2009 Nisan Anneleri buraya

niye ağlıyosun sen canım ya!!
bırak stres yapma..şifayada bak hangisini beğenirsen ona git..
sonuçta doğurcan sen bu bebişi stres yapma.
ama artık bir an önce kararını ver

urlacım benimde daha belli değil hastane takma kafana. Sezeryan olacağı için. özel hayat da güzel arkadaşım yaptı orda sezeryan memnundu ben 6gün sonra gördüm yatmıyordu oturup tv seyrediyordu..

Bana da hep sezeryan da şöel olur böle olur dedikleri için hasta gibi yatan birini bekliyordumm..

Yani merak etme bugün yarın karar verirsin.
Benim de belli değil....
Karataş güzel diyorlar... özel izmir hastanesi de ben normal epidural istiyorum o yüzden normal doğum yaptıran hastane ve doktor bakıyorum. Doktorum var tabi şuan.. O nun anlaşmalı olduğu hastanelere de bakacağım:)

Benim de daha geçen hafta belli oldu urlacım nie stres yapıyosun ki..Bütüüün hastaneler kucak açmış bizi bekliyo:)

Hemen söyliyim .......
Topiğin gevezeleri yok....

Başta ben - urla - bursasu - çiçek........

Denizlede şenay sıkılmış, bırakmış anlaşılan

Benim de daha geçen hafta belli oldu urlacım nie stres yapıyosun ki..Bütüüün hastaneler kucak açmış bizi bekliyo:)

kız cadı ne arıyon sen burda bide millete akıl veriyo kızım kimse seni geçebilirmi dr hastane değiştirmekte urla sen rahat ol canım ama bu deli kızıda örnek alma çocuğuda içinde tutuyo bu çıkarmaya niyeti yokkaydirigubbakcemile:1hug:

Hemen söyliyim .......
Topiğin gevezeleri yok....

Başta ben - urla - bursasu - çiçek........

Denizlede şenay sıkılmış, bırakmış anlaşılan

bursasu ve çiçeği anlıyorumda.
sen çalışan bi bayansın güzelim nasıl yapabiliyosun işler yoğun değil galiba.
bazen ben ekranı açıyorum saatlerce açık kalıyo bakamıyorum.

Son düzenleme:
bu gün benden hayır yok valla mıhtar konuş konuş bi bakıyom deli gibi hep ben konuşuyorum sıkmayım insancıkları diyorum akşamda en geç ben çıkıyorum bekçi gibi yoruluyorum valla zammı istesem ne:))))))))))

kızlar bende şimdi valizimi topladım haftasonu izmirdeyim..ilk nst me giricem yarın 11 de çok merak ediyorum nasıl bişey bi de gitmişken hemşireye şu alttan kontrol nasıl yapılıyo onu sorucam daha çok var ama ben taktım bunu kafama öğrenmeden rahat edemicem

yollarda dikkat et şekerim görümcem girince gördüm nstyi göbüşü iki lastiksi şeyle bağlıyolar alıcılar var üstünde maus gibi biri sancıları biri bebişin kalp atışlarını ölçüyor

bugün kimse konuşmuyor

bursasu ve çiçeği anlıyorumda.
sen çalışan bi bayansın güzelim nasıl yapabiliyosun işler yoğun değil galiba.
bazen ben ekranı açıyorum saatlerce açık kalıyo bakamıyorum.

valla işimi yapıyorum, o altta herzaman açık kalıyor,,
tabii bu arada ben gelene kadar birkaç sayfa ilerliyorsunuz..
tam konuya o anda dail olamıyorum ama ,, bilgim var... bişeycik kaçmıyor yaniii.

canım iyi yolculuklar,, dikkatli ol,, nasıl gideceksiniz. 9-10 saatlik yol...

yaaa öylemiymiş şeker.

kızlar biraz dışarı çıkıp hava alayım dedim 1 saat gezdim alışveriş yaptım geldim hava acayip soğuk eşimin montunu giyip içimde 2 kazak çıktım yola yarı yolda vazgeçtim bacaklarım donuyordu sabret et esra diye diye tam bir saat yürümüşüm bacaklarım daha yeni ısındı birazdan yemek yapmaya başlıycam...

saol şirvancım ama ben milas da oturuyorum izmir burdan 2 saat.bir saatte söke ye varırız orda bi yemek yiyip dinlenip tekrar 1 saat daha arabayla..benim dr um orda olduğu için alıştık artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…