canım Allah ın izniyle inşallah maşallah34+2 olduk hayırlısı bakalım:1hug:sezaryen ya benim 40 değil 38 hafta
saol çiçekçim doktorum kolay bir doğum olacağını söylüyor inş öle olur bakalım bekliyoruz heranda olabilir
saolun kızlar inş kolayca atlatırım bu durumu
ne kim nasıl biri doğummu yapıyo 6cm mi?
aman biliyoz beee daha öncede tartıştık kasılma olayını..
benim karnım sertleşiyor ama ağrı acı yok..
sanki bebek poposunu çok dayıyo gibi oluyo demiştimmm
neyse buysa eğer kasılma evet benimde karınım sertleşiyor.
saolun kızlar inş kolayca atlatırım bu durumu
kıslar ben çıkıorum tuğçe kendine ii bak,huzur allah kolaylık versin sende habersiz bırakma,şenaycım süper gidiyosun allahım esirgesin inşallah,kıs şenay valla benim kayınvalidemler ankarada oturuyor biz nasıl olsa mersin dönüşü uğrarız kızımla ankaraya bende gelir senin sıpalrın totolarından ısırırm olurmu,allahım göstersin o günleri inşallah
gel anacım hiç olmazmııııııı ne güzel olur hemdeee ayyyyyy gelsinler ısıralım her yerleriniiiiiiiişenay ya sanki topiğimiz açılırsa başlar doğumlar gibi geliyor ya
ya kızlar sizin şu kasılma diye bahsettiğiniz şey nasıl bişey?
sağol canım. aminmaşallah bebişe doğum süreci zormuş neyseki sonuna kadar gidebilmiş Allah analı babalı büyütsün
evet çok şükür istediği gibi normal doğurdu. darısı başımıza. evet canım sanırım yorgunluktan. şimdi yavaş yavaş düzeliyocanım maşallah arkadaşına ve bebişine ne güsel normal doğum yapmış rabbim hepimize güsel doğumlar nasip etsin inş.
senin kasılmalar da muhtemelen çok yorulduğun içindir canım ben de çok yorulunca kasılmaları daha sık hissediyorum
sağol canımselam kızlar ....günlük yoklamamı vereyim dedim buralardayım.....aliye bebeğinize maşallah.....tuğçe hoşgeldin canım artık daha sık bekleriz....
sinem doktor hakkında verdiğin bilgiler için çok saol....surp pırgiçe gitmiyorum eskiden orda çalışan bir doktora gidiyorum......şimdi Avrasya Hospital da görev yapıyor...bakalım kararımı vericem bende nerde olması gerektiği konusunda.....
mutlu güzel bir gün olsun
güle güle kullan canım. bebişlere bişeyler almak büyük mutluluk veriyo değilmikıslar bebişimin park yatağı geldi internetten sipariş etmiştik
ay mutlu oldum çok
umarım canım. benim dr.um da çok rahat adam ya. gel bi nst ye sokalım demiyo. ama yorgunluktan sanırım. şu anda iyiyim. bugün hiç iş yapmıcam.bakalım bu gece yine olursa yarın gidicem dr.acanım inşallah gelmez hakikaten bebeiş dursun daha umarım rahim kendini doğuma hazırlıyodur kasılarak önemli bişey değildir.
maşallah sana. 6 cm açıklıkla duruyosun. inşallah en uygun zamanda gelir bebişin.herkese merhabalar bugün doktorumuza gittik nst te sancı yoğun çıkmadı ama açıklığım 6 cm olmuş doktor mucizesin hala ayakta geziyosun nasıl oluyo bende anlamıyorum diyor sancılarım olmadığı için doğumu gerçekleştirmedi.36 haftayı doldurduğum için artık kalkamadan yatmak yok ama haftaya açıklık 6 cm i geçerse sancıda olmasa suni sancıyla büyük olasılıkla doğumu gerçekleştiricekmiş sanırım önce doğuranız ben olucam:)))
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyy ilk kuzumuz geliooo ama topiğimiz yoooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mıhtarrrrrrrrrr sesimizi duy mıhtar ya aç topiği ya aç topiği.
toopiik hakkımız söke söke alırızzzzzzzzzzzzzzzzzz bak açmazsan açarız ona göre haaaaaaaaaaaaaaaaa
ŞİRVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?