2009 Nisan Anneleri buraya

ne yemek yapcaksınız kıslarrr yaaa!!!!
merak ettim söleyin çabuk..
yemekteyiz var gene..
ayyy izlediniz mi ya!!prens erkan mıydı..
cankuşum:))
ne alem herif yaaaa çok güldüm haaaa:))

Bursasu teşekkür ederim canım. Vampire benzedim bende kan kan kan...delikafadulden

Gedacım 48 kg.la başladım, boyum 1.73 Toplam 12 kilo aldım yani şu ana kadar. 15 le kapasam bu işi başka bişey istememhihoyyyt

yemekteyiz var gene..

bdncd bu akşam kurufasulye var
izledim cnm izlememi çok hoş:))

Bursasu teşekkür ederim canım. Vampire benzedim bende kan kan kan...delikafadulden

Gedacım 48 kg.la başladım, boyum 1.73 Toplam 12 kilo aldım yani şu ana kadar. 15 le kapasam bu işi başka bişey istememhihoyyyt

boyuna göre kilon gerçekten düşükmmüş şimdi tam kıvamındasındır

bende 55le başladım 71 oldum ben baya coştum
yavaş yavaş şişkoluğa doğru yürüyorum boyumda 1.69

yemekteyiz var gene..

Valla ben bulgur pilavı yaptım, makarnadan fenalık geldi çünkü. Yanınada sebzeli tavuk ve tavuk çorbası tabiki salat ve tabiki yoğurtta her akşam olduğu gibi menümüzde. Bi doğurim bi süre yoğurt görmek istemiyorum-tatlicadiarzu- Süt içemiyorum diye yoğurda dayadım sırtımı ama artık bıkmış durumdayım..

kontrolünün iyi geçmesine sevindim güzelim:))
nisan annelerinin maşallahı var zaten!!!
sonuna kadar böle problemsiz oluruz inşallah

benim b+ olsa verirdim valla!!

Canım çok teşekkür edriiiiiimmm.. düşünmen bile yeter. Kan vericek kişiler varda, onları doğuma saklıyorum çünkü doğum esnasında da acil ihtiyacımız olabilir. Şu an için parayla alıcaz.

yemekteyiz var gene..

kuru fasulye pilav var menude:ecrin_bebek:
yemekteyizde de gül böreği yapıyo hatun canım çekti vallasenağlama

bende süt içemiyorum diye yoğurda dayadım aynen bende artık görmek istemiyorum kocuş zorla ağzıma tıkıyookafamçokkarıştı

aprilcım çok sevindim senin adına evin için.. ayyy sen çok zayıfmışın....bence çok verme doğumdan sonra... bana korkuluk gibi diyolardı sen daha zayıfmışsın.. ben bu ara çok yoğunum atama işleriyle uğraşıyom sağlık raporuydu milli eğitimdi git gel... koca gobekle... bi de yetmedi ehliyet derdiyle... bebiş doğmadan halledeyim dedim ama baya yorucu oldu... neysew ki cumartesi bitecek inşallah... bunun dışında iyiyim....

bursasu canım ben de merak ettim şimdi poseidon un anlamını....

bu arada kısla dr aradım bana yarın gel nst çekelim dedi... hani şu kasılma+alt taraftaki diş sızısı gibi ağrı için....

anaaa köfte ve bursa su aynı yemeyi yapıyolar..
yanınada turşu koyun

bende dün mantar sote ve kuskus pilavı yaptım
bugün ne var bilmiyorumm
dehşet acıktım ama

hangi hastane canım

maşallah canım maşallah. benim de 34+1 de 2400 gr.dı. inşallah bulursunuz canım kanı. istediğin gibi olur herşey

aynen ben de ne yapmak ne yemek istiyorum sıkıldım herşeyden.
bende de kuru pilav var:)
hadi kızlar ben de varım 2000 yapmaya

yemekteyiz var gene..

yemek yapmadım yapmak zoruma gidiyo çooo üşeniyorum belki tek çorba ve salata... o da kolay olduu için....
programı izlemedim bakiim şimdi... canımö biz rumuzunun anlamını merak ettik sultan la:):)

poseidon un anlamını merak mı ettiniz yanlış mı anladım ama
yunan mitolojisine göre DENİZ TANRISI nın adı poseidon.
benim takıntım vardır mitolojiye...
mesela hayalim "poseidon" adında balık restaurantı aşmak.
logosu konsepti herşeyi hazır beynimde yanlızca para lazım:)))

canım ya bende de aynısı var. kasılma hele bütün gece neredeyse. aynen alt tarafta sızı baskı da oluyo. ama dr. bi türlü gel nst çekelim demiyo ya. ne rahat adam. normalmiş bu dönemde. ama bu gece de devam ederse. yarın gitçem

deniz diyin demiştim ama..
ilk acount açarken bunu kullanmıştım
ee şimdi artık samimiyet ilerledi.
uzun uzun yazmak tuhaf geliyo

canım benim hastane sema hastanesi maltepede.. çok güsel ama tuzlu biras. arkadaşım bursa bahar da epidural normali 650 ye yapmış... bizimki 1100 olacak sanırım.. daha önce 1650 olacaktı ama şimdi ben emekli sandığı olunca işler değişicek....hihoyyyt

kuru pilav yoğurt yada salatayla ıslanırsırnaşık şey bende su gibi çorba olcakkafamçokkarıştı

[COLOR="magenta"]ayyy nst demişken...
ben benim rahat doktora ne zaman gircem nst ye dedim..
merak etme biz senin için herşeyi düşünüyoruz dedi..
hala sokmaya niyetli değil..
herhalde bildiği var bu zaman kadar sorunsuz geçirttiğine göre artık güveniyorumm.
yaaa ben hep sizden gaza geliyorumm zati bu adam gidip ahkam kesiy
orum[/COLOR]

cnm inşallah hayallerin gerçek olur bak ilerde kaç sene geçerse geçsin
eğer balık restaurantı açarsan burdaki bütün kızları ve nisanda doğmuş olan çocukları davet edecen ona göre

yanlız bugün nisan analrının hepsi kurucu
herkes kurufasulye yapmış...

benim dr dinlenince geçmiyosa gece gel dedi... ama sanırım o kadar kötü değilim... yarın işleri ayarlayabilirsem yarın giderim... offf bu sıkışıklığın arasına bi de siparişlerin kargosu gelecek hangisine nasıl yetişecem... yalnızlık zormuş şimdi daha çok anladım....senağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…