merhaba hanımlar
ben eylül annesi olacağım allah nasip ederse
Allah hepinizi kazasız belasız sıkıntısız hayırlısıyla kurtarsın hanımlar
size merak ettiğim bir konu için danışmam gerekti
artık doğumunuz yaklaştı çatlaklarınız için dr tavsiye ettiği yada sizin kullandığınız ürünler nelerdir ve çatlaklarınız ne durumda hangi aydan itibaren kullanmalıyım bana yardım ederseniz çok sevinirim
karnım biraz kaşınıyor ama şimdilk bişey yok biraz korkuyorum hanımlar sizler neler yaptınız
ilginize tşk hanımlar sağolun peki son soru
bu ikili testte hcbg sonucuna göre cinsiyet çıkıyor mu bunu biliyor muydunuz
yada gerçekliği var mı
herkese iyi akşamlar!!
Deniz kaçar:)))
aşkı memnu var bugün benim dizi:)))
dilekim burdayım ya bende rapor veriim can bebek de 2200 olmuş. ilk defa nst ye bağladılar bizimki cihazı tekmeledi devamlıiyi gidiomuş gidişatımız beğendim doktor amca bizide.
bu arada kızlar çatlaklardan bahsediosunuz ben hiç krem falan kullanmıorum çatlamadımda bu saatten sonra çatlamam da heralde ne bilimmmm
çiçek doktorla normal doğum yapabilir miyim diye konuşacaktın sordun mu?
maşallah dozkan ve çiçek kuzularınız büyümüşler..........
şişkolar : ) ben çok zayıfım görseniz manken : ) şimdi ben kalamarı çok severdim ama hamile kaldığımdan beri hiç yemedim dün dondurulmuş kalamar aldım pişirmeyi düşünüyorum ama bebeğe zararı varmıdır bilmiyorum netten baktım az civa içerir diyo aranızda doktoruna soran varsa acele cevap...
Hemen söyliyim .......
Topiğin gevezeleri yok....
Başta ben - urla - bursasu - çiçek........
Denizlede şenay sıkılmış, bırakmış anlaşılan
valla bu tamamen genetikmerhaba hanımlar
ben eylül annesi olacağım allah nasip ederse
Allah hepinizi kazasız belasız sıkıntısız hayırlısıyla kurtarsın hanımlar
size merak ettiğim bir konu için danışmam gerekti
artık doğumunuz yaklaştı çatlaklarınız için dr tavsiye ettiği yada sizin kullandığınız ürünler nelerdir ve çatlaklarınız ne durumda hangi aydan itibaren kullanmalıyım bana yardım ederseniz çok sevinirim
ben 3. aydan itibareb lierac diye bi krem kullanıyorum doktorum önermişti şuana kadar bi çatlağım olmadı bundan sonra nolur bilemem ama hergün sürmüyordum 2 günde bir sürdüm ama bu aydan itibaren hergün sürüyorum tavsiye ederim
aynen bende sabah zeytinyağı akşam lieracı kullandım ama hiçbir faydasını görmedim herkeste farklı sonuçlar veriyorsabahları LİERAC,AKŞAMLARI ACI BADEM KREMİ.
BUNLAR BENİM KULLANDIKLARIM HENÜZ ÇATLAK YOK.
ANCAK KULLANIPTA ÇATLAYAN ARKAŞLAR ÇOK.
O YÜZDEN OLUP OLAMIYACAĞI SENİN VÜCUDUNLA İLGİLİ..
Kızlar kimseler kalmamış ama ben geldim ve söz verdiğim gibi yazıyorum.
Özlemcim doktora sordum rezene çayı normal doğumda doğumu kolaylaştırıyomuş falan filan diye
oda yok öyle bişey dedi. rezene sadece gazını alır rahatlatır ama doğumu kolaylaştırıcı bir özelliği yok dedi.
Bu arada bizim bıcırıkta büyümüş teyzeleri 2400 gr olmuş tahmini boyuda 43 cm dedi doktor teyzemiz.
artık az zaman kaldı ödem olabilir tuzu kes dedi.
12 kilo almışım toplamda artık kilo alma dedi ekmeği makarnayı pilavı kes dedi.
Özellikle su bu ayda çok önemli sakın 3 litreden daha az su içme dedi.
Hastane odasına baktım doğum fiyatlarını öğrendim geldim.
Bidahaki buluşmamız 3 hafta sonra doktor muayeneye girmeden önce nstye girip gelmemi istedi.
Artık sondan bir önceki görüşmemiz olur herhalde.
dilekim burdayım ya bende rapor veriim can bebek de 2200 olmuş. ilk defa nst ye bağladılar bizimki cihazı tekmeledi devamlıiyi gidiomuş gidişatımız beğendim doktor amca bizide.
bu arada kızlar çatlaklardan bahsediosunuz ben hiç krem falan kullanmıorum çatlamadımda bu saatten sonra çatlamam da heralde ne bilimmmm
maşallah dozkan ve çiçek kuzularınız büyümüşler..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?