2009 Nisan Anneleri buraya

selam kızlar,croilex bebeğin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün bayağı bir erken olmuş ama ikinizde iyisiniz sanırım beraber nice uzun yıllara

Kızlar dünden beri kasıklarımda çok ağrı var adımlarım çok küçüldü sanki aşşağıya bişey baskı yapıyor ama oğlumun kafası daha yukarda bacaklarımı 5 cm den fazla açamıyorum sizdede böyle şeyler oluyor mu nor mal midir?

mrb arkadaşlar uzun zamandır giremedim minik bi nedenim vardı...doğum yaptım haber vermek istedim...

hadi be! kaydirigubbakcemile2 inanamıyorum, ne zamandır soruyoduk seni haberi olan var mı diyeee! allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :Saruboceq: senin ve bebeğinin sağlığı iyi olsunda başka hiç bişeyin önemi yok..

kız çiçek topiği açtın, hemen doğum haberi geldi valla :)

kızlar daha fazla uzatamıycam aman allah korusun şaka maka derken gerçek olurda ne yaparım..

doğum yapmadım kızlar ya baktım konuşcak konu bulamıyonuz şaka yapimm dedim heh heeee....

evet 1 aydır giremiyorum ama nedeni maalesef kayınvalidem geldi..gidince yine girmeye deveam etcem inşallah...

kızlar çok kızmayın oluuu muu banaben masum bi hamişim:CüvCüv:..ne yapim canım sıkıldı söz veriom bi daha yapmıycamkaydirigubbakcemile3

bende dicektim şom ağızlılar birimizi doğurtcaksınız diye..
şakacı nisan annesi seni:))

ay ama çok ayıppppppppp bende şirvana msj çektim ilk bebek geldi nerdesin diyeeeeee

Allah seni bildiği gibi yapsın bende hesaplar yapıyom premature mi değil mi diye.... ayyy nasıl şok oldumdu:):) neyse uzatmadın fazla... Allah hayırlı zamanlarda nasip etsin hepimize inşallah....

ayy kızlar napimm valla acayip sıkıldım kadın bi ay önce geldi ve doğumdan 40 gün sonra gitcem dioo..kafayı yiycem bi çene bi çene kadında ..neyseki eşim ben onu gönderirim dio..dua edin kızlar acık kafamı dinleyim yaa..şu son günlerimi yata yata geçirmek isterdim...kaçıyorum ben yemek yapcazzz...sevgilim kayınvalidemle ühüü ühüüü...

kızım sen varya
doğurda gör sen şimdi :CüvCüv:
ozaman bizde sana inanmıcaz :dilcikar::dilcikar:
bizde saf zaten herkes her an doğurcağını zannediyo nede olsa marta girdik
sende bizle dalganı geç seniseniklava:klava:

kızlar çok kızmayın oluuu muu banaben masum bi hamişim:CüvCüv:..ne yapim canım sıkıldı söz veriom bi daha yapmıycamkaydirigubbakcemile3

bittin abicim sen :jeyyar: ver adresini ver tel numaranı ver gelip seni bulup gerçekten doğurtucam klava: allah seni bildiği gibi yapsın emi kötükedihüso

senağlamasenağlamakızlar bir soru sordum çok kalabalığız maalesef kimse cevap vermedi ben küstüüümmsenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…