2009 Nisan Anneleri buraya

saol çiçekçim doktorum kolay bir doğum olacağını söylüyor inş öle olur bakalım bekliyoruz heranda olabilir

ne kim nasıl biri doğummu yapıyo 6cm mi?

aman biliyoz beee daha öncede tartıştık kasılma olayını..
benim karnım sertleşiyor ama ağrı acı yok..
sanki bebek poposunu çok dayıyo gibi oluyo demiştimmm

neyse buysa eğer kasılma evet benimde karınım sertleşiyor.

mıhtar kızzzzzzzzzzzzzzzzzz ne oluyo 2 gündür azcık yazıyon bak ilk annemiz geliyo aç artık topiğimizi nisan kuzuları bunlarrrrrrrrrrrrrrrrr

kıslar ben çıkıorum tuğçe kendine ii bak,huzur allah kolaylık versin sende habersiz bırakma,şenaycım süper gidiyosun allahım esirgesin inşallah,kıs şenay valla benim kayınvalidemler ankarada oturuyor biz nasıl olsa mersin dönüşü uğrarız kızımla ankaraya bende gelir senin sıpalrın totolarından ısırırm olurmu,allahım göstersin o günleri inşallah

ama 6 cm açıklıkla nasıl 1 hafta gececek artmıycakmı nebiliyim anlamadım yaaaa

saol çiçekçim doktorum kolay bir doğum olacağını söylüyor inş öle olur bakalım bekliyoruz heranda olabilir

maşallah canımmmmm
ilk ben olcam demiştim ama sen ilk olcaksın herhalde bu gidişle

benimki abi olcaktı ama neyse bakalımmm..

:mymeka::dilcikar:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyy ilk kuzumuz geliooo ama topiğimiz yoooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mıhtarrrrrrrrrr sesimizi duy mıhtar ya aç topiği ya aç topiği.

toopiik hakkımız söke söke alırızzzzzzzzzzzzzzzzzz bak açmazsan açarız ona göre haaaaaaaaaaaaaaaaa

ŞİRVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

şenay ya sanki topiğimiz açılırsa başlar doğumlar gibi geliyor ya
gel anacım hiç olmazmııııııı ne güzel olur hemdeee ayyyyyy gelsinler ısıralım her yerleriniiiiiiii

sanırım nisan annelerinin doğumlarını duymaya başlayacağız. Allah sağ salim kurtulmayı ve bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:ecrin_bebek::Saruboceq:

ya kızlar sizin şu kasılma diye bahsettiğiniz şey nasıl bişey?

canım herkes anlatmış ama ben de söyliyim. karnın semsert oluyo ve bi yerde top gibi toplanıyo. benim 15. haftadan beri oluyo o yüzden çok iyi tanıyorum. bi de olmadan önce ben hissediyorum.içinde bişey toplandığını da hissedebiliyosun yani

maşallah bebişe doğum süreci zormuş neyseki sonuna kadar gidebilmiş Allah analı babalı büyütsün
sağol canım. amin

evet çok şükür istediği gibi normal doğurdu. darısı başımıza. evet canım sanırım yorgunluktan. şimdi yavaş yavaş düzeliyo

sağol canım

kıslar bebişimin park yatağı geldi internetten sipariş etmiştik
ay mutlu oldum çok
güle güle kullan canım. bebişlere bişeyler almak büyük mutluluk veriyo değilmi

canım inşallah gelmez hakikaten bebeiş dursun daha umarım rahim kendini doğuma hazırlıyodur kasılarak önemli bişey değildir.
umarım canım. benim dr.um da çok rahat adam ya. gel bi nst ye sokalım demiyo. ama yorgunluktan sanırım. şu anda iyiyim. bugün hiç iş yapmıcam.bakalım bu gece yine olursa yarın gidicem dr.a

maşallah sana. 6 cm açıklıkla duruyosun. inşallah en uygun zamanda gelir bebişin.
yalnız arkadaşlar. dr.unuza güvenmiyorsanız ve istiyorsanız kesinlikle normal doğum için ısrar edin. o andaki endişe ve telaşınızı çok iyi kullanıyolar çünkü.
arkadaşıma sezeryan dedi. koluna kordon dolanmış.eşi kireçlenmiş dedi. ama eşinin kireçlenmediğini doğumhanede ebe dr.a söylemiş. dr.da ben öyle gördüm ultrasonda demiş. bakarmısınız. 7 cm açıklıkla bile sezeryana almaya kalktılar. arkadaşım kabul etse alıcaklar. açılmanın ilerlemediğini düşündürmeye çalıştılar bize. 3 saatte 6cm den 7 cm zor çıktı. 7 cm den sonra açılma ilerlemeyebilir sezeryan olabilir dediler. arkadaşın kararlılığını görünce nedense açılma yarım saatte 9 cm oldu ve doğuma aldılar.
çok uzun oldu ama kararlı davranmak önemli.
mesela ben o anda ne deseler yaparım gibi geliyo. ama öyle olmamak lazım

mıhtarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr niirrrrrrrrrrdesiinnnnnnnnnnnn seçim yaklaşıyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ayağını denk alllllllllllllllllll yıkar bu ihtiyar heyeti seni bak sölemedi dimeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…