2009 Nisan Anneleri buraya

ay sağol canım içim rahatladı ben en çok küvesde kalmasından korkuyorum herkesin bebeği zamanında gelsin inş

betül19, aysun4141, benanber, demet1, dinozzo, eda_edanur, eysan, galatea79+, köfte:)), lana01, selinay2002, takvim, şen_ay canlarım 2009 mart annelerinde 'son ayıma girdim kızımı adı için lütfen anketime katılın... ' diye bir topiğim var .lütfen katılın anketime teşekkürler...

demet bu haftalardan sonra ebbekleri pek küvözde tutmuyolar ciğerlerin durumuna bağlı ama doktor dediki 2500 gramı geçtikten hiçbişeycik olmaz dedi

herkesi öpüyorum ben doktora gidiyorum hazırlanmam gerek eşim öğle arasında almaya gelecek beni
herkese huzurlu sakin ağrısız bir gün diliyorum :)

ben katıldım anketine şekercim

çiçek teşekkürler.çiçek sen sezeryan olcaksın sanırım anestezi nasıl olcak?
bu arada bebek hareketleriniz nasıl?öpüyorum

herkesi öpüyorum ben doktora gidiyorum hazırlanmam gerek eşim öğle arasında almaya gelecek beni
güle güle git demetcim hayırlı haberlerle dön inş.:CüvCüv:

demet bu haftalardan sonra ebbekleri pek küvözde tutmuyolar ciğerlerin durumuna bağlı ama doktor dediki 2500 gramı geçtikten hiçbişeycik olmaz dedi

evet çiçekcim benim yeğenim 35. haftada 2500 doğdu küveze filan girmedi çok da sağlıklıydı maşallah

ben dün oylamıştım cnm nil i seçtimhihoyyyt

benimkide 2500 ü geçti çok şükür.ama yinede hepimizinki zamaında gelsin.büyük kızımda dr 15 nisan demişti doğum tarihine 14 nisanda geldi.bebişte ablasına benzesin.

ayy günaydın desem geçmi oldu ben bugn felekten bi gün çaldım uyyudum valla adama kahvaltı bile hazırlamadımm birazda dinlenelim yaa dün benm belimin tek tarafı çok agrıyodu akşam olunca ölüyom zaten sizdede oluyomu belden giriyo agrıı

ilk hamileliğimde 25 kilo aldım 20 si hemen gitti ilk aylar ne olur bundada böyle olsa.................

varis çorabını bende duydum canım doktorlar tavsiye ediyo ama almadım bebeişide büyütmüşsün maşallah.........................

geçmiş olsun eyşancım bakalım ne zaman doğuracan nstye girdinmi hiç...............

hayırlı haberlerle gel canım....................

benimkide 2500 ü geçti çok şükür.ama yinede hepimizinki zamaında gelsin.büyük kızımda dr 15 nisan demişti doğum tarihine 14 nisanda geldi.bebişte ablasına benzesin.

aa benimle aynı gün doğmuş senin büyük kızın

ohhhhhh iyi yapmışsın arada tembellik iyi gelio. yok benim belden girmio ağrı

aa ne güzel 1 gün önce gelmiş darısı başımıza :) bende dr a gitmeyeli 4 hafta oldu çok merak ediyorum bebişin kilosunu bi de yüzünü görebilmeyi çok istiyorum geçen sefer göstermemiş saklanmıştı ama dudakları aynı ben :lepi: eşim buna inanmıyo ama ben eminim çıkınca görücez artık..

ay kızlar bende akıntıda inanılmaz artış var netten araştırdım doğuma 2 hafta kala müthiş artış oluyomuş..............

günaydın cnm benimde aynı önce bebek sanki aşağıya çok baskı yapıyomuş gibi bi ağrı karnıma giriyo hemen arkasından belimin tek tarafı ağrıyo sadece..ama hem belden hem karından aynı anda girince çok fena oluyo işte..

inşş bundada veririrsin 25 kilo nun 20 sinin gitmeside süpermiş balon gibi sönmüşsündür kıskaydirigubbakcemile3

sönmüşüm valla resimlere bakıyorumda ama 5 kilo hediye kaldı sonra 2-3 kilo daha aldım 67 liyle başladım ikinci gebeliğe.............................

sönmüşüm valla resimlere bakıyorumda ama 5 kilo hediye kaldı sonra 2-3 kilo daha aldım 67 liyle başladım ikinci gebeliğe.............................

inş bu seferde verirsin hep beraber veririrz hediyede istemiyorus kaydirigubbakcemile2 önümüz yaz peynir karpuz yeriz mis gibi lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…