2009 Nisan Anneleri buraya

hoşgeldin demet umarım bebiş artık günü dolana kadar uslu uslu bekler.
sen stres yapma eminin herşey yolunda gider.:içelim:

biz geldiiiiiiiiiiiik dr amcamızı gördük bizi çok beğendi zeynebimiz 2 229 gr olmuş belirsiz yavrucak [hala belirsiz] 2 100 gr olmuş maşallah kuzularıma kırkbirbuçukkere dr yine 36 yı görücez dedi inşallaaaaaaaaaaahhh

çalışabilir raporumu aldım.......

Baran bey kafasını aşağıya döndürmüş, (geçen gün çok ağrım vardı, demekki o zaman dönmüş)

1876 gr olmuş,,
8 haftan kaldı dedi, 1 haftayı öyle geç - 7 haftamız var dedi bana ...
Ayyyy az kalmışşşşş..

Baran bey bir inat bu seferde 2 eliyle suratını kapamış,,,
göstermicem suratımı işte der gibi,, poz verdi sıpa....

Iyi napalım göstermesi,, çıkınca görücez artık...
Sağlımız iyiymiş,,, allaha şükür....

çatı kontrolünü sordum ,, 38 hafta da bakacam,,,
bebeğin kilosu önemli orda dedi,,,

rezene çayını sormayı unuttum.. Sonradan aklıma geldi...

ohhh ne güzel tamamdır artık..............

oy maşallah pıcırıklara
ay yinemi belirsiz eheheheheheheh
ne şımarık bu yaaaa

slm hanımlarrr
son iş günü ve ben çoook mutluyum.
gerçi bayağa ağrım var ama olsun yarın cumartesiya yeter :)

ay evet 2 gün tatil................

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

valla iyiyim şimdilik dozkancım....haftaya son çalışma haftam kısmetse.....yolda zaten hep plan yapıyorum şurda sancım tutarsa hangisine giderim diye:)).......akşamları eve pestilim çıkmış gibi gidiyorum ama gece enerji topluyoruz kızımla herhalde sabah yine yollardayız.....ama yinede evdeyken gelsin bebeğim bende evde vakit geçireyim dimi ama....

epimizi inşallah..........

haklısın sanırım....... ama gelde bunu bana anlatdelikafadulden

zamanla düzelir fikirlerin sen hormon kurbanı olmuşsun

maşallah.............................delikafaduldendelikafadulden

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm

naberler bakalımmmmmmmmmmmm

Hoşgeldin çalışkan mıhtar.

Maşallah bebişlerine. bak senin zeynep açıkgöz olacak şimdiden belli kapmış mamaları hep.

slm hanımlarrr
son iş günü ve ben çoook mutluyum.
gerçi bayağa ağrım var ama olsun yarın cumartesiya yeter :)

hoşgeldin canım. artık ikigün dinlendirirsin belini. tabi artık zor oluyodur çalışmak.

maşallah bebişlerine ,,,

kız sen benden 1 hafta öndesin ,,
seninkiler 2 in üstünde ler nasıl besliyorsun bakım... -- birde ikizler ,, maşallah....

Benimki 1876 gr daha ,,,
doktor öyle çok iri bir bebek olmayacak dedi zaten...
Aman zaten iri olmasın... Nasıl çıkartacam sonra ordan...
Dışarda iri olsun ...

Son düzenleme:

maşallah bebişlerine,inşallah zamanında doğarlar annelerini üzmezler aferin onlara ne güzel büyümüşler.

öncelikle günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlar.

dozkan çiçek şenay güzel haberlerinize çok sevindim.gözünüz aydın.bıcırıklar kocaman olmuşlar.bursasu aynı güzel haberleri senden de bekliyoruz.

demet kendini iyi hissetmen çok güzel.kaç haftalık oldun.32 bitti mi?

urla benim kardeşim 7 kasımda bebeğini şifada doğurdu.çok memnun kaldı.bi daha yapsam gene orayı tercih ederim diyor.o da izmir de çok hastane dolaştı.tavsiye üzerine oraya karar verdi.doktorunun ismini bilimyorum.istersen öğrenebilirim.doğumdan sonra ki ilgiyi de beğenmişti.

biz de gop özel de karar kıldık arkadaşlar.hastane evime yürüyerek 10 dk falan.yoğun bakım üntesi olarak ödül almış.kezban hanım diye çapayı 3. lükle bitiren bi doktoru tavsiye ettiler.salı günü gidip tanışacaz.inşallah memnun kalırım.ben elimden geleni yaptım.gerisi Allah a kaldı artık.hepimiz için de aynı durum sözkonusu zaten.sezeryan sanırım 1100 - 1500 civarlarında.

Gerçekten çalışmak zor oluyor
git gide ağırlaşıyoruz. gerçi halime çok şükür arabayla gelip gidiyorum otobüs kullanmak zorunda olan arkadaşlar geliyor aklıma Allah yardımcııları olsun

valla biz burdaki iş arkadaşlarıyla konuşuyoruz.
bi tanede daha hamile arkadaş var işyerinde.ikimizde burda doğum yapcaz bu gidişle diye..
steril ürün üretmek için temiz oda yaptırdık daha yeni ameliyethane standartlarınında üstünde orayı kullancaz dokktorlarıda oraya çağırcaz:))
odayı yapan firma yetkilisi bile espri yaptı bu konuda zaten..
artık bu odada ameliyat doğum yapabilirsiniz o derece kaliteli oldu diye:))

espri tabiiii.

şimdilik kendimi iyi hissediyorumm..
inşallah son ana kadar böle gider erken gelmez bizim oğlan.

BARAN BEY E KOCAMAN MAŞALLAH

hani bennnnnnnnnnnnnnnnnnn senağlamasenağlamasenağlama

arkadaşlar sezeryan tarihime göre tam 5 haftam kaldı benim de.41 gün falan szınırm.çabucak hayırlısıyla geçsin inşallah sayılı günlerimiz.

Teşekkürederiz canım. umarım salı günü doktorla tanışmanızda beklediğin tüm güzel cevapları alırsın. Negüzel evinede yakınmış hastane hemde ödüllü daha ne olsun. Hastane çantasına bile gerek yok ihtiyaç oldukça eşin hem hava alır hem ihtiyacını alır gelir evden süper valla.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…