aynen basınc yapıyorrrrrrlarizmirde hava kapalı işyerinde uykum geldi valla. birazdan çıkacağım. bi lavoboya gitcem iyi olur sonra wc arıyorum yollarda:) kızım 2 de tekme attımı yandımm.. nasıl sıkışıyorum anlatamam.
oy maşallahhhhhhdilekim burdayım ya bende rapor veriim can bebek de 2200 olmuş. ilk defa nst ye bağladılar bizimki cihazı tekmeledi devamlıiyi gidiomuş gidişatımız beğendim doktor amca bizide.
bu arada kızlar çatlaklardan bahsediosunuz ben hiç krem falan kullanmıorum çatlamadımda bu saatten sonra çatlamam da heralde ne bilimmmm
maşallah dozkan oglunaaaaaane güzel çatlamadan bitireceksin inşallah. çok kilo almadın ya hem onun faydası var hemde günlük düzenli yürüyüş karın kaslarınıda güçlendirdiği için yük deriye değil kaslara taşıtılınca da çatlama olmuyor.kaydirigubbakcemile2
linki kopyalarmısınsaruböceq doğum hikayesini yazmış merak edenlere duyrulur :ecrin_bebek:
evet... umarım bu hafta sonu.. güzel.gecergünaydın güzel anneler....mutlu güzel bir gün herkese...son çalışma gübü yuppiii....ver elini tatil 2 gün:))
canım hiç stres yapma ben sorunlu bir hamilelik geçirdim hep kanamalıydı ve erken doğum yapacağımı biliyordum.ne doktorlar gezdim ne hastaneler değiştirdim.ama önemlisinin doktor olduğunu anladım.kendi kafama yatan konuşunca beni sakinleştirecek ve güven verecek bir doktor aradım.hayat hastanesinde,buca devlette,doruk tıp merkeszinde,konakta hiçbirinde bulamadım.buca tıpta buldum ne olursa olsun küvez bulamayınca doğumum emin ellerde olsun güvende hissedeyim doğumun sağlıklı olacagını bileyim diye kendi doktoruma döndüm.sende bence doktoruna güveneceğin bir hastane seç canım.
niye ağlıyosun sen canım ya!!
bırak stres yapma..şifayada bak hangisini beğenirsen ona git..
sonuçta doğurcan sen bu bebişi stres yapma.
ama artık bir an önce kararını ver
urlacım benimde daha belli değil hastane takma kafana. Sezeryan olacağı için. özel hayat da güzel arkadaşım yaptı orda sezeryan memnundu ben 6gün sonra gördüm yatmıyordu oturup tv seyrediyordu..
Bana da hep sezeryan da şöel olur böle olur dedikleri için hasta gibi yatan birini bekliyordumm..
Yani merak etme bugün yarın karar verirsin.
Benim de belli değil....
Karataş güzel diyorlar... özel izmir hastanesi de ben normal epidural istiyorum o yüzden normal doğum yaptıran hastane ve doktor bakıyorum. Doktorum var tabi şuan.. O nun anlaşmalı olduğu hastanelere de bakacağım:)
urlam bitanem niçin ağlıyosun gez bak karar verirsin birine üzme kendini:teselli::1hug:
yapma melek bu kadar umutsuz olma daha doğumuna var
ben jale gürlülere gidiyorum
bende jimerde yapcam ama,bişe duydum orda sabit bir çocuk doktoru yokmuş,doğumdan sonra iki doktor nöbetleşe geliyomuş ve biri bişe söylüyomuş diğeri başka bişey.çok moralim bozuldu.bu konuda bi bilginiz varmıdır acaba kızlar
urlacım canını sıkma.doğumdan sonra bu sıkıntıların hiçbirini hatırlamayacaksın.inşallah sorunsuz bir doğumun olur.
inşallah cnmGünaydın tatlı anneler
dünkü halsizliğimden sonra bugün iyi hissediyorum.
Urla canım moralini bozma.Herşey çok güzel olacak inan buna.
Kızlar ben kahvaltımı yapıp geliyorum.
canım bebeek bakımı ile ilgili eğitici bilgiler veriyorlar...
gel sende - ağırlaşsanda gel,, nasılsa doktorun o hastanede değilmi...
bişey olursa hepimiz seni doğuma götürürüz...
Şimdi Jimer in internet sayfasına baktım,orada da doktorlaın içinde Çocuk Doktoru verilmemiş,dediğin doğru olabilir,kadrolu bir çocuk doktorları olmayabilir.
Ben doktorumla hiç konuşmadım da,acaba normal doğumlara da kendi dr umuz mu giriyor yoksa nöbetçi kimse o mu giriyor?Benim özel hastane düşünmemein en önemli sebebi kendi dr umun girmesiydi,daha 1 ay var die dr umla doğumla ilgili birşey konuşmadık,ama önceden ayarlamaya gerek var mı acaba?yoksa zaten o mu girecek?
Selam kızlar
Bugün sersem gibiydim.Durup durup yattım.Pek giremedim yani kızmayın bana.
Selinay, Çiçek ve Dozkan maşallah bebişlerinizie.Benim de pazartesi kontrolüm var.Bakalım Doruk bek ne kadar olmuş.
günaydııınnn!!!!!!!!!!!!!
nasılsınız???
ben iyiyim çok şükür sağlığım yerinde..
hafta gene bitiyor..
doktora gidipte güzel haberlerle dönenlere ne mutlu sorunsuz bitirelim şu hamilelikler..
yarın benimde kontrol var!!
ya kızlar artık ne kaldı şurda 1 ay...................
benim ilk gittigim balcova polıkınligi................ saime hanım
2. gittigim özel hayat hastanesi.......... memnun kalmadım ama burda doguracagım diyordum düne kaadar mecburiyetten......
SALI GÜNÜDE şifa hastanesine gidecegiz bakalım orada neler olucak artık karar vermemız lazım ama
salıgünü eşimde gelicek.... bakalım
dün akşam agdacıdan geldim duşumu aldım
aldım elime yasin kitabımı okudum...............
allahım hepimize kolay dogum nasip et dedim...............
agla ala ben hem okuyom hem aglıyom eşim geldi sonra yemek yedik aglıom yıne zaten kimsenın umranda deglım herkes kendi derdinde dedim.. aman sormayın .. sters oldum
epimizi inşallah..........GÜNAYDIN TATLİŞKOLARRRRR.
Teşekkür ederim canım. Umarım güzel haberler alırsın pazartesi bebişinden.
Deniz senin bebek artık üç kiloya yaklaşmıştır çok yaklaştı senin doğum. Ya sen hala nasıl dayanıyosun işyerinde okadar çok oturmaya. Tabi bak annelik şimdiden fedakarlık yaptırıyo insana di mi? daha sonra bebişinle zaman geçirmek için dayanıyosun maşallah sana.a.s.
Urlacım ya sıkma canını bu kadar. Eminim çok rahat bir doğum yapacaksın yaptığın bu stresler anı olarak kalacak. İçini ferah tutmaya çalış. İyi düşün iyi şeyler bulsun seni inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
haklısın sanırım....... ama gelde bunu bana anlatdelikafaduldendozkan doğru söylüyor pozitif şeyler düşünelim ki onlar karşılasın bizleri.......ben herşeyi oluruna bıraktım kendi açımdan......tek hastaneye gittim hamileliğim boyunca ama orda doğum yapmaktanda vazgeçebilirim hemde bu haftalarda.....doktor birazdaha bahsetmezse doğum şeklimden her an değiştirebilirim....sonuçta bu bebeği dünyaya getirecek olan benim içimde kalmıcak bir şekilde yardımcı olan olacaktır şimdiden kafamı bunlarla meşgul edip içimdeki yavruyu üzemicem....bakın cuma saati girdi herkesin cuması mübarek,duaları kabul olsun inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?