- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
valla çok doğru diyorsun sürekli doğumdan bahsedip sonunda doğururmuşuz erken erken allah korusunkapatalım bu doğurmak mevzuularını kuzular!!
Başka şeylerden bahsedelim..
Psikolojik olarak etkilenip hastaneye koşacağız şimdi..
ee ne olcak bu fenerin hali:)))
mrb arkadaşlar uzun zamandır giremedim minik bi nedenim vardı...doğum yaptım haber vermek istedim...
mrb arkadaşlar uzun zamandır giremedim minik bi nedenim vardı...doğum yaptım haber vermek istedim...
29 hafta 3 günlükken oldu oğlum..başlarda çok problem yaşadık ama allaha şükür toparlanıyo..
allah analı babalı büyütsün çok sıkıntılı dönem geçirmişsindir....29 hafta 3 günlükken oldu oğlum..başlarda çok problem yaşadık ama allaha şükür toparlanıyo..
29 hafta 3 günlükken oldu oğlum..başlarda çok problem yaşadık ama allaha şükür toparlanıyo..
amin inşallah canım.normal doğummu yaptın suyun falan mı geldi.bebişin şimdi iyi olmasına çok sevindim minik melek yanınızdan hiç ayrılmasın
bebeğim ii allaha şükür..nasıl yaaaaaa.bebiş nasıl iyimi.çok erken değil mi.küvöze kondumu .çok soru var ya.neyse allah bağışlasın.allah analı babalı büyütsün.
aman kızlar sakın sökün etmeyin..vaktini bekler inşallah tüm minikler.:Saruboceq:.croxilex canım hayırlı olsun hoşgelmiş bebişin
demek açılışımız da oldu ha artık arkadan sökün ederiz biz de
detaylar çok uzun canım yaaa..allah analı babalı büyütsün çok sıkıntılı dönem geçirmişsindir....
detayları anlatabilir misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?