2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın................

hava cok soguk buralarda aşırı fırtına var.. onar insan valla gece kaldım wc'ye
yatarken allahım dışardaki insanlara yardım et dedim.....

sabahta eşimin yanına uzandım o ayrı cekyatta ben ayrı cekyatta yatıyoruz artık...

sarıldım ona.... şakacıktan ne yapıon sen diye bi bagırdı bi kokttum kafasına bi tokat yedi sabah sabah........

izmirde hava kapalı işyerinde uykum geldi valla. birazdan çıkacağım. bi lavoboya gitcem iyi olur sonra wc arıyorum yollarda:) kızım 2 de tekme attımı yandımm.. nasıl sıkışıyorum anlatamam.
aynen basınc yapıyorrrrrrlar

oy maşallahhhhhh

maşallah dozkan oglunaaaaaa

saruböceq doğum hikayesini yazmış merak edenlere duyrulur :ecrin_bebek:
linki kopyalarmısın
bence sen o köfte avatraını kaldır..........delikafadulden

günaydın güzel anneler....mutlu güzel bir gün herkese...son çalışma gübü yuppiii....ver elini tatil 2 gün:))
evet... umarım bu hafta sonu.. güzel.gecer

niye ağlıyosun sen canım ya!!
bırak stres yapma..şifayada bak hangisini beğenirsen ona git..
sonuçta doğurcan sen bu bebişi stres yapma.
ama artık bir an önce kararını ver

urlam bitanem niçin ağlıyosun gez bak karar verirsin birine üzme kendini:teselli::1hug:

yapma melek bu kadar umutsuz olma daha doğumuna var

ya kızlar artık ne kaldı şurda 1 ay...................

benim ilk gittigim balcova polıkınligi................ saime hanım

2. gittigim özel hayat hastanesi.......... memnun kalmadım ama burda doguracagım diyordum düne kaadar mecburiyetten......

SALI GÜNÜDE şifa hastanesine gidecegiz bakalım orada neler olucak artık karar vermemız lazım ama

salıgünü eşimde gelicek.... bakalım

dün akşam agdacıdan geldim duşumu aldım
aldım elime yasin kitabımı okudum...............

allahım hepimize kolay dogum nasip et dedim...............

agla ala ben hem okuyom hem aglıyom eşim geldi sonra yemek yedik aglıom yıne zaten kimsenın umranda deglım herkes kendi derdinde dedim.. aman sormayın .. sters oldum

Günaydın tatlı anneler
dünkü halsizliğimden sonra bugün iyi hissediyorum.
Urla canım moralini bozma.Herşey çok güzel olacak inan buna.
Kızlar ben kahvaltımı yapıp geliyorum.

urlacım canını sıkma.doğumdan sonra bu sıkıntıların hiçbirini hatırlamayacaksın.inşallah sorunsuz bir doğumun olur.

Şimdi Jimer in internet sayfasına baktım,orada da doktorlaın içinde Çocuk Doktoru verilmemiş,dediğin doğru olabilir,kadrolu bir çocuk doktorları olmayabilir.
Ben doktorumla hiç konuşmadım da,acaba normal doğumlara da kendi dr umuz mu giriyor yoksa nöbetçi kimse o mu giriyor?Benim özel hastane düşünmemein en önemli sebebi kendi dr umun girmesiydi,daha 1 ay var die dr umla doğumla ilgili birşey konuşmadık,ama önceden ayarlamaya gerek var mı acaba?yoksa zaten o mu girecek?

urlacım canını sıkma.doğumdan sonra bu sıkıntıların hiçbirini hatırlamayacaksın.inşallah sorunsuz bir doğumun olur.

hepimiz için inşallah

Günaydın tatlı anneler
dünkü halsizliğimden sonra bugün iyi hissediyorum.
Urla canım moralini bozma.Herşey çok güzel olacak inan buna.
Kızlar ben kahvaltımı yapıp geliyorum.
inşallah cnm

günaydınn
canım bebeek bakımı ile ilgili eğitici bilgiler veriyorlar...
gel sende - ağırlaşsanda gel,, nasılsa doktorun o hastanede değilmi...
bişey olursa hepimiz seni doğuma götürürüz...

doğru dedin şirvan en güvenli yer zaten hastane olacak gelebilirim herhalde.

benim akrabam orda jimerde doğum yaptı söylemiştim. Sezeryan oldu o çok memnundu doktorunun adını bilmiyorum. Annenin tansiyon gibi problemlerinden dolayı 3 hafta önce aldılar. Ama küveze girmedi bebek. Sonradan sarılık çıktı 5 gün sonra falan. Çocuk hastanesinde yattı bebiş 3 gün. Jimerde öyle olanaklar olmaması kötü biraz. Ama genel olarak memnunlardı hastaneden. Ben de ziyarete gittiğimde çok güzeldi odaları falan çok yeni zaten.

GÜNAYDIN TATLİŞKOLARRRRR.

Selam kızlar
Bugün sersem gibiydim.Durup durup yattım.Pek giremedim yani kızmayın bana.
Selinay, Çiçek ve Dozkan maşallah bebişlerinizie.Benim de pazartesi kontrolüm var.Bakalım Doruk bek ne kadar olmuş.

Teşekkür ederim canım. Umarım güzel haberler alırsın pazartesi bebişinden.

Deniz senin bebek artık üç kiloya yaklaşmıştır çok yaklaştı senin doğum. Ya sen hala nasıl dayanıyosun işyerinde okadar çok oturmaya. Tabi bak annelik şimdiden fedakarlık yaptırıyo insana di mi? daha sonra bebişinle zaman geçirmek için dayanıyosun maşallah sana.a.s.

Urlacım ya sıkma canını bu kadar. Eminim çok rahat bir doğum yapacaksın yaptığın bu stresler anı olarak kalacak. İçini ferah tutmaya çalış. İyi düşün iyi şeyler bulsun seni inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

dozkan doğru söylüyor pozitif şeyler düşünelim ki onlar karşılasın bizleri.......ben herşeyi oluruna bıraktım kendi açımdan......tek hastaneye gittim hamileliğim boyunca ama orda doğum yapmaktanda vazgeçebilirim hemde bu haftalarda.....doktor birazdaha bahsetmezse doğum şeklimden her an değiştirebilirim....sonuçta bu bebeği dünyaya getirecek olan benim içimde kalmıcak bir şekilde yardımcı olan olacaktır şimdiden kafamı bunlarla meşgul edip içimdeki yavruyu üzemicem....bakın cuma saati girdi herkesin cuması mübarek,duaları kabul olsun inşallah.....

rumelili nasılsın canım ya sen ne zaman izne ayrılıyosun?
maşallah sadece 2 gün izin var diye sevinebilecek kadar iyisin.
yollarda doğurma sonuna kadar çalışacam diye. senin hastane aramana bile gerek kalmayacak
otobüsler sallaya sallaya kolay doğum yaptıracak sana hehehehehe.

epimizi inşallah..........
haklısın sanırım....... ama gelde bunu bana anlatdelikafadulden

herkese slm hayırlı cumalar herkese
bugün kendimi iyi hissediyorum şükürler olsun sancım yok
size bakmak istedim
bizde herşeyi bitirdik bütün herşeyi hazır kızımın sağolsun herşeyi yaptı görümcem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…