mrb arkadaşlar uzun zamandır giremedim minik bi nedenim vardı...doğum yaptım haber vermek istedim...
mrb arkadaşlar uzun zamandır giremedim minik bi nedenim vardı...doğum yaptım haber vermek istedim...
ay ama çok ayıppppppppp bende şirvana msj çektim ilk bebek geldi nerdesin diyeeeeeekızlar daha fazla uzatamıycam aman allah korusun şaka maka derken gerçek olurda ne yaparım..
doğum yapmadım kızlar ya baktım konuşcak konu bulamıyonuz şaka yapimm dedim heh heeee....
evet 1 aydır giremiyorum ama nedeni maalesef kayınvalidem geldi..gidince yine girmeye deveam etcem inşallah...
kızlar daha fazla uzatamıycam aman allah korusun şaka maka derken gerçek olurda ne yaparım..
doğum yapmadım kızlar ya baktım konuşcak konu bulamıyonuz şaka yapimm dedim heh heeee....
evet 1 aydır giremiyorum ama nedeni maalesef kayınvalidem geldi..gidince yine girmeye deveam etcem inşallah...
bişey yok fenerin halindeeeeeeeklava:
kızlar daha fazla uzatamıycam aman allah korusun şaka maka derken gerçek olurda ne yaparım..
kızlar çok kızmayın oluuu muu banaben masum bi hamişim:CüvCüv:..ne yapim canım sıkıldı söz veriom bi daha yapmıycamkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?