2009 Nisan Anneleri buraya

canım inşallah gelmez hakikaten bebeiş dursun daha umarım rahim kendini doğuma hazırlıyodur kasılarak önemli bişey değildir.

off bayaqa çıkmış tansiyonun iyi misin şimdi güzelim?

bende geldim mıhtar

kıslar bebişimin park yatağı geldi internetten sipariş etmiştik
ay mutlu oldum çok

ohhhhhhhhhhhhhhhh tatlı tatlı uyusun büyüsün içinde tatlı kuzun:ecrin_bebek:

evet ya çok korktum çıkınca şimdi parçalı bulutlu yinede iyi sayılırım hamd olsun:1hug:

ya kızlar herkes iiyse okumiim ya geçmişi valla çok üşendim yoksa kimseyle konuşacak vakit kalmayacak ha,inşallah herkes iidir,kız tuğçe allah seni ne yapmaya cadı arada girsene ben iim desene merak ettik,dün sabah uyandım aklıma düştün acaba doğurdudamı girmiyor diye,gir ben iim de çık

kasılma göbek deliğinin iki parmak üstünden başlayarak kasıklara doğru karının sertleşmesidir olunca hissetmemeniz imkansız arkadaşlar bazende tuvaletiniz var gibi ağrınızda olur

ay kızlar bende akıntıda inanılmaz artış var netten araştırdım doğuma 2 hafta kala müthiş artış oluyomuş..............

canımm benimde altım sırılsıklam oluo artık doktor ped koyma demişti ama koymasam olmuo. ama nst ye falan giirdiğimde geçen hafta kasılmalar yok denecek kadar düşük seviyede falan demişti Allah korusun 2 hafta sonra doğurmak istemiorum valla ya

denizle şirvan alemsiniz valla sizin hiç rahminiz bööle top gibi sertleşmio mu?

ya var ya be 33 haftadayım ilk defa dün oldu hemde kaş kere yaa oturuyodum sabah karnım zaten taş gibi ama dahada fena oldu resmen toplandı böyle annee dedim hemen olur dedi annem ama rahimde değil mide tarafı yukarda oldu öğlen misafirim vardı o zamanda oldu gözlerim faltaşı gibi açılmış anladılar noldu dediler güldüm artık çok iginç bunlar zararlı değil dimi teyzeleri akşam alışverişteyiz yatak hastane cıkışı kalan son eksikleri tamamlayıp yarın çantayı hazır ediyom karyola alcam karar verdim orda dönmezsem:teytey::teytey:

tamam güzelim girerim yok daha doğurmadım canım ya sabah kalkar kalkmaz beni düşündün demek ilahi:roflol: ama heran doğurabilirim dr nisan başı diyor ama martın sonuda olabilir diyor şu iki haftayı sağlıkla hayırlısıyla bir atlatsaydık size burdan yazarım doğurduğum zaman merak etmeyin hergün inşallah yoklamayada gelirim:1hug:

herkese merhabalar bugün doktorumuza gittik nst te sancı yoğun çıkmadı ama açıklığım 6 cm olmuş doktor mucizesin hala ayakta geziyosun nasıl oluyo bende anlamıyorum diyor sancılarım olmadığı için doğumu gerçekleştirmedi.36 haftayı doldurduğum için artık kalkamadan yatmak yok ama haftaya açıklık 6 cm i geçerse sancıda olmasa suni sancıyla büyük olasılıkla doğumu gerçekleştiricekmiş sanırım önce doğuranız ben olucam:)))

hahah alış artık o sancılara canım

bu arada akşam keyifli geçecek yani

kız dayan en azından mart sonuna kadar kaç haftalık oldun sen şimdi ticker da gitmiş

oooo ben ne rüyalar görüyorum ama hepsini sölemem :)kaç kişi doğuruyor biliomusun 2 güne bir ama telaşa vermiim die söylemiorum sanada öle kaçırdım sinirden ama ha sakın zannetmeki ölesine ben yoldayken tlf duymadım die ne laflar yedim valla sende arada gir bak valla yoksa geliyorklava

eyvaaaaaaaaaaaaaahhh hem güzel bişey hem garip geldi ilk annemiz doğurmak mı üzere yani aman Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafadulden Canım Allah hayırlı az acılı bir doğum yaşatsın inşallah sana valla 6 cm i okuyunca şoka girdim-tatlicadiarzu-

hahah alış artık o sancılara canım

bu arada akşam keyifli geçecek yani

kız dayan en azından mart sonuna kadar kaç haftalık oldun sen şimdi ticker da gitmiş

canım Allah ın izniyle inşallah maşallah34+2 olduk hayırlısı bakalım:1hug:sezaryen ya benim 40 değil 38 hafta

tamam kızlar bundan sonra girer yoklamayı verip kaçarım inşallah, tel. noyuda muhtara gönderdim şimdi kaçıyorum hepimiz Allah emanet olalım

hayatım doldurdun ya 36. haftayı hiç merak etme artık sağ salim gelir bebişin inşallah bizde görürüz 36 yı:Saruboceq:

maşallah maşallah ne dirayetli çıktın......inşallah kuzun küvöze gerek olmadığı anda gelecek.........haftayıda atlattın mı zaten miadında olucaksın....Allah bekleme sabrı versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…