2009 Nisan Anneleri buraya

yeriz valla napalım bide ben 2 tane cünyırla uğraşacam kolymı demi ama heheh...........................

yeniden selamlaaarr.. uykucu emel geldi.. geçmiişi okudum isimler aklımda kalmadı bacak bel ağrıları konuşulmuş dr bana bacaklar için magnesyum vermiştim sonra ben onu 2 kez içip bıraktım sonraki gidişimde hem de belim ağrıyo diyince bana osteocare diye bi ilaç verdi magnesyum+kalsiyum ayyyy hiç tık yok maşallah:) geçen yoruludum günler gene ağrılarım oldu dr sabah akşam iç dedi şimdi ööle yapıyom ne ağrı ne kramp.... inşallah da olmasın...
,
gece uyuyamama sorunum yok ama nefes sorunum var... bel ağrısı yüzünden zaten yer yatağı yapmıştık ben orda yatıyom eşim de kanepede 3 gecedir... rahat olayım diye...

dün akşam karnım sertleşince aşağı tarafım resmen sızladı... şimdi muhatabım SELİNAY:) nedendir acaba bebek aşağı mı iniyo napıyo...

geda bebek aşşağa inince alt tarafta müthiş baskı oluyo aniden idrar fln kaçırıyosun,bence şimdiye kadar inmiştir seninki 34 haftadasın nerdeyse heheh............................sertleşmelerde rahim kasılıyo kendini doğuma hazırlıyo artık canım................................

kasılmalar doğuma hazırlık vucut alıştırma yapıyo doğum için :CüvCüv:

döndümm...
baktım işler toparlancak gibi değil.
biraz bişeyler yapıp tekrar internete döndüm.
zaten 3 gündür ayrıydımm..
hiç tadım yok bugün benim...

aa benimle aynı gün doğmuş senin büyük kızın

ohhhhhh iyi yapmışsın arada tembellik iyi gelio. yok benim belden girmio ağrı

bende 27 nisan doğumluyum.kızım 14 nisan.bebişte nisanı beklerse hepimiz nisancı oluyoruz.adını nisan koyalım istiyorum.kızım eylül istiyor.ona bırakmıştım adını koyma görevini.

teşekkürler selinay ve köftecim... geçen pzt baş yukarıdaydı henüz demek döndü ha... ayyy telaş yaptım şimdi az kaldı.....

ben şimdi kahvaltı yapiim bari... kızım acıkmıştır... sonra da direksiyon kursu var.... koca göbekle bu hafta sonu sınava girecem... ayy ne komik... neyse şimdilik öpüyorum sizleri Allah a emanet olun....

bu arada tuğçe girmiş dün günnnnnnnnnnnnnşerrrdir yoktu.. iyi olmasına sevindim... hoşçakalın... gelirim 1 2 saate....

burda da hava güzel gibi bende bi yürüyüşe gideyim bari..inşallah fazla kasılmam olmaz yoksa yolda zor oluyo dönüşte görüşürüz kızlar..

selam kızlar. ben geldim. dün bütün gün hastanedeydim. okuyan varsa dün yazmıştım. arkadaşm hastanede diye.
beklenen bebeğimiz doğdu.3840 gr ve 51 cm olarak.arkadaşım normal doğum yaptı. 7 saatlik suni sancı sonrası. her an yanındaydım.sancı aşaması gerçekten kötüydü.doğum 30 dk da oldu. ama sonrasında bebeğini kucağına almanın mutluluğuyla herşeyi unutmuştu.
Allah hepimize kendi sancılarımızla kolayca doğurmayı nasip etsin arkadaşlar.

dün herkes bana kızdı. senin ne işin var burda diye. stres olucaksın korkucaksın dediler. ama eminin evde çok daha stresli bi bekleyiş olurdu benim için.ve de vazgeçmedim. hala normal dğum diyorum.
yalnız galiba çok yoruldum. neredeyse 2 gündür geçmeyen kasılmalarım var. karnımın kasılı olduğu zaman gevşek olduğundan daha fazla.özellikle gece her sağa sola döndüğümde kasılıyorum. alt tarafta hafifi baskılar ve bel-karın bölgesinde hafif adet sancısı hissediyorum.korktum aslında ama dr kanama yoksa, kasılmalar düzenli değilse ve bebek hareketleri normalse son aylarda bu kasılmalar normalmiş.
Yine de inşallah bu kadar erken gelmez bebeğim diye dua ediyorum

sorma canım ya dün kontrolüm vardı tansiyon tavan yaptı hiç bu kadar çıkmamıştı tansiyonum 16-10 çıktı sonra geri düştü 10-5 e kadar düştü dr birazda heycandandan olabilir diyor,evet iyice şişmeye başladım son zamanda hızlı kilo aldım ondanda olabilir hamd olsun protein çıkmadı idrarda,bazen kafamı tutmakta zorlanıyorum merak ettirmek istemezdim ama sağlık sorunlarım artmaya başladı yinede hamd ı senalar olsun bende sizleri merak ettim acaba doğum yapan varmı iymisiniz diye çok şükür hepinizde iyisiniz:1hug:

ŞİRVAN, bigudi54+, cicoşş, dinozzo, etoprak, huzur84, köfte:)), oslem1907, RUMELİLİ, sev_rey, tuğçe8, şen_ay

oooo maşallahınız var.kızlar....
bursasu - urla - çiçek dışında herkes burda,,,,

tugçeçik gelmiş ,, kız seni merak ettik,, bakıyorum doğurmamışsın,, tansiyon problemi var anladığım geçmiş olsun..
bana özelden msn -tel bilgilerini göndersene senide listeyi ekliyim.....

ben biraz geçmişi okuyum..

maşallah bebişe doğum süreci zormuş neyseki sonuna kadar gidebilmiş Allah analı babalı büyütsün

kıslar ben geldim ama geçmişi okuyamadım dün onun için genelde orda olurum hoş 1 saate çıkacam halama gidecez ama fuara gidemeyenler showu açın fuar görüntüleri var

canım maşallah arkadaşına ve bebişine ne güsel normal doğum yapmış rabbim hepimize güsel doğumlar nasip etsin inş.
senin kasılmalar da muhtemelen çok yorulduğun içindir canım ben de çok yorulunca kasılmaları daha sık hissediyorum

selam kızlar ....günlük yoklamamı vereyim dedim buralardayım.....aliye bebeğinize maşallah.....tuğçe hoşgeldin canım artık daha sık bekleriz....
sinem doktor hakkında verdiğin bilgiler için çok saol....surp pırgiçe gitmiyorum eskiden orda çalışan bir doktora gidiyorum......şimdi Avrasya Hospital da görev yapıyor...bakalım kararımı vericem bende nerde olması gerektiği konusunda.....
mutlu güzel bir gün olsun

canım artık arasıra girerer durumumum yazarım ama tel. iistiyorsan özelden yazayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…