ayy kızlar napimm valla acayip sıkıldım kadın bi ay önce geldi ve doğumdan 40 gün sonra gitcem dioo..kafayı yiycem bi çene bi çene kadında ..neyseki eşim ben onu gönderirim dio..dua edin kızlar acık kafamı dinleyim yaa..şu son günlerimi yata yata geçirmek isterdim...kaçıyorum ben yemek yapcazzz...sevgilim kayınvalidemle ühüü ühüüü...
şe alt çizgi nay..:))
kaşınıyon galiba
sopa falan sallamışsınn..
Sen fenerlisin galiba..
senağlamasenağlamakızlar bir soru sordum çok kalabalığız maalesef kimse cevap vermedi ben küstüüümmsenağlamasenağlama
allah korusun hepimizin melekleri zamanında doğsun inşallah..kızlar lüften dua edin emii şu kadın gitsinnnnnnnnnnn yaaaaaaa....allaha emanet olun...çok da saf olmayın canıııımmm heh heee..
allah korusun hepimizin melekleri zamanında doğsun inşallah..kızlar lüften dua edin emii şu kadın gitsinnnnnnnnnnn yaaaaaaa....allaha emanet olun...çok da saf olmayın canıııımmm heh heee..
HEPİNİZ SIKINTIDAN PSİKOPATA BAĞLADINIZ SİZ..
YOK O BEBEKLER AZ DAHA İÇİNİZDE KALIRSA..CEM YILMAZ FALAN OLCAKSINIZ SİZ..
DOĞURUNDA KURTUKLALIM YAHU..
KAYINVALİDENE SEVGİLER ŞEKERİMM:)))
NE ŞANSLI CANI HİÇ SIKILMIYORDUR SENİNLE EVDE BİRAZ DAHA ŞU KALMA İŞİNİ UZATSAMI NE:dance:
cnm
croxilexin şakasına heerkes odaklandı senin yazı arada kaynadı bidaha yazsana
amin tabiki cnm
inşallah kayganan gitmez çocuğun askere gidesiye kadar
dermiiiiiiiiiişim
heheheheh
çatlak hamile
hadi senide Allah kurtarsın...
gitmesin kaynanan emiiiiiiiiiii hatta senle oturmaya karar versin bebek doğuncada ayrılmasınnnnnn:dance:
hamilelik kursuna giden arkadaşlar normal doğumla ilgili bilgilerinizi paylaşın lütfen..
Dünden beri kafamı kurcalıyo bu..
Normal doğum korkulacak bişey midir ki!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?