ya kızlar sizin şu kasılma diye bahsettiğiniz şey nasıl bişey?
dün herkes bana kızdı. senin ne işin var burda diye. stres olucaksın korkucaksın dediler. ama eminin evde çok daha stresli bi bekleyiş olurdu benim için.ve de vazgeçmedim. hala normal dğum diyorum.
yalnız galiba çok yoruldum. neredeyse 2 gündür geçmeyen kasılmalarım var. karnımın kasılı olduğu zaman gevşek olduğundan daha fazla.özellikle gece her sağa sola döndüğümde kasılıyorum. alt tarafta hafifi baskılar ve bel-karın bölgesinde hafif adet sancısı hissediyorum.korktum aslında ama dr kanama yoksa, kasılmalar düzenli değilse ve bebek hareketleri normalse son aylarda bu kasılmalar normalmiş.
Yine de inşallah bu kadar erken gelmez bebeğim diye dua ediyorum
sorma canım ya dün kontrolüm vardı tansiyon tavan yaptı hiç bu kadar çıkmamıştı tansiyonum 16-10 çıktı sonra geri düştü 10-5 e kadar düştü dr birazda heycandandan olabilir diyor,evet iyice şişmeye başladım son zamanda hızlı kilo aldım ondanda olabilir hamd olsun protein çıkmadı idrarda,bazen kafamı tutmakta zorlanıyorum merak ettirmek istemezdim ama sağlık sorunlarım artmaya başladı yinede hamd ı senalar olsun bende sizleri merak ettim acaba doğum yapan varmı iymisiniz diye çok şükür hepinizde iyisiniz:1hug:
ŞİRVAN, bigudi54+, cicoşş, dinozzo, etoprak, huzur84, köfte:)), oslem1907, RUMELİLİ, sev_rey, tuğçe8, şen_ay
oooo maşallahınız var.kızlar....
bursasu - urla - çiçek dışında herkes burda,,,,
tugçeçik gelmiş ,, kız seni merak ettik,, bakıyorum doğurmamışsın,, tansiyon problemi var anladığım geçmiş olsun..
bana özelden msn -tel bilgilerini göndersene senide listeyi ekliyim.....
ben biraz geçmişi okuyum..
kıslar bebişimin park yatağı geldi internetten sipariş etmiştik
ay mutlu oldum çok
canım inşallah gelmez hakikaten bebeiş dursun daha umarım rahim kendini doğuma hazırlıyodur kasılarak önemli bişey değildir.
off bayaqa çıkmış tansiyonun iyi misin şimdi güzelim?
bende geldim mıhtar
ohhhhhhhhhhhhhhhh tatlı tatlı uyusun büyüsün içinde tatlı kuzun:ecrin_bebek:
ya kızlar sizin şu kasılma diye bahsettiğiniz şey nasıl bişey?
ben bu mevzuyu açtım konuşmadınız delü garular çatlayın şimdi meraktann emiiiiii:mymeka:deniz şu kasılma işini bir sen anlamadın bir de ben :1no2:
saol canımcımohhhhhhhhhhhhhhhh tatlı tatlı uyusun büyüsün içinde tatlı kuzun:ecrin_bebek:
denizle şirvan alemsiniz valla sizin hiç rahminiz bööle top gibi sertleşmio mu?
ay kızlar bende akıntıda inanılmaz artış var netten araştırdım doğuma 2 hafta kala müthiş artış oluyomuş..............
denizle şirvan alemsiniz valla sizin hiç rahminiz bööle top gibi sertleşmio mu?
ya kızlar herkes iiyse okumiim ya geçmişi valla çok üşendim yoksa kimseyle konuşacak vakit kalmayacak ha,inşallah herkes iidir,kız tuğçe allah seni ne yapmaya cadı arada girsene ben iim desene merak ettik,dün sabah uyandım aklıma düştün acaba doğurdudamı girmiyor diye,gir ben iim de çık
ya var ya be 33 haftadayım ilk defa dün oldu hemde kaş kere yaa oturuyodum sabah karnım zaten taş gibi ama dahada fena oldu resmen toplandı böyle annee dedim hemen olur dedi annem ama rahimde değil mide tarafı yukarda oldu öğlen misafirim vardı o zamanda oldu gözlerim faltaşı gibi açılmış anladılar noldu dediler güldüm artık çok iginç bunlar zararlı değil dimi teyzeleri akşam alışverişteyiz yatak hastane cıkışı kalan son eksikleri tamamlayıp yarın çantayı hazır ediyom karyola alcam karar verdim orda dönmezsem:teytey::teytey:
tamam güzelim girerim yok daha doğurmadım canım ya sabah kalkar kalkmaz beni düşündün demek ilahi:roflol: ama heran doğurabilirim dr nisan başı diyor ama martın sonuda olabilir diyor şu iki haftayı sağlıkla hayırlısıyla bir atlatsaydık size burdan yazarım doğurduğum zaman merak etmeyin hergün inşallah yoklamayada gelirim:1hug:
herkese merhabalar bugün doktorumuza gittik nst te sancı yoğun çıkmadı ama açıklığım 6 cm olmuş doktor mucizesin hala ayakta geziyosun nasıl oluyo bende anlamıyorum diyor sancılarım olmadığı için doğumu gerçekleştirmedi.36 haftayı doldurduğum için artık kalkamadan yatmak yok ama haftaya açıklık 6 cm i geçerse sancıda olmasa suni sancıyla büyük olasılıkla doğumu gerçekleştiricekmiş sanırım önce doğuranız ben olucam:)))
hahah alış artık o sancılara canım
bu arada akşam keyifli geçecek yani
kız dayan en azından mart sonuna kadar kaç haftalık oldun sen şimdi ticker da gitmiş
hayatım doldurdun ya 36. haftayı hiç merak etme artık sağ salim gelir bebişin inşallah bizde görürüz 36 yı:Saruboceq:herkese merhabalar bugün doktorumuza gittik nst te sancı yoğun çıkmadı ama açıklığım 6 cm olmuş doktor mucizesin hala ayakta geziyosun nasıl oluyo bende anlamıyorum diyor sancılarım olmadığı için doğumu gerçekleştirmedi.36 haftayı doldurduğum için artık kalkamadan yatmak yok ama haftaya açıklık 6 cm i geçerse sancıda olmasa suni sancıyla büyük olasılıkla doğumu gerçekleştiricekmiş sanırım önce doğuranız ben olucam:)))
herkese merhabalar bugün doktorumuza gittik nst te sancı yoğun çıkmadı ama açıklığım 6 cm olmuş doktor mucizesin hala ayakta geziyosun nasıl oluyo bende anlamıyorum diyor sancılarım olmadığı için doğumu gerçekleştirmedi.36 haftayı doldurduğum için artık kalkamadan yatmak yok ama haftaya açıklık 6 cm i geçerse sancıda olmasa suni sancıyla büyük olasılıkla doğumu gerçekleştiricekmiş sanırım önce doğuranız ben olucam:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?