2009 Nisan Anneleri buraya

muhattap olmayın şu insanlara fesatlık bulaştırmaktan başka vasfı olmayan tiplerle ya
napıyor kız sinanbeyciğim yarında biz gidicez 9 :45 randevumuz bakalım nedicek sıpalara seninki kocaman olmuş maşallah kırkbir buçuk keredoğurttum valla seni gecekaydirigubbakcemile3 ben doğramayınca seni doğurtayım dedim
arkadaşım insanları hiç tekma çünkü ben 3le 6 aylık aqrasındayken aaaaaa bu ne göbek 8 aylık gibisin diyorlardı.şimdide 8 aylığım karnın hiç büyümemeiş diyorlar yani sen düşün
ya benim eşek kadar göbeğime bakıp hamilemisin diye soran salaklar var ya yok kocamı yuttum töbe töbe

ben beylikdüzündeyim tatlım :) bende fuara gidicem ama ama maksimum yarım saat

prof dr maranki hamişler bolbol ayva yesin dedi çocukları iyi huylu güzel olurmuş :) bilgisayardan uzak dursunlar son aylarında didi bide:1closedeyes:

ayy ben bilgisayarımı bırakamam ... sizlerle yazışmazsam olmaz,, aklım sizlerde kalır ve erken doğururum mazallah

canım bebeek bakımı ile ilgili eğitici bilgiler veriyorlar...
gel sende - ağırlaşsanda gel,, nasılsa doktorun o hastanede değilmi...
bişey olursa hepimiz seni doğuma götürürüz...

melek 81 mi ? o benim hastanedeki seminerden arkadaşım..
ne olmuş ki oğluna ..

maranki çamaşır makinasındanda uzak durun dedi onu nasıl becercez elimizde mi yıkasak acaba : ) gerçekten onun neden zararlı olduğunu anlayamadım

aaaa ne güzel bir hamişle aynı yerdeyiz neresinde oturuyorsun ben beykentteyim bende senin gibi düşünüyorum ama içeri girince yarım saatten fazla gezerim herhalde

ihlas marmara dayım tatlım :) benim doktorum ayakta kalmama izin vermediği için mecbur azıcık gezmem gerekicek kaydirigubbakcemile

aman allah korusun kızzzzzzzzzzzz
bende ne güzel pastalar yapardım gecenlerde yaptım ama kekini kesemedim v.s eşim begendi ama ben begenmedim.. eskisi gibi olmuyorrr..

Urla ya bende düşünüyorum yenidoğan sünneti olsun diye ama doktorla konuştun mu ne diyo.gamyoncuiremsu
yr konuşmadım

küstüm kızlar yya beliniz ağrıyor mu normal mi falan diyorum cevap veren yok
ben yazmıştım................

oy ss kız benide aglatcan allahım onları bize bagışlasın.......

amin.........

ay canım kıyamam ben annelere görüyo musun 1000 km gelmiş biraz göreyim rahatlatayım kızımı diye.

küstüm kızlar yya beliniz ağrıyor mu normal mi falan diyorum cevap veren yok

betül benim belimde çok dolaşınca ağrıyo. oturunca geri kalkamıyorum yürürken çok zorlanıyorum.

teşekkür ederiz iyi dilekleriniz ve bizimle paylaştığınız duygularınız için. Umarız bizde bizden sonrakilere böyle misss kokulu bebiş yazıları yazarız sağsalim.:Saruboceq:

maranki çamaşır makinasındanda uzak durun dedi onu nasıl becercez elimizde mi yıkasak acaba : ) gerçekten onun neden zararlı olduğunu anlayamadım

maranki ye kalsa hamile kalınca tecrit odası kurdurmak gerek. nasıl olacakmış herşeyden uzak zaten hormonlar cıldırmış hepten kafayı yiyelim o zaman çok sağlıklı bebekler büyütürüz kesin.Hunileri takar gideriz doğuma artık.kaydirigubbakcemile

selinay maşallah prensin kocaman olmuş.
bakalım benimki ne kadar oldu akşam öğrenicem.
ayyy 1 ay oldu doktora gideli baya heyecanlandım bakalım neler diycek.

yeni anne olmuş birisi olarak biizlere destek olduğun için teşekkür ederiz!!
artık hepimizde sona yaklaştık.problemlerimiz oluyor ama seninde dediğin gibi güzel bir ödülümüz olacak 9 ay sonunda:))belkide bir daha yaşayamayacağımız doğanın mucizevi bir olayını yaşıyoruz.
allah senin bebişine bizlerin bebişlerine sağlıklı mutlu bir hayat versin inşallah!!!

bu arada beylikdüzündemi gidiyosun kontrollere hangi hastanedesin ?

benim eşim doktor sefaköy rumeli hastanesinde ilk başlarda oraya gidiyordum ama şimdi araç kullanmak istemiyorum malum trafikte sapık çook burda echomar ama şimdi kolan hastanesi oldu oraya gidiyorum ve çok memnunum doktorum çok iyi ve hastane tertemiz ve fazla kalabalık değil bebek yoğun bakım ünitesi var doğumuda burda yapmayı düşünüyorum sen nereye gidiyorsun ?

iyi dileklerin için sağol urla cım.bende izmirdeyim.özel hayat hastanesinde doğum yapacaktım küvez olayı çıkınca doktoruma güvendim buca tıpta yaptım.
zarag ın nerde doğum yaptığını merak etmişsin.o özel ege kent hastanesinde doğum yaptı.orası ssk ile anlaşmalı değil.zarag ın özel hayat sigortası karşıladı canım.yoksa bende orayı düşünüyordum çok mükemmel bir hastane.sen nerde oturuyorsun?ben bucadayım benim doktorumda mükemmel bir doğum yaptım dikişlerim hiç belli değil hepsi içeride oturma sorunumda olmadı pek.

ben acıbadem aylin tatlıadıma gidiyorum çok tatlı bi doktor her seferinde kapıda karşılayıp öpüyor herşeyle ilgileniyor.doğum international hospinal floryada yada bakırköy acıbademde olucak bakalım artık zaman ne göstercek :asigim:

kızlar ben yavaş yavaş hazırlanıp çıkıyorum dönünce yazarım görüşürüz by by.

canım şuanda aglıyorum.. kafam o kadar karışıkki arkadaşım aradı şifa hastamnesini biliyorsun ne kadar güzel bir hastane oradada dogum 300 tl
bende özel hayat hhastanesinde yapıcam herhalde ama şifaya gideyım diye düşünmeye başladım bugunden itibaren

doguracagım ve hastanem daha belli degil.....

şimdi çıkmam lazım agdacıda rendevum var15,15 de öpüldünüz.........
yarın görüşmek üzere

sters oldum bian yaaaaaaaaa

kararsızım offfffffffffff

işyerınde doguracagım........

bazı balıklar midye ve kalamar denizdeki civayı tutar.civa ağır metaldir ve beyin gelişimini olumsuz yönde etkiler.bende midye kalamar karides bayılırım ama aylardır ağzıma sokmuyorum

canım hiç stres yapma ben sorunlu bir hamilelik geçirdim hep kanamalıydı ve erken doğum yapacağımı biliyordum.ne doktorlar gezdim ne hastaneler değiştirdim.ama önemlisinin doktor olduğunu anladım.kendi kafama yatan konuşunca beni sakinleştirecek ve güven verecek bir doktor aradım.hayat hastanesinde,buca devlette,doruk tıp merkeszinde,konakta hiçbirinde bulamadım.buca tıpta buldum ne olursa olsun küvez bulamayınca doğumum emin ellerde olsun güvende hissedeyim doğumun sağlıklı olacagını bileyim diye kendi doktoruma döndüm.sende bence doktoruna güveneceğin bir hastane seç canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…