muhattap olmayın şu insanlara fesatlık bulaştırmaktan başka vasfı olmayan tiplerle yakızlar çevremde ne kadar manyak insanlar var,bizim sitede bir kadın var onun iki tane gelini var biri 6 diğeri 15 gün sonra doğuracak kadın beni nerde görse ayyyy çok kilo almışsın karnın ne kadar büyük falan böyle habire benle uğraşıyor kendide 130-140 kilo var ben beylikdüzünde oturuyorum hastanede karşılaştık geçen gün gelinini getirmiş kadın beni görür görmez bayağı kilo almışsın dedi bende allah allah neden acaba hamile olabilir miyim dedim kadın bozuldu biliyoruz hamile olduğunu dedi ayyy çok gıcık oluyorum böyle patavatsız insanlara ben onun gelinleri için hiç yorum yapmıyorum dün yine karşılaştık bu sefer gelinlerinin biri karnı büyük olanın bebepi küçük olurmuş seninki nasıl dedi bende salak gibi doğruyu söyledim 2-3 hafta önden gidiyor dedim sonra pişman oldum keşke evet çok küçük büyümüyor deseydim böyle insanların nazara bile değer velhasıl cahillik kötü bişey ....
napıyor kız sinanbeyciğim yarında biz gidicez 9 :45 randevumuz bakalım nedicek sıpalara seninki kocaman olmuş maşallah kırkbir buçuk kereslm kızlar şimdi doktordan geldim,bebiş büyümüş baya 2.610 gr olmuş maşallah ama doktor bana kızdı kilo almayacan artık dedi ekmek fln yeme,ama ben birazdan kek yapmayı düşünüyorum heheh.......................................
benim kocam izin vermiyo canım boyatmaya hamileyken,şenay o rüya ne öle kız ilk benmi gidecem yoksa doğuma hayırlısı bakalım,doktorda 10 gün sonra nsteye çağırdı ztn sancılarıma bakacakmış.....................
ya benim eşek kadar göbeğime bakıp hamilemisin diye soran salaklar var ya yok kocamı yuttum töbe töbearkadaşım insanları hiç tekma çünkü ben 3le 6 aylık aqrasındayken aaaaaa bu ne göbek 8 aylık gibisin diyorlardı.şimdide 8 aylığım karnın hiç büyümemeiş diyorlar yani sen düşün
kızlar hepiniz anadolu yakasında mı oturuyorsunuz ?avrupa yakasında oturan yok herhalde bide bu tarafta yapsak görüşme günü biz kelmiyiz : ) bide hafta sonu fuara gitmeyi düşünüyorum ama orda çok gezersem ki gezerim bide doğurursam fuar alanında adınada fuar koyarım sırf çok yorulurum diye biraz tırsıyorum.
prof dr maranki hamişler bolbol ayva yesin dedi çocukları iyi huylu güzel olurmuş :) bilgisayardan uzak dursunlar son aylarında didi bide:1closedeyes:
ne semineri varmış bende gelebilirim belki bu sefer. bayağı büyümüş de olacağız gerçi bakalım durum nasıl olacak ona göre gelirim
bende izledim marankiyi tv izlemek bilgisayar karşısında oturmak yokmuş. radyasyon çok zararlıymış. tüm gün kapalı yerde durulmamalıymış. 2-3 saatte bir dışarı çıkılmalı haftada 1 gün de şehir dışına gidilmeliymiş. ay biz öldük o zaman. süt içemeyin diyor onun yerine tere marul yicekmişiz. daha neler neler. ben dinledikten sonra hemen kapadım tv yi. ama bilgisayar karşısına geçtim şimdide napıcaz bilmem. :sm_confused:
mart annelerini dolaştım geldim.............
anam herkes dogurmuş 2-3 kişi kalmış dogurmayan sanırım........
yarında biri gidiyo hatta bugun temızlıkcısı varmış.... duramıyorum yerımde diyo...
son rutuşları yapıomuş bebek cantası bakımı v.s
melek 81 isimli kişinin bebegi hastanedeymiş ama pek sorunu yokmuş yarın cıkabılımış
enelin bebegi artık evindeymiş saglıklıymış..............
ya ben diyoum acaba dogar dogmaz sünnetini yaptırsammı?..
slm kızlar şimdi doktordan geldim,bebiş büyümüş baya 2.610 gr olmuş maşallah ama doktor bana kızdı kilo almayacan artık dedi ekmek fln yeme,ama ben birazdan kek yapmayı düşünüyorum heheh..................
hayırlı olsun canım ......................güle güle kullanın..................
şu diyeti bizede yaz bigudi lütfen yaaaaaaaaa.................
yok canım bende koymadım,yumuşatıcı zararlı......................................
benim kocam izin vermiyo canım boyatmaya hamileyken,şenay o rüya ne öle kız ilk benmi gidecem yoksa doğuma hayırlısı bakalım,doktorda 10 gün sonra nsteye çağırdı ztn sancılarıma bakacakmış.....................
bendede oluyo doktor hayırdır menapozamı giriyon dedi heheh...............
benimde sırtım ağrıyo canım..................
canım bebişine maşallah... kocaman olmuş...
slm nisan anneleriiiii kizlar ben ocak annesiyim oglusumu 21 ocakta normal dogumla kucagima aldim.sizlere icimden yazmak geldi arkadaslar su anda okadar mutluyumki anlatamam sizler gibi sgrilarim gecleri terlemelerim halsizlik ne bilem bicok sey yasadim,hatta sunu bilinki sonay daha zor gececek ama gercektennnn hic biseyi umursamayin cünkü hepiniz yavrularinizi kucaginiza alinca herseyin gectrigini ve bebisleriniz icin herseye degdigini görceksiniz.oglumu dogurunca hemen karnima koydular arkadaslar ve o 2cift minik göz bana bakiyordu öyle tatliydiki anlatamam su an öyle bi kokusu varki icime cektigim zaman tüm yorgunlugum geciyorr,
kizlarrrrrrrrr allah hepinizi bi avazda kurtarsinnnnnnnn hic bisey icin strese girmeyin tek düsünceniz melekleriniz olsun.sizlerin dogum hikayelerinizide takip etcem bebisleri öpcüukkkkkkkkkkkkk by
teşekkür ederiz.. senin bebişinde hayırlı olsun .
ben beylikdüzündeyim tatlım :) bende fuara gidicem ama ama maksimum yarım saat
aaaa ne güzel bir hamişle aynı yerdeyiz neresinde oturuyorsun ben beykentteyim bende senin gibi düşünüyorum ama içeri girince yarım saatten fazla gezerim herhalde
aman allah korusun kızzzzzzzzzzzzyok canım aşermek gibi değilde gamze sevdasına yemiştim sonrada hoşuma gitti devam ettim işte
haftada 1 gün şehir dışımı nereye gidicemizide söyleseydi bari...valla ben haftasonu oldumu eve kapatıyorum kendimi....haftaiçi çalışınca haftasonu enerji depolamak lazım...neyseki haftaya son çalışma haftam sonra bende evdeyim....:dance:
urla sana benden önce doğum tarihi verirlerse kaydirigubbakcemile3 allahhhhhhhhh
bende ne güzel pastalar yapardım gecenlerde yaptım ama kekini kesemedim v.s eşim begendi ama ben begenmedim.. eskisi gibi olmuyorrr..maranki hiç hamile kalmışmı acabaaaaaaa millete maval okumak ne kolay bütün gün evdeyim sokağa çıkamıyorum tv kapatayım pc yi kapatayım napayım kafayı yiyim manyak olayım tövbe tövbe
neyyyyyyyyseee
canım kek istedi bi kek çırpayım dedim ama mahvoldum ben bitmişim ya keke bile gücüm yetmiyo artık
yr konuşmadımUrla ya bende düşünüyorum yenidoğan sünneti olsun diye ama doktorla konuştun mu ne diyo.gamyoncuiremsu
ben yazmıştım................küstüm kızlar yya beliniz ağrıyor mu normal mi falan diyorum cevap veren yok
oy ss kız benide aglatcan allahım onları bize bagışlasın.......DOZKANCIM 5aydır görüşemedik evet:çok üzgünüm: ben vandayım annem mersinde zor günler geçirdim ama insan annesi yanınada olunca güvende hissediyo inanırmısınız düne kadar doğumdan korkuydum ama şimdi annem yanımda olunca cesaretlendim ne biliyim yol yorgunu koltukta uyuyakaldı zaten duygusalım bugünlerde ona bakıp ağlamak geldi beni 1 hafta görmek için 1000 km yol geldi doğumda tekrar gelcek ama yine ağlıyorum bennnnn:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
amin.........elevinya gözün aydın canım...
benimde annem 21 gündür yanımdaydı hiçbirşey umurumda değildi kendimi çok iyi hissediyordum ama şimdi mutsuzum benim annem istanbulda ama onunda sorumlulukları olduğu için evine gitti allah analarımızı başımızdan eksik etmesin...
slm kızlar şimdi doktordan geldim,bebiş büyümüş baya 2.610 gr olmuş maşallah ama doktor bana kızdı kilo almayacan artık dedi ekmek fln yeme,ama ben birazdan kek yapmayı düşünüyorum heheh..................
hayırlı olsun canım ......................güle güle kullanın..................
oy maşallah ogluna...............şu diyeti bizede yaz bigudi lütfen yaaaaaaaaa.................
yok canım bende koymadım,yumuşatıcı zararlı......................................
bendede oluyo doktor hayırdır menapozamı giriyon dedi heheh...............
benimde sırtım ağrıyo canım..................
allahım sizin bebeginze uzun ömürler versin evet etrafımda dogum ypmış ınsanlar son ayın gecmemesinden şikayetciiiiislm nisan anneleriiiii kizlar ben ocak annesiyim oglusumu 21 ocakta normal dogumla kucagima aldim.sizlere icimden yazmak geldi arkadaslar su anda okadar mutluyumki anlatamam sizler gibi sgrilarim gecleri terlemelerim halsizlik ne bilem bicok sey yasadim,hatta sunu bilinki sonay daha zor gececek ama gercektennnn hic biseyi umursamayin cünkü hepiniz yavrularinizi kucaginiza alinca herseyin gectrigini ve bebisleriniz icin herseye degdigini görceksiniz.oglumu dogurunca hemen karnima koydular arkadaslar ve o 2cift minik göz bana bakiyordu öyle tatliydiki anlatamam su an öyle bi kokusu varki icime cektigim zaman tüm yorgunlugum geciyorr,
kizlarrrrrrrrr allah hepinizi bi avazda kurtarsinnnnnnnn hic bisey icin strese girmeyin tek düsünceniz melekleriniz olsun.sizlerin dogum hikayelerinizide takip etcem bebisleri öpcüukkkkkkkkkkkkk by
allahım hepimizi bi avazda kurtarsın
maranki çamaşır makinasındanda uzak durun dedi onu nasıl becercez elimizde mi yıkasak acaba : ) gerçekten onun neden zararlı olduğunu anlayamadım
DOZKANCIM 5aydır görüşemedik evet:çok üzgünüm: ben vandayım annem mersinde zor günler geçirdim ama insan annesi yanınada olunca güvende hissediyo inanırmısınız düne kadar doğumdan korkuydum ama şimdi annem yanımda olunca cesaretlendim ne biliyim yol yorgunu koltukta uyuyakaldı zaten duygusalım bugünlerde ona bakıp ağlamak geldi beni 1 hafta görmek için 1000 km yol geldi doğumda tekrar gelcek ama yine ağlıyorum bennnnn:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
küstüm kızlar yya beliniz ağrıyor mu normal mi falan diyorum cevap veren yok
slm nisan anneleriiiii kizlar ben ocak annesiyim oglusumu 21 ocakta normal dogumla kucagima aldim.sizlere icimden yazmak geldi arkadaslar su anda okadar mutluyumki anlatamam sizler gibi sgrilarim gecleri terlemelerim halsizlik ne bilem bicok sey yasadim,hatta sunu bilinki sonay daha zor gececek ama gercektennnn hic biseyi umursamayin cünkü hepiniz yavrularinizi kucaginiza alinca herseyin gectrigini ve bebisleriniz icin herseye degdigini görceksiniz.oglumu dogurunca hemen karnima koydular arkadaslar ve o 2cift minik göz bana bakiyordu öyle tatliydiki anlatamam su an öyle bi kokusu varki icime cektigim zaman tüm yorgunlugum geciyorr,
maranki çamaşır makinasındanda uzak durun dedi onu nasıl becercez elimizde mi yıkasak acaba : ) gerçekten onun neden zararlı olduğunu anlayamadım
bu arada beylikdüzündemi gidiyosun kontrollere hangi hastanedesin ?
benim eşim doktor sefaköy rumeli hastanesinde ilk başlarda oraya gidiyordum ama şimdi araç kullanmak istemiyorum malum trafikte sapık çook burda echomar ama şimdi kolan hastanesi oldu oraya gidiyorum ve çok memnunum doktorum çok iyi ve hastane tertemiz ve fazla kalabalık değil bebek yoğun bakım ünitesi var doğumuda burda yapmayı düşünüyorum sen nereye gidiyorsun ?
iyi dileklerin için sağol urla cım.bende izmirdeyim.özel hayat hastanesinde doğum yapacaktım küvez olayı çıkınca doktoruma güvendim buca tıpta yaptım.
zarag ın nerde doğum yaptığını merak etmişsin.o özel ege kent hastanesinde doğum yaptı.orası ssk ile anlaşmalı değil.zarag ın özel hayat sigortası karşıladı canım.yoksa bende orayı düşünüyordum çok mükemmel bir hastane.sen nerde oturuyorsun?ben bucadayım benim doktorumda mükemmel bir doğum yaptım dikişlerim hiç belli değil hepsi içeride oturma sorunumda olmadı pek.
şişkolar : ) ben çok zayıfım görseniz manken : ) şimdi ben kalamarı çok severdim ama hamile kaldığımdan beri hiç yemedim dün dondurulmuş kalamar aldım pişirmeyi düşünüyorum ama bebeğe zararı varmıdır bilmiyorum netten baktım az civa içerir diyo aranızda doktoruna soran varsa acele cevap...
canım şuanda aglıyorum.. kafam o kadar karışıkki arkadaşım aradı şifa hastamnesini biliyorsun ne kadar güzel bir hastane oradada dogum 300 tl
bende özel hayat hhastanesinde yapıcam herhalde ama şifaya gideyım diye düşünmeye başladım bugunden itibaren
doguracagım ve hastanem daha belli degil.....
şimdi çıkmam lazım agdacıda rendevum var15,15 de öpüldünüz.........
yarın görüşmek üzere
sters oldum bian yaaaaaaaaa
kararsızım offfffffffffff
işyerınde doguracagım........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?