hoşgeldin demet umarım bebiş artık günü dolana kadar uslu uslu bekler.
Sen stres yapma eminin herşey yolunda gider.:içelim:
şirvan maşallah canım ya.benim kide 31+1 de 1719 gramdı.hemen hemen aynı gidiyor kiloları demek ki.
Teşekkürederiz canım. umarım salı günü doktorla tanışmanızda beklediğin tüm güzel cevapları alırsın. Negüzel evinede yakınmış hastane hemde ödüllü daha ne olsun. Hastane çantasına bile gerek yok ihtiyaç oldukça eşin hem hava alır hem ihtiyacını alır gelir evden süper valla.kaydirigubbakcemile5
bende beni unuttun zannetmiştim....
aaa kilolar iyiymiş o zaman..
herkes ten 2 küsür duyunca biraz tedirgin olmuştum... açıkça ... :1hug:
Şimdi Jimer in internet sayfasına baktım,orada da doktorlaın içinde Çocuk Doktoru verilmemiş,dediğin doğru olabilir,kadrolu bir çocuk doktorları olmayabilir.
Ben doktorumla hiç konuşmadım da,acaba normal doğumlara da kendi dr umuz mu giriyor yoksa nöbetçi kimse o mu giriyor?Benim özel hastane düşünmemein en önemli sebebi kendi dr umun girmesiydi,daha 1 ay var die dr umla doğumla ilgili birşey konuşmadık,ama önceden ayarlamaya gerek var mı acaba?yoksa zaten o mu girecek?
zaten ordaydı da ayrılmıştı şimdi yine geri döndüJimer ilk açılacağı zaman ben de Jale Gürlüler in adını duymuştum ,demek yeni geçmiş.Bide birşey soracağım ben 36.haftadayım ama nst ye girmedim hiç,acaba gerekli durumlarda mı giriliyor nst ye?
maşallah cnm meleklerinebiz geldiiiiiiiiiiiik dr amcamızı gördük bizi çok beğendi zeynebimiz 2 229 gr olmuşbelirsiz yavrucak [hala belirsiz] 2 100 gr olmuş maşallah kuzularıma kırkbirbuçukkere dr yine 36 yı görücez dedi inşallaaaaaaaaaaahhh
çalışabilir raporumu aldım.......
Baran bey kafasını aşağıya döndürmüş, (geçen gün çok ağrım vardı, demekki o zaman dönmüş)
1876 gr olmuş,,
8 haftan kaldı dedi, 1 haftayı öyle geç - 7 haftamız var dedi bana ...
Ayyyy az kalmışşşşş..
Baran bey bir inat bu seferde 2 eliyle suratını kapamış,,,
göstermicem suratımı işte der gibi,, poz verdi sıpa....
Iyi napalım göstermesi,, çıkınca görücez artık...
Sağlımız iyiymiş,,, allaha şükür....
çatı kontrolünü sordum ,, 38 hafta da bakacam,,,
bebeğin kilosu önemli orda dedi,,,
rezene çayını sormayı unuttum.. Sonradan aklıma geldi...
ya kızlar benim tek derdim erken doğum vs falan değil yok hazırlığı olmamış yok bilmem ne bunlar dert değil benim için.çünkü herşey olup gidiyor.herşey paraya bakıyor.gidersin 1 günde halledersin herşeyi.
benim derdim doğduğunda ve sonrasında sağlıklı olması..
yani görüyoruz duyuyoruz etraftan ne sorunlu bebekler var.
sonradan rahatsızlananlar.
aklıma bazen geliyo doğduğunda allah korusun daha önceden farkedilmeyen bir sorunu olurmu diye.
çünkü bizim arkadaşlardan birinin bebeğinin sonradan 2 kulağınında işitmediği ortaya çıktı.
ALLAHIM KORUSUN!!!!!!
BEŞİKTİ KIYAFETTİ YOK ARABAYDI DERT DEĞİL YA!!
gerçekten çalışmak zor oluyor
git gide ağırlaşıyoruz. Gerçi halime çok şükür arabayla gelip gidiyorum otobüs kullanmak zorunda olan arkadaşlar geliyor aklıma allah yardımcııları olsun
çok haklısın deniz.ama iyi düşünmek lazım. Bazen benimde aklıma geliyor ya bişeyi varsa doktorlar herşeyi göremiyor sonuçta. öyle düşündğüm zamanlarda hemen kafamdan kovuyorum bu düşünceleri. Herşeyin çok güzel olacağı hayalleri kuruyorum rahatlamaya çalışıyorum.
ya kızlar benim tek derdim erken doğum vs falan değil yok hazırlığı olmamış yok bilmem ne bunlar dert değil benim için.çünkü herşey olup gidiyor.herşey paraya bakıyor.gidersin 1 günde halledersin herşeyi.
benim derdim doğduğunda ve sonrasında sağlıklı olması..
yani görüyoruz duyuyoruz etraftan ne sorunlu bebekler var.
sonradan rahatsızlananlar.
aklıma bazen geliyo doğduğunda allah korusun daha önceden farkedilmeyen bir sorunu olurmu diye.
çünkü bizim arkadaşlardan birinin bebeğinin sonradan 2 kulağınında işitmediği ortaya çıktı.
ALLAHIM KORUSUN!!!!!!
BEŞİKTİ KIYAFETTİ YOK ARABAYDI DERT DEĞİL YA!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?