2009 Nisan Anneleri buraya

kapatalım bu doğurmak mevzuularını kuzular!!
Başka şeylerden bahsedelim..
Psikolojik olarak etkilenip hastaneye koşacağız şimdi..

ee ne olcak bu fenerin hali:)))

kimse konuşmuyoooo..
o zaman bir bulut olsam dizisini izleyen varmı konusu bana ilginç geldi tavsiye ederim!!

herkes okuyo kimse yazmıyo bende sıkıldım kendi kendimemi konuşuyom ben küştüm byee

yeni bir konu bulmak lazım yoksa 2.000 sfları bugün de göremeyecez 5 sf kaldı kızlar......
konuşanlar olmayınca biz susanlara iş düşüyor hadi hamişler:sm_confused:

mrb arkadaşlar uzun zamandır giremedim minik bi nedenim vardı...doğum yaptım haber vermek istedim...

29 hafta 3 günlükken oldu oğlum..başlarda çok problem yaşadık ama allaha şükür toparlanıyo..

mrb arkadaşlar uzun zamandır giremedim minik bi nedenim vardı...doğum yaptım haber vermek istedim...

nasıl yaaaaaa.bebiş nasıl iyimi.çok erken değil mi.küvöze kondumu .çok soru var ya.neyse allah bağışlasın.allah analı babalı büyütsün.

croxilex canım hayırlı olsun hoşgelmiş bebişin
demek açılışımız da oldu ha artık arkadan sökün ederiz biz de

normal doğummu yaptın suyun falan mı geldi.bebişin şimdi iyi olmasına çok sevindim minik melek yanınızdan hiç ayrılmasın
amin inşallah canım.

nasıl yaaaaaa.bebiş nasıl iyimi.çok erken değil mi.küvöze kondumu .çok soru var ya.neyse allah bağışlasın.allah analı babalı büyütsün.
bebeğim ii allaha şükür..

croxilex canım hayırlı olsun hoşgelmiş bebişin
demek açılışımız da oldu ha artık arkadan sökün ederiz biz de
aman kızlar sakın sökün etmeyin..vaktini bekler inşallah tüm minikler.:Saruboceq:.

allah analı babalı büyütsün çok sıkıntılı dönem geçirmişsindir....
detayları anlatabilir misin ?
detaylar çok uzun canım yaaa..

canım valla başta şaka yapıyosun sandım. Allah sağlık versin. Analı babalı büyütsün inşallah. Anlatırmısın biraz nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…