herkese slm hayırlı cumalar herkese
bugün kendimi iyi hissediyorum şükürler olsun sancım yok
size bakmak istedim
bizde herşeyi bitirdik bütün herşeyi hazır kızımın sağolsun herşeyi yaptı görümcem :)
ohhh ne güzel tamamdır artık..............herkese slm hayırlı cumalar herkese
bugün kendimi iyi hissediyorum şükürler olsun sancım yok
size bakmak istedim
bizde herşeyi bitirdik bütün herşeyi hazır kızımın sağolsun herşeyi yaptı görümcem :)
oy maşallah pıcırıklarabiz geldiiiiiiiiiiiik dr amcamızı gördük bizi çok beğendi zeynebimiz 2 229 gr olmuşbelirsiz yavrucak [hala belirsiz] 2 100 gr olmuş maşallah kuzularıma kırkbirbuçukkere dr yine 36 yı görücez dedi inşallaaaaaaaaaaahhh
slm hanımlarrr
son iş günü ve ben çoook mutluyum.
gerçi bayağa ağrım var ama olsun yarın cumartesiya yeter :)
rumelili nasılsın canım ya sen ne zaman izne ayrılıyosun?
maşallah sadece 2 gün izin var diye sevinebilecek kadar iyisin.
yollarda doğurma sonuna kadar çalışacam diye. senin hastane aramana bile gerek kalmayacak
otobüsler sallaya sallaya kolay doğum yaptıracak sana hehehehehe.
epimizi inşallah..........
haklısın sanırım....... ama gelde bunu bana anlatdelikafadulden
biz geldiiiiiiiiiiiik dr amcamızı gördük bizi çok beğendi zeynebimiz 2 229 gr olmuşbelirsiz yavrucak [hala belirsiz] 2 100 gr olmuş maşallah kuzularıma kırkbirbuçukkere dr yine 36 yı görücez dedi inşallaaaaaaaaaaahhh
/QUOTE]
maşallah,barekallah bebeklerine şenaycım.....akıllı bunlar bekler 36 yı
çalışabilir raporumu aldım.......
Baran bey kafasını aşağıya döndürmüş, (geçen gün çok ağrım vardı, demekki o zaman dönmüş)
1876 gr olmuş,,
8 haftan kaldı dedi, 1 haftayı öyle geç - 7 haftamız var dedi bana ...
Ayyyy az kalmışşşşş..
Baran bey bir inat bu seferde 2 eliyle suratını kapamış,,,
göstermicem suratımı işte der gibi,, poz verdi sıpa....
Iyi napalım göstermesi,, çıkınca görücez artık...
Sağlımız iyiymiş,,, allaha şükür....
çatı kontrolünü sordum ,, 38 hafta da bakacam,,,
bebeğin kilosu önemli orda dedi,,,
rezene çayını sormayı unuttum.. Sonradan aklıma geldi...
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
naberler bakalımmmmmmmmmmmm
biz geldiiiiiiiiiiiik dr amcamızı gördük bizi çok beğendi zeynebimiz 2 229 gr olmuşbelirsiz yavrucak [hala belirsiz] 2 100 gr olmuş maşallah kuzularıma kırkbirbuçukkere dr yine 36 yı görücez dedi inşallaaaaaaaaaaahhh
slm hanımlarrr
son iş günü ve ben çoook mutluyum.
gerçi bayağa ağrım var ama olsun yarın cumartesiya yeter :)
biz geldiiiiiiiiiiiik dr amcamızı gördük bizi çok beğendi zeynebimiz 2 229 gr olmuşBelirsiz yavrucak [hala belirsiz] 2 100 gr olmuş Maşallah kuzularıma kırkbirbuçukkere dr yine 36 yı görücez dedi inşallaaaaaaaaaaahhh
GÜNAYDIN TATLİŞKOLARRRRR.
Teşekkür ederim canım. Umarım güzel haberler alırsın pazartesi bebişinden.
Deniz senin bebek artık üç kiloya yaklaşmıştır çok yaklaştı senin doğum. Ya sen hala nasıl dayanıyosun işyerinde okadar çok oturmaya. Tabi bak annelik şimdiden fedakarlık yaptırıyo insana di mi? daha sonra bebişinle zaman geçirmek için dayanıyosun maşallah sana.a.s.
Urlacım ya sıkma canını bu kadar. Eminim çok rahat bir doğum yapacaksın yaptığın bu stresler anı olarak kalacak. İçini ferah tutmaya çalış. İyi düşün iyi şeyler bulsun seni inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
çalışabilir raporumu aldım.......
Baran bey kafasını aşağıya döndürmüş, (geçen gün çok ağrım vardı, demekki o zaman dönmüş)
1876 gr olmuş,,
8 haftan kaldı dedi, 1 haftayı öyle geç - 7 haftamız var dedi bana ...
Ayyyy az kalmışşşşş..
Baran bey bir inat bu seferde 2 eliyle suratını kapamış,,,
göstermicem suratımı işte der gibi,, poz verdi sıpa....
Iyi napalım göstermesi,, çıkınca görücez artık...
Sağlımız iyiymiş,,, allaha şükür....
çatı kontrolünü sordum ,, 38 hafta da bakacam,,,
bebeğin kilosu önemli orda dedi,,,
rezene çayını sormayı unuttum.. Sonradan aklıma geldi...
öncelikle günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlar.
dozkan çiçek şenay güzel haberlerinize çok sevindim.gözünüz aydın.bıcırıklar kocaman olmuşlar.bursasu aynı güzel haberleri senden de bekliyoruz.
demet kendini iyi hissetmen çok güzel.kaç haftalık oldun.32 bitti mi?
urla benim kardeşim 7 kasımda bebeğini şifada doğurdu.çok memnun kaldı.bi daha yapsam gene orayı tercih ederim diyor.o da izmir de çok hastane dolaştı.tavsiye üzerine oraya karar verdi.doktorunun ismini bilimyorum.istersen öğrenebilirim.doğumdan sonra ki ilgiyi de beğenmişti.
biz de gop özel de karar kıldık arkadaşlar.hastane evime yürüyerek 10 dk falan.yoğun bakım üntesi olarak ödül almış.kezban hanım diye çapayı 3. lükle bitiren bi doktoru tavsiye ettiler.salı günü gidip tanışacaz.inşallah memnun kalırım.ben elimden geleni yaptım.gerisi Allah a kaldı artık.hepimiz için de aynı durum sözkonusu zaten.sezeryan sanırım 1100 - 1500 civarlarında.
öncelikle günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlar.
dozkan çiçek şenay güzel haberlerinize çok sevindim.gözünüz aydın.bıcırıklar kocaman olmuşlar.bursasu aynı güzel haberleri senden de bekliyoruz.
demet kendini iyi hissetmen çok güzel.kaç haftalık oldun.32 bitti mi?
urla benim kardeşim 7 kasımda bebeğini şifada doğurdu.çok memnun kaldı.bi daha yapsam gene orayı tercih ederim diyor.o da izmir de çok hastane dolaştı.tavsiye üzerine oraya karar verdi.doktorunun ismini bilimyorum.istersen öğrenebilirim.doğumdan sonra ki ilgiyi de beğenmişti.
biz de gop özel de karar kıldık arkadaşlar.hastane evime yürüyerek 10 dk falan.yoğun bakım üntesi olarak ödül almış.kezban hanım diye çapayı 3. lükle bitiren bi doktoru tavsiye ettiler.salı günü gidip tanışacaz.inşallah memnun kalırım.ben elimden geleni yaptım.gerisi Allah a kaldı artık.hepimiz için de aynı durum sözkonusu zaten.sezeryan sanırım 1100 - 1500 civarlarında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?