- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
ne yemek yapcaksınız kıslarrr yaaa!!!!
merak ettim söleyin çabuk..
yemekteyiz var gene..
ayyy izlediniz mi ya!!prens erkan mıydı..
cankuşum:))
ne alem herif yaaaa çok güldüm haaaa:))
Bursasu teşekkür ederim canım. Vampire benzedim bende kan kan kan...delikafadulden
Gedacım 48 kg.la başladım, boyum 1.73 Toplam 12 kilo aldım yani şu ana kadar. 15 le kapasam bu işi başka bişey istememhihoyyyt
yemekteyiz var gene..
kontrolünün iyi geçmesine sevindim güzelim:))
nisan annelerinin maşallahı var zaten!!!
sonuna kadar böle problemsiz oluruz inşallah
benim b+ olsa verirdim valla!!
yemekteyiz var gene..
Valla ben bulgur pilavı yaptım, makarnadan fenalık geldi çünkü. Yanınada sebzeli tavuk ve tavuk çorbası tabiki salat ve tabiki yoğurtta her akşam olduğu gibi menümüzde. Bi doğurim bi süre yoğurt görmek istemiyorum-tatlicadiarzu- Süt içemiyorum diye yoğurda dayadım sırtımı ama artık bıkmış durumdayım..
hangi hastane canımevet bence de normal doğum...
arkadaşım bursa da normal doğum yaptı geçenlerde epidural- normal ve kesinlikle tavsiye ederim diyor.... ben de ööle istiyorum epidural normal... bizim hastanede pahalı ama napiim acı çekmek istemiyom çok
maşallah canım maşallah. benim de 34+1 de 2400 gr.dı. inşallah bulursunuz canım kanı. istediğin gibi olur herşeyBu arada bugünkü kontrolümüzde çok şükür ki iyi geçti. Bebişim aylar sonra ilk kez bize poz verdi, profilden aynı dayısı:))) Kilosu 2400 olmuş, çok şükür herşeyi normal umarım son 5 haftamızıda sağlıkla tamamlarız. (hepimiz) Ben 2,5 kilo almışım:)) 60 olmuşum. Bu hafta kan vericeklerSabahtan beri AB+ kan arıyoruz ama yok şu an için. Akşam bi yerden haber bekliyoruz bulunursa yarın 2 ünite verilecek Umarım doğumuda bu 2 üniteyle çıkarmayı başarırım. Yaşadığım tüm ağrı ve sancılarımı sordum hepsi gebelikle alakalıymış, endişelencek bişi yokmuş yani. Sizlerde korkmayın:) Artık 15 günde 1 gidicez kontrole, heyecan dorukta yani....
iğrenç oldu bööle de kesik kesik ama napiim...
psoedion (inşallah doğru yazmışımdır) akşama yemek düşünmedim ve hiiiiçç canım istemiyo ne yapmak ne de yemek...
ayyy ben çok tembel olduuuummm.....
yemekteyiz var gene..
aprilcım çok sevindim senin adına evin için.. ayyy sen çok zayıfmışın....bence çok verme doğumdan sonra... bana korkuluk gibi diyolardı sen daha zayıfmışsın.. ben bu ara çok yoğunum atama işleriyle uğraşıyom sağlık raporuydu milli eğitimdi git gel... koca gobekle... bi de yetmedi ehliyet derdiyle... bebiş doğmadan halledeyim dedim ama baya yorucu oldu... neysew ki cumartesi bitecek inşallah... bunun dışında iyiyim....
bursasu canım ben de merak ettim şimdi poseidon un anlamını....
bu arada kısla dr aradım bana yarın gel nst çekelim dedi... hani şu kasılma+alt taraftaki diş sızısı gibi ağrı için....
hangi hastane canım
maşallah canım maşallah. benim de 34+1 de 2400 gr.dı. inşallah bulursunuz canım kanı. istediğin gibi olur herşey
aynen ben de ne yapmak ne yemek istiyorum sıkıldım herşeyden.
bende de kuru pilav var:)
hadi kızlar ben de varım 2000 yapmaya
deniz diyin demiştim ama..
ilk acount açarken bunu kullanmıştım
ee şimdi artık samimiyet ilerledi.
uzun uzun yazmak tuhaf geliyo
poseidon un anlamını merak mı ettiniz yanlış mı anladım ama
yunan mitolojisine göre DENİZ TANRISI nın adı poseidon.
benim takıntım vardır mitolojiye...
mesela hayalim "poseidon" adında balık restaurantı aşmak.
logosu konsepti herşeyi hazır beynimde yanlızca para lazım:)))
canım ya bende de aynısı var. kasılma hele bütün gece neredeyse. aynen alt tarafta sızı baskı da oluyo. ama dr. bi türlü gel nst çekelim demiyo ya. ne rahat adam. normalmiş bu dönemde. ama bu gece de devam ederse. yarın gitçem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?