2009 Nisan Anneleri buraya

merhabalar güzel hamişler günler yaklaşıyor ama benim işyerinde işlerim çoğalıyor şansa inş azalır sizleri okumaya çalışıyorum ama cvp yazmaya zaman olmuyor....

Huzur sanırım ilk doğum yapanlarımızdan olacak allah yrd.olsun inş kuzusunu sağ salim kucağına alır tabiki bizde.....

bende ctesi rap.almaya gidecem çalışabilir almayı düşünüyorum bakalım ne kadar çalışacam sanırım ben en son doğuranlardan olucam 01.05.2009 ult.görünüyordu.....

çok uzun süredir girmeyince yazımda uzun sürdü sıkılanlar özür dilerim şimdiden....

merhaba kızlar,
ohhh negüzel şenlikli buralar 14 kişi var , doğum tahminleri başlamış.
valla bende ne kasılma nede başka bişey yok. Bi şikayetim ter basmaları
bide çok yürüyünce oturup tekrar kalkamıyorum.
Şirvan 'ın dediği gibi çarşıda pazarda biyerde doğuracam bu gidişle.
Sabah sabah Ankara forum'a gittim gezdim geldim millet daha rafların tozunu alıyodu heheheheh.
Doğurunca başıma gelecekleri biliyorum ozaman gezilmiyo. Ben kızım doğmadan birgün öncede yine kızılayda çarşı geziyodum heheheheh.

aay kızlar durun ben ne cahimişim bu konuda ya bende de oluyo o ağrılar haftalardır tabii ama onlar kasılmaymış demek..peki çok olursa erken doğum belirtisi falan değil di mi sadece vücut kendini doğuma hazırlıyo diye di mi??bu arada topiğimiz hayırlı olsun ama oraya en son ben yazıcam galiba herkesi doğurtup iice öğrenip nasıl yapılıyo ööle doğurcam ben kaydirigubbakcemile3

MAŞALLAH GÜZELİM YA!
BEN ARTIK ESKİSİ GİBİ YÜRÜYEMİYORUM.NEFES NEFESE KALIYORUM.
DÜN HASTANEYE GİTTİM ANNEMLERİN EVİNİN DİBİNDE.DOKTORUN ODASINDA NEFES NEFESEYDİM.SORCAM SORULARIDA UNUTTUMMM!!

DOKTORR EE DENİZ NASILIZ DEDİ!
BENDE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ YORGUN SAVAŞCIYIZ DEDİM.
ODA OLACAK OKADAR ZAMANIMIZ AZALDI DEDİ..

SANA NE OLUYO BENİM ZAMAN AZALDI SENİN KEYFİN YERİNDE!!!
OHHH OTURDUĞUN YERDEN

ZATEN DÜN BANA BEBEK DÖNMÜŞ HADİ YIRTTIN NORMAL DOĞUM YAPABİLİRSİN DEDİ..
CESARETİM VARMIKİ DEDİM..GÜLDÜ...

SEVİYOM BEN YA DOKTORUMU ÇOK POZİTİF Bİ ADAM PANİK YAPTIRMIYOR.
CESARET VERİYOOa.s.

sabah bi dizide kadın doğum yapıyodu sora odaya eşi geldi bebeği kucağına verince koptum ben ağlamaya başladım hep o an gözümün ününe geliyo çok duygusal canım kocam bitane kuzumuz ve ben senağlama

yok bişey demedim küsücek de ama sabahtan beri sataşıyorum sana bana hiç cevap yok:mymeka:

Gidip bakayıp

görmemişimdir yada hissetmemişimdir.
Yoksa veririm ağzının payını tatlımmm:)))

zati asabiyimm şişmişimmm balon gibin!!!!!!

canım aslında benimkide biraz arsızlık yani Evde oturdukça oturuyorum yattıkça yatıyorum daha ağır hissediyorum o zaman kendimi bende çarşıya pazara vurdum. Otura kalka geziyorum.

Ay negüzel sende normal doğum yapacaksın. Okadar çok özeniyorumki normal doğum yapacaklara. Ben neyazıkki ilkinde de ne suyum geldi nede sancım oldu yani normal hiçbişey olmadı. Kanala yerleşmiyo benim bıcırlar öyle bekliyolar biri açsında alsın bizi burdan diye.

aliyecim bebişiniz hayırlı olsun... amin amin.... hepimiz kolay doğuralım inşallah...
kıslar bebişimin park yatağı geldi internetten sipariş etmiştik
ay mutlu oldum çok

hayırlı olsun canımmmm... huzurla yatırsın bebişini Rabbim... biz de dün sipariş verdik yatak anakucağı küvet falan... bakalım ne zaman gelecek....

kızlar topiğimiz açıldı şimdi sabırla bekliicez mıhtar kusura bakma biz kudurduk 6 cm açılmayı duyunca nevrimiz döndü:)

teşekkürler çiçecim hayırlı olsun hepimize... zamanında doğumlar yazılır inşallah...

huzur Allah yard olsun canım.... dikkat et kendine...
ben tuğçe ye şaşırdım ama... 34+2 gün demiş yanlış hatırlamıyosam aynıydık?? neyse iyi olsun da...
ben çooook yoruldum 5 kat merdiven çıkınca.... ayyy sınavdan sonra ööle evdeyim iyice tembel olcam ben..... evimi bi görseniz.... ısınmadığı için zaten oturma odasında yatıyoz yerde bi yatak... ve her taraf dağınık... çok zoruma gidiyo toplamak... keşke annem burda olsaydı ya da kardeşim olsaydı yaaaa.......senağlama

kızlar bebeklerin günü geçerse o zaman drlar suni sancı mı veriyo doğum için yoksa hemen sezeryana mı alıyo yoksa isteğe bağlı mı??

ayy ne aceleci olduk kız biz..
Doğursakta kurtulsak yani..
Dün yalancı romantik dizisindeki adam gibi olduk..
Karısı doğurcak adam panikten ölcekti..

Ben buraya kadar geldim, yoruldum.Gerisini siz halledin diyorlar yani:)Çok hoş.

dozkan Allah seniii....... demek orda bekliyo senin bıcırlar:):))

Ben buraya kadar geldim, yoruldum.Gerisini siz halledin diyorlar yani:)Çok hoş.

dozkan Allah seniii....... demek orda bekliyo senin bıcırlar:):))

Aynen öyle kızlar öyle bekliyolar tembeller. yolun bundan sonrasını biz bilmiyoz diyip ense yapıyolar ohh ekmek elden su göldenkaydirigubbakcemile5

kızlar bebeklerin günü geçerse o zaman drlar suni sancı mı veriyo doğum için yoksa hemen sezeryana mı alıyo yoksa isteğe bağlı mı??

senin seçimine bağlı oluyo canım. ama bebek yada suyuyla ilgili bir promlem varsa sunni sancıyı önermiyolar bebek zorlanır diye sezeryan öneriyolar.gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…