ay sağol canım içim rahatladı ben en çok küvesde kalmasından korkuyorum herkesin bebeği zamanında gelsin inşevet tatlım 36. haftada doğan bebekler normal bebek olarak karşılıyo artık doktorlar
hatta benim doktorum 34. haftada doğarsa küveze gerek kalmaz büyük ihtimalle demişti
eğer 36da gelirse bırak gelsin sıkılmış demektir annesi dedi :icecream:
betül19, aysun4141, benanber, demet1, dinozzo, eda_edanur, eysan, galatea79+, köfte:)), lana01, selinay2002, takvim, şen_ay canlarım 2009 mart annelerinde 'son ayıma girdim kızımı adı için lütfen anketime katılın... ' diye bir topiğim var .lütfen katılın anketime teşekkürler...
herkesi öpüyorum ben doktora gidiyorum hazırlanmam gerek eşim öğle arasında almaya gelecek beni
herkese huzurlu sakin ağrısız bir gün diliyorum :)
güle güle git demetcim hayırlı haberlerle dön inş.:CüvCüv:herkesi öpüyorum ben doktora gidiyorum hazırlanmam gerek eşim öğle arasında almaya gelecek beni
demet bu haftalardan sonra ebbekleri pek küvözde tutmuyolar ciğerlerin durumuna bağlı ama doktor dediki 2500 gramı geçtikten hiçbişeycik olmaz dedi
çiçek teşekkürler.çiçek sen sezeryan olcaksın sanırım anestezi nasıl olcak?
bu arada bebek hareketleriniz nasıl?öpüyorum
betül19, aysun4141, benanber, demet1, dinozzo, eda_edanur, eysan, galatea79+, köfte:)), lana01, selinay2002, takvim, şen_ay canlarım 2009 mart annelerinde 'son ayıma girdim kızımı adı için lütfen anketime katılın... ' diye bir topiğim var .lütfen katılın anketime teşekkürler...
demet bu haftalardan sonra ebbekleri pek küvözde tutmuyolar ciğerlerin durumuna bağlı ama doktor dediki 2500 gramı geçtikten hiçbişeycik olmaz dedi
valla öyle yaparız değişiklikler neler üretcez bakalım o günlere geldiğimizde kaydirigubbakcemile5 diyet tecrübeli bi hatun olarak tüyolar veririm size kaydirigubbakcemile3
bende kızıma müzik dinletiyorum elimde göbüşte kımıl kımıl geziniyo içimde göbüşlü kızım kaydirigubbakcemile3
günaydın arkadaşlar.nisan bebişleri umarım hepiniz iyisinizdir.ben hala çalışmaya devam ediyorum.ayaklarım şişmesin diye kocişim varis çorabı aldı.özellikle doğum sonrası daha da lazım olacak.göbeğim kocaman oldu.bebeşim 2000 gr.işten martın sonunda ayrılıyorum.rüyamda da erken doğum yaptığımı gördüm.inşallah öyle olmaz.zamanında gel kuzucuğum...
kızlar rahatsızlananlar kimler ben blg basında pek oturamadıgımdan dolayı pek giremiyorum takip edemiyorum
bende cok rahatsızım dakka bası lavobadayım
azıcık otursam hemen sancılanıyorum
krampları hiç söylemiyorum
günde 3hapım var birde kapsül içmeyince sancılar baslıyor
allah herkesin yardımcısı olsun
bu arada burda özel hastane 250milyona normal doğum yaptırıyor oraya gidecegim ilk doğumumu yaptıgım hastane kapanmış diğer 2doğum hastenesinede ben gitmem neyse istanbula göre benimki bedava sayılır zaten
herkesi öpüyorum ben doktora gidiyorum hazırlanmam gerek eşim öğle arasında almaya gelecek beni
benimkide 2500 ü geçti çok şükür.ama yinede hepimizinki zamaında gelsin.büyük kızımda dr 15 nisan demişti doğum tarihine 14 nisanda geldi.bebişte ablasına benzesin.
ayy günaydın desem geçmi oldu ben bugn felekten bi gün çaldım uyyudum valla adama kahvaltı bile hazırlamadımm birazda dinlenelim yaa dün benm belimin tek tarafı çok agrıyodu akşam olunca ölüyom zaten sizdede oluyomu belden giriyo agrıı
benimkide 2500 ü geçti çok şükür.ama yinede hepimizinki zamaında gelsin.büyük kızımda dr 15 nisan demişti doğum tarihine 14 nisanda geldi.bebişte ablasına benzesin.
ilk hamileliğimde 25 kilo aldım 20 si hemen gitti ilk aylar ne olur bundada böyle olsa.................
ayy günaydın desem geçmi oldu ben bugn felekten bi gün çaldım uyyudum valla adama kahvaltı bile hazırlamadımm birazda dinlenelim yaa dün benm belimin tek tarafı çok agrıyodu akşam olunca ölüyom zaten sizdede oluyomu belden giriyo agrıı
inşş bundada veririrsin 25 kilo nun 20 sinin gitmeside süpermiş balon gibi sönmüşsündür kıskaydirigubbakcemile3
sönmüşüm valla resimlere bakıyorumda ama 5 kilo hediye kaldı sonra 2-3 kilo daha aldım 67 liyle başladım ikinci gebeliğe.............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?