazım agdacıda rendevum var15,15 de öpüldünüz.........
yarın görüşmek üzere
sters oldum bian yaaaaaaaaa
kararsızım offfffffffffff
işyerınde doguracagım........
canım şuanda aglıyorum.. Kafam o kadar karışıkki arkadaşım aradı şifa hastamnesini biliyorsun ne kadar güzel bir hastane oradada dogum 300 tl
bende özel hayat hhastanesinde yapıcam herhalde ama şifaya gideyım diye düşünmeye başladım bugunden itibaren
doguracagım ve hastanem daha belli degil.....
şimdi çıkmam lazım agdacıda rendevum var15,15 de öpüldünüz.........
Yarın görüşmek üzere
sters oldum bian yaaaaaaaaa
kararsızım offfffffffffff
işyerınde doguracagım........
bazı balıklar midye ve kalamar denizdeki civayı tutar.civa ağır metaldir ve beyin gelişimini olumsuz yönde etkiler.bende midye kalamar karides bayılırım ama aylardır ağzıma sokmuyorum
bugün kimse konuşmuyor
Benim de daha geçen hafta belli oldu urlacım nie stres yapıyosun ki..Bütüüün hastaneler kucak açmış bizi bekliyo:)
Hemen söyliyim .......
Topiğin gevezeleri yok....
Başta ben - urla - bursasu - çiçek........
Denizlede şenay sıkılmış, bırakmış anlaşılan
bugün kimse konuşmuyor
bursasu ve çiçeği anlıyorumda.
sen çalışan bi bayansın güzelim nasıl yapabiliyosun işler yoğun değil galiba.
bazen ben ekranı açıyorum saatlerce açık kalıyo bakamıyorum.
kızlar bende şimdi valizimi topladım haftasonu izmirdeyim..ilk nst me giricem yarın 11 de çok merak ediyorum nasıl bişey bi de gitmişken hemşireye şu alttan kontrol nasıl yapılıyo onu sorucam daha çok var ama ben taktım bunu kafama öğrenmeden rahat edemicem
yollarda dikkat et şekerim görümcem girince gördüm nstyi göbüşü iki lastiksi şeyle bağlıyolar alıcılar var üstünde maus gibi biri sancıları biri bebişin kalp atışlarını ölçüyor
bu nst doğumun aşağı yukarı ne zaman olacağını mı söölüyo ki?
kasılmaların olup olmadığını ölçüyo eğer kasılma varsa doğum yaklaşmış demek oluyo eğer erkense kasılmalar için ilaç veriyo doktor genelde 1 haftaya referans oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?