Hayırlı olsun topiğimiz..kızlar topiğimiz açıldı şimdi sabırla bekliicezmıhtar kusura bakma biz kudurduk 6 cm açılmayı duyunca nevrimiz döndü:)
kızlar topiğimiz açıldı şimdi sabırla bekliicezmıhtar kusura bakma biz kudurduk 6 cm açılmayı duyunca nevrimiz döndü:)
kızlar topiğimiz açıldı şimdi sabırla bekliicezmıhtar kusura bakma biz kudurduk 6 cm açılmayı duyunca nevrimiz döndü:)
merhaba kızlar,
ohhh negüzel şenlikli buralar 14 kişi var , doğum tahminleri başlamış.
valla bende ne kasılma nede başka bişey yok. Bi şikayetim ter basmaları
bide çok yürüyünce oturup tekrar kalkamıyorum.
Şirvan 'ın dediği gibi çarşıda pazarda biyerde doğuracam bu gidişle.
Sabah sabah Ankara forum'a gittim gezdim geldim millet daha rafların tozunu alıyodu heheheheh.
Doğurunca başıma gelecekleri biliyorum ozaman gezilmiyo. Ben kızım doğmadan birgün öncede yine kızılayda çarşı geziyodum heheheheh.
yok bişey demedim küsücek de ama sabahtan beri sataşıyorum sana bana hiç cevap yok:mymeka:küsmüşmüyüm?
küscek bişeymi dedin bana geçmişte hıııı..
okutma bana geçimişi ne dedinnn çabuk söleklava:
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/258882-2009-nisan-kuzulari-bunlaaar-en-tazesinden.html
yok bişey demedim küsücek de ama sabahtan beri sataşıyorum sana bana hiç cevap yok:mymeka:
Gidip bakayıp
MAŞALLAH GÜZELİM YA!
BEN ARTIK ESKİSİ GİBİ YÜRÜYEMİYORUM.NEFES NEFESE KALIYORUM.
DÜN HASTANEYE GİTTİM ANNEMLERİN EVİNİN DİBİNDE.DOKTORUN ODASINDA NEFES NEFESEYDİM.SORCAM SORULARIDA UNUTTUMMM!!
DOKTORR EE DENİZ NASILIZ DEDİ!
BENDE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ YORGUN SAVAŞCIYIZ DEDİM.
ODA OLACAK OKADAR ZAMANIMIZ AZALDI DEDİ..
SANA NE OLUYO BENİM ZAMAN AZALDI SENİN KEYFİN YERİNDE!!!
OHHH OTURDUĞUN YERDEN
ZATEN DÜN BANA BEBEK DÖNMÜŞ HADİ YIRTTIN NORMAL DOĞUM YAPABİLİRSİN DEDİ..
CESARETİM VARMIKİ DEDİM..GÜLDÜ...
SEVİYOM BEN YA DOKTORUMU ÇOK POZİTİF Bİ ADAM PANİK YAPTIRMIYOR.
CESARET VERİYOOa.s.
selam kızlar. ben geldim. dün bütün gün hastanedeydim. okuyan varsa dün yazmıştım. arkadaşm hastanede diye.
beklenen bebeğimiz doğdu.3840 gr ve 51 cm olarak.arkadaşım normal doğum yaptı. 7 saatlik suni sancı sonrası. her an yanındaydım.sancı aşaması gerçekten kötüydü.doğum 30 dk da oldu. ama sonrasında bebeğini kucağına almanın mutluluğuyla herşeyi unutmuştu.
Allah hepimize kendi sancılarımızla kolayca doğurmayı nasip etsin arkadaşlar.
kıslar bebişimin park yatağı geldi internetten sipariş etmiştik
ay mutlu oldum çok
canım aslında benimkide biraz arsızlık yani Evde oturdukça oturuyorum yattıkça yatıyorum daha ağır hissediyorum o zaman kendimi bende çarşıya pazara vurdum. Otura kalka geziyorum.
Ay negüzel sende normal doğum yapacaksın. Okadar çok özeniyorumki normal doğum yapacaklara. Ben neyazıkki ilkinde de ne suyum geldi nede sancım oldu yani normal hiçbişey olmadı. Kanala yerleşmiyo benim bıcırlar öyle bekliyolar biri açsında alsın bizi burdan diye.
Ben buraya kadar geldim, yoruldum.Gerisini siz halledin diyorlar yani:)Çok hoş.
dozkan Allah seniii....... demek orda bekliyo senin bıcırlar:):))
kızlar bebeklerin günü geçerse o zaman drlar suni sancı mı veriyo doğum için yoksa hemen sezeryana mı alıyo yoksa isteğe bağlı mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?