- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
yeniden selamlaaarr.. uykucu emel geldi.. geçmiişi okudum isimler aklımda kalmadı bacak bel ağrıları konuşulmuş dr bana bacaklar için magnesyum vermiştim sonra ben onu 2 kez içip bıraktım sonraki gidişimde hem de belim ağrıyo diyince bana osteocare diye bi ilaç verdi magnesyum+kalsiyum ayyyy hiç tık yok maşallah:) geçen yoruludum günler gene ağrılarım oldu dr sabah akşam iç dedi şimdi ööle yapıyom ne ağrı ne kramp.... inşallah da olmasın...
,
gece uyuyamama sorunum yok ama nefes sorunum var... bel ağrısı yüzünden zaten yer yatağı yapmıştık ben orda yatıyom eşim de kanepede 3 gecedir... rahat olayım diye...
dün akşam karnım sertleşince aşağı tarafım resmen sızladı... şimdi muhatabım SELİNAY:) nedendir acaba bebek aşağı mı iniyo napıyo...
aa benimle aynı gün doğmuş senin büyük kızın
ohhhhhh iyi yapmışsın arada tembellik iyi gelio. yok benim belden girmio ağrı
hepinize günaydın arkadaşlar.mart ayımız hayırlı olsun.artık biz de başlarız 2 haftaya kadar doğum listesi hazırlamaya.
TUĞÇE hoşgeldin.nerelerdeydin.merak ettik seni.geçmiş olsun sanırım tansiyon yükselmesine bağlı olarak şişmeler oluoyr öyle mi?
GEDA çok sevindim kadroya geçmene hayırlı olsun.Benim iştahım hiç açılmadı.en baştan beri zorla yiyorum.ama doğumdan sonra açılır heralde.çünkü normalde çok iştahlıyımdır.
İYÜKSEL geçmiş olsun.inşallah ameliyat falan olmana gerek kalmaz.
ya kızlar sizin şu kasılma diye bahsettiğiniz şey nasıl bişey?
selam kızlar. ben geldim. dün bütün gün hastanedeydim. okuyan varsa dün yazmıştım. arkadaşm hastanede diye.
beklenen bebeğimiz doğdu.3840 gr ve 51 cm olarak.arkadaşım normal doğum yaptı. 7 saatlik suni sancı sonrası. her an yanındaydım.sancı aşaması gerçekten kötüydü.doğum 30 dk da oldu. ama sonrasında bebeğini kucağına almanın mutluluğuyla herşeyi unutmuştu.
Allah hepimize kendi sancılarımızla kolayca doğurmayı nasip etsin arkadaşlar.
selam kızlar. ben geldim. dün bütün gün hastanedeydim. okuyan varsa dün yazmıştım. arkadaşm hastanede diye.
beklenen bebeğimiz doğdu.3840 gr ve 51 cm olarak.arkadaşım normal doğum yaptı. 7 saatlik suni sancı sonrası. her an yanındaydım.sancı aşaması gerçekten kötüydü.doğum 30 dk da oldu. ama sonrasında bebeğini kucağına almanın mutluluğuyla herşeyi unutmuştu.
Allah hepimize kendi sancılarımızla kolayca doğurmayı nasip etsin arkadaşlar.
ŞİRVAN, bigudi54+, cicoşş, dinozzo, etoprak, huzur84, köfte:)), oslem1907, RUMELİLİ, sev_rey, tuğçe8, şen_ay
oooo maşallahınız var.kızlar....
bursasu - urla - çiçek dışında herkes burda,,,,
tugçeçik gelmiş ,, kız seni merak ettik,, bakıyorum doğurmamışsın,, tansiyon problemi var anladığım geçmiş olsun..
bana özelden msn -tel bilgilerini göndersene senide listeyi ekliyim.....
ben biraz geçmişi okuyum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?