2009 Nisan Anneleri buraya

allah korusun hepimizin melekleri zamanında doğsun inşallah..kızlar lüften dua edin emii şu kadın gitsinnnnnnnnnnn yaaaaaaa....allaha emanet olun...çok da saf olmayın canıııımmm heh heee..

HEPİNİZ SIKINTIDAN PSİKOPATA BAĞLADINIZ SİZ..
YOK O BEBEKLER AZ DAHA İÇİNİZDE KALIRSA..CEM YILMAZ FALAN OLCAKSINIZ SİZ..
DOĞURUNDA KURTUKLALIM YAHU..
KAYINVALİDENE SEVGİLER ŞEKERİMM:)))
NE ŞANSLI CANI HİÇ SIKILMIYORDUR SENİNLE EVDE BİRAZ DAHA ŞU KALMA İŞİNİ
UZATSAMI NE:dance:

senağlamasenağlamakızlar bir soru sordum çok kalabalığız maalesef kimse cevap vermedi ben küstüüümmsenağlamasenağlama

cnm
croxilexin şakasına heerkes odaklandı senin yazı arada kaynadı bidaha yazsana

allah korusun hepimizin melekleri zamanında doğsun inşallah..kızlar lüften dua edin emii şu kadın gitsinnnnnnnnnnn yaaaaaaa....allaha emanet olun...çok da saf olmayın canıııımmm heh heee..

amin tabiki cnm

inşallah kayganan gitmez çocuğun askere gidesiye kadar
dermiiiiiiiiiişim
heheheheh

çatlak hamile
hadi senide Allah kurtarsın...

gitmesin kaynanan emiiiiiiiiiii hatta senle oturmaya karar versin bebek doğuncada ayrılmasınnnnnn:dance:

Aman beddua etmeyelim arkadaşlar ne demişler döner durur bizi bulur......
böylelikle hararetli bir şekilde sayfalar ilerledi ama gerçekten şok bir şakaydı.....

gitmesin kaynanan emiiiiiiiiiii hatta senle oturmaya karar versin bebek doğuncada ayrılmasınnnnnn:dance:

croxilexcim hamilelerin duası kabul olur derler ama :uhm: neyse sen alış bari kaynananla bir ömür geçirmeye delikafadulden

kızlar suyum geldi :1shok:
kihkihkih:roflol:
(inanmış gibi yapın hadi sayfalar ilerlesin sonra şaka olduğunu söylücem)naniknanik

bursasu ne diyosun. bi erken doğuran nisan anası daha. bu gidişle nisan gelmeden hepimiz doğurucaz galiba:)
(oldumu)

hamilelik kursuna giden arkadaşlar normal doğumla ilgili bilgilerinizi paylaşın lütfen..
Dünden beri kafamı kurcalıyo bu..
Normal doğum korkulacak bişey midir ki!!!

sancılara dayanabilirsen
normal doğum çok kolay :))
inaşşalh Allah normal doğum isteyen herkese bol sabır dayanma gücü verir

Zaten bişeyi çok söylersen olurmuş ya, sürekli aynı muhabbet, herkes erken doğuma takılmış. Yaw niye erken doğuralım baştan beri herşey normalse. Çok olağanüstü bi durum yoksa.
Bu arada az daha eşimi arıyodum ay kızlardan biri doğurmuş diye. Bugün sabahtan beri tek konuştuğumuz konu bu zaten. Diğer topiğede yazdım. Dr.a gittim benimle aynı haftada olan bi gebenin doğumu vardı. Akşamda eşim doğsun artık sevelim diye söyleniyodu Aman doğmasınlar vakitleri gelmeden, daha çok minikleeerrrrr:ecrin_bebek:

hamilelik kursuna giden arkadaşlar normal doğumla ilgili bilgilerinizi paylaşın lütfen..
Dünden beri kafamı kurcalıyo bu..
Normal doğum korkulacak bişey midir ki!!!

valla canım ben memorial hastanesinde gittim eğitime. bana biraz epidural sezeryanı üstü kapalı övdüler gibi geldi. normal doğum üzerinde çok durmadılar. normal doğumu da epidurale önerdiler. ama ıkınma hissini etkileyebileceğini de eklediler.
ama dedimya dün tam 12 saat arkadaşımın yanındaydım. herşeyi ben doğurmuşum gibi yaşadım. ağrı hariç. bence kendi ağrımızla doğal yoldan nişan su gelerek doğum başlarsa korkulucak bişey yok gibi. arkadaşıma hiçbişey yokken suni sancıyla doğum yaptırdılar. doğuma girip çıkması da 30 dk sürdü. ama yanımıza geldiğinde okadar şeyi o yaşamamış gibiydi. bebeğini çok rahat emzirdi. bence normalin rahatlığı yok sezeryanda bu açıdan bakıldığında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…