2009 Nisan Anneleri buraya

hoşgeldin demet umarım bebiş artık günü dolana kadar uslu uslu bekler.
Sen stres yapma eminin herşey yolunda gider.:içelim:

umarım canım 34 haftama girecem biraz daha dayansa hergün dua ediyorum bütün hamile bayanlara ama çok stres yapıyorum çok gerginim bugünlerde elimde değil

yaa benim bebek 33.haftada 2000 gr dı.
ilk başlarda normalden iriydi.
sanki şimdi öle değil.
bilemiyorum şimdi 3000 oldumu 2 haftada olmuşmudur acaba?
hep tombul bi bebeğim olsun istemiştim(tabiki bebeklik döneminde sonrasında değil!!!!!!!!!)
acaba zayıf mı olcak benim afacan..

maşallah hepinizin bebeklerine artık 2 kilolar konuşulmaya başlanmış
Şİrvancım seninkinede maşallah çok büyük olması çokta önemli değil önemli olan sağlıklı olmaları

şirvan senin baran meleğinde büyümüş maşallah allah hayırlısıyla doğurmamızı nasip etsin ...

urlacım sen niye bu kadar üzülüyorsun ben zaman azaldıkça daha bir rahatlıyorum nasıl olsa doğacaklar nerde doğacakları çok önemli değil eskiden annanelerimiz babaannelerimiz tarlada bağda bahçede doğuruyorlarmış ben manisalıyım babamı babaannem karpuz tarlasında doğurmuş çok şükür bizler çooook şanslıyız bizi anlamaya çalışan eşlerimiz var bütün hastaneler emrimizde rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize...

evet eşim de öyel söylüyor.çantaalrı abartamyalım evden lazım olanı ben alır getiririm diyor.aslında rahatlık.şimdiye kadar boş yere kastım kendimi hastane konusunda.

urla bak sen de en kısa zamanda rahatlayacaksın merak etme.

bende beni unuttun zannetmiştim....

aaa kilolar iyiymiş o zaman..

herkes ten 2 küsür duyunca biraz tedirgin olmuştum... açıkça ... :1hug:

yok canım ya tedirgin olma.hatta doktorumuz tam haftasına uyumlu gidiyor .böyle devam dedi.

ya kızlar benim tek derdim erken doğum vs falan değil yok hazırlığı olmamış yok bilmem ne bunlar dert değil benim için.çünkü herşey olup gidiyor.herşey paraya bakıyor.gidersin 1 günde halledersin herşeyi.
benim derdim doğduğunda ve sonrasında sağlıklı olması..
yani görüyoruz duyuyoruz etraftan ne sorunlu bebekler var.
sonradan rahatsızlananlar.
aklıma bazen geliyo doğduğunda allah korusun daha önceden farkedilmeyen bir sorunu olurmu diye.
çünkü bizim arkadaşlardan birinin bebeğinin sonradan 2 kulağınında işitmediği ortaya çıktı.
ALLAHIM KORUSUN!!!!!!

BEŞİKTİ KIYAFETTİ YOK ARABAYDI DERT DEĞİL YA!!

slm kızlar ben geldim
herkese hayırlı cumalar....

benim arkadaşım jimede yaptı aralıkta bi çocuk doktoru vardı o zaman bayan
bende hiç konuşmadım
benimki doğuma girecek

Jimer ilk açılacağı zaman ben de Jale Gürlüler in adını duymuştum ,demek yeni geçmiş.Bide birşey soracağım ben 36.haftadayım ama nst ye girmedim hiç,acaba gerekli durumlarda mı giriliyor nst ye?
zaten ordaydı da ayrılmıştı şimdi yine geri döndü
son haftalarda giriiyo diye biliyorum ama bende hiç girmedim

maşallah cnm meleklerine
baya güzel gelişimleri hadi inşallah 36 yıda görürsünüz..

maşalllah baran bebeğede
bebeklerimiz Allah a şükür sağlıklılar

bende doktordan geldim kızlar benim bebişim de bu arad ismimiz de kaan gibi görünüyor

kilomuz 2.176 gram olmuş
10 günde 400 gram falan almış maşallah
dizlerini göbeğimin tam ortasına dayamış demekki ondan acıyordu derim

boyuda 43 cm cvarı olmuş
bebişimin yüzüne kordonu gelmiş güzel poz vermedi annesine başıda şu an sol yanda aşağıda duruyormuş
tombiş tombiş yüzü vardı kızlar
bebeğim babasına benziyordu

dozkan ben tuzu zaten en baştan beri kısmıştım.çünkü normalde tuzlu severim yemeklri.kardeşim çok kilo almadı ama o bile son haftalarda şişti.onu görünce ben de ne başta tedbirimi aldım.bakalım nolcak.ama su içemiyorum.bu aralar midem de başladı yeniden iyce içemez oldum.arkadaşlar ödem ve tansiyon açısından su çok önemliymiş .stressssssssss için bişey gelmiyor elimden ne yazık ki

Çok haklısın Deniz.Ama iyi düşünmek lazım. Bazen benimde aklıma geliyor ya bişeyi varsa doktorlar herşeyi göremiyor sonuçta. Öyle düşündğüm zamanlarda hemen kafamdan kovuyorum bu düşünceleri. Herşeyin çok güzel olacağı hayalleri kuruyorum rahatlamaya çalışıyorum.

gerçekten çalışmak zor oluyor
git gide ağırlaşıyoruz. Gerçi halime çok şükür arabayla gelip gidiyorum otobüs kullanmak zorunda olan arkadaşlar geliyor aklıma allah yardımcııları olsun

[b]evet toplu taşıma araçlarında zor tabi allah güç versin.
Benide artık babam getirip götürüyor aydına.
Dolmuşla zor olcak diye.,
malum uzun zamandır arabada kullanamıyorum göbekten.
Adamcağız özel şoför oldu[/b]

maşallah bursasu kocaman olmuş kaan.biz de ilk kez geçen hafta gördük yüzünü .çok tatlıydı.benim de hep göbek çevremde duruyor.hareket edince göbeğim acıyor artık.

aynen bende canım!!
Gelince hemen çıkarıyorum aklımdannn

Aynı şeyleri bende düşünüyorum arkadaşım hatta annem ben hazırlık yaparken bırak hiçbirşeyi olmasın çarşafa saralım diyodu bende anneme kızıyordum ilk bebeğim heves ediyorum diye herşeyden önce sağlıklı hayırlı evlatlarımızın olması gerisi boş dünyada birsürü bebek açlıktan ölüyor senağlama bizimkiler ağızlarında gümüş hatta altın kaşıkla doğacaklar nerdeyse....

kızlar gedanın gönderdiği bi site vardı.dualar diye.orada sağ eliniz karnınıza koyup Allah ın el musavvir ismini çekerseniz bebeğiniz sağlıklı ve güzel olur diyordu.ben okuduğumdan beri sürekli çekiyorum.sayı yazmıyordu ben de çekebildiğim kadar çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…