2009 Nisan Anneleri buraya

Bursasu,Sen hani dr a gidiyorsun Jimer Hastanesinde?Ben de orada Melike Hanım a gidiyorum,orada yapacağım doğumumu kısmetse.

bende jimerde yapcam ama,bişe duydum orda sabit bir çocuk doktoru yokmuş,doğumdan sonra iki doktor nöbetleşe geliyomuş ve biri bişe söylüyomuş diğeri başka bişey.çok moralim bozuldu.bu konuda bi bilginiz varmıdır acaba kızlar

günaydııınnn!!!!!!!!!!!!!
nasılsınız???
ben iyiyim çok şükür sağlığım yerinde..
hafta gene bitiyor..
doktora gidipte güzel haberlerle dönenlere ne mutlu sorunsuz bitirelim şu hamilelikler..
yarın benimde kontrol var!!

beni hiç nst ye bağlamadı doktor.
37-38 haftalarda oluyormuş diye duydum ama.
bu gidişte konuşurum.
mart 13 de izne ayrılıyorum ben.az kaldı.
yaa zaman çok çabuk geçiyor...

beni hiç nst ye bağlamadı doktor.
37-38 haftalarda oluyormuş diye duydum ama.
bu gidişte konuşurum.
mart 13 de izne ayrılıyorum ben.az kaldı.
yaa zaman çok çabuk geçiyor...

32. haftadan sonra bağlanıo hamilerler sanırm. amaan zaten 15-20 dakikalık komik bişey bitio hemen evet baksana bi pazartesi gelio bi bakıosun cuma olmş hafta bitmiş şaka gibi

canım bebek büyüyünce midenin yeri daralıomuş ya ondanmış olabiir bazı hamilelerde çok soslu ağır şeyler yeme dedi:)

ya zaten doktor gibi olduk biz..bu teşhisi koymuştuk önceden zaten.
bikaç kişi doktora gitse yeter aslında bizden:)
iyi sevindim.artık ağır yememk lazım zaten..

32. haftadan sonra bağlanıo hamilerler sanırm. amaan zaten 15-20 dakikalık komik bişey bitio hemen evet baksana bi pazartesi gelio bi bakıosun cuma olmş hafta bitmiş şaka gibi

ya zaten kontroller sıkıcı olmaya başladı artık hep aynı şeyler.bi geçen sefer tahlil için kan verdim o kadar..
ya sorma çok hızlı geçiyoz zaman..
ananen hala sendemi.
benim ananem vefat etti(
çok severdim çok tatlı tontondu..
hala unutamıyoruz adı geçince bile ağlıyoruz evdesenağlama
bende zaten bi babanne kaldı!!

canımm başınız sağolsun benimde 4 ay önce babanem vefat etti bebişimi görmeyi istiodu göremedi zavallıcık.

ya dün kontrole gittiimizde beni ilgfilendiren tek şey bebek 2 kiloyu geçmiş mi die merak ediodum o kdr. zaten poz vermio bizimki o yüzden ultrasondan poposunu gördük yine her zamanki gibi

şimdilik çıkıyorum kızlar dönerim biraz işim var..
ekran açık kaldıkça konsantre olamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…